Om jag ser tillbaka kan jag tydligt komma ihåg mängden ansträngning och tanke som gick för att räkna ut ett sätt att köpa Bitcoin. Men vet du vad, det är inte nära så svårt att köpa bitcoins nu jämfört med några år tillbaka – även om du väljer att köpa bitcoin med Paypal.

För att vara ärlig var det inte riktigt svårt då heller, det var bara det faktum att informationen var ganska knapp då. Men även nu finns det vissa begränsningar. Du skulle till exempel bli förvånad över hur få företag accepterar Paypal när kryptovalutor är inblandade.

Vad är det med kryptovalutor och Paypal?

Det råder ingen tvekan om att Paypal som företag har varit mycket angelägen om speciellt kryptovaluta och bitcoin. Så det är desto mer förvånande att du inte riktigt kan använda ett Paypal-konto för att sätta in pengar på ditt kryptovalutakurs.

Varför är detta? Tja, anledningen är att Paypal tillåter återbetalningar, vilket är en framträdande funktion för de flesta av oss. Det gör att vi med säkerhet kan betala för varor i förväg via internet med vetskap om att om säljaren avstår från vårt avtal kan vi utfärda en återbetalning och få tillbaka pengarna.

Hur man köper Bitcoin med PayPal

Återbetalningsfunktionen, med alla dess fördelar, är inte kompatibel med hur kryptovalutor fungerar. När en bitcointransaktion har bekräftats finns det absolut inget sätt att vända den. Ännu värre är att återbetalningar i kryptovaluta kanske inte är värda samma sak när de betalades ut.

Potential för de samvetslösa

Detta skapar en situation där det finns mycket potential för bedrägeri. Låt mig förklara hur utbyten kan bli bedragna. Låt oss säga att en person sätter in $ 1000 på en kryptovalutabörs. De använder de nyligen insatta medlen för att köpa Bitcoin på bitcoinmarknaden och tar ut det till en hårdvaruplånbok.

Efter att ha tagit tillbaka sina medel säkert till en hårdvaruplånbok kunde de initiera en återbetalning. Nu betyder det inte att börsen förlorar pengarna som standard. Men processen är tidskrävande och kräver ett stort team för att hantera alla obefogade återkrav.

I grund och botten är det ett kostsamt problem som de flesta börser helt enkelt inte tycker är värt ansträngningen. Tdet är därför kryptovalutabörser helt enkelt inte erbjuder Paypal som en metod för insättning av medel.

Du kan fortfarande köpa Bitcoin med PayPal

Självklart älskar många av oss bekvämligheten med PayPal. De flesta av oss har PayPal-konton som är länkade till våra bankkonton och att använda dem är det bästa alternativet framför allt annat. Eftersom det finns en efterfrågan på det finns sätt att köpa Bitcoin med PayPal. Du behöver bara veta var du ska leta.

5 sätt att köpa Bitcoin med PayPal

I den här artikeln kommer jag att gå igenom några av de bästa sätten att köpa Bitcoin med PayPal. På detta sätt kan du enkelt betala för Bitcoin och överföra bitcoins till en börs eller till din plånbok för förvaring.

1. LocalBitcoins

Ett klick är allt som krävs för att köpa bitcoins

LocalBitcoins är en peer-to-peer-marknad för att köpa och sälja bitcoins. Hemsidan fungerar som mellanhand mellan köpare och säljare och ger en plattform för att lägga upp våra bud och frågar till olika priser. Dessutom fungerar webbplatsen också som en spärrtjänst för att förhindra bedrägerier.

Om du vill köpa Bitcoin på LocalBitcoins kan du antingen göra en köporder och vänta på att en säljare ska interagera med din beställning eller så kan du helt enkelt välja den säljare som erbjuder det bästa priset.

Du klickar först på säljarens namn, varefter du kan kontrollera den feedback de har fått från andra köpare. Du vill också kontrollera det högsta belopp som de är villiga att sälja åt gången.

Att använda LocalBitcoins är extremt enkelt och tar knappt någon tid alls. Det finns dock en nackdel också. Du kommer förmodligen att betala mer än vad du skulle göra på ett börs eftersom de flesta återkommande och pålitliga köpare och säljare gör detta för att tjäna pengar. Därför kommer de att vara lite mer än ett marknadspris och köpa lite under marknadspriset.

2. eToro

Köp Bitcoin med PayPal på Etoro

eToro är en ledande social handelsplattform, dess senaste initiativ för att bredda sitt kryptovalutaerbjudande har gjort det till ett av de bästa alternativen för att köpa bitcoins och flera andra kryptovalutor med PayPal.

Eftersom eToro är mer än ett kryptovalutautbyte, du kan finansiera dina handelskonton med PayPal och göra ett antal investeringar i en mängd olika tillgångsklasser inklusive kryptovalutor.

eToro erbjuder också en plattform för copy-trading, som gör det möjligt för nya investerare att kopiera de handelsbeslut som fattas av framgångsrika handlare på plattformen. Om du investerar i kryptovalutor för handel är eToro det absolut bästa alternativet som är tillgängligt för dig.

