Coinomi Wallet: Master The Crypto User Review Guide

Coinomi

Coinomi är en blockchain-plånbok som används av miljontals människor över hela världen. Ta reda på allt du behöver veta om den populära, långvariga kryptoplånboken idag i vår recension.

Vad är Coinomi?

Coinomi, som finns online på Coinomi.com, är en blockchain-plånbok som låter dig säkert lagra, hantera och byta ut mer än 1500 blockchain-tillgångar. Plånboken stöder Bitcoin och tusentals andra digitala valutor.

Coinomi är tillgängligt för Mac OS, Windows, Linux, Android och iOS. Oavsett om du vill säkra din krypto på en stationär eller mobil enhet hittar du en version av Coinomi som fungerar för dig.

Coinomi plånbok

Från och med december 2019 stöder Coinomi mer än 125 blockchains, vilket är mer än någon annan plånbok utan vårdnad i branschen. Totalt kan du säkert lagra tusentals tokens i en och samma Coinomi-plånbok. Coinomi är också SegWit-aktiverat, och du kan beteckna din plånbok i 168 fiatvalutor.

Coinomi grundades 2014, vilket också gör den till den äldsta tillgängliga plånboken med flera block. Vad som är ännu mer imponerande är att ingen Coinomi-plånbok någonsin har hackats eller på annat sätt äventyrats. Coinomi har en perfekt rekord efter 5+ år i kryptobranschen (även om en mindre sårbarhet upptäcktes i Coinomis desktopplånboksprogram i februari 2019).

Liksom många andra kryptoplånböcker låter Coinomi dig byta mynt i din plånbok med befintliga växlingstjänster. Coinomi har inbyggt stöd för ShapeShift och Changelly. Oavsett vilken av de 1500+ kryptotillgångar som du har i din plånbok, bör du kunna byta dessa tillgångar direkt för att justera din portfölj.

Coinomis team, enligt den officiella webbplatsen, består av “blockchain-teknikexperter med en beprövad meritlista inom fintech, kryptovalutor och entreprenörskap.” Teamet förenades kring begreppet “skapa säkra lösningar för blockchain-applikationer.” Idag är Coinomi-teamet distribuerat över hela världen. Företaget har inga fasta huvudkontor eller kontor och alla befattningar är avlägsna.

Coinomi-funktioner

Coinomi granskning

1 500+ kryptovalutor: Coinomi stöder mer än 1500 kryptovalutor. du kan lagra någon av dessa 1500 kryptovalutor säkert i din Coinomi-plånbok.

125+ blockkedjor: Coinomi stöder totalt 125 olika blockkedjor. Oavsett vilken typ av mynt du har eller vilken blockkedja det myntet använder, bör du kunna lagra det myntet med Coinomi.

Finns för stationära datorer: Coinomi är tillgängligt för Windows, Mac OS och Linux.


Tillgänglig för mobila enheter: Coinomi är tillgängligt för iOS och Android via respektive appbutik. A.apk finns också att ladda ner via Coinomi.com.

Aldrig hackad sedan lanseringen 2014: Coinomi lanserades först 2014. Plånboken har aldrig hackats eller äventyrats sedan lanseringen – ett påstående få andra plånböcker kan göra.

25+ språk: Coinomi är fullständigt översatt och tillgänglig på över 25 språk.

Stöd för Changelly och Shapeshift: Coinomi har inbyggt stöd för Changelly och ShapeShift, vilket innebär att du omedelbart kan byta något av dina mynt i din plånbok utan att sätta in och dra ut från en börs.

SegWit: Coinomi har inbyggt segregerat vittnesstöd (SegWit). Det betyder att du kan njuta av snabbare transaktioner på kryptovalutor som stöder SegWit (BTC och LTC).

Cold Staking: Coinomi låter dig sätta din krypto till jobbet för dig med kall staking. Du kan köpa tillgångar som stöds genom Coinomi och tjäna belöningar även när du är offline.

Avgifter för dynamiska transaktioner och gruvarbetare: Coinomi beräknar transaktionsavgifter dynamiskt, vilket innebär att användare alltid får bästa valuta för pengarna när de gör transaktioner. Användare kan också ställa in och använda sina egna avgifter. Om du till exempel behöver en transaktion bekräftad och skickad omedelbart kan du vara villig att betala en högre gruvavgift. Om du inte har något emot att vänta 30 till 60 minuter kan du betala en lägre gruvavgift.

24/7/365 kundsupport: Överraskande har Coinomi investerat betydligt i kundtjänst. Coinomi erbjuder kundservice 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du kan skicka en biljett till Coinomi och få ett snabbt svar när som helst på dygnet. Få andra plånböcker erbjuder denna typ av tjänster.

DApp-webbläsare: Coinomi erbjuder en decentraliserad app (DApp) webbläsare, så att du säkert kan använda Ethereum decentraliserade appar och andra blockchain DApps direkt från din Coinomi plånbok.

