Topp 5 kanadensiska aktiemäklare

Över hela världen blir aktiehandel alltmer en populär väg för många handlare som engagerar sig på marknaden. Oavsett var du befinner dig finns det många mäklare du troligtvis måste välja mellan, alla med olika funktioner och attribut beroende på dina behov.

Aktiehandel i Kanada är inte annorlunda, men du kan ha några olika mäklarval än de som handlar från USA och andra platser runt om i världen. Med tanke på det då har vi sammanställt en notering som visar de bästa kanadensiska aktiemäklare som finns tillgängliga just nu.

Vad du ska tänka på innan du börjar

Innan du börjar handla finns det några mycket viktiga överväganden att göra. Dessa kan gälla som en kanadensisk aktiehandlare eller var som helst i världen och är viktiga punkter i vår inställning till denna ranking:

Förordning: Du vill ha en mäklare som regleras av ett finansiellt organ i toppklass. Lyckligtvis är det fallet för alla de som presenteras. De regleras väl av IIROC i Kanada, vilket krävs av alla mäklare som erbjuder tjänster.

Kostnad för handel: I den moderna miljön där det finns många billiga online-mäklare i drift, vill du se till att den mäklare du väljer erbjuder den bästa miljön när det gäller avgifter och avgifter samtidigt som du ser till att det inte finns några dolda avgifter.

Handelsstil: Oavsett om du vill göra all handel själv, vilken typ av konto som passar bäst för dina behov och tillgången på tillgångar du vill handla är alla viktiga faktorer att tänka på när du gör ditt val.

Questrade

Questrade är ett annat toppval för kanadensiska invånare som inte bara är intresserade av aktiehandel utan också av handel med forex och CFD som också finns här. De respekteras och regleras väl i Kanada av IIROC och ger en stor erfarenhet med mer än 20 års drift.

Tillsammans med möjligheten att handla kanadensiska marknader kommer du att ha tillgång till aktier på NYSE, NASDAQ och andra amerikanska och internationella börser med ETF: s, obligationer, fond och mer, alla tillgängliga för handel via IQ Web och IQ Edge-webben. baserade handelsplattformar som båda fungerar bra och kompletteras med ett brett urval av kart- och analysverktyg.

Tillsammans med dessa grundläggande funktioner har denna kanadensiska enda mäklare ett anständigt utbildningserbjudande och ett antal unika och insiktsfulla verktyg när det gäller forskning. Dessa inkluderar tillgång till tredjeparts Market Intelligence-verktyget som hjälper dig att samla in så mycket data som möjligt om dina potentiella affärer.

Handelskostnader: Mäklaren har två konkurrenskraftiga prissättningsstrukturer, där de flesta handlare passar enligt deras Questrade Demokratiska prissättning som är $ 0,01 per aktie med minst 4,95 USD och högst 9,95 $. Alternativtransaktioner är $ 9,95 + $ 1 per kontrakt, medan ETF: er är provisionfria.

Kolla in vår fullständiga Questrade-recension eller gå direkt till Questrade för att öppna ditt konto.

Wealthsimple


Börjar med en av branschens hörnstenar, Wealthsimple har funnits sedan 2014 och erbjuder tjänster till kanadabaserade aktiehandlare. De är inte din traditionella online-aktiemäklare utan erbjuder istället en enormt populär robo-rådgivare. De är nu den största tjänsten i Kanada med mer än 5 miljarder dollar i förvaltningstillgångar.

Som de flesta mäklare erbjuder de i stort sett avgiftsfri handel med avgifter som är så låga som de kan göra dem. Det betyder att du också kommer att dra nytta av det faktum att det inte krävs några kontominimum. En av de utmärkande funktionerna i Wealthsimple är det faktum att de erbjuder 5 dedikerade investeringsportföljer, inklusive ett socialt ansvarsfullt investeringsalternativ, samt ett Halal-alternativ som är lämpligt för islamiska handlare. Dessa förinställda portföljer väljer mellan 6-10 ETF: er som viktas baserat på din risktolerans och önskad avkastning.

Därifrån handlas din investering automatiskt via den intuitiva Wealthsimple-plattformen, vilket innebär att du inte behöver fokusera på någon handelsaspekt. Detta är perfekt för dem som är nya inom handel eller med andra tidsåtaganden.

Handelskostnader: Du kommer att hitta mycket begränsade avgifter när du handlar med Wealthsimple. Den enda stora kostnaden du får är en avgift på 0,5% av dina tillgångar som förvaltas. Detta kan sjunka till 0,4% om ditt konto är över 100 000 dollar.

