Crypto.com: Master The Crypto User Review Guide

Crypto.com recension

Crypto.com, som kanske har det bästa domännamnet i hela krypto, påstår sig vara det bästa stället att köpa, sälja och betala med kryptovalutor. Crypto.com-plånboken, som sägs användas av över 1 miljon kryptoinvesterare, erbjuder möjligheten att köpa över 50 olika mynt som erbjuder nollavgifter eller markeringar som gör det möjligt för investerare att köpa kryptos till den verkliga kostnaden för den digitala tillgången.

I den här översynen av den populära Crypto.com-appgranskningen kommer vi att täcka plånboken, Metal Visa cashback-kort, möjligheten att tjäna upp till 18% p.a. på dina kryptotillgångar, kredit för omedelbara kryptolån och betalningsalternativen samt investeringsval. Det kommer också att göras en kort analys av MCO / CRO Crypto.com-tokens.

De sätt som användarna faktiskt kan använda Bitcoin på, bland andra kryptovalutor, har ökat stadigt de senaste åren. Men ett av sätten att det har hållits relativt statiskt har varit hur du investerar.

Visst, hela processen med att få en viss kryptovolym bör betraktas som en investering i sig själv, men för dem som investerar på lång sikt kan du säkert göra mer med det än att bara lagra det?

Nu finns det produkter på marknaden nu som ger lite mer flexibilitet för dina investeringar. En av dessa är Celsius, som vi redan har tittat på, och en av de andra är Crypto.com, som går under taglinjen ‘Cryptocurrency in Every Wallet’ och har ett uppdrag att påskynda världens övergång till bitcoin och den decentraliserade digitala ekonomin. Den senare har satt upp sig som mer än bara en annan investeringsplattform och är mer som ett ”allt-i-ett” -paket i (ungefär) samma riktning som lösningar som Glint.

Vi ska gräva lite mer om vad Crypto.com är, vad det erbjuder sina användare och hur det verkligen står mot några av dess samtida på marknaden.

Om Crypto.com

Crypto.com grundades 2016 och har en intressant gemensam grund med Celsius: dess ansökan syftar till att konfrontera det som den anser är en mänsklig rättighet – ekonomisk suveränitet.

crypto-com-recensionDetta koncept är ett som tänkare som Andreas Antonopoulos har funderat på. Att om ett centraliserat system har monopol på personlig information som ID, tillsammans med finansiell information och tillgångsinformation, vad som hindrar dem från att förbjuda vem eller vad du kan betala för, eller till och med frysa dig från deras tjänster?

Detta är mer än bara en möjlighet för sådana som (till synes) kontroversiella tillgångar och individer, med sådana som Milo Yiannapolos som utsätts för attacker och demonisering. Men vi ser det mer direkt med kryptovalutainvesteringar också; med vissa banker som hindrar vissa användare från att ens köpa Bitcoin.

Det är här Crypto.com kommer in, i kärnan av sina värderingar, etablerade teamet företaget för att förse användare med digital, personlig och ekonomisk suveränitet eftersom det syftar till att “förvandla sin vision om” kryptovaluta i varje plånbok ” , en kund i taget. ”

Mycket besläktad med Celsius är Crypto.com-plattformen strikt en mobilapplikation, vilket är en verklig styrka för verksamheten; ge användare möjlighet att ha god tillgång till sina tillgångar, var de än väljer att hälla in dem.

Som tidigare nämnts kan användaren enkelt komma åt appen tack vare tillgängligheten för nedladdning på Android och iOS och ombord relativt enkelt.

Primärteamet på Crypto dot com består av VD Kris Marszalek, CFO Rafael Melo, CTO Gary Or och Bobby Bao som chef för Corporate Development.


Crypto.com Komma ombord

Att samarbeta med finansinstitut innebär att du måste gå igenom regleringsprocedurerna innan du börjar början på din Crypto.com-resa. Tyvärr gör företaget det klart att dess tjänster ännu inte är tillgängliga i USA, men är i färd med att tillhandahålla detta till sina invånare.

För det första, ställ in ditt namn tillsammans med kontaktinformation som nummer och e-postadress. Användarupplevelsen ger omedelbar feedback om vad du behöver göra tillsammans med att ha en ganska lätt att följa KYC-processen.