Köp presentkort: Coinomi är också en av de få plånboksapparna som låter dig köpa presentkort direkt från appen. Du kan spendera dina kryptofonder på ett Target- eller Walmart-presentkort utan att till exempel lämna Coinomi-appen och sedan spendera det på någon detaljhandel. Coinomis presentkort tillhandahålls genom plånbokens partnerskap med Bidali.

Trusted Node: Coinomi låter dig få fullständig ekonomisk suveränitet genom att ansluta till din egen fulla bitcoin-nod.

Krypto-DNS: Undvik vaga, felbenägna adresser genom att utnyttja Coinomis Crypto DNS-funktion, så att du kan ersätta dina mest använda adresser med läsbara alias över olika tjänster och blockkedjor. Om du till exempel vill att din utbytesplånbok ska listas som ”Binance BTC” kan du göra det via Coinomi.

Driftskompatibel med andra plånböcker: Coinomi är kompatibelt med alla FIA-plånböcker eller ostoppbara domänadressplånböcker, så att du kan skapa blockchain-agnostiska betalningsförfrågningar för användare med någon typ av kryptoplånbok.

Användarvänlig: Coinomi, som de flesta plånböcker med flera plattformar, är mycket användarvänligt. Det är enkelt att ställa in plånboken för första gången, använda plånboken och göra transaktioner med plånboken, oavsett om du är en kryptoexpert eller nybörjare.

Ingen KYC- eller identitetsverifiering krävs: Coinomi, som de flesta plånböcker, kräver inte att du registrerar dig eller verifierar någon information innan du använder plånboken. För att ta saker ett steg längre kommer Coinomis servrar att anonymisera dina förfrågningar genom att dölja din IP-adress från nyfikna ögon.

Nollavgifter: Som med de flesta plånböcker tar Coinomi inga avgifter för att skicka och ta emot transaktioner (du betalar bara nätverksavgifterna för vilken kryptovaluta du använder).

Mestadels öppen källkod: Coinomi var ursprungligen en open source-plånbok vid lanseringen. Idag har den Coinomi GitHub sidan fortsätter att vara tillgänglig för alla, så att användarna kan se viktig kod för plånboken. Vissa delar av plånboken är dock inte helt öppen källkod.

Hur fungerar Coinomi?

Hur fungerar Coinomi

Coinomi fungerar som de flesta andra plånböcker på klienten. Du laddar ner plånboksprogrammet till din stationära eller mobila enhet. Sedan skickar du privata nycklar till den plånboken.

Alla privata nycklar förvaras på din enhet. Från och med 2019 stöder Coinomi 125+ blockkedjor och 1 500 digitala valutor. Det betyder oavsett vilken kryptovaluta du har, du borde kunna lagra den med Coinomi – bortsett från några av världens mest obskyra kryptovalutor.

Som nämnts ovan har Coinomi aldrig haft någon plånboksbrott eller kompromiss sedan lanseringen 2014. Tack vare Coinomis starka kryptering och kryptografi har plånboken bibehållit sin 100% säkerhetsrekord.

Den enda större säkerhetsincidenten med Coinomi inträffade den 27 februari 2019, då en kritisk säkerhetsproblem exponerades i Coinomis plånbok. Säkerhetsproblemen var relativt liten och inga medel komprometterades som ett resultat: om du importerade en fröfras i din Coinomi-plånbok på en internetansluten dator skickades fröfrasen till en extern tjänst av Google för en stavningskontroll.

Trots den mycket mindre säkerhetsblicken är Coinomi fortfarande en av världens säkraste och mest betrodda kryptovalutaplånböcker. Du kan hålla pengar i din plånbok säkert på nästan vilken enhet som helst. Du kan också överföra pengar i din plånbok med ShapeShift och Changelly.

Vi uppskattar också det faktum att Coinomi låter dig ställa in dina transaktionsavgifter. Liksom de flesta plånböcker låter Coinomi dig ställa in en anpassad avgift för dina transaktioner baserat på önskad hastighet. Om du vill ha en snabbare bekräftelsestid och är villig att betala för det kan du anpassa din avgift som sådan i Coinomi-plånboken.

Coinomi-prissättning

vad är Coinomi

Coinomi är helt gratis att använda för alla stationära eller mobila plattformar.

Du betalar inga Coinomi-avgifter när du överför pengar till eller från din Coinomi-plånbok. Du betalar dock nätverksavgifter till vilket kryptovalutanätverk du använder.

Om du vill byta kryptovalutor i din Coinomi-plånbok via Changelly eller ShapeShift, betalar du handelsavgifter på 0,25% till 0,50% för varje handel.

Hur man använder Coinomi

Coinomi är tillgängligt för alla större stationära och mobila operativsystem. Här är en kort förklaring av hur du ställer in och använder Coinomi för första gången.