Det är en etablerad online-mäklare. Det erbjuder otaliga verktyg för sociala medier skräddarsydda för investerare och näringsidkares behov. Och viktigast av allt, du kan finansiera ditt konto med PayPal, en funktion som inget av de andra kryptovalutabörserna ännu har att erbjuda.

3. WirexApp

Köp Bitcoin på Wirex

Om du föredrar att underlätta för en mobilapp är Wirex det du letat efter.

Wirex är en kryptovalutavänlig betalningsprocessor. Du kan använda tjänsten för att utfärda VISA-betalkort eller helt enkelt överföra pengar och göra betalningar med deras mobila eller stationära valutaplattform. Förutom att utbyta utländsk valuta kan du också byta ut din fiatvaluta in i kryptovaluta, inklusive bitcoins.

Första gången du använder tjänsten tar det cirka 1 till 2 dagar att skapa ett konto. Efter den första installationen är alla transaktioner ganska omgående. För att komma igång måste du följa dessa enkla steg:

 • Först och främst, skapa ett WirexApp-konto.
 • När du har skapat ett konto måste du verifiera kontot, varefter du får ett virtuellt visakort. Du kan också beställa ett kort när som helst efter verifiering.
 • Därefter måste du finansiera ditt virtuella visakort. Du behöver inte finansiera det med ett stort belopp, även en $ 3-transaktion räcker.
 • checkNext, logga in på ditt PayPal-konto, gå till fliken Pengar och klicka på alternativet Lägg till ett kort.

Lägg bara till ditt nya virtuella betalkort så är du klar.

 • Klicka sedan på Lägg till ett annat kort och ange sedan informationen om ditt Wirex virtuella betalkort.
 • Du uppmanas att verifiera kortet, vilket kommer att initiera en serie transaktioner, totalt upp till $ 3. Efter detta måste du ange en PayPal-kod i ditt Wirex-konto.

När du har gått igenom alla dessa steg och länkat ditt Wirex-konto till ditt PayPal-konto kan du använda ditt nya virtuella bankkort för att indirekt få tillgång till pengar från ditt PayPal-konto för att köpa Bitcoin eller någon annan kryptovaluta.

4. PaxFul

Köp Bitcoin på Paxful

En peer-to-peer-marknad för alla dina kryptobehov.

PaxFul är ett annat populärt och enkelt sätt för nya kryptovalutaanvändare att köpa Bitcoin med PayPal. I själva verket kan du till och med använda andra betaltjänster som liknar PayPal som Skrill och Payoneer.

PaxFul som en tjänst liknar ganska LocalBitcoins. Det har dock ett mycket bättre användargränssnitt och erbjuder många fler alternativ för att köpa bitcoins. Du kan titta på antalet alternativ i bilden ovan.

För att köpa Bitcoin med PayPal måste du helt enkelt klicka på PayPal-fliken under kolumnen, Betala med, till vänster på skärmen.

5. VirWox

Köp Bitcoin på Virwox

Virwox står för Virtuell världsbyte. Det är den främsta tjänsten att köpa virtuella valutor av alla ränder och inte bara kryptovalutor. Faktum är att Virwox är auktoriserad återförsäljare av Lindens, den virtuella valutan som används i det populära onlinespelet Second Life.

Virwox var ursprungligen det enda sättet för kryptovalutainvesterare att köpa Bitcoin med PayPal. Processen är lite komplicerad och innebär att du gör några transaktioner innan du kan få dina bitcoins. Det är också lite dyrt på grund av antalet inblandade transaktioner. Låt oss gå igenom hur du skulle köpa Bitcoin på Virvox:

 1. Gå till VirWox och skapa ett gratis konto.
 2. Finansiera ditt konto med PayPal.
 3. Gå till börsen och köp SLL genom att konvertera dollar till SLL.
 4. Konvertera din SLL till bitcoins.
 5. Ta nu ut bitcoins till din bitcoinplånbok.

Ursprungligen var Virvox det enda sättet att köpa Bitcoin med PayPal, men så är inte längre fallet. Om du har ett konto på webbplatsen är det säkert vettigt. Annars tror jag inte att ansträngningen bara är värt det, särskilt med alla de alternativ som är tillgängliga för oss nu.

Slutsats

Som du kan se finns det ett antal sätt att köpa Bitcoin med PayPal. De flesta av dessa sätt innebär dock att du använder ditt PayPal-konto för att finansiera ett annat konto. Men om du väljer en av peer-to-peer bitcoin-marknadsplatserna kan du göra dina köp direkt med ditt PayPal-konto.

Läsa: 5 bästa sätten att köpa Bitcoin med kreditkort

Om du tyckte att den här artikeln var till hjälp och informativ, uppmanar jag dig att kolla in några av artiklarna på webbplatsen. Vi gör vårt bästa för att se till att våra artiklar är informativa och hjälper dig att bättre förstå de praktiska konsekvenserna av att vara en kryptovalutainvesterare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me