Trust Wallet Review – Varför är Binances Trust Wallet Special?

Binance har en ny officiell kryptovalutaplånbok för sina användare och den heter Trust Wallet. Företaget bakom Trust Wallet har arbetat för att erbjuda en säker, anonym, multivaluta och lättanvänd kryptoplånbok för användare. Vilka är huvudfunktionerna i denna plånbok för digital valuta?

Trust Wallet Review

Numera är det mycket viktigt för kryptoanvändare att ha en pålitlig kryptoplånbok som erbjuder tjänster till innehavare, handlare och investerare. Mobilplånböcker tenderar att vara mycket användarvänliga och har ett lättanvänt gränssnitt.

Tillbaka i juli 2018 beslutade Binance att förvärva Trust Wallet för att tillhandahålla bättre tjänster och förbättra säkerheten för användarna. Under den tid Trust Wallet förvärvades stödde den Ethereum (ETH) och andra Ethereum-baserade tokens som ERC-20, ERC-223 och ERC-721 mynt. Men nu är listan mycket större. 

#Binans Skaffar Trust Wallet – En populär mobilplånbok för kryptohttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31 juli 2018

På grund av att företaget har varit verksamt sedan november 2017 kunde de bygga upp sitt rykte för säkerhet och kunde också skydda användarnas medel. Företaget kommer aldrig att begära åtkomst till användarnas plånböcker, hålla sina privata nycklar eller be om privat information. Detta visar att företaget har byggt de bästa standarderna i branschen.

Efter att ha integrerats i Binance Trust Wallet lägger man till en mobil plånbok i kedjan till börsen och det kommer helt klart att fungera i framtiden med andra integrationer.

Binance skrev just nu:

“Som ett teknologidrivet företag visar Binances förvärv av Trust Wallet vikten av säker plånboksteknik för den framtida utvecklingen av kryptovaluta som helhet.”

Användare kan ladda ner plånboken direkt från Google Play Butik och Apples App Store. Det finns många digitala tillgångar som för närvarande stöds av plånboken, inklusive Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA Network (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) och Zcoin (XZC ).

Trust Wallet erbjuder förbättrade säkerhetsfunktioner som hjälper användare att skydda sina kryptorelaterade innehav. Användarnas privata nycklar lagras inte på någon server. Trust Wallet App-ägare kan säkert visa och kontrollera alla mynt och token som är kopplade till deras konto, övertygade om att endast de har tillgång till sina privata nycklar.

Användare kan också återställa sina medel. Det finns ett alternativ som gör det möjligt för användare att säkerhetskopiera sin plånbok och kryptera all information för när den behövs. Individer kan också lägga till ett brett spektrum av biometriska autentiseringssystem i plånboken, inklusive PIN- och fingeravtryckssökning.

Således är de två huvudfunktionerna som Trust Wallet erbjuder relaterade till dess säkerhet och ett stort antal tokens som stöds. Trust Wallet stöder faktiskt nästan alla typer av ERC-20-tokens, vilket är mycket användbart för de användare som har deltagit i olika initiala mynterbjudanden (ICO).


Trust Wallet ger användarna kontroll över sina privata nycklar och behåller helt användarnas anonymitet, vilket är mycket viktigt för kryptoentusiaster i rymden. Samtidigt är plånboken redan integrerad i börser som Coinbase, Shapeshift och Changelly, vilket gör det enkelt för användare att köpa digitala tillgångar.

Plånboken för digital valuta har skapats med säkerhet och användbarhet i åtanke. Det här är två viktiga saker för investerare och kryptoentusiaster. Trust Wallet har också integrerat Web3-webbläsaren som gör att individer kan interagera med decentraliserade applikationer (dApps) direkt från applikationen. Utöver det kommer Trust Wallet också att fungera sömlöst med Binance DEX, vilket gör det möjligt för kunder att göra omedelbara affärer på den decentraliserade börsen.

Binance försöker utveckla en DEX som kommer att göra dess plattform mer decentraliserad. Användare har också kontroll över sina privata nycklar. Hur de kommer att integrera Binance Coin (BNB) i plånboken återstår att se. Detta borde dock inte vara ett problem för Trust Wallet. Binance Coin är en ERC-20 digital tillgång som förväntas köras på sin egen blockchain redan i år.

Slutsats

Trust Wallet har visat sig vara en säker och lättanvänd kryptovalutaplånbok för både investerare och entusiaster. Plånboken har fått stöd från Binance när företaget beslutade att lägga till stöd till den digitala tillgången. Med många olika plånböcker på marknaden visar Trust Wallet att det fokuserar på integritet, säkerhet och användbarhet för att användare ska få en bättre upplevelse när de använder appen.

Ladda ner Trust Wallet för iOS

Ladda ner Trust Wallet för Android

Ladda ner Trust Wallet Android APK 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map