Rahakott Wallet: Master The Crypto User Review Guide

Rahakott recension

Rahakott är en anonym kryptovalutaplånbok med en inbyggd mixer. Ta reda på hur det fungerar idag i vår Rahakott-guide och recension.

Vad är Rahakott?

Rahakott, som finns online på Rahakott.io, är en gratis kryptovalutaplånbok med flera unika funktioner som skiljer den från andra plånböcker..

Vad är Rahakott

Först och viktigast av allt har Rahakott en mixerfunktion. Du kan blanda flera kryptovalutor tillsammans och sedan skicka dessa blandade medel till en eller flera destinationsadresser. Som med andra blandare kan du dölja källan till dina medel och ta ut pengarna som en ”ren valuta”.

Den anonymitetsfokuserade kryptopallen kräver inte ett telefonnummer eller ens ett e-postmeddelande. Faktum är att du kan skapa en plånbok på 20 sekunder bara genom att besöka Rahakott.io. Allt du behöver göra för att skapa plånboken är att spara en minnesfras. Denna fras fungerar som nyckeln till din plånbok.

Rahakott plånbok recension

Rahakott stöder sex stora kryptovalutor, inklusive BTC, BCH, LTC, XMR, ZEC, ETH och DASH. Du kan hålla och blanda alla dessa mynt i din Rahakott-plånbok.

Det är viktigt att notera att Rahakott lagrar dina mynt på sina egna servrar. Alla dina privata nycklar krypteras och lagras på Rahakotts servrar. Det här är inte en plånbok på klientsidan och du har inte tekniskt kontroll över dina privata nycklar. Rahakott hävdar att även deras utvecklare inte kan komma åt kundernas mynt. Som med andra mixertjänster måste du lita på att Rahakott kommer att blanda dina mynt som avsett istället för att bara ta dem.

Det är inte allt solsken och regnbågar för Rahakott. Vissa kryptowebbplatser har märkt Rahakott som bluff. Coindoo.com hävdar till exempel att ha “fått många klagomål om Rahakott” och har beslutat att markera webbplatsen som en bluff.

Såvitt vi kan säga fungerar Rahakott dock som andra mixertjänster: du sätter in kryptovalutor, blandar dem och drar sedan tillbaka dina pengar till en plånbok. Som med alla blandare tar du viss risk genom att handla mynt i en oreglerad miljö, men vi kan inte hitta några specifika bevis för att Rahakott är en bluff. Det verkar vara en legitim tjänst och den har fungerat smidigt sedan 2017.

Rahakott-funktioner

Rahakott plånbok Funktioner

Inbyggd mixer: Rahakott hävdar att deras inbyggda mixer “gör det nästan omöjligt att spåra dina transaktioner.” Som med andra blandare kan du ta flera kryptovalutor från flera källor och sedan blanda dem för att ta ut fiatvaluta. Du kan också ta samma kryptovaluta (som BTC) från flera källor, blanda denna BTC tillsammans och sedan dra ut den som fiatvaluta.


Tor Support: Rahakott stöder Tor-protokollet för extra anonymitet. Rahakott stöder också andra tunnlar.

Ingen e-post eller telefonnummer krävs: Du behöver inte ange personlig information – som ett telefonnummer eller e-postadress – för att registrera dig för Rahakott.

2FA-support: Rahakott stöder tvåfaktorautentisering (2FA).

Mnemonic Frase Recovery: Rahakott kommer att ställa in en minnesfras när du bygger din plånbok för första gången.

Data krypterad på Rahakott-servrar: Rahakott hävdar att data krypteras säkert på sina servrar så att ”även utvecklarna inte kan nå det”.

6 kryptovalutor som stöds: Rahakott låter dig hålla och blanda sex kryptovalutor, inklusive BTC, BCH, LTC, ZEC, DASH och ETH.

20 andra inställning: Rahakott gör en stor sak av sin 20-sekunders installationsprocess. Du kan skapa en plånbok på bara 20 sekunder genom att besöka Rahakott.io. Ingen verifiering, e-postadress, telefonnummer eller till och med ett lösenord krävs ens.

