Balett: Plånbok för hårdvara för icke-elektronisk kryptovaluta

granskning av balettkryptoplånbok

Balletplånbok är en icke-elektronisk kryptovalutahardvarulager med en mobilapp för säkra bitcoininnehav offline. Ballets multivaluta fysiska plånbok är från Bobby Lee, grundaren och VD.

Låt oss granska produktlinjen Ballet REAL för att se hur den 100% offline krypteringsplånboken fungerar och om världens första icke-elektroniska 24K guldpläterade plånbok med flera valutahårdvaror är rätt för dig.

Ballet Crypto Wallet: En titt på Ballet Mobile App

Varje innovation kommer med sin rättvisa andel av snubblar som antingen saktar ner eller till och med hindrar människor från att använda dem i början. Blockchain- och kryptovalutaprojekt är verkligen inte undantagna från dessa stickpunkter, men det finns applikationer som har visat sig kunna övervinna dessa.

Introduktion av Ballet, baserat i Las Vegas, Nevada och har 20 lagmedlemmar över hela världen, är en av de nyaste fysiska plånböckerna med en kryptovaluta mobilapp. På den ena ytavläsningen av produkten är det relativt enkelt att se hur en produkt som denna bryter ner en hastighetsstöt efter den andra. Den kan skryta med att vara en kryptoplånbok som inte kräver någon installation, inga lösenord och ingen KYC samtidigt som den erbjuder säker fysisk kryptoassetlagring.

En kort introduktion till balett

balettkrypto

Vi kan inte exakt säga att företaget hittills har haft en lång historia; i grunden redan i sin linda. Efter att ha börjat på Kickstarter tillbaka i september i år gjorde företagets VD Bobby Lee det ganska tydligt att komplikationer måste fördömas om massöverföring skulle uppnås för kryptos.

”Genom att ta bort alla komplikationer kring kryptovalutaägande hoppas vi kunna få en större antagande till resten av världen. Nu kan du se den, röra vid den och ta din investering med dig vart du än går. ”

Det betyder inte att Ballet vill skapa Mad Max-stil ‘frihet’ för sina användare. Långt ifrån har Lee och Ballet blivit inriktade på ett smartare och effektivare sätt att sätta krypto i allmänhetens händer. Och för de flesta krypto-community-insiders behöver Bobby Lee ingen introduktion eftersom han är en kryptoinfluencer och är bror till Litecoin-skaparen Charlie Lee. Bobby, var medgrundare och VD för BTCC (BTCChina), som var den första kinesiska bitcoinbörsen och förvärvades i januari 2018, började bryta bitcoin redan 2011. Nu är Ballet-kryptoplånboken Lee (smeknamn ‘myntmakare‘) Nyaste kryptocentrerade start som försöker få enkelt och elegant in i bitcoin-lagringsalternativ.

Så hur har det gått för deras Kickstarter hittills? Ganska bra, med tanke på det faktum att det är i sin offentliga beta för tillfället. Och med nästan 13 000 dollar som samlats in av samma intresserade användare har det en viss potential som ännu inte har undersökts.

Den handhållna metallbaserade Ballet-plånboken med kreditkortsstorlek genererar användarens offentliga adresser och privata nycklar i förväg och skriver ut en QR-kod för att associera varje kryptoplånboksadress tillsammans med en sträng av tryckt krypteringskod som användarna måste skrapa av för att se. Skaparen av Ballet hade detta att säga:

“Vi genererade nycklarna åt dig på två platser tusentals mil ifrån varandra,” […] “[Därefter] tillverkar vi oss ur processen.”

Lee, som talade vid ett blockchain-evenemang i Singapore angående den nya utgåvan av Ballet, fokuserar den här REAL-serien på Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och Ripple (XRP), under sin presentation:


“Jag har jobbat så hårt sedan januari i år,” […] “Vi har gått igenom sex iterationer av denna hårdvaruplånboksdesign.”

Säkerhet och effektivisering av onboarding

balett riktig kryptoplånbok

Till att börja med lägger Ballet mindre vikt vid behovet av hela ombordstigningsprocessen; med användare som helt kan kringgå KYC och konton.

”Skanna bara QR-koden på din Ballet-kryptovaluta-plånbok för att börja använda mobilappen. Inga konton eller KYC-registreringar behövs. ”

Detta kastar all autonomi och, viktigare, anonymitet till användaren genom att helt enkelt låta dem använda sig av sin kortbaserade och mobila plånbok utan behov av begränsad registrering.

Skulle detta på något sätt ha en negativ inverkan på säkerheten? Inte alls, dess serie av hårda plånböcker innehåller BIP38-protokollet, vilket möjliggör mycket anonym och säker nyckelgenerering. Detta är vad Ballet-kryptoplånboken satte upp för att hjälpa till att minska svårigheterna med elektroniska hårdvaruplånböcker.

Så vad ger BIP38? Det är viktigt att det betyder att balett har och använder sig av 2 Factor Key Generation. För de som annars inte känner till detta: 2FKG kräver att en användare anger både en privat nyckel, tillsammans med en unik lösenfras från sin plånbok. Säkerhet är verkligen högst upp på agendan för Ballet.

