eToro Exchange: Master The Crypto 2020 Review Guide

eToro

Hur du använder, handlar och registrerar dig för eToro Exchange

eToro är en av de mest populära handelsplattformarna på marknaden. Fortsätt läsa för att upptäcka vår eToro-recension, inklusive allt du behöver veta om eToro och hur det fungerar.

Funktioner

 • Israelbaserad mäklare grundad 2006
 • Handla mer än 1000 tillgångar från en plattform
 • Högt reglerad och godkänd som mäklare av FinCEN, ASIC, FCA och CySEC

Insättningsmetoder

 • Kredit- och betalkort
 • Crypto
 • Banköverföringar

Fördelar

 • Handla 1 000 olika tillgångar från en plattform
 • Mycket reglerad pålitlig och transparent
 • Social handel och kopiahandel

Nackdelar

 • Höga avgifter och förvirrande avgiftsstruktur

Introduktion

eToro är ett börs där användare kan handla över 1000 olika typer av tillgångar, inklusive utländsk valuta (valutahandel), kryptovalutor, aktier och mer. Några av affärer görs med CFD-kontrakt, medan andra är normala affärer som du skulle göra vid valutaväxling.

granskning av eToro

CFD: er är finansiella derivatprodukter som använder hävstång. Säljaren går med på att betala köparen skillnaden mellan värdet på den underliggande tillgången vid den aktuella tiden och värdet när kontraktet löper ut (eller vice versa om tillgången minskar i värde under den tiden).

Låt oss säga att en köpare köper en CFD med en månads tidsram. CFD använder bitcoin som den underliggande tillgången, och bitcoin är för närvarande på $ 8.000. Om bitcoin är värd 9 000 dollar en månad senare, är säljaren skyldig köparen 1 000 dollar. Om bitcoin är värt 7 000 dollar en månad senare, är köparen skyldig säljaren 1 000 dollar.

En sak som skiljer eToro från vilken kryptoplattform som helst är dess livslängd: eToro är mer än 13 år gammal, vilket gör eToro äldre än själva bitcoin. Det gör skillnad med eToro på flera sätt: eToro har redan uppnått lagstadgad efterlevnad i flera länder, till exempel, och eToro har en lång erfarenhet av säkerhet, användbarhet och transparens. Det är ett välkänt, respekterat namn.

En annan utmärkande funktion med eToro är dess stöd för alla olika typer av kryptovalutor och fiatvalutor. Du kan handla större kryptovalutor som BTC, ETH och LTC på eToro, till exempel tillsammans med fiatvalutor som USD, EUR, GBP, JPY, CAD, AUD, NZD och CHF. Olika par är tillgängliga, inklusive krypto-till-krypto- och fiat-till-kryptopar.

eToro har mer än bara valutor; Du kan också investera insatsvaror, råvaror, index och mer via eToro. Om du vill ta ställning till S&P 500, till exempel, och håll en andel i bitcoin, då kan du göra det på en plattform tack vare eToro.

Under de senaste månaderna har eToro tagit ett ännu större steg in i kryptorummet genom att lansera sin egen dedikerade kryptovalutautbyte. Den 16 april 2019 lanserade eToro ett kryptobörs eToroX. Börsen är ett dotterbolag till den Gibraltarbaserade eToro-gruppen. Det är den officiella blockchain-divisionen för den globala eToro-investeringsplattformen.

eToroX har ett antal unika tokeniserade fiat-val, inklusive Nya Zeeland-dollar (NZDX), Japanska yen (JPYX), Schweiziska franc (CHFX), US-dollar (USDEX), Euro (EURX), Sterling (GBPX), Australisk dollar ( AUDX) och kanadensisk dollar (CADX). Den har också sex kryptovalutor, inklusive bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dash (DASH), Bitcoin Cash (BCH) och Litecoin (LTC), och två råvarubaserade stablecoins, inklusive eToro-Gold (GOLDX) och eToro-Silver (SLVX).

