ChangeNOW Exchange: Master The Crypto 2020 Review Guide

ChangeNOW recension

Så här använder du, handlar och registrerar dig för ChangeNOW Exchange

ChangeNOW är en kryptoswappplattform tillgänglig online på ChangeNOW.io. Ta reda på allt du behöver veta om denna obegränsade, anonyma kryptobyttjänst idag i vår recension.

Vad är ChangeNOW?

ChangeNOW är en icke-frihetsberövande krypto-swap-plattform som fungerar som Shapeshift och Changelly: du byter två kryptovalutor utan att faktiskt deponera någon krypto i en ChangeNOW-plånbok.

Du kan börja byta idag på ChangeNOW.io. Plattformen stöder dussintals olika kryptovalutor, inklusive praktiskt taget alla större kryptovalutor och massor av mindre kända mynt. BTC, BCH, LTC, XMR, EOS, BNB, ADA och andra är alla tillgängliga för handel på plattformen. liksom fiatvalutor som EUR och USD.

ChangeNOW utbytesgranskning

ChangeNOW har en enkel slogan: “Snabba kryptobyte, utan vårdnad.” ChangeNOW har också unika förmåner som du inte hittar på alla andra swap-plattformar – som möjligheten att köpa krypto med Visa eller MasterCard.

En av de största fördelarna med ChangeNOW jämfört med andra swap-plattformar är dock att det inte finns några gränser: det finns inget maximalt belopp som du kan handla på ChangeNOW. Du kan byta så mycket du vill när du vill.

ChangeNOW har ytterligare en fördel för konkurrerande bytesplattformar: det behövs ingen användarverifiering. Användare behöver inte ens ange ett telefonnummer eller e-postadress. Du behöver verkligen inte ladda upp något regeringsutfärdat foto-ID eller adressbevis.

ChangeNOW är också väldigt lätt att använda för alla i världen. Oavsett var du är baserad, oavsett hur mycket pengar du vill skicka, kan du enkelt byta det med ChangeNOW.

Baserat på all denna information, varför skulle du lita på ChangeNOW med dina pengar? ChangeNOW adresserar denna fråga på sin FAQ-sida och dess svar är mindre än lugnande:

”ChangeNOW är skapat av ett team av erfarna blockchain-utvecklare och är en helt säker tjänst med en twist – vi är helt registreringsfria. Detta gör att våra kunder kan undvika identifiering eller ekonomisk stöld. Vi erbjuder de bästa priserna på marknaden, eftersom vi använder pålitliga kryptovalutahandelsplattformar. ”

Vi vet faktiskt ingenting om det “teamet av erfarna blockchain-utvecklare”. Vi vet faktiskt väldigt lite om ChangeNOW och de som driver det alls.

När en växlingsplattform inte kräver någon användarverifiering, geografiska begränsningar eller penningbegränsningar gör det det till en hotbed för penningtvätt och andra kriminella aktiviteter.


För ChangeNOWs kredit hävdar plattformen att han använder ”ett automatiserat riskhanteringssystem” för att kontrollera alla transaktioner. Eventuella misstänkta transaktioner kommer att flaggas enligt “Europeiska AML-direktiv, KYC-regler och plattformskrav.” Om en transaktion flaggas kan användaren behöva slutföra KYC / AML-verifiering. Det är dock oklart hur många användare som faktiskt flaggas på plattformen.

Fortsätt läsa för att upptäcka allt du behöver veta om ChangeNOW, dess funktioner och hur det fungerar.

ChangeNOW-funktioner

Fördelar med ChangeNOW

Viktiga funktioner i ChangeNOW inkluderar alla följande:

Icke-depåbyten: ChangeNOW är en bytesplattform som inte är vårdnadshavare. Precis som ShapeShift och Changelly, låter ChangeNOW dig byta kryptovalutor utan att sätta in dem på ett börs. Du väljer de valutor du vill byta och skickar sedan en valuta till en ChangeNOW-plånbokadress. Så snart ChangeNOW tar emot valutan släpps den andra valutan till din plånbok för att slutföra bytet. Det går inte att dra ut din kryptovaluta från börsen eftersom den aldrig stannar kvar i börsen: den finns redan i din egen plånbok.

