Topp 5 brittiska aktiemäklare

Med ett stort utbud av mäklare att välja mellan har det aldrig varit lättare att komma igång med aktiehandel. Om du handlar i Storbritannien finns det också ett utmärkt utbud av de bästa aktiemäklarvalen.

Här kommer vi att titta närmare på de fem bästa brittiska aktiemäklarna som du kan börja handla om du är ny inom branschen, eller det kan också vara perfekt om du är en mer erfaren handlare. Utöver detta kommer vi också att täcka några viktiga punkter som du kan tänka på när du väljer din mäklare.

Saker att tänka på innan du börjar handla

Det är viktigt innan du börjar handla att göra noggrann noggrannhet på viktiga områden även hos de bästa mäklarna. Här är några av de viktigaste viