Casa Keymaster Wallet: Master The Crypto User Review Guide

casa plånbok recension

Casa är en starttjänst för kryptovård som syftar till att göra det lättare att säkra och kontrollera din bitcoin. Idag granskar vi allt om Casa personliga nyckelplånbokshanteringssystem och hur Casa fungerar.

Vad är Casa?

Casa är ett kryptoförvaringsföretag som erbjuder tre kärnprodukter och tjänster, inklusive Keymaster, Casa Node och Casa Covenant (för arv).

casa bitcoin plånbok

Alla Casa-produkter och tjänster gör det lättare att säkra och kontrollera din bitcoin. Du betalar för en Casa-prenumeration och får sedan tillgång till vissa produkter och tjänster baserat på din prenumerationsnivå.

Casa gör en stor sak av det faktum att det är en tjänst “byggd för hodlers av hodlers”. Om du har en stor mängd krypto som du behöver säkra är Casa ett bra alternativ. När Casa först tillkännagav sig för världen i mars 2018 beskrev företaget sig själva som “världens säkraste kryptovalutaplånbok.”.

Casa är mest känd för Keymaster. Casa beskriver Keymaster som ”världens första användarvänliga multisig-system”. Tack vare Keymaster kan alla användare vara säkra och ha direkt kontroll över sina nycklar. Keymaster riktar sig till hodlers, individer med hög nettovärde, fonder och team. Om du har en betydande mängd krypto kan det vara i ditt bästa intresse att skydda den krypton med Keymaster. Med Keymaster kan du enkelt ställa in, kontrollera och komma åt 2-av-3 multi-sig-plånböcker och 3-av-5 multi-sig-plånböcker.

casa keymaster recension

Andra viktiga produkter och tjänster som erbjuds av Casa inkluderar Casa Node 2, som låter dig tjäna bitcoin medan du stöder bitcoin- och Lightning-nätverket. Det är en Raspberry Pi 4 med 4 GB RAM och en 1 TB SSD.

casa nod 2

Casa erbjuder också Sats-appen, som är en Venmo-liknande app som tillgodoser kryptoanvändare. Med Sats-appen kan du skicka eller ta emot bitcoin med SatsTags, tjäna bitcoin med SatsBack Rewards eller komma åt din Casa Node från var som helst i världen.

app för casa sats

Det finns också ett Casa-tillägg för Chrome som låter dig göra eller ta emot blixtbetalningar på webbplatser utan att lämna webbplatsen. Tillägget kopplas ihop med din Casa-nod, så att du kan göra transaktioner utan att navigera genom nodgränssnittet.

År 2019 introducerade Casa en särskilt unik tjänst som heter Casa Covenant, som kombinerar multisignaturbehörighet med ett säkerhetsprotokoll för att tilldela bitcoininnehav för senare arv. Med hjälp av Casa Covenant kan vem som helst se till att deras bitcoin överförs till nära och kära. Casa integrerar dina kryptoinnehav direkt i ditt sista testamente. Casa kommer till och med att gå igenom dina arvingar genom att återvinna dina medel om det behövs.


Genom att prenumerera på Casa får du tillgång till en eller flera av dessa produkter och tjänster. Prenumerationer varierar från $ 34 till $ 420 per månad, även om det också finns en gratis testversion.

Så här sammanfattar Casa sitt uppdrag totalt:

”Casa ger dig verktygen. Du tar tillbaka kontrollen över dina pengar och data. Casa maximerar din individuella suveränitet. ”

Målet är att ge varje kryptoinnehavare sin suveränitet genom att ge dem de verktyg de behöver för att säkra sitt digitala liv.

Casa funktioner

casa crypto plånbok fördelar

Viktiga funktioner i Casas produkter och tjänster inkluderar:

Perfekt för alla med mycket krypto: Casas abonnemang varierar från $ 34 till $ 420 per månad (faktureras årligen). Tjänsten tillgodoses de som har en betydande mängd krypto för att skydda, inklusive individer med hög nettovärde, hodlers, valar, fonder eller startups.

Gratis och betalda prenumerationer tillgängliga: Du kan prova Casas Keymaster och Sats-appen gratis med en prenumeration. Guld-, platina- och diamantabonnemang ($ 34 till $ 420 per månad) är också tillgängliga baserat på dina behov.

Keymaster: Keymaster är en kryptonyckelhanteringstjänst som tillgodoser alla som innehar en stor mängd krypto – inklusive hodlers, högvärdiga individer, fonder och andra. Med Keymaster håller du fortfarande dina egna bitcoin-nycklar, även om de är mycket säkrare.

Casa Node 2: Casa erbjuder också Casa Node 2, en bitcoin- och Lightning-nod som låter dig tjäna bitcoin samtidigt som du stöder både bitcoin- och Lightning-nätverket. Det är en Raspberry Pi 4.