Gratis att använda: Det är gratis att använda och registrera sig för Rahakott. Du betalar en liten avgift (0,0005 BTC) när du överför pengar in och ut ur din Rahakott-plånbok till eller från en extern adress. Överföringar mellan Rahakott-adresser är dock gratis.

Engångslösenord eller långtidslösenord: När du ställer in din Rahakott-plånbok för första gången kan du välja ett engångslösenord eller ett långtidslösenord. Engångslösenordet är en typ av tvåfaktorautentisering (2FA), där en kod skickas till din mobila enhet för att ge engångsåtkomst till ditt konto. Med ett långsiktigt lösenord kan du få tillgång till plånboken upprepade gånger.

Inget lösenord krävs: Det är också möjligt att ställa in Rahakott utan något lösenord alls. I det här fallet kan du logga in i din plånbok med bara din offentliga adress.

Enkelt användargränssnitt: Rahakott har ett död-enkelt gränssnitt som kommer att vara bekant för alla som har använt en kryptoplånbok tidigare. Du loggar in på din plånbok på Rahakott.io. Du kan se ditt saldo i BTC, USD eller EUR. Du kan också se din offentliga plånbokadress och QR-kod.

Hierarkisk deterministisk (HD) plånbokstöd: Med Rahakott kan du skapa flera nya adresser för varje transaktion för ökad säkerhet. Dina HD-plånböcker kan byggas under din huvudplånbok. Du kan byta namn på eller ta bort dessa plånböcker efter behov.

Stöd för flera språk: Rahakott finns på engelska, kinesiska, japanska och ryska.

Anpassningsbara avgifter: Du kan anpassa din avgift från 1,00% till 2,195%. Om du betalar en högre avgift behandlas din blandningsförfrågan snabbare och blandningen blir effektivare.

Anpassningsbara blandningstider: För att fördunkla din myntblandning så mycket som möjligt kan du anpassa dina blandningstider (dvs. välja vid vilken tidpunkt mynten levereras till din destinationsadress). Du kan välja medel som ska levereras på en timme, till exempel en vecka eller en månad, bland andra tidsramar.

Plånböcker för flera användare: Rahakott erbjuder nu plånböcker för flera användare som riktar sig till affärs- och företagsanvändare. Dessa plånböcker ger flera användare inom en enda organisation enkel åtkomst till en delad plånbok. Du väljer någon som administratör, och den personen kan delegera åtkomst och roller i plånbokgränssnittet till andra användare – som chef, näringsidkare och revisor. Administratören kan ställa in olika säkerhetsnivåer för olika anställda. Vissa anställda kommer inte att kunna komma åt API-nycklar, till exempel.

P2P-utbyte: Rahakott har ett P2P-utbyte med alternativ för snabb köp och snabb försäljning. I skrivande stund (december 2019) finns inga erbjudanden publicerade på P2P-marknaden från något land.

Blanda en stor eller liten mängd: Från och med december 2019 stöder Rahakott en minsta blandningsmängd på 0,001 BTC och en maximal blandningsmängd på 563 BTC. Oavsett om du har en liten eller stor mängd bitcoin att blanda, borde du kunna blanda det enkelt med Rahakott.

Blanda till flera adresser: När du anpassar dina blandningsinställningar låter Rahakott dig skicka pengar till flera destinationsadresser. Du kan skicka 50% av din BTC till en adress, till exempel, och 50% till en annan adress. Tiderna kan också anpassas, så hälften av dina medel kan komma i en plånbok idag medan en annan hälft kommer om 6 dagar från och med nu.

API-stöd: Rahakott har ett API som ger utvecklare tillgång till Rahakott-protokollet. Alla API-metoder anropas med hjälp av HTTP-metoden POST, och de måste godkännas med API-nyckeln som finns i avsnittet “inställningar” i din egen Rahakott-plånbok.

Hur fungerar Rahakott?

Hur fungerar Rahakott

Rahakott fungerar som andra webbplånböcker. Du skapar en plånbok online och sätter sedan in pengar i den plånboken från externa krypto-adresser. Rahakott tar ut en liten avgift för varje insättning eller uttag till eller från en extern adress (0,0005 BTC).

