BHEX Exchange: Master The Crypto User Review Guide

BHEX Exchange granskning

BHEX är en ny kryptovalutabörs som erbjuder krypto-terminshandel och mer. Ta reda på allt du behöver veta om BHEX och hur det fungerar idag i vår recension och användarhandbok.

Funktioner

 • Det maltabaserade kryptobörsen lanserades i december 2018
 • Stöds av stora kryptoinstitutioner som Huobi och OKEX
 • Enkel krypto-till-kryptohandel i en minimireglerad miljö som mest tillgodoser kinesiska kryptohandlare

Insättningsmetoder

 • Crypto

Fördelar

 • Billig och enkel krypto-till-kryptohandel
 • Handel med optioner
 • Terminskontrakt reglerade i USDT

Nackdelar

 • Endast krypto-insättningar och handel med krypto-till-krypto
 • Minimala regler
 • Inga amerikanska handlare

Introduktion

BHEX är en kryptovalutabörs som lanserades i december 2018. Börsen beskriver sig själv som “den ledande teknologidrivna kryptovalutahandelsplattformen”. BHEX är en förkortning för Blue Helix Exchange.

BHEX kryptoutbytesguide

Idag tillhandahåller BHEX krypto-till-kryptohandel, permanent handel, optionskontrakt, OTC-handel och kapitalförvaltning, bland andra handel och investeringstjänster.

Liksom andra minimireglerade kryptobörser är BHEX baserad på Malta. Börsen erbjuder också mycket konkurrenskraftiga 0,10% handelsavgifter (för både tillverkaren och tagaren). Du betalar en uttagsavgift på bara 0,0006 BTC.

En av nackdelarna med BHEX är att finansieringsmetoder endast är begränsade till krypto. Du kan till exempel inte överföra pengar till BHEX via en bank eller kreditkort. Dessutom är amerikanska investerare inte tekniskt tillåtna på kontot (även om BHEX inte verkar blockera eller vidta några åtgärder mot USA-baserade kryptohandlare som använder plattformen).

Huvudmålet för BHEX är att erbjuda krypto-till-kryptohandel och terminshandel i en minimireglerad miljö. Andra produkter och tjänster är dock också tillgängliga via BHEX, inklusive BHEX DeFi Market (BHDM), BHEX Chain och flera SaaS molnbytessystemlösningar.

BHEX-börsen

Trots att den först lanserades i december 2018 har BHEX vuxit till att bli ett av kryptovärldens största börser. Börsen har regelbundet mer än 100 miljoner dollar i handelsvolym var 24: e timme, vilket placerar det runt 50 av världens bästa kryptovalutabörser per handelsvolym.

Blue Helix Exchange granskning

BHEX hävdar också att de stöds av några av kryptoindustrins största namn. BHEX påstår sig ha stöd från 56 institutionella investerare, till exempel, och Huobi och OKEX – två av världens största kryptokursbörser – listas båda som investerare.

Det finns en bra anledning till att BHEX är nära kopplad till Huobi: börsen grundades av Ju Jianhua, tidigare CTO för Huobi. Resten av BHEX grundande team består av tidigare fintech- och IT-proffs.

BHEX är särskilt populärt bland kinesiska handlare, även om börsen är fullt tillgängligt på engelska och sju andra språk.

Fortsätt läsa för att upptäcka viktiga funktioner i BHEX och hur det fungerar.

Blue Helix kryptovalutautbyte

Nyckelfunktioner

Viktiga funktioner i BHEX inkluderar:

Billiga handelsavgifter: BHEX tar ut en tillverkaravgift på 0,10% och en avgiftsavgift på 0,10%. Detta är billigare än ett genomsnittligt kryptovalutabörs, även om det liknar avgifterna som betalas på mindre reglerade börser (0,10% till 0,15% är branschstandarden för oreglerade krypto-till-kryptobörser).

Billiga uttagsavgifter: BHEX tar inte ut insättningsavgifter och du betalar uttagsavgifter på bara 0,0006 BTC. Minsta uttagsbelopp gäller för alla uttag av kryptovaluta (till exempel 0,01 BTC eller 50 USDT).

Native Token: BHEX har sin egen inbyggda token som heter BHEX Token (BHT). Den token är en ERC20-token som kan användas för att sänka handelsavgifterna på BHEX.

Stöds av 56 institutionella investerare: BHEX lanserades i december 2018 men har redan stigit till att bli ett av branschens största kryptobörser. En del av anledningen till den framgången är det institutionella stödet. BHEX stöds av 56 institutionella investerare, inklusive blue chip-kryptobörser som Huobi och OKEX.

Vårdnad & Clearing: Det grundläggande lagret av BHEX drivs av Bluehelix decentraliserade förvarings- och clearingteknik. Tekniken använder blockchain och kryptografiteknik för att driva en samhällsmekanism. I lekmanns ordalag flyttar BHEX pengar med blockchain för ökad säkerhet.

Webbläsarhandel: De flesta användare kommer att interagera med BHEX via BHEX.com webbplattform, tillgänglig för alla internetanslutna enheter.

Desktop-programvara: Om du inte vill använda BHEX-webbläsarplattformen kan du också ladda ner BHEX-skrivbordsprogramvara för Windows och Mac OS.

Mobilappar: BHEX erbjuder mobilappar för iOS och Android.

Optionshandel: Optionshandel står för en betydande del av volymen på BHEX.

BHEX krypto handelsplattform

Eviga kontrakt: Liksom BitMEX och andra futures-handelsplattformar erbjuder BHEX eviga kontraktsbyten, inklusive USDT marginalbyten och myntmarginalbyten.

BHEX Blue Helix användarhandbok

Fiat OTC-handel: BHEX har en OTC-marknad där vem som helst kan göra transaktioner för att hålla dem utanför den bredare börsorderboken. USDT- och BTC-erbjudanden är tillgängliga via OTC-marknaden, med de flesta affärer denominerade i kinesiska yuan (CNY). En av de största fördelarna med att använda BHEX OTC-skrivbord är att du inte betalar några handelsavgifter för några OTC-transaktioner.

Blue Helix Exchange-handelsoptioner

Populär i Kina: BHEX är särskilt populärt i Kina, och kinesiska handlare står för en betydande del av handelsvolymen på BHEX.

Flerspråkigt stöd: BHEX finns på sju olika språk, inklusive engelska, ryska, turkiska, vietnamesiska, koreanska, japanska och kinesiska.

Inga amerikanska investerare: BHEX är inte tillgängligt för amerikanska investerare. Som nämnts ovan är BHEX mest populär bland kinesiska kryptovalutahandlare, och amerikanska användare är officiellt begränsade från handel på plattformen.

Bonusränteintäkter: BHEX erbjuder tre separata sparkonton som kallas ”bonuskonton”. Från och med december 2019 erbjuder BHEX bonuskonton (BTC), ETH och USDT med en årsavkastning på 5,00%. Om du vill tjäna ränta på dina kryptobestånd kan BHEX göra det.

BHEX-valutor och par

Från och med december 2019 listar BHEX cirka 50 kryptovalutor och par på sin spot trading-marknad. Som du förväntar dig inkluderar handelsparren med högsta volym en kombination av BTC, ETH, XRP, LTC, EOS, BCH, ETC och TRON.

BHEX listar också massor av mindre kända kryptovalutor eller par med lägre volymer, inklusive Bytom (BTM), Litex (LXT), Artfinity (AT), Alogrand (ALGO) och Lambda (LAMB), bland andra.

Insättnings- och uttagsmetoder som stöds av BHEX

BHEX stöder endast insättningar och uttag med kryptovaluta. Om du är ny på krypto måste du köpa krypto någon annanstans (med hjälp av betalkort, kreditkort eller banköverföringar) innan du öppnar BHEX.

BHEX accepterar insättningar i alla kryptovalutor som stöds, inklusive större kryptokurvor som BTC, ETH och XRP och många mindre kända alternativ också.

BHEX registrering och inloggningsprocess

Som med de flesta minimireglerade kontobörser har BHEX en snabb och enkel regleringsprocess. Du kan börja handla utan att någon verifiering krävs. För att höja dina kontogränser eller för att handla på OTC-skrivbordet måste du slutföra KYC-verifiering genom att ange ditt fullständiga namn-ID-kort och identifikationsnummer.

Som en vanlig (icke-OTC) handlare kan du handla på BHEX utan att slutföra KYC / AML-verifiering. Allt du behöver göra är att verifiera en e-postadress eller ett telefonnummer för att slutföra din registrering. Du kan höja dina uttagsgränser genom att slutföra KYC-autentisering, även om det inte krävs.

BHEX-handel

BHEX har ett standardhandelsgränssnitt som är bekant för alla som har använt en kryptovalutautbyte tidigare. Som nämnts ovan kan du handla på BHEX med din webbläsare eller via BHEX desktop- eller mobilapplikation.

BHEX-avgifter

BHEXs handelsavgifter är konkurrenskraftiga med de flesta andra mindre reglerade börser. Du betalar en avgift på 0,10% för varje handel (tillverkare eller mottagare), medan optionshandelsavgifterna är 0,5% för varje part. Här är de viktigaste BHEX-avgifterna du behöver veta om:

 • Handelsavgifter (tillverkare): 0,10%
 • Handelsavgifter (Taker): 0,10%
 • Handelsavgifter för optioner (tillverkare): 0,5%
 • Handelsavgifter för optioner (Taker): 0,5%
 • Fiat OTC-handelsavgift: Fri
 • Avtalshandelsavgifter (tillverkare): 0,02%
 • Avtalshandelsavgifter (Taker): 0,05%
 • Depositionsavgifter: Fri
 • Uttagsavgifter: 0,0006 BTC

BHEX har vissa minsta uttagsavgifter. Du behöver minst 0,01 BTC på ditt konto för att göra ett bitcoin-uttag, till exempel, eller 50 USDT för att göra ett USD-tether-uttag.

BHEX-avgifter

Du kan se fullständig information om BHEXs handelsavgifter på deras officiella webbplats här.

BHEX säkerhetsproblem och stilleståndstid

BHEX lanserades i december 2018. Det unga börsen har inte haft några större, offentligt avslöjade säkerhetsfrågor eller stillestånd sedan lanseringen.

Enkel användning

BHEX är enkel att använda. BHEX accepterar dock bara kryptoinsättningar, varför det inte är det bästa alternativet för någon som är helt ny på krypto. Du måste redan ha kryptovaluta innan du använder BHEX.

Förtroende och integritet

BHEX har begränsad transparens om sin verksamhet, ledningsgrupp eller hur börsen fungerar. Vi vet att utbytet lanserades av tidigare Huobi CTO Ju Jianhua, men vi vet inte mycket om de andra “IT- och fintech-proffs” som är involverade i utbytet. De utbytes sida “Om oss” är bara ett stycke vag, blommig text som beskriver hur utbytet fungerar.

Kundservice

BHEX har förvånansvärt bra kundservice. Företaget erbjuder live chat kundtjänst direkt via BHEX.com. Du kan också skicka en mer formell kundtjänstförfrågan via BHEXs Zendesk-sida. Såvitt vi kan säga erbjuder BHEX kundtjänst på både engelska och kinesiska.

BHEX Användarhandbok: Så här ställer du in och använder BHEX

1. Registrera dig

Det finns två sätt att registrera sig för BHEX: genom att bekräfta ett telefonnummer eller genom att bekräfta en e-postadress.

hur man använder BHEX-utbyte

Börja med att gå till www.BHEX.com och klicka på “Registrera dig”.

Klicka på “Telefon” för att registrera dig genom att bekräfta ditt telefonnummer eller klicka på “E-post” för att registrera dig via e-post.

BHEX-kryptovalutaväxling

Ange din e-postadress eller telefonnummer och välj sedan lösenordet för BHEX. Ditt lösenord måste innehålla 8 till 20 tecken med siffror och både stora och små bokstäver.

registrera dig för BHEX

Klicka på “Hämta kod” för att få verifieringskoden till ditt telefonnummer eller e-postadress.