En annan sak som skiljer eToro från konkurrensen är det sociala handelssystemet. eToro är utan tvekan den mest sociala kryptoplattformen som finns tillgänglig idag. Det är som ett socialt nätverk och kryptoutbyte rullas in i ett. Handlare kan välja att ha en offentlig profil, i vilket fall deras verksamhet och affärer avslöjas för andra handlare. Eller så kan handlare ignorera eToros sociala system helt och hållet hålla sina affärer och prestanda privata.

eToro är bättre reglerad än det genomsnittliga utbytet av kryptovaluta. eToro är en reglerad mäklare som är auktoriserad att erbjuda handelstjänster från CySEC på Cypern / EU, brittiska FCA, amerikanska FinCEN och australiensiska ASIC. Företaget har också säte i Cypern, Israel, Storbritannien, USA och Australien.

På grund av eToros livslängd och transparens har användarna extra försäkringar om säkerheten för sina eToro-konton. eToro är ett pålitligt, ansedd företag. Från och med 2018 värderas eToro till över 800 miljoner dollar.

Hittills har över 10 miljoner människor öppnat konton på eToro.

Nyckelfunktioner

Viktiga funktioner i eToro inkluderar:

13+ års erfarenhet: eToro grundades 2007, vilket gör det äldre än bitcoin.

Crypto Support lanserades 2018: eToro lanserade kryptohandel i maj 2018 genom att erbjuda 10 kryptovalutor (BTC, ETH, LTC, XRP, DASH, BCH, XLM, ETC, NEO och EOS.

Reglerad och ansedd: eToro regleras som en mäklare av finansiella myndigheter i Cypern, Storbritannien och Australien. eToro har också säte i USA, Storbritannien, Cypern och Israel.

Social handel: eToro är en av de mer socialt orienterade handelsplattformarna som finns idag. eToro-användare kan göra sina profiler offentliga och låta andra handlare se sina positioner och affärer.

Nu tillgänglig i USA: Under större delen av sin historia var eToro inte tillgängligt för USA-baserade handlare. Från och med 2019 är eToro fullt tillgängligt för invånare i USA.

1 000+ omsättbara tillgångar: eToro stöder över 1000 tillgångar, inklusive aktier, valutor och kryptovalutatillgångar. Du kan köpa, sälja och handla alla dessa tillgångar utan att lämna eToro-plattformen.

Demokonto: eToro låter dig skapa ett demo-konto för att börja handla med virtuellt kapital, så att du kan bekanta dig med plattformen och testa dina handelsstrategier utan att riskera riktiga pengar.

vad är eToro

Kopiera handel: Kopiera framgången för eToros främsta handlare med hjälp av funktionen för kopieringshandel. Med den här funktionen kan användare hitta andra handlare på plattformen och betala för att automatiskt kopiera sina investeringar. Det är perfekt för någon som vill efterlikna topphandlare utan att manuellt justera sin portfölj.

Avancerade handelstyper: eToro erbjuder fler handelsalternativ än din genomsnittliga börs. Handlare kan ta korta positioner, till exempel, få tillgång till finansiell hävstång och mer.

eToroX: eToro har nu sin egen dedikerade kryptovalutautbyte som heter eToroX. Denna utbyte stöder cirka 100 valutapar för krypto och fiat. Det har också tokeniserade versioner av större fiatvalutor. Sammantaget fungerar eToroX som de flesta andra kryptovalutor, vilket gör det möjligt för eToro-användare att snabbt, enkelt och säkert komma åt kryptomarknader..

Mäklare med Crypto Support: eToro började sitt liv som en vanlig mäklare, så att användarna kunde sätta in pengar och köpa aktier, index, utländska valutor och andra tillgångar. Det lanserades inte med målet att vara ett dedikerat kryptovalutbyte. Om du vill ha en reglerad mäklare med stöd för krypto kan eToro vara rätt val.

Låga minsta insättningsbelopp: Du kan börja handla på eToro med en insättning på bara $ 50 (för amerikanska och australiska användare) eller $ 200 (för andra användare).