Du kan sätta in sex olika kryptovalutor i en enda Rahakott-plånbok, inklusive BTC, BCH, LTC, DASH, ETH och ZEC.

När dessa kryptovalutor finns i din Rahakott-plånbok kan du se hela ditt saldo i USD eller EUR. Rahakott berättar hur mycket alla dina kryptovalutor skulle vara värda om du blandade dem och sålde dem för USD eller EUR.

Om du vill blanda ihop dina kryptovalutor kan du göra det med några få klick. Dina kryptovalutor kommer att uttryckas som en enda fiatvaluta (USD eller EUR), även om du tar ut beloppet som BTC, BCH, LTC, DASH, ETH eller ZEC.

Dina privata nycklar lagras (krypteras) på Rahakotts servrar. Rahakott hävdar att även deras utvecklare inte kan komma åt de privata nycklarna. Precis som i alla situationer där dina privata nycklar lagras på en extern enhet, vill du dock vara extra försiktig när du flyttar stora summor pengar. Helst använder du Rahakott för att sätta in kryptovalutor, blanda dem och ta ut dem.

Om du bestämmer dig för att lagra kryptovaluta på Rahakott på lång sikt kan du när som helst komma åt din plånbok med ditt lösenord. Med Rahakott kan du ställa in ett engångslösenord, i vilket fall du måste slutföra 2FA-verifiering på din telefon innan du loggar in. Eller du kan ställa in ett långtidslösenord, i vilket fall ett lösenord låter dig logga in på Rahakott evigt.

Rahakott stöder också Tor-protokollet för maximal integritet. Om du vill överföra kryptovalutor till Rahakott över Tor, blanda dem ihop och sedan dra tillbaka dem, så kan du göra det med fullständig, krypterad integritet.

Rahakott-priser och avgifter

Rahakott är en gratis plånbok och mixer för kryptovaluta. Vem som helst kan besöka Rahakott.io och skapa en plånbok gratis.

När du blandar kryptovaluta tillsammans betalar du en serviceavgift. Denna serviceavgift varierar från 1,00% till 2,195%. Ju högre servicebetalning du betalar, desto snabbare kommer din begäran att behandlas och desto bättre kommer mixern att prestera.

Rahakott tar inte ut några avgifter när du överför pengar från en Rahakott-plånbok till en annan. En avgift på 0,0005 BTC kommer dock att debiteras vid överföring av pengar till eller från en extern plånbokadress.

Rahakott kommer också att lägga till avgifter för nätverkstjänster, som varierar beroende på vilken kryptovaluta du använder.

Det finns också vissa minsta överföringsbelopp, även om de är mycket små (minimibelopp på 0,0001 BTC krävs för att överföra till exempel eller 0,001 LTC).

Hur man använder Rahakott

Rahakott är enkel att använda. Faktum är att du kan ställa in och använda en plånbok på mindre än 20 sekunder. Här är en grundläggande guide:

Steg 1) Skapa din plånbok

Besök Rahakott.io och klicka sedan på “Skapa plånbok” i det övre högra hörnet.

skapa en Rahakott-plånbok

Slutför Captcha-verifiering genom att ange siffrorna.

Rahakott kryptoplånbok

Därefter ser du din minnesfras. Skriv ner dessa 24 ord och förvara dem på ett säkert ställe. Du kan använda den här frasen för att återställa åtkomsten till din plånbok när som helst.

Rahakott kryptolagring

På nästa sida kommer Rahakott att dubbelkontrollera för att verifiera din mnemoniska fras genom att skriva ner det första och sista ordet från den frasen.

Rahakott säkerhet

Kom ihåg: om du tappar frasen kan du inte logga in på din plånbok och få tillgång till dina pengar. Se till att du har din fras skriven på ett säkert ställe.

Steg 2) Välja kryptovalutor

Därefter låter Rahakott dig välja de kryptovalutaplånböcker du ska använda. Du kan välja mellan en av sex kryptovalutor som stöds, inklusive BTC, LTC, DASH, BCH, ZEC och ETH.