170+ mynt: Från och med december 2019 har ChangeNOW 170+ mynt tillgängliga för utbyte.

Fiat och Cryptocurrency: ChangeNOW stöder dussintals kryptovalutor och flera fiatvalutor (USD och EUR).

ChangeNOW-kryptovalutautbyte

Inga gränser: En av de största fördelarna som ChangeNOW har jämfört med sina konkurrenter är att det inte finns några gränser. Du kan byta valfri summa via ChangeNOW.

Ingen registrering eller verifiering krävs: ChangeNOW behöver ingen registrering innan du gör en handel. Du behöver inte ens ange en e-postadress eller ett lösenord. Så länge du har den valuta du vill byta kan du använda ChangeNOW.

Ingen KYC / AML-verifiering: Reglerade utbyten kräver att du slutför verifiering av Know Your Customer (KYC) och Anti-Money Laundering (AML), vilket bland annat innebär att din identitet och adress verifieras. ChangeNOW kräver inte ens ett namn.

Tillgängligt över hela världen: Eftersom ChangeNOW inte kräver någon användarverifiering är den tillgänglig för alla i världen. Oavsett var du är baserad bör du kunna komma åt ChangeNOW utan problem.

hur man använder changenow

Stöd för Visa och MasterCard: ChangeNOW har samarbetat med en tredjepartsbetalningsprocessor (Simplex) för att acceptera Visa- och MasterCard-betalningar. Om du har ett kreditkort och vill köpa krypto kan du göra det via ChangeNOW.

Byt via börser: ChangeNOW hävdar vagt att “samarbeta med flera utbytespartners” för att “välja den bästa växelkursen på marknaden vid varje tillfälle”. När du initierar en handel via ChangeNOW, kommer plattformen att söka på börser för att hitta den bästa handelspartnern.

Inget minsta belopp: Du kan handla valfritt belopp, stort eller litet, via ChangeNOW. Det finns inga minimi- eller maximigränser (även om du måste skicka åtminstone tillräckligt för att täcka standardavgiften för blockchain-nätverk).

Flerspråkigt stöd: ChangeNOW finns på dussintals olika språk, inklusive engelska, franska, ryska, tyska, arabiska, kinesiska, japanska och alla andra stora språk.

Automatiserad riskhantering: ChangeNOW kan verka som ”vilda västern” för kryptobörser. Plattformen hävdar dock att det finns automatiska riskhanteringsförfaranden för att flagga misstänkta transaktioner. Varje enskild transaktion kontrolleras och alla flaggade transaktioner stoppas tills användaren slutför ytterligare KYC / AML-verifiering (säg genom att ladda upp ett foto av ett pass eller nationellt ID-kort).

Spendera USD eller EUR: Du kan köpa kryptovaluta med fiat via ChangeNOW med valfritt kort som låter dig spendera USD eller EUR. ChangeNOW har samarbetat med Simplex för att stödja fiat- och kryptovalutaöverföringar.

Inga banköverföringar: ChangeNOW stöder inte banköverföring.

Partnerprogram: ChangeNOW erbjuder ett affiliate-program. Om du hänvisar någon till ChangeNOW och de gör en handel kan du göra 0,4% av deras affärer.

förändringsfunktioner

API-åtkomst: ChangeNOW erbjuder ett API för utvecklare. Du kan använda detta API för att lägga till en ChangeNOW-växlingsknapp på din egen webbplats och sedan tjäna provisioner baserat på swapparna som görs via den plattformen.

Telegram Bot: ChangeNOW låter dig byta tokens med hjälp av en Telegram-bot. Berätta bara för Telegram-botten vilka mynt du vill byta, och botten kommer att slutföra handeln.

NU Betalningar: ChangeNOW erbjuder en tjänst som heter NOWPayments som gör det enkelt för alla att acceptera kryptovalutabetalningar – säg om du säljer varor eller tjänster online.

