DropBit Wallet App: Master The Crypto User Review Guide

dropbit plånbok

För många människor kan det vara lite tråkigt att skicka, ta emot och använda bitcoin. Först behöver du en plånbok, sedan måste du bestämma om du vill ha en varm eller kall plånbok. Och då måste du oroa dig för att mottagaren har en plånbok … och det fortsätter. Det finns massor av bekymmer förknippade med att ha och spendera bitcoins.

CoinNinjas DropBit-app var utformad för att lösa dessa problem, vilket gör det enkelt att skicka och ta emot bitcoins som att skicka ett SMS eller en tweet. Tänk på det ett ögonblick: Allt du behöver göra är att dra upp appen, skicka eller ta emot bitcoins utan att själv gå igenom stressen att skapa en ny plånbok.

Att skicka bitcoin i den här appen är väldigt enkelt och snabbt. Inte konstigt att det ofta kallas Venmo för bitcoin-plånböcker.

Hur fungerar DropBit Wallet?

hur dropbit-appen fungerar

Precis som andra populära kryptoplånböcker som Trezor, Ledger och KeepKey är processen ganska enkel. Allt du behöver göra är att installera appen på din telefon, öppna den, välja mottagaren från din kontaktlista och skicka dem vilken mängd bitcoin du vill ha. Om de inte har någon plånbok att ta emot bitcoin i, gör appen alla tunga lyft.

Först genom att meddela dem att du vill skicka lite bitcoin till dem. Allt de behöver göra är att bara nere och installera DropBit-appen på sina telefoner inom 24 timmar efter att de fått meddelandet. När det är klart verifieras deras telefonnummer av appen. Detta för att se till att endast den avsedda mottagaren får de medel du tänker skicka.

Så snart det har verifierats meddelas avsändaren att mottagarens plånbok är tillgänglig och att de kan acceptera bitcoins. Allt som avsändaren gör är att starta sin DropBit-app och bitcoins deponeras automatiskt i mottagarens plånbok.

Den här appen tar i princip bort den stressiga och tråkiga processen att skicka och ta emot bitcoins med de allmänt kända kanalerna. Tänk på det som Venmo, Paypal eller Stripe. Dessa eliminerar så mycket besvär, vilket gör det otroligt enkelt att skicka och ta emot pengar.

Detta är vad DropBit-appen gör för bitcoins.

DropBit Apps funktioner och fördelar

dropbit-appfunktioner

Enkel överföring

Med en enkel text eller tweet kan du skicka och ta emot pengar. Det är rätt. Allt du behöver göra är att ansluta ditt twitterkonto så kan du skicka eller ta emot pengar via dessa kanaler. Det finns ingen app som för närvarande gör detta på marknaden.


Icke-depåplånbok och blixtsnabba betalningar

Din bitcoinplånboks privata nycklar ligger helt under din räckvidd. Det förblir alltid i appen tack vare kryptering av militär kvalitet som gör det svårt att hacka. Dessa nycklar nås aldrig av DropBit-appen.

De ägs av dig. När det gäller bitcoins du skickar har appen ingen tillgång till dina mynt. Det underlättar bara anslutningen mellan plånböcker. Så du behöver aldrig oroa dig för att dina pengar saknas under transport eller blir stulna.

Den inbyggda Lightning-plånboken är till stor del vårdnad. På det här sättet kan du göra snabba och snabba betalningar utan att behöva ställa in dina kanaler, noder eller något av de besvärliga grejerna.

Lagrar inte kontakter

Medan appen kräver kontakter från både avsändare och mottagare bryter eller lagrar den aldrig den informationen. Så om du är nöjd med att appen får tillgång till dina kontakter, var inte så.

Tekniken är utformad så att även om du behöver telefonnummer eller twitterinformation, ser servern faktiskt inte numren eller detaljerna. Den tekniska typen skyddar servern från det, samtidigt som den verifierar om mottagaren är en registrerad användare eller inte.

Öppenhet, integritet och återhämtning

Om du någonsin behöver återställa din plånbok kan du alltid importera frasen på 12 ord till appen. Du kan också se en uppdelning av dina transaktioner när som helst.

Appen levereras med en HD-plånbok. Det betyder att varje gång du skickar och / eller tar emot pengar genererar appen automatiskt nya offentliga adresser, vilket gör dina transaktioner svårare att spåra av alla som kan leta.

Det bra är att du aldrig behöver oroa dig för att hålla reda på dessa adresser. De länkas automatiskt till din huvudplånbokadress. Men det kommer inte att dyka upp i dina transaktioner. Detta gör det till en fantastisk app för dem som söker ett extra lager av integritet i sina transaktioner online.

coinninja dropbit app guide

Blixtplånbok för snabba betalningar

Appen levereras också med blixtplånböcker. Detta är vanligtvis skilt från din huvudsakliga DropBit-plånbok och kräver att den finansieras. Från Lightning-plånboken kan du sedan göra små betalningar eller transaktioner.

Eftersom dessa transaktioner går utanför kedjan – vilket betyder att de är snabba – behöver de inte läggas till blocket innan bekräftelse. Som ett resultat kommer dessa med nolladdningar och slutför vanligtvis nästan omedelbart.

Detta är ett fantastiskt sätt att undvika de typiskt långa väntetiderna i samband med bitcoin-transaktioner. När du anser att beloppen du skickar är mycket små jämfört med den vanliga väntetiden på bitcoin-nätverket / blockchain, kommer du att upptäcka att det är ett bättre alternativ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map