Höga uttagsavgifter: Notera eToros uttagsavgifter innan du sätter in pengar på plattformen. Uttagsavgifterna är 25 USD plus bankkostnader.

Perfekt för nybörjare: Om du vill doppa tårna i aktie- och valutahandel kan eToro vara ett av de bästa alternativen. Det är en nybörjarvänlig plattform med ett lättanvänt gränssnitt. Plus, avancerade ordertyper som hävstångshandel kommer att tilltala medel och avancerade handlare.

Inget API-gränssnitt: eToro är inte perfekt för avancerade handlare som vill integrera plattformen i sin befintliga installation. Det finns inga eToro API: er som tillåter anslutningar till tredjepartsprogramvara, till exempel. Du måste använda eToro direkt.

Auktoriserad som mäklare av fyra regeringsorganisationer: eToro regleras som mäklare av Cyperns CySEC, America’s FinCEN, Australiens ASIC och Storbritanniens FCA. Det är sällsynt att ett utbyte av kryptovalutor godkänns av en mäklare av bara en av dessa organisationer – för att inte tala om fyra av dem.

Konkurrenskraftig avgiftsstruktur: eToros avgifter kan vara komplicerade. Generellt erbjuder emellertid eToro konkurrenskraftiga handelsavgifter. Vissa avgifter – som en uttagsavgift på 25 USD – är relativt höga jämfört med traditionella kryptobörser.

Mobil app: eToro har en mobilapp för iOS och Android som låter dig utföra alla samma funktioner som på ett skrivbord. Du kan handla, kopiera och följa med eToro-mobilappen.

Tjäna provision när människor kopierar dina affärer: Är du säker på dina färdigheter som investerare? Du kan tjäna provision när användare registrerar sig för att kopiera dina affärer. Några av de största och mest populära användarna på eToro har blivit de-facto hedgefondförvaltare genom detta kopieringshandelssystem.

hur eToro-utbyte fungerar

eToro-valutor och par

eToro stöder cirka 100 valutahandelpar för kryptovaluta och fiat. Praktiskt taget alla större kryptovalutor stöds av eToro eller eToroX, inklusive bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, Stellar, Binance Coin, ZCash, NEO, Ripple, Dash, Ethereum Classic, Tezos, Tron, EOS och IOTA. Börsen stöder också cirka 120 ERC-20-tokens på Ethereum blockchain, inklusive populära tokens som Maker (MKR), Basic Attention Token (BAT) och OmiseGO (OMG).

eToro-insättnings- och uttagsmetoder som stöds

eToro erbjuder ett brett utbud av insättnings- och uttagsmetoder, inklusive betalkort och kreditkort, kryptoplånböcker och banköverföringar. Du kan sätta in och ta ut med tio olika kryptovalutor, inklusive BTC, BCH, DASH, EOS, ETH, ETC, LTC, NEO, XLM och XRP. Du kan sätta in pengar i sju olika fiatvalutor, inklusive AUD, CAD, EUR, GBP, JPY, RMB och RUB.

eToro registrering och inloggningsprocess

eToro-registrering är enkel och kan slutföras inom några minuter. Du måste ange ditt SSN eller ditt nationella ID innan du handlar på eToro eller sätter in pengar. Eftersom eToro är en reglerad och registrerad mäklare måste alla användare slutföra en detaljerad KYC / AML-verifieringsprocess innan de använder plattformen.

eToro-handel

eToro har ett enkelt handelsgränssnitt där du kan köpa och sälja olika tillgångar. Om du någonsin har använt ett forex- eller kryptobörsel tidigare, kommer eToro att vara en bris att använda.

