Aktiehandel online har aldrig varit mer tillgänglig. Det finns nu ett brett utbud av online-mäklare som erbjuder pålitliga handelsmiljöer och provisionfri handel på tusentals toppaktier, ETF och mer.

Oavsett om du är en ny eller erfaren aktiehandlare kommer det att finnas en mäklare som är perfekt för dig. Vi har tittat närmare på 5 av de bästa och skisserat deras viktigaste funktioner för att möta dina handelsbehov.

Viktiga områden att tänka på

Med så många bra val tillgängliga har vi tagit hänsyn till några av följande viktiga områden som nyckelfaktorer när du gör ditt val av aktiemäklare online:

Handelskostnader: Dessa kommer att påverka din slutresultat direkt. Lyckligtvis på marknaden idag erbjuder de flesta av de bästa börsmäklarna stort värde när det gäller att tillåta provisionfri handel och är i stort sett avgiftsfria totalt sett.

Plattform och funktioner: Du vill ha en handelsplattform som är användarvänlig och också tillgänglig på din valda enhet med mobil handelsfunktion som blir allt viktigare för de flesta handlare. Ytterligare mäklarfunktioner och verktyg kan också skilja många konkurrenter från varandra.

Handelsstil: Hur du vill handla och särskilt din nivå av engagemang kommer att spela en nyckelroll. För hands-off-tillvägagångssättet är roborådgivare och automatiserad handel perfekt, medan det för en mångsidig portfölj med en budget är ökningen av fraktionerad aktiehandel mer än idealisk.

Firstrade

Om du letar efter en erfaren mäklare i branschen som stöds av ett av de mest respekterade rykten och fyllt med bra handelsfunktioner och optioner behöver du inte leta längre än Firstrade. De är en pionjär inom att erbjuda kommissionsfri, billig handel och har funnits sedan 1985.

Under sina mer än 35 år i sektorn har de inte stått stilla. De fortsätter att utveckla och erbjuder nu en mycket intuitiv och egenutvecklad handelsplattform där du kan dra nytta av att handla tusentals aktier, ETF och obligationer från några av världens främsta börser.

De tillhandahåller också en högkvalitativ utbildningssektion full av artiklar, videor och handledning som hjälper dig att öka din kunskap kring handel på alla nivåer.

Handelskostnader: Du hittar inga provisioner eller handelsavgifter någonstans inom Firstrade. Unikt bland de bästa mäklarna gäller detta också för handel med fonder, ofta ett stort plus för mer erfarna handlare.

Kolla in vår fullständiga Firstrade-recension eller gå direkt till Firstrade för att öppna ditt konto nu.

M1 Ekonomi

M1 Ekonomi har snabbt etablerat sig som ett av de mest unika aktiemäklarvalen i branschen. De kombinerar några av de bästa elementen hos en billig online-mäklare samtidigt som de erbjuder en populär handelsupplevelse med robo-rådgivare. Detta har sett dem bli ett toppval för många aktiehandlare sedan lanseringen 2015.

Om du vill börja handla bråkaktier och bygga en mångsidig portfölj samtidigt, erbjuder M1 den perfekta lösningen. Här kan du välja mellan tusentals aktier, ETF: er och andra tillgångar för att bygga din portfölj genom fraktionerade aktier eller från dussintals kuraterade portföljer som kallas “pajer” som mäklaren har satt ihop. När de är investerade kan dessa pajer automatiskt handla och balansera precis som en robo-rådgivare för att optimera din investering.

Utöver bara handel erbjuder denna FDIC-försäkrade och reglerade tjänst ett helt ekosystem där du kan spara till höga räntor och till och med låna mot din portfölj till låg kostnad genom M1 Spendera utan krångel eller kreditkontroll och en låg ränta från 2%.

Handelskostnader: Extremt bra värde tillhandahålls för handel med M1 Finance. Det finns inga handelsavgifter, provisioner eller påslag alls alls. Det finns heller inget kontominimum att oroa sig för. En perfekt miljö för första gången handlare som vill spara stora avgifter.