Sats-app: Casa har byggt Sats-appen, som låter dig skicka och ta emot bitcoin med SatsTags. Du kan också tjäna bitcoin med SatsBack Rewards eller använda din Casa Node från var som helst i världen.

casa blixtbetalningar

Sats-förlängning: Casa erbjuder ett webbläsartillägg som låter dig enkelt göra och ta emot bitcoin- och Lightning-nätverksbetalningar på internet med din Casa-nod. Du kan ange ditt lösenord via tillägget för att ansluta till din Casa-nod i ett enda steg. Du kan också snabbt göra och ta emot betalningar utan att lämna webbplatsen.

Flera signaturer, flera enheter och flera platser: Casas KeyShield är den ultimata multi-sig säkerhetsinställningen. Du kan säkra dina pengar med flera signaturer på flera enheter på flera platser.

Maximera fysisk säkerhet: Du kan ha en inställning för flera signaturer som skyddas av en frasfras, men den är bara lika säker som din personliga säkerhet. Någon med en betydande mängd krypto utsätts för fysiska attacker. Du kanske har memorerat din fröfras, till exempel, men någon kan extrahera fröfrasen från dig med tortyr. Med Casa behöver du inte utsätta dig själv (eller din kryptoförmögenhet) för fysiska hot eftersom det inte finns någon enda felpunkt.

Byggd för Hodlers, av Hodlers: Casa har upprepade gånger nämnt att det “byggdes för hodlers, av hodlers”. Om du har en stor mängd krypto som du vill skydda under en lång tidsperiod är Casa ett perfekt alternativ.

Ett prenumeration på flera tjänster: Casa har flera prenumerationsnivåer och du får tillgång till flera Casa-produkter och tjänster med varje prenumeration.

Enklaste och säkraste Multi-Sig-inställningar: Det är smart att skydda stora fonder med inställningar för flera signaturer. Det finns dock också en viss risk: vad händer om du förlorar en eller två av signeringsenheterna? Vad händer om en person som kontrollerar signaturerna blir oseriös? Casa hjälper dig att undvika problem och få tillbaka pengar med tjänsterna Keymaster och Key Shield. Dessa tjänster gör det enklare och säkrare att använda multi-sig-inställningar.

Prenumerationer inkluderar plånböcker för hårdvara: Din Casa-prenumeration innehåller 1 hårdvaruplånbok (för guldprenumeranter) eller 3 hårdvaruplånböcker (för Platinum- och Diamond-medlemmar). Denna hårdvaruplånbok fungerar som en signeringsenhet i din Key Shield multi-sig-installation.

Dedikerad 24/7 kundtjänst: Casa tillhandahåller dedikerad kundservice, inklusive personliga klientrådgivare, 1-mot-1-inställningssessioner och andra anpassade supportalternativ.

Tjänster för nödsignering och nyckelåterställning: I en Key Shield-installation med 3-av-5-signaturer krävs, kommer Casa att hålla en av tangenterna. Casa erbjuder nödsignering och nyckelåterställning.

Ersättningsenheter som skickas över natten: Platina- och diamantprenumeranter kan få ersättningsenheter levererade över natten. Om du till exempel tappar åtkomst till en hårdvarunyckel i din multi-sig-installation och behöver byta ut den, skickar Casa en ny hårdvaruplånbok till dig så snart som möjligt.

Stöder flera plånböcker för hårdvara: Casa-prenumerationer inkluderar en Trezor One som standard. Men inställningarna stöder också Trezor Model T, Ledger Nano S och Ledger Nano X.

Stöder iOS och Android: Casa fungerar med både Apple- och Android-enheter.

Go Seedless: Att ha en fröfras är bra för återhämtning, men det ger också ett enormt hål i säkerhetsinställningarna. Om någon får tillgång till fröfrasen, riskerar det dina medel. Casa har en frölös installation som eliminerar behovet av säkerhetskopior av papper.

Väskor från Casa Faraday: Casa Diamond och Platinum-prenumeranter får Faraday-väskor för extra skydd. Du kanske vill placera din hårdvaruplånbok och annan elektronik i en Faraday-väska, till exempel för att säkerställa att inga signaler kan skickas ut.

Medlemshändelser och förmåner: Casa håller speciella evenemang för Diamond- och Platinum-medlemmar. Dessa medlemmar får också olika förmåner och andra medlemsförmåner.

Hur fungerar Casa?

Casa erbjuder tre kärnprodukter och tjänster. Här är en grundläggande förklaring av hur var och en fungerar:

Hur fungerar Casa Keymaster?