Det gillar att säga hur Ballet är annorlunda när man jämför med Ledger, Trezor och KeepKey eftersom det är enkelt att installera, erbjuder enkla säkerhetskopieringsprocedurer, bättre alternativ att inte förlora pengar på grund av glömda lösenord, privata nycklar och säkerhetskopior. Ballettfördelarna inkluderar inte heller några ström- eller batteriproblem, problem med uppgradering av firmware eller hårdvarukompatibilitet / anslutningsproblem. Balettplånboken är också avsedd att konkurrera med OpenDime och Tangem eftersom den inte innehåller några datachips eller elektroniska kretsar.

Vad som verkar vara en återkommande trend inom den officiella Ballet-kryptoplånbokswebbplatsen är att den skiljer sig från alla typer av plånbokslösningar för heta, kalla och papper som Cardwallet, bitaddress.org, Xapo, TenX, Cobo och Mobi. Offline-lagringslösningen för kylförvaring som Ballet erbjuder har också olika grader av funktioner från BitPay, BRD Wallet, imToken, Trust Wallet och Blockstream Green Wallet.

Mobilappen: Kontrollera din krypto

app för balettplånbok

Detta framgår tydligare av det faktum att Ballet påstår sig säkerställa fullständig användaranonymitet, helt enkelt genom att inte hålla på information om användare, inklusive deras privata nycklar.

”Mobilappen behåller eller lagrar aldrig de privata nycklarna för Ballet-kryptovalutaplånboken. Det spårar eller lagrar aldrig personliga eller ekonomiska data utanför själva din mobila enhet. ”

Även om detta låter bra på egen hand, särskilt när man överväger ett stort antal digitala plånbokslösningar där ute, antingen lagrar du din nyckelinformation eller delegerar den till en tredje part. Allt som utgör mindre risk för användarnas säkerhet är välkommet. Men hur exakt lyckas den göra det?

Detta är troligtvis genom att använda plånböcker som inte är vårdnadshavare som standard. Men att ha sitt utbud av hårda plånböcker är enkelt att använda, med användare som kan klia av sig för att avslöja sin privata nyckel och unika lösenfras. Genom att göra detta kan Ballet tillåta plånböcker som inte är vårdnadshavare som standard.

Det är ett ganska intressant attribut för mobilplånboken att användare kan välja att använda både den hårda och mobila plånboken eller den ena utan den andra. Men folk skulle missa några imponerande funktioner från mobilplånboken, vilket gör det möjligt för användare att fördela tillgångar till specifika medel, oavsett vilken typ av kryptos de består av.

Här är en lista över 23 olika mynt som Ballet-kryptoplånboken stöder samt ERC20-tokens baserat på Ethereum:

balett-krypto-plånbok-mynt

Och det som är ännu mer imponerande med balettplånboken för kryptoinvesterare är hur mobilappen tillåter användare att skicka och ta emot kryptovalutor samt kontrollera marknadspriser och aktivera ytterligare värdefulla mynt.

balett-plånbok-fördelar

Balett: Crypto-plånböcker som är säkra och vidgar i variation

balett kryptovaluta hårdvaruplånbok

Förutom att lägga en särskild tonvikt på säkerhet, mångsidighet och nytta för sina (blivande) användare, försöker rostfritt stål Ballet REAL Bitcoin Wallets också ge mycket mer variation för sina framtida användare.

Vi kan lätt se detta med antalet ”accepterade” kryptor som användare kan lagra med hjälp av Ballet, som just nu består av 23 olika kryptor. Enligt företaget är detta redo att snabbt växa ut också, med över ett dussin andra digitala tillgångar som förutses kommer att inkluderas på mark inom överskådlig framtid. Den ursprungliga förbeställningskostnaden för Ballet crypto plånbok som erbjuder avancerad kylförvaringssäkerhet kommer med en prislapp på 29 $, vilket är mycket mindre än Trezor, Ledger och KeepKey.

Det finns ingen tidsram i sten för dessa nya tillägg, men att se så mycket variation i dessa tidiga stadier är ändå imponerande.

När slangen “vara din egen bank” i samhället vill bli verklighet och gå i uppfyllelse måste en bitcoinanvändare (om än att köpa, handla, tjäna eller investera) prioritera den tillgängliga säkerheten för varje satoshi (minsta kontoenhet) i bitcoin) till varje pris. När den smarta vårdnadslösningens era börjar slå rot, kommer det att vara en extra mil att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder ovärderligt om priset på bitcoin fortsätter att stiga. Det är inte alltid lätt att undvika bitcoinbedrägerier eftersom kryptohackhistoriken är fylld med många olyckliga exempel. Oavsett om du köper och provar REAL plånbokserien eller inte, bör kryptoinnehavare starkt överväga att sträva mycket efter att implementera bästa möjliga skyddspraxis, och Ballet tror att de har ett nytt sätt att öka blockchainfinansiering via en icke-elektronisk kryptomaskinplånbok.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map