Höga och förvirrande handelsavgifter: ChangeNOW verkar ta ut avgifter på 0,5% till 4,0%, även om avgifter inte offentliggörs någonstans på webbplatsen (åtminstone som vi kunde hitta). För att göra saker mer förvirrande är avgiften inbyggd i ChangeNOW-växelkursen. Avgifter på 0,5% till 4,0% är inte så höga för denna typ av bekvämlighet, men vi skulle uppskatta mer öppenhet.

NU poletter: ChangeNOW har sina egna inbyggda tokens som heter NOW Tokens. Dessa tokens fungerar som en intern valuta för NOW-produkter. Myntet släpptes först den 23 april 2019. Det är en ERC-20-token och en Binance Change (BEP2) -token.

ändra nu NU-tokens

Mobil app: ChangeNOW erbjuder en mobilapp för Android.

changenow app

Hur fungerar ChangeNOW?

ChangeNOW byter kryptovaluta och fiat-valuta i fem enkla steg:

Steg 1) Välj valuta: Välj de valutor du vill byta. Om du till exempel byter BTC och ETH väljer du BTC i rullgardinsmenyn under avsnittet “Du skickar” och väljer sedan ETH i rullgardinsmenyn under avsnittet “Du får”. ChangeNOW beräknar automatiskt den mängd ETH du får baserat på den aktuella växelkursen.

Steg 2) Ange din plånboksadress: Skriv in din mottagande plånbokadress (din ETH-adress). ChangeNOW låter dig också skapa en ny plånbok (säg om du inte redan har en ETH-adress).

Steg 3) Bekräfta informationen: Bekräfta alla detaljer på ChangeNOW-transaktionssidan.

Steg 4) Insättning till adress: ChangeNOW genererar sedan en bitcoin-insättningsadress åt dig. Skicka din bitcoin till den adressen.

Steg 5) Ta emot dina mynt: Så snart ChangeNOW tar emot ditt mynt till sin genererade plånbokadress släpper ChangeNOW dina mynt (i det här fallet ETH) till plånboken du har angett.

Som du kan se krävs ingen registrering eller verifiering alls. Du behöver inte ens ange en e-postadress eller ett telefonnummer. Det finns inga lösenord. Det är en enkel myntbytesplattform utan nonsens.

ChangeNOW-priser och avgifter

Här är de viktigaste ChangeNOW-avgifterna du behöver veta om.

  • Handelsavgift: 0,5% till 4,0% (inbyggt i spread)
  • Maximalt handelsbelopp: Inget maximalt
  • Minsta handelsbelopp: Inget minimum
  • Kreditkortsavgift: 5%
  • Minsta kreditkortsbelopp: $ 10
  • Minsta belopp för att köpa Crypto med ett bankkort: $ 50 (krävs av Simplex)
  • Maxbelopp för att köpa Crypto med ett bankkort: $ 20 000 (per dag) eller $ 50 000 (per månad) per person

Det är inte helt klart hur ChangeNOW hanterar växlingsbyten. När vi utförde ett testbyte med ChangeNOW verkade det ta ut en avgift på 4%:

Hur fungerar ChangeNOW

med ChangeNOW

Vid handel med en större mängd ETH förbättrades växelkursen något, även om vi fortfarande verkade betala handelsavgifter på cirka 2,0%.

changenow-handelsoptioner

Att göra saker ännu mer komplicerade är att ChangeNOW inte avslöjar sina handelsavgifter någonstans på sin officiella webbplats. En första tråd som tillkännagav lanseringen av ChangeNOW föreslog handelsavgifter på 0,5% till 1,0%. I verkligheten verkar en betydande handelsavgift vara inbyggd i ChangeNOW: s växelkurs som inte öppnas för handeln.

I slutändan rekommenderar vi att dubbelkontrollera ChangeNOW-handelsavgiften jämfört med den reala växelkursen innan du byter på ChangeNOW, eftersom det verkar som att kurserna kan variera mycket.

Hur man använder ChangeNOW

Att använda ChangeNOW är enkelt, oavsett om du är ny på krypto eller en avancerad användare. Här är den grundläggande processen du kommer att använda för att byta med ChangeNOW:

1) Välja dina valutor

Besök först ChangeNOW.io och välj dina valutor. Du kan välja en klassisk ränta (där räntan varierar baserat på nuvarande marknadsförhållanden) eller en fast ränta (där du betalar en liten ränta men får en fast, garanterad ränta).