Crypto.Com följer KYC, AML och PSD2, och använder sig av biometriskt ID som fingeravtryck och ansiktsigenkänning. Så när det gäller att tillhandahålla ditt bevis på adress och identitet behöver alla användare göra bilder av sin identifikation. Detta inkluderar ett pass, körkort eller till och med statligt ID-kort.

Efter detta kommer appen att uppmana dig att ta en ansiktsbild för att korsreferens med ditt ID.

Medan appen informerar dig om att det normalt tar 1-3 dagar att behandla och godkänna din kontoansökan. I verkligheten kan det vara en ganska snabb process; till exempel tog det mig mindre än några timmar att godkännas och ha mitt konto fullt tillgängligt.

En del som tar lite tid är att ställa in fiat-betalningar, och det finns bara några få valutor som du kan betala för närvarande. Dessa inkluderar amerikanska dollar, pund sterling, euro och singapondollar.

För betalningar måste du göra en internationell betalning till sin bank (som ironiskt nog är baserat i London)

Vad finns i Crypto.com Wallet-appen?

krypto-com-plånbok-app

”Köp och sälj 7 fiat och 53 kryptovalutor. Få tillgång till, hantera och spendera dina pengar med MCO Visa-kortet när som helst. ”

Även om du måste gå ombord med din betalningsport med en internationell betalning kan du faktiskt komma igång direkt med Crypto.com-plånboken. Ett av sätten att det skiljer sig från en plånbok / investeringslösning som Celsius är att du inte ‘investerar’ i plattformen som standard.

Crypto.com-plånboken är faktiskt en separat produkt från apparens andra funktioner och låter sina användare lagra stora mängder på nästan 60 digitala tillgångar. Omedelbart är allt du behöver göra att få tag i din plånbokadress och skicka den. Appen ger också aviseringar om när en valuta flyttas till din plånbok och håller dig uppdaterad när den äntligen har validerats och går in på ditt konto.

Som alla typer av kryptoplånbok kan användare enkelt skicka, sätta in och ta ut sina digitala valutor. Men det låter dig också göra betalningar direkt med alla typer av kryptovaluta du har i din plånbok.

Dessa betalningar kan tillgodoses genom köp av presentkort från en rad kaféer, hårdvaruaffärer. Den är till och med utrustad med en QR-kodskanner om ett deltagande företag vill acceptera kryptobetalningar samtidigt som man undviker behovet av dyra tredje parter.

Enligt Crypto.com-teamet samarbetar plånbokens betalningssystem faktiskt med mer än 120 stora varumärken och över 60 000 olika produkter.

Granskning av Crypto.com-kort

crypto-com-cards-review

I samarbete med Visa kommer Crypto.coms unika försäljningsargument från det faktum att det har sitt eget innovativa utbud av betalkort. Samma kort kan backas upp med din fiatvaluta, och samtidigt erbjuda en rad olika fördelar beroende på vilken typ av modell du väljer att få.

Låt oss gå igenom några av dessa olika korttyper, och vilken typ av fördelar användarna kan få om de väljer att / inte att satsa tillsammans med sin applikation.

Midnattsblå

Detta är det grundläggande MCO-betalkortet och är den ordspråkiga ”boxstandarden” för företaget. Även om detta är fallet kommer det med några extra fördelar, till exempel 1 procents cashback-incitament för alla köp som görs med kortet.

Alla kort tillhandahålls i samarbete med Visa, vilket innebär att det omedelbart är ett globalt erkänt kort tillsammans med att vara utrustat och redo för kontaktlösa betalningar.

Gratis ATM-gränser – $ 200 / £ 200

Interbankräntes månadsgräns – $ 2000

Ruby Steel (Staking)

Om du väljer att sätta kryptovaluta (MCO, för att vara exakt), är det här nettofördelarna med Mycrypto.com verkligen spelar in.