Det finns flera funktioner i eToro som hjälper det att sticka ut från mängden. eToro stöder exempelvis handel med kopior, som låter dig automatiskt kopiera affärer från en annan näringsidkare på plattformen. Du kan se en näringsidkares historik, till exempel och prestanda, och sedan välja att fördela en del av din portfölj till kopiering av den näringsidkarens affärer. Med eToros kopieringsportföljer kan du välja att efterlikna hela en annan näringsidkares portfölj. Eller så kan du bara efterlikna en viss industrisektor eller marknad.

eToro-avgifter

eToro har en mer förvirrande avgiftsstruktur än en traditionell kryptobörs, även om det kan förväntas med så många olika tillgångar och handelstyper som listas på plattformen. eToros avgifter varierar mycket beroende på investeringsalternativ. Att göra saker mer förvirrande är att eToro hävdar att de inte tar ut handelsavgifter, utan tjänar pengar via spread istället. Idag använder eToro en spread på 1,5% med bitcoin och 0,9% per sida för aktier. Det finns också dagliga avgifter för innehav av köp- eller säljpositioner på aktier.

Några av de viktigaste avgifterna du behöver veta är:

 • Insättnings- / handelsavgifter: Fri
 • Sprider sig: 0,9% till 5%
 • Uttagsavgift: $ 25 (minsta uttagsbelopp på $ 50)
 • Överföringsavgift: 50 punkter
 • Konverteringsavgifter (debiteras vid insättning & Uttag): 50 till 250 punkter
 • Avgifter för kryptoöverföring: 0,0005 BTC (minsta uttagsbelopp på 0,0086 BTC).

Fullständig information om eToros avgiftsstruktur kan ses här. Några av de största kryptovalutorna har spread på cirka 0,75%, medan kryptovalutor med mindre handel (bland annat IOTA och XTZ) har spread på 4,5% eller högre.

granskning av etoro-kryptoutbyte

eToro säkerhetsproblem och stilleståndstid

eToro är ett pålitligt, ansedd och säkert utbyte. Börsen har inte drabbats av några större offentligt avslöjade hack genom sin historia, och eToro har inte heller haft någon betydande stilleståndstid. För det mesta har eToro gått smidigt sedan lanseringen i slutet av 2000-talet.

eToro användarvänlighet

eToro är en av de mest nybörjarvänliga investeringsplattformarna som finns idag. Det är en no-nonsense, tillgänglig plattform för både nybörjare och avancerade handlare.

eToro Trust and Privacy

eToro är ett av de mest betrodda namnen i kryptoutrymmet. Lanserades 2006, har eToro fyra säten över hela världen och regleras av fyra stora finansiella myndigheter (FinCEN, ASIC, FCA och CySEC).

eToro kundtjänst

eToro erbjuder kundtjänst via livechatt, telefon eller online-biljett. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan på flera språk. eToro har dedikerade hjälpcenter för varje språk som stöds av plattformen, inklusive franska, engelska, tyska och mer. Generellt är eToros kundtjänst väl värderad och företaget använder flera hundra agenter som är dedikerade till att lösa kundklagomål.

Användarhandbok för eToro: Hur man ställer in och använder eToro

eToro är enkelt att ställa in och använda för första gången. Du kan komma igång på bara några minuter.

Steg 1) Registrera dig

Registrera dig genom att besöka www.etoro.com/#signup, fyll sedan i fälten enligt bilden nedan.

eToro användarhandbok

Du kan också logga in med ditt Facebook- eller Google-konto.

etoro-utbytesguide

Klicka på länken som skickas till ditt e-postmeddelande så blir du ombedd att slutföra din profil.

etoro social handel

2. Verifiering

etoro-profil

Innan du använder någon del av eToro måste du slutföra en fullständig KYC / AML-verifieringsprocess. eToro är en reglerad, registrerad mäklare, vilket innebär att handlare måste tillhandahålla detaljerad personlig information innan de interagerar med plattformen.

etoro-verifiering

USA-baserade användare måste till exempel ange sitt SSN. Användare i andra länder måste ladda upp nationellt ID, pass eller annat regeringsutfärdat foto-ID.

etoro säkerhet

3. Tvåfaktorautentisering

eToro erbjuder nu ett tvåfaktorautentiseringsalternativ (2FA), även om det inte krävs att konfigurera ditt konto. Gå till dina kontoinställningar och aktivera sedan 2FA via SMS. Om den är aktiverad måste du bekräfta varje inloggning, uttag eller handel via ett textmeddelande som skickas till din telefon.