Ta en titt på vår kompletta M1 Finance-granskning eller besök M1 Ekonomi direkt för att komma igång.

Public.com

Public.com är en av de snabbast växande appbaserade aktiemäklarna i branschen. De har funnits i någon form i många år och har väl respekterad reglering på plats från FINRA samtidigt som de erbjuder en mycket innovativ handels- och investeringsmiljö för den moderna aktiehandlaren.

Du hittar tusentals stora amerikanska aktier och ETF: er tillgängliga att bläddra och köpa med temabaserade klassificeringar vilket gör det väldigt enkelt att hitta de perfekta investeringarna för dig. En stor fördel på dagens marknad är att du kan investera i bråkaktier med Public, och allt med hjälp av deras lättanvända mobilapp. Detta kan snabbt laddas ner på din iOS- eller Android-enhet och ger all den handelskraft du behöver i din hand.

Dessutom har du tillgång till många fantastiska sociala handelsfunktioner som gör att du kan kommunicera och dela information med andra grupper och handlare, även om ett direktmeddelandesystem så att du aldrig missar ett drag.

Handelskostnader: Som med många andra finns det inga provisioner eller avgifter för alla affärer med Public.com. Lägg till detta till de många icke-handelsfunktionerna som insättningar och uttag som kan vara avgiftsfria och det är möjligt att handla med stort värde här.

För mer information kan du se vår djupgående recension av Public.com eller besöka Public.com att skriva upp sig.

Interaktiva mäklare

Interaktiva mäklare har funnits i branschen under mycket lång tid. När det gäller aktiemäklare respekteras och regleras de lika inom sektorn. Nyligen har de också arbetat med att utveckla sitt erbjudande för att locka fler nya aktiehandlare med sitt IBKR Lite-erbjudande.

Den här tjänsten tar IB nära andra konkurrenter genom att de kan erbjuda gratis aktie- och ETF-handel till dig på amerikanska tillgångar via IBKR Lite på sätt som hela IBKR Pro-tjänsten inte gör. Du kommer också att upptäcka att där tidigare skalats tillbaka erbjuder mäklaren nu mer förbättrade forsknings- och supportfunktioner som blir mer användarvänliga hela tiden.

Om du letar efter en långvarig varumärkesaktör inom branschen som inte bara riktar sig till nya handlare utan också har några nivåer att låsa upp när du blir mer erfaren kan Interactive Brokers vara det rätta valet för dig.

Handelskostnader: IBKR Lite är avgiftsfritt för aktie- och ETF-handel på amerikanska tillgångar. Om du handlar tillgångar från några av de andra 100+ börserna som erbjuds i mer än 30 länder kommer du dock att betala avgifter från 0,005 USD per aktie med minst 1 $ medan optionerna är 0,65 USD per kontrakt.

TD Ameritrade

Ett annat stort namn i branschen när det gäller börsmäklare och bredare finansiella tjänster, TD Ameritrade är en hörnsten i sektorn. De kombinerar sitt långvariga goda rykte med en utveckling till kommissionsfri handel på ett stort utbud av tillgångar.

Att handla dessa tillgångar med mäklaren är en mycket smidig process med sin egen Thinkorswim-handelsplattform som har fått ett gott rykte för att vara både enkel att använda, mycket kraftfull och detaljerad när det gäller kartverktyg och funktioner.

TD Ameritrade stöder inte bara rykte och ett enormt utbud av tillgångar, inklusive många i krypto, och går vidare till nästa nivå när det gäller tillgång till ett brett utbud av användbara utbildningsresurser. Det är därför många av deras handlare tenderar att registrera sig och stanna hos mäklaren som ett långsiktigt val.

Handelskostnader: Du kan handla alla aktier och ETF här i provision och avgiftsfritt. Det finns också tusentals fonder och mer än du kan få tillgång till på avgiftsfri basis i takt med branschen. Alternativ kan handlas till 0,65 dollar per kontrakt utan minimum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me