Steg 1) Ladda ner Coinomi

Ladda ner Coinomi för vilken mobil- eller stationär plattform som helst på Coinomi.com/downloads

Hur man använder Coinomi

Coinomi är en gratis nedladdning för Android (via Google Play store eller.apk), iOS (via App Store), Windows, Mac OS eller Linux.

ladda ner Coinomi

Steg 2) Installera Coinomi

Installera Coinomi och godkänn licensavtalet.

Installera Coinomi

Steg 3) Starta Coinomi

När du startar Coinomi för första gången har du möjlighet att skapa en ny plånbok eller återställa en befintlig plånbok.

med Coinomi

Om du återställer en befintlig plånbok anger du din 24-ords återhämtningsfras i Coinomi för att få tillbaka tillgången till dina pengar.

Coinomi plånbok granskning

Om du skapar en ny plånbok ser du en 24-ords återhämtningsfras visas på nästa skärm. Skriv ner denna återställningsfras och förvara den på en säker plats. Om du förlorar din återställningsfras kan din plånbok inte återställas om du förlorar åtkomst till din enhet. Om någon får tillgång till din återställningsfras kan de få tillgång till din plånbok. Förvara det säkert.

Återhämtning av Coinomi-plånbok

När du har godkänt din återställningsfras och skrivit ner den måste du ange din återställningsfras på nästa skärm. Coinomi verifierar att du har skrivit ner din återställningsfras.

Därefter ställer du in ditt lösenord. Coinomi kräver ett lösenord med en längd på minst 10 tecken.

Välj de mynt du vill använda med Coinomi. Coinomi skapar en plånbok för varje mynt du väljer. Du kan lägga till fler mynt i framtiden.

Coinomi-mynt

Acceptera användarvillkoren och starta sedan i Coinomi.

Coinomi kryptoplånbok

Steg 4) Håll, lagra eller byt kryptovalutor

Din Coinomi-plånbok har konfigurerats. Du har plånböcker för varje mynt du valde under installationsprocessen. Du kan också lägga till nya plånböcker för alla nya mynt.

Coinomi kryptovalutaöversikt

Vid den här tiden kan du överföra mynt till din Coinomi-plånbok för att ha de privata nycklarna på din enhet. Om du till exempel har en BTC på en börs just nu men vill ha dina privata nycklar själv, kan du överföra den 1 BTC till din Coinomi bitcoin-plånbok.

Coinomi bitcoin plånbok

För att skicka eller ta emot pengar till eller från din Coinomi-plånbok, klicka på alternativet ‘Plånbok’ till vänster.

Coinomi utbyte

Om du vill byta mynt i Coinomi kan du göra det genom att klicka på knappen ‘Byt’ i applikationen. Coinomi har inbyggt stöd för ShapeShift och Changelly. Du borde kunna handla någon av dina 1500 lagrade kryptovalutor med någon av dessa plattformar och betala en handelsavgift på 0,25% till 0,50%.

Det är allt! Du är nu en officiell Coinomi-användare. Du kan lagra mynt permanent med Coinomi, använda Coinomi som din dagliga plånbok eller koppla bort din enhet från internet för att skapa en inställning för Coinomi-kylskåp.

Om Coinomi

Coinomi grundades 2014 av George Kimionis (Grundare och VD). Kimionis ville skapa en säker plånbok för blockchain-applikationer.

Idag har Coinomi cirka 10 anställda fördelade över hela världen. Coinomi listar inte några fysiska huvudkontor eller kontor. Den officiella Coinomi-webbplatsen listar flera öppna anställningar. Alla positioner är avlägsna. Du kan välja att få betalt i fiatvaluta eller en av 200 + kryptovalutor.

Coinomi publicerar inga telefonnummer eller e-postadresser online. Om du vill kontakta Coinomi måste du arbeta igenom Coinomi supportcenter.

Sista ordet

Coinomi är en kryptovalutaplånbok som aldrig har hackats. Sedan lanseringen 2014 har ingen Coinomi-plånbok någonsin hackats eller äventyrats. Idag stöder Coinomi tusentals kryptovalutor och mer än 125 blockchains, vilket gör den till den perfekta plånboken för alla som har någon typ av kryptovaluta.

En annan fördel med Coinomi är att plånboken är tillgänglig för mobila enheter (Android och iOS) och stationära datorer (Windows, Mac OS och Linux). Vi uppskattar också 24/7/365 kundtjänst, vilket är en nivå av kundservice som erbjuds av få andra kryptoplånböcker som finns tillgängliga idag.

Den enda riktiga “nackdelen” med Coinomi är att plånboken inte längre är en helt öppen källkod. Även om viktiga komponenter är tillgängliga helt öppen källkod, förblir vissa andra komponenter stängda källor.

Oavsett vilka kryptovalutor du har eller var du vill säkra kryptovalutorna är Coinomi en av de mest populära plånböckerna i kryptovärlden idag. Besök Coinomi.com idag för att ladda ner plånboken för alla mobil- eller stationära operativsystem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map