2. Verifiering

BHEX-registreringskonto

BHEX skickar en verifieringskod till ditt telefonnummer eller e-postadress. Denna verifieringskod kommer att vara aktiv i tio minuter.

BHEX utbytessäkerhet

Ange koden du fick på BHEX-registreringssidan och kontrollera sedan att du godkänner BHEX-sekretesspolicyn.

Vid den här tiden kan du också ange en hänvisningskod.

Slutför registreringsprocessen och ditt konto är klart.

3. Tvåfaktorautentisering

Tvåfaktorautentisering (2FA) är valfritt på BHEX. BHEX rekommenderar dock att du ställer in 2FA för att skydda ditt konto.

BHEX stöder 2FA via Google Authenticator, e-postadress eller telefonnummer. Du kan anpassa dina kontoinställningar för att verifiera en inloggning via någon av dessa metoder.

4. KYC / AML-verifiering

Om du vill höja dina uttagsgränser eller bedriva fiat OTC-handel måste du verifiera din identitet genom att slutföra BHEX: s KYC / AML-autentiseringsprocess.

BHEX KYC och AML

Välj din nationalitet och ange ditt efternamn, förnamn, kön och ID-typ (körkort, pass, nationellt ID eller annat).

BHEX utbytessäkerhet

Ladda sedan upp ett foto av dig med ditt giltiga ID. Bilden måste vara “högkvalitativ och obegränsad” och inte större än 10 MB i storlek. Acceptabla format inkluderar.jpg, .png och.jpeg.

BHEX tar vanligtvis 24 timmar att granska din begäran och verifiera den.

BHEX användarsäkerhetsprotokoll

5. Betalningsmetod

BHEX accepterar endast insättningar i krypto. Du kan sätta in medel med valutakurrency som accepteras på BHEX.

Besök din kontosida för att se tillgängliga plånböcker. Visa plånboken för den kryptovaluta du vill använda och skicka sedan pengar till den plånboken. Pengarna kommer snart att visas på ditt konto och sedan kommer de att vara tillgängliga för handel.

BHEX tar inte ut några insättningsavgifter.

6. Handla kryptovaluta

När pengar har deponerats på ditt BHEX-konto är du redo att börja handla.

hur man handlar kryptovaluta på BHEX

Du hittar den grundläggande BHEX-handelsplattformen på bhex.com/exchange. Välj önskat kryptovalutapar från fönstret längs sidan. Ange sedan det belopp du vill köpa eller sälja.

Limitorder och marknadsorder är tillgängliga för alla par.

Mer avancerade ordertyper, inklusive futuresalternativ och eviga kontrakt, är också tillgängliga via BHEX. Klicka på ‘Perpetual Contract’ i det översta menyfältet för USDT-marginalbyten eller myntmarginalbyten. Eller klicka på “Alternativ” för att köpa och sälja alternativ via BHEX.com/option.

Du kan också besöka BHEX fiat OTC-skrivbord för att skicka eller ta en av de tillgängliga affärer. Endast USDT- och BTC-transaktioner är tillgängliga via denna handelsdisk. Till skillnad från den normala BHEX-börsen debiteras inga handelsavgifter när du gör eller handlar via BHEX fiat OTC-skrivbord.

7. Uttag

BHEX har vissa minimala uttagsbelopp och små uttagsavgifter.

BHEX myntbetalningar

Om du till exempel tar ut BTC måste du ha minst 0,02 BTC på ditt konto och betala en avgift på 0,0006 BTC. Om du tar ut USDT behöver du minst 50 USDT på ditt konto.

Sista ordet

BHEX är ett nytt kryptovalutautbyte (lanserades i december 2018) som mestadels tillgodoser den kinesiska kryptomarknaden. Börsen har vuxit till en förvånansvärt hög volym sedan lanseringen för ett år sedan och sitter för närvarande som en av de 50 bästa kryptobörserna över hela världen efter handelsvolym.

BHEX stöder ett omfattande utbud av krypto-till-kryptotransaktioner utan KYC / AML-verifiering krävs. Du kan också handla eviga swapkontrakt eller optionskontrakt.

För att lära dig mer om BHEX eller registrera dig idag, besök BHEX.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map