Med Keymaster kan du säkra din bitcoin med en handfull olika inställningar för flera signaturer. De dyrare Casa-prenumerationerna har fler plånboksalternativ med flera signaler.

hur man använder casa keymaster

Flaggskeppet Keymaster-produkten är Casas Key Shield, som erbjuder 3 av 5 säkerhet med flera signaturer. Målet är att ge användarna den “ultimata sinnesro om säkerheten för [deras] kryptovaluta”, förklarar den officiella webbplatsen. Den är också utformad för att vara lätt att använda för alla som har teknisk skicklighet.

Med 3 av 5 multi-sig-systemet skyddas din krypto av 5 olika nycklar på 5 olika enheter på 5 olika platser. Om någon får tillgång till 1 eller 2 nycklar eller enheter, äventyras inte dina kryptofonder. Målet är att skydda användare mot hackare och personliga attacker.

Med Casa Key Shield behöver du inte skriva ner en fröfras. Om du förlorar en av dina hårdvarunycklar kan du enkelt byta ut den och använda dina återstående enheter för att skicka pengarna till din nyskapade nyckeluppsättning. Du har inte den säkerhetsrisk som är förknippad med att skriva ner en fröfras eftersom dina hårdvaruenheter kan fungera som återställningsenheter.

casa säkerhetsguide

Casas medlemmar i Diamond och Platinum får tillgång till ett dedikerat 24/7 team av kundtjänstrepresentanter som guidar användare genom hela installationsprocessen. Casa tillhandahåller de första hårdvaruenheterna samt ersättningsenheter vid förlust, så användare oroar sig för ingenting.

Dessutom kommer Casa att hålla en av de fem tangenterna i din Key Shield för nödsituationer. Casa kan inte komma åt dina pengar på något sätt eftersom de bara har en nyckel. Om du någonsin tappar två av dina nycklar samtidigt kan du använda Casas nödnyckel för att hjälpa dig att överföra dina pengar till en ny, hel nyckeluppsättning.

Sammantaget är Casas Keymaster perfekt för inställningar för flera personer – som familjer, team, startups eller fonder. Om du vill säkra en stor mängd krypto mellan flera parter, så fungerar Keymaster bra.

Casa erbjuder också en grundläggande 2 av 3 multi-sig säkerhetsinställningar. Det fungerar på samma sätt som Casas Key Shield. De tre nycklarna inkluderar din telefon, en hårdvaruplånbok och Casa Recovery Key, där varje transaktion kräver en signatur från två av de tre nycklarna. Casas 2 of 3 multi-sig-installation annonseras som ett kylsystem för nybörjare.

Hur fungerar Casa Covenant?

Casa Covenant är ett bitcoin-arvsystem som håller ditt bitcoin säkert, även efter att du har gått bort. Du kan skydda dina nära och kära och se till att de får din bitcoin som en del av ditt sista testamente.

När du använder bitcoin utan Casa är arv svårt. Om du hanterar dina egna nycklar behöver du en plan för att förmedla din rikedom i slutet av ditt liv. Många bitcoinsare har dött med sina medel låsta för alltid bara för att de inte lämnade instruktioner till några nära och kära.

casa bitcoin arvsprotokoll

Casa Covenant arbetar med en befintlig fastighetsadvokat, vilket innebär att du kan undvika extra arbete och risken att få din bitcoin överförd separat från andra tillgångar.

Huvudfunktionen i Casa Covenant är multi-sig-funktionen, som säkerställer att dina medel bara vidarebefordras när det inte är det – och inte tidigare. Du har full kontroll över processen. Casa kommer också att vägleda din familj eller advokat genom hela processen och kommer även att ge stöd till arvingar efter att du passerat.

Det vanliga Casa-nyckelhanteringssystemet låter dig ställa in en 2 av 3 eller 3 av 5 multi-sig plånbok. Casa Covenant använder dock en valfri 3 av 6-inställning. Du behöver en signatur från 3 av de 6 nyckelinnehavarna för att en transaktion ska vara giltig. Den extra nyckeln (den sjätte tangenten) aktiveras under upprättandet av Covenant-tjänsten och innehas av användarens fastighetsadvokat. Om klienten avlider, används fastighetsadvokatens nyckel, Casa-återställningsnyckeln och värdeskåpets nyckel och används för att återkräva medlen.

Casa Covenant är tillgängligt för alla Casa Diamond-medlemmar. Casa Diamond är prissatt till 420 $ per månad (faktureras årligen), så denna tjänst tillgodoses mestadels till individer med hög nettovärde istället för vanliga bitcoinanvändare.

När Casa lanserade Covenant 2019 beskrev företaget tjänsten som ett ”första i sitt slag” -system. Det finns andra bitcoin-arvstjänster tillgängliga, även om Casa har integrerat det i det befintliga arvs-, testament- och testamentssystemet bättre än sina konkurrenter – även om prissättningen självklart också är mycket högre.