Rahakott bitcoin plånbok

Steg 3) Ställ in 2FA

Med Rahakott kan du ställa in tvåfaktorautentisering (2FA), även om det inte krävs.

installera Rahakott

Din ”andra faktor” kan vara ett engångslösenord eller ett vanligt långtidslösenord.

Om du använder ett engångslösenord behöver du en mobiltelefon med en 2FA-applikation (som Authy eller Google Authenticator). Applikationen genererar ett nytt lösenord med några sekunders mellanrum och du kan använda detta lösenord för att logga in.

Det vanliga långvariga lösenordet är giltigt hela tiden såvida du inte ändrar det eller avbryter det. Du ställer in lösenordet en gång och använder det för att komma åt din Rahakott-plånbok när som helst.

Du kan också välja att inte ställa in ett lösenord alls, i vilket fall någon med din plånbokadress kan logga in på din Rahakott-plånbok.

Steg 4) Sätt in medel

Din plånbok är officiellt inställd och du kan nu sätta in pengar i din plånbok. Rahakott har ett lägsta insättningsbelopp för varje kryptovaluta (0,0001 BTC för bitcoin, till exempel). Skicka pengar till din Rahakott-adress från en extern bitcoinplånbok, så kommer medlen att dyka upp i din plånbok.

insättning i Rahakott

Steg 5) Blanda

Fördelar med Rahakott plånbok

Du använder Rahakott för sin mixer. Mixersidan är enkel. Du kan anpassa alla följande inställningar:

Välj dina destinationsadresser: Du kan till exempel skicka dina blandade medel till en eller flera måladresser.

Välj din distributionsandel: Du kan till exempel skicka 5% av dina medel till en adress, 10% till en annan adress och 85% till en tredje adress.

Anpassa din fördröjning: Om alla dina pengar anländer till alla dina adresser samtidigt kan det se misstänkt ut (speciellt om du försöker dölja källan till dina medel). Med Rahakott kan du anpassa din fördröjning från 1 timme till 1 månad.

Rahakott plånbok integritet

Välj din serviceavgift: En högre serviceavgift (närmare 2.195%) gör att dina medel bearbetas snabbare och med bättre blandning, medan en lägre serviceavgift (närmare 1,00%) kommer med långsammare blandning och mindre blandning.

Rahakott-avgifter

Anpassa ditt belopp: Rahakott låter dig för närvarande blanda var som helst från 0,001 BTC till 561,832 BTC. Välj vilken mängd BTC som helst mellan dessa belopp som du vill blanda.

När du har anpassat alla dessa inställningar kan du ange ditt lösenord och sedan klicka på ‘Blanda mynt’ för att slutföra blandningsprocessen.

Steg 6) Anpassa inställningar och ta bort din plånbok

Med Rahakott kan du anpassa inställningar från plånboken > Menyn Inställningar. Du kan välja vilket utbyte du vill använda, till exempel ditt språk eller din valuta.

Rahakott plånbok inställningar

Du kan också ta bort din plånbok helt – säg om du har slutfört blandningsprocessen och vill ta bort alla band till Rahakott.

Rahakott-konto

Om Rahakott

Den första versionen av Rahakott släpptes av Akke Svenson (medgrundare), Maksim Shreyder (medgrundare) och ett team av utvecklare den 12 november 2017.

Svenson har examen från Stanford University och Royal Institute of Technology i Sverige. Innan han byggde Rahakott arbetade Svenson på flera fintech-företag i både USA och Europa.

Shreyder är examen från Moscow Institute of Physics and Technology och University of London.

Sista ordet

Rahakott är en kryptovalutaplånbok och mixer som fyller en unik nisch i kryptoutrymmet. Du kan sätta in pengar till Rahakott från kryptovalutor som stöds, sedan blanda dessa medel och ta ut dem som USD eller EUR fiat-valuta. Det är en plånbok och mixer inbyggd i en bekväm tjänst.

Det tar 20 sekunder att installera en Rahakott-plånbok för första gången, och alla medel hålls krypterad på serversidan på Rahakotts servrar. Av den anledningen rekommenderas det inte att du använder för att lagra stora mängder krypto på lång sikt. Som en kortvarig mixer verkar dock Rahakott vara ett idealiskt sätt att dölja dina kryptofonder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map