etoro-kryptokursbyteskonto

4. Betalningsmetod

eToro accepterar flera betalningsmetoder, inklusive kredit- / bankkort, banköverföringar, PayPal och mer. Om du väljer debet- eller kreditkortsalternativet finns medlen tillgängliga på ditt konto omedelbart och ditt handelskonto kommer att vara fullt fungerande inom några minuter. Om du väljer en banköverföring kan det ta 1 till 3 dagar innan ditt konto blir operativt.

5. Handel med kryptovaluta

När pengarna finns på ditt konto kan du börja handla på eToro. Vi kommer att gå igenom hur du utför bitcoinhandel.

eToro-handelns kryptovaluta

I den vänstra kolumnen klickar du på “Handelsmarknader” och sedan “Crypto”.

Härifrån kan du välja att sälja kryptovalutan med ‘S’ eller köpa den med ‘B’.

etoro bitcoin utbyte

Säljorder på eToro är en typ av CFD-handel. Det betyder att du inte nödvändigtvis säljer den valda tillgången; istället får du exponering för tillgångens volatilitet i båda riktningarna. Om bitcoins värde minskar under CFD-perioden tjänar du prisskillnaden som vinst (med en försäljningsorder). Å andra sidan, om bitcoins värde ökar under CFD-perioden, är du skyldig skillnaden.

För att öppna en kort position väljer du beloppet, anger den hävstångseffekt du vill använda (detaljhandlare kan bara använda x1 och x2 hävstång) och ställa in en stop loss och ta vinstnivå för att stänga positionen. Klicka sedan på “Öppna handel”. Den nya positionen kommer att visas i din plånbok tillsammans med alla andra affärer du har öppnat.

Därefter tittar vi på att slutföra en köporder. I det här scenariot använder du X1-hävstång, vilket innebär att du köper den mängd kryptovaluta (som bitcoin) som du har angett i beställningsformuläret. Till skillnad från ovan ovan är detta en verklig handel – inte en CFD. Om du köper krypto på eToro krediteras du det köpta beloppet i den ursprungliga kryptovalutaplånboken för respektive kryptovaluta.

Innan du öppnar en position måste du acceptera eToros ‘Tillägg om kryptovalutor’, som innehåller en länk för att se dokumentet. Öppna den här länken och se till att du är bekväm med riskerna.

Om du är en professionell kund (och inte en detaljhandlare) kan du handla med x2-hävstång eller högre.

eToro köp bitcoin

6. Ställ in kopieringshandel

Copy trading är en populär funktion på eToro. För att börja kopiera affärer från en annan eToro-användare, gå till den grå menyn till vänster och välj sedan Kopiera portföljer eller Kopiera personer.

eToro Setup Copy Trading

Du kan välja att kopiera en specifik handlare (säg om du litar på en användare och hans handelshistorik). Eller så kan du kopiera en portfölj.

etoro-kryptoprofil

För varje näringsidkare och portfölj ser du avkastningen under en viss tid, andelen nya följare som nyligen har vunnits och en eToro-riskpoäng. Baserat på all denna information kan du enkelt välja vilka handlare eller fonder som är värda att följa.

7. Uttag

Du kan när som helst ta ut medel från eToro genom att klicka på “Ta ut medel” från menyn till vänster. eToro låter dig ta ut pengar med debet- eller kreditkort, banköverföringar eller krypto.

eToro-kryptofonder

Sista ordet

eToro har varit en pålitlig och ansedd mäklare sedan lanseringen 2006. Sedan 2018 har mäklarjätten visat ökat stöd för bitcoin och andra kryptovalutor. Idag är eToro känt för att erbjuda enkla och tillgängliga kryptotransaktioner till både nybörjare och mellananvändare.

Om du letar efter ett enkelt, ansedd och pålitligt sätt att handla kryptovalutor är eToro ett alternativ tillgängligt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map