Hur man använder ChangeNOW

För detta byte byter vi ETH mot USDT.

Klicka på ‘Exchange’.

Alternativt, om du inte har ETH (eller någon kryptovaluta), kan du också köpa krypto med Visa eller MasterCard. ChangeNOW använder Simplex som betalningsbehandlare. Klicka på knappen “Köp krypto med Visa / MasterCard” och ange dina handelsuppgifter och kreditkortsinformation.

2) Ange mottagarens plånbok

På nästa sida kommer ChangeNOW att be dig att ange mottagarens plånbokadress. Det här är adressen där du vill att mynten du köper ska skickas. I det här fallet anger du mottagarens USDT-adress.

changenow crypto plånbok

3) Bekräfta detaljer

Därefter kommer ChangeNOW att be dig bekräfta all information du har gett. ChangeNOW visar beloppet du skickar, det ungefärliga beloppet du får, den aktuella växelkursen, den beräknade ankomsttiden och mottagarens plånbokadress.

ändra mynt

Dubbelkolla all denna information innan du klickar på “Bekräfta”.

4) Skicka medel

ChangeNOW genererar en plånbokadress. Du skickar pengar till den här adressen och ChangeNOW väntar på att dina pengar kommer fram.

skicka kryptofonder på changenow

När ChangeNOW tar emot dina medel kommer fältet att fyllas och sedan gör ChangeNOW bytet med en av sina utbytespartners.

5) Få pengar

När bytet är klart skickar ChangeNOW pengarna till din plånbok.

Du kan ange en e-postadress för att få ett meddelande när bytet är klart, även om det är valfritt.

ta emot medel på förändringsnatten

Om ChangeNOW

ChangeNOW ingår under namnet ChangeNOW International Ltd. Den officiella ChangeNOW-webbplatsen listar en registrerad adress i Belize City, Belize, även om ChangeNOW också har en postadress i Amsterdam.

Om ChangeNOW

Det finns en del kontroverser över ChangeNOWs plats och dess grundares bakgrund. Som framgår av original 2017 tråd tillkännage företaget verkar ChangeNOWs grundare inkludera två ryska medborgare, inklusive Roman Lapin Dmitrievich (50% ägare) och Petr Sergeev Konstantinovich (50% ägare). En tredje person, Konstantin Brumm Aleksandrovich, är också listad som VD.

Eftersom den här typen av affärer är olaglig i Ryssland verkade grundarteamet ha flytt från sina ursprungliga kontor i St Petersburg, Ryssland strax efter att tidningen ChangeNOW publicerades online.

kontakta ChangeNOW

Under alla omständigheter verkar ChangeNOW vara legitimt idag, och företaget fortsätter att göra affärer med sin registrerade adress i Belize City och sitt kontor i Amsterdam. Företaget är öppet om sin kontaktinformation, telefonnummer och sociala medier.

Sista ordet

ChangeNOW är en av de mest unika swap-plattformarna som finns idag. ChangeNOW gör anspråk på att tillåta vem som helst att byta ut kryptovaluta i vilket belopp som helst utan förvar, registrering eller KYC / AML-verifiering krävs.

Det finns dock vissa farhågor om hur ChangeNOW fungerar. För det första avslöjar plattformen inte sina avgifter på förhand, men verkar samla avgifter på 1,0% till 4,0% i sin växelkursspridning. För det andra vet vi lite om företagets grundande team eller var de är baserade. För det tredje verkar ChangeNOW inte vara en ”riktig” icke-depåbörs eftersom du fortfarande litar på plattformen med dina mynt medan det fungerar att hitta en utbytespartner innan du slutför bytet.

Om inget av dessa problem berör dig kan ChangeNOW vara en av de mest kraftfulla swap-plattformarna som finns idag. Det verkar erbjuda enkla, registreringsfria valutaswappar för krypto och fiat utan minimi- eller maximibelopp. Det är något du inte ser med andra växlingsplattformar som Changelly och ShapeShift.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map