Hur fungerar Casa Node 2?

Med Casa Node 2 kan du tjäna bitcoin medan du stöder bitcoin- och Lightning-nätverken. Du får en Casa Node 2 som en del av varje betald Casa-prenumeration.

casa bitcoin nod

Casa Node 2 är en Raspberry Pi 4 med 4 GB RAM och en 1 TB SSD. Du kontrollerar noden med Casas egen NodeOS (som nu har mörkt läge).

Genom att kombinera Casa Node 2 med Sats-appen kan du tjäna bitcoin och använda Lightning var som helst. Dessutom kan du köra Node Heartbeats på nod 2 för att tjäna bitcoin varje vecka bara för att köra en hälsosam nod och stödja bitcoin-nätverket.

casa lightning nätverksnod

Med Casa Node 2 kan du också köra BTCPay Server för att enkelt acceptera e-handelsbetalningar i bitcoin. Casa planerar att tillkännage andra Node-funktioner inom en snar framtid.

Casa Prissättning

Du får tillgång till en eller flera av Casas produkter och tjänster för varje prenumerationsnivå. Prenumerationerna sträcker sig från Silver (gratis) till Diamond (420 $ per månad). Alla priser nedan förutsätter årlig fakturering.

casa plånbokstjänster

Silver (gratis)

 • Testa Keymaster och Sats-appen gratis
 • Lagra bitcoin i din telefon med Keymaster och Sats-appen

Guld ($ 34 per månad faktureras varje år)

 • En startpaket för att använda och säkra bitcoin
 • 2 av 3 säkerhetsnyckel med flera signaturer)
 • 1 x hårdvaruplånbok (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Casa Faraday väska
 • Direkt e-poststöd från Casa
 • Använd Sats-appen för att få belöningar med din Casa Node

Platina ($ 150 per månad faktureras varje år)

 • Full-service krypto vårdslösning för individuella säkerhetsbehov
 • Key Shield (3 av 5 tangentuppsättning med flera signaturer)
 • 3 x plånböcker för hårdvara
 • Dedikerad 24/7 kundtjänst
 • Personal Client Advisor och 1-mot-1 installationssession
 • Casa Key Recovery Service och nödsignering
 • Ersättningsenheter levereras över natten
 • Fullt utrustningspaket för Casa, inklusive väskor från Casa Node 2 och Faraday
 • Exkludera evenemang, förmåner och medlemsförmåner

Diamond ($ 420 per månad faktureras varje år)

 • Fullservicetjänst för den ultimata kryptosäkerheten
 • Key Shield (3 av 5 tangentuppsättning med flera signaturer)
 • 3 x plånböcker för hårdvara
 • Stöd för flera användare för familjer och team
 • Casa Inheritance Planning för generationens tillgångsöverföring
 • Dedikerad 24/7 kundtjänst
 • Casa Key Recovery Service och nödsignering
 • Personal Client Advisor och 1-mot-1 installationssession
 • Ersättningsenheter levereras över natten
 • Kompletta paket för Casa-utrustning, inklusive två Casa-noder och Faraday-väskor
 • Exklusiva evenemang, förmåner och medlemsförmåner

Om Casa

Casa leds av grundaren och VD Jeremy Welch. Andra viktiga medlemmar i teamet är Kelly Lyons (president) och Jameson Lopp (CTO).

casa crypto team

Casa har sitt huvudkontor i New York City. Företaget meddelade sig själv i mars 2018 via ett Medium-inlägg, som beskriver dess tjänst som “världens säkraste kryptovalutaplånbok.”

Casa har hittills samlat in över 3,5 miljoner dollar.

Sista ordet

Casas kärntjänst är Keymaster, som är den ultimata multi-sig-installationen. Keymaster gör det enkelt, säkert och säkert att använda en 2-av-3 eller 3-av-5 multi-sig-installation. Casa leder dig genom installationsprocessen, kontrollerar en enda nyckel som säkerhetskopia och eliminerar behovet av en fröfras. Längs vägen erbjuder Casa också alternativ för nödsäkerhetskopiering, leverans av hårdvaruplånbok över natten och andra förmåner som du inte skulle få om du kör din egen multi-sig-installation.

På senare tid har Casa också introducerat sin Casa Node 2, en bitcoin- och Lightning-nod, liksom arvetjänsten Casa Covenant, vilket gör det enkelt att överföra din kryptoförmögenhet till dina arvingar.

Av alla dessa skäl hjälper Casa (prissatt från $ 34 till $ 420 per månad) användare att säkra sina kryptoinnehav på flera sätt med en serie unika verktyg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map