Tillsammans med ett återbetalningsincitament på 2 procent på inköp, samt att ha dubbelt så höga ATM- och interbankräntor är omedelbara positiva:

ATM-gränser – $ 400 / £ 400

En av de andra tilläggsfördelarna är att om du väljer att göra betalningar för ett abonnemang på Spotify med Ruby Steel, får du en fullständig rabatt på det (upp till kostnaden på 9,99 USD per månad)

En av de outtalade positiva effekterna av denna typ av kortserie är att de är gjorda av metall. Ger dig en välbehövlig hållbarhet.

Unstaked minskar din cashback från 2 till 1 procent och tar bort Spotify-rabatten.

För att låsa upp fördelarna med ett innehavskort, särskilt för Ruby Steel, måste du investera 50 MCO för att få tillgång till dem. 50 MCO motsvarar £ 138.

Precious Metal Series (Jade Green och Royal Indigo) crypto.com-kortgranskningEn av de stora nettofördelarna med Precious Metal-kortserien uppåt inkluderar det faktum att innehavarna av dessa kort ger dig tillgång till ett brett utbud av flygplatslounger från hela världen.

Framåt från detta ger både Jade Green och Royal Indigo 3 procent cashback, samt 100 procent rabatter på inte bara Spotify utan även Netflix upp till ett köpvärde på 11,99 USD..

Gratis ATM-gräns – 800 $

Månadsgräns för interbankräntor (därefter 0,5%) – $ 10 000

För att låsa upp fördelarna med antingen Jade Green eller Royal Indigo måste du satsa 500 MCO, vilket motsvarar 1380 £ för en period på 3 månader eller mer.

Icy White / Rose Gold Edition

Tillägg från några av de önskvärda fördelarna med Precious Metal-serien av betalkort, både Icy White och Rose Gold-korten erbjuder 4 procent cashback på alla inköp, tillsammans med 100 procents rabatter på både Netflix och Spotify, dessa kort erbjuder också 10 procent återbetalning på alla bokningar och betalningar som görs med Expedia.

Det ger ännu mer fördelarna genom att ge innehavare tillgång till valfritt antal flygplatslounger internationellt, inte bara för innehavaren utan för ett plus.

ATM-gränser – $ 1000

Månadsgräns för interbankräntor (0,5% därefter) – $ 15 000

För att låsa upp dessa funktioner från antingen Icy White eller Rose Gold-utgåvan av betalkort måste användarna sätta över 5000 MCO i nätverket under en period av 3 månader eller mer. 5.000 MCO motsvarar £ 13.800, som lagras och tjänar ränta.

Obsidian Black

Detta är den bästa utgåvan som finns på MyCrypto.com, och ger med sig ett brett utbud av fördelar som användare, särskilt frekventa flygblad kommer att älska särskilt.

Obsidian Black-kortet bär alla fördelarna med Icy White och Rose Gold, men med ett plus på 10% cashback på betalningar som görs till Airbnb tillsammans med 5% cashback vid alla inköp.

Den enda nackdelen är att du måste spela 50 000 MCO, vilket är 138 000 £. Men för dem som har pengarna kvar och är intresserade av intresset det kan generera, samtidigt som de har tillgång till ett ganska imponerande kort, är Obsidian Black den.

Crypto Dividends – Tjäna med Crypto.com

krypto-com-earnEn av anledningarna till att vi placerar detta bredvid produkter som Celsius är att Crypto.Com låter dig göra mer än att bara lagra, köpa, sälja och spendera dina digitala tillgångar.

Med Crypto Earn i mobilplånboken / appen kan du välja att låsa upp olika kvantiteter kryptovalutor och tjäna räntor.

Detta belopp beror dock på om du är en MCO-intressent; med separata intressenivåer beroende på hur mycket MCO du väljer att investera.

Processen att lägga till krypto i denna plånbok för att tjäna ränta är ganska enkel. Allt du behöver göra är att trycka på ‘+’ ikonen på Tjäna-sidan. Därefter väljer du helt enkelt din valutakryptovaluta bland de som stöds av Crypto.com.

Nu beror räntan som du kan ackumulera över tiden både på hur mycket MCO du väljer att satsa, men också på hur lång tid du bestämmer dig för att låsa den för.