Kolla in vår fullständiga Wealthsimple-recension eller gå direkt till Wealthsimple för att öppna ditt konto.

Qtrade Investor

Erbjuder mer provisionfri handel med aktier, ETF: er och fonder QTrade Investor är ett populärt val bland många som uppskattar den snabba registreringen och den lättanvända handelsplattformen som kanadensiska handlare erbjuder. De är ett utmärkt sätt för nya investerare att komma igång med ett mycket tillgängligt utbud av funktioner inklusive ett gratis demo-konto.

Väl inne kommer du att ha tillgång till ett brett urval av aktier som handlas på TSX-, TSXV-, CSE- och Aequitas NEO-börser i Kanada samt NYSE- och NASDAQ-noterade värdepapper i USA och mer via OTC-marknader.

Bland de viktigaste attraktiva punkterna förutom konkurrenskraftiga kostnader som avgifter här är det faktum att du kan handla mycket bra via QTrade-mobilappen som du kan med deras webbaserade egenutvecklade plattform. De gör alla handel mycket enkel och lätt att slutföra utan överkomplikationer. En informativ nyhetsflödesfunktion, såväl som utbildningsartiklar, guider och mer, är också tillgängliga för att du ska kunna använda dig av nästa steg.

Handelskostnader: 100 provisionfria ETF: er och provisionfria fonder finns tillgängliga men den genomsnittliga aktiehandeln kommer att kosta mellan $ 6,95 CAD och $ 8,75 CAD i provision. Optionerna är samma plus 1,25 USD per kontrakt och marginalhandel debiteras mellan 2,45% och 3,45%.

För mer information kan du besöka QTrade Investor webbplats för att ta reda på mer och komma igång.

Interaktiva mäklare

Interaktiva mäklare är en extremt respekterad mäklare som också erbjuder handel till kanadensiska kunder. De har börjat tillgodose mycket mer handlare som vill sänka sina avgifter och arbeta i en provision utan miljö, men för kanadensiska handlare erbjuds bara IBKR Pro just nu..

Detta innebär stöd från en känd och extremt väletablerad mäklare, en djupgående handelsplattform med ett stort utbud av funktioner överallt och dedikerat stöd från en stark utbildnings- och kundserviceinfrastruktur, men det höjer kostnaderna något jämfört med USA handlare som kan komma åt IBKR Lite.

Tillgången till ett stort utbud av marknader och kontotyper samt en mycket professionell och sofistikerad handelsplattform gör IB fortfarande ett idealiskt val, särskilt för mer erfarna kanadensiska handlare..

Handelskostnader: Två prissättningssystem erbjuds. Nivåprissättning är perfekt för aktiva handlare med en lägre provision som minskar ju mer du handlar. Det kan vara så lågt som $ 0,003 per aktie. Fast prissättning är också tillgänglig till $ 0,01 per aktie med en minsta avgift på $ 1 eller 0,5% av handelsvärdet.

Ta en titt på Interaktiva mäklare webbplats för mer information och information om vad de har att erbjuda.

TD Direct-investering

En annan stor mäklare i sektorn för kanadensiska handlare är TD Direct Investing. De behåller mycket av den positiva kopplingen till sin amerikanska motsvarighet TD Ameritrade när det gäller att ha en mycket detaljerad, men ändå lätt att navigera på handelsplattformen, totalt 4 faktiskt när man tänker på webbplattform, mobil, stationär och optionshandel genom Thinkorswim.

Medan de har funnits under mycket lång tid, erbjuder du en bra övergripande handelsinfrastruktur som du kan lita på som säker och ger ett brett utbud av aktier, ETF, optioner, fonder och mer för att handla in, de släpar något bakom några av de andra om du balanserar funktionerna med kostnaden för handeln.

Med detta sagt kan du förvänta dig en mycket hög servicenivå i den säkraste handelsmiljön när du väljer den här mäklaren.

Handelskostnader: Det finns en standardhandelsavgift på $ 9,99 per handel. För aktiva handlare reduceras detta till $ 7 per handel. Handelsalternativ kan du lägga till ytterligare $ 1,25 per kontrakt till detta. Det finns också underhållsavgifter på $ 25 per kvartal om ditt kontosaldo är under $ 15 000.

Kolla gärna TD Direct Investing om du vill komma igång med dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map