För Bitcoin finns det tre tidsperioder du kan välja:

Flexibel: 2% per år (20 $ på en insats på 1 000 $)

Att välja ett flexibelt alternativ ger dig en liten inkomst på längre sikt jämfört med andra metoder. Men om du tar en mer aktiv roll med din krypto, är det bättre än att samla lite krypto.

1 månads löptid: 4% per år vinst ($ 40 på en $ 1000 insats)

Genom att välja att lagra din krypto i en månad kommer din valuta att sparas, men fortfarande synlig för dig. Detta ger dig en mycket bättre ränta och låser upp det ögonblick som en månad går.

3 månaders sikt: 6% per år vinst ($ 60 på en $ 1000 insats)

Tillgångar innehas under en tremånadersperiod. Under vilken tid är beloppet fortfarande tydligt synligt, men du kommer inte att kunna flytta det ur plånboken förrän de tre månaderna har gått.

Det är viktigt att notera att dessa räntor varierar beroende på vilken typ av digital tillgång du har. Till exempel kommer en obegränsad investering av Bitcoin att tjäna dig 6% per år, medan en obegränsad investering i Tether kan tjäna dig 8%.

Om du väljer att satsa 500 MCO är dessa räntor ännu bättre. Bitcoin ökar till 8% för en tremånaders andel, medan Tether ökar till 10%.

Det finns inga begränsningar för mängden krypto du kan investera, och när du har slutfört en flexibel position på 1 eller 3 månader returneras din krypto till din plånbok där du kan öppna positionen igen.

Crypto.com – Kredit och säkerhet

crypto-com-kredit-lån

Tillsammans med att investera dina kryptovalutor för utdelningsavkastning kan användare tillhandahålla sin krypto som en form av säkerhet för att låna fiat mot den. Det finns minimi- och maximivolymer som du behöver tillhandahålla för att kvalificera dig för Crypto Credit.

Lägsta är totalt $ 100 i digitala tillgångar som TUSD / PAX, med ett maximalt belopp på $ 1 miljon. En av de positiva effekterna av att få kredit genom Crypto.com är att de erbjuds under en period av 12 månader och erbjuder mer flexibilitet på räntebetalningar.

Beroende på om du spelar MCO på plattformen kan du också få bättre räntor, minska det från i genomsnitt 12% APR till 8% om du satsar 500 MCO eller mer.

Var noga med att hålla ett öga på villkoren innan du tar någon form av lån, dock. De nämner fördelarna med att ge användarna omedelbar, redo att spendera kredit utan kreditkontroll krävs samt ingen återbetalningsfrist på deras officiella crypto.com-webbplats.

Crypto.com Invest

crypto-com-invest-portfolio-manager

Naturligtvis skulle en mobilbaserad kryptovalutaplånbok inte vara komplett utan ett inbyggt kryptovalutaväxling för att lägga till din portfölj eller använda någon av din intjänade fiatvaluta. Även om inte alla funktioner och alternativ finns i USA ännu, är de utformade för att fungera på alla marknader och tillåter helt anpassade preferenser baserat på dina personliga val.

Några av de senaste funktionerna som läggs till företagets mobilapp inkluderar prisvarningar. De fungerar på samma sätt som varningar om aktiehandelsapplikationer och gör det möjligt för användare att hålla reda på resultatet av sina innehav och räntorna på potentiella lån.

Allt du behöver för att köpa en speciell krypto är att välja den på plånboksmenyn, infoga beloppet och välja från vilken plånbok du vill göra betalningen: av ett bifogat kreditkort, din krypto eller till och med tillhörande fiat-plånbok.

Totalt, enligt teamet, tillåter detta användare att informeras om prisrörelser på mer än 200 virtuella valutor, inklusive möjligheten att skapa personliga prisvarningar. Tillsammans med dessa enskilda prisvarningar tillåter dess dedikerade “Track” -segment i appen användare att enkelt se bredare marknadsprestanda för kryptovalutor. De skryter också förmågan att bygga upp din kryptoportfölj genom att använda sina automatiserade kvanthandelstrategier som kan ställas in på några minuter och kräver inga administrations-, inträdes- eller exitavgifter.

Beroende på vilka mätvärden du är ute efter kan du välja ett antal av dem, från Large, small-cap till de bästa och sämst presterande på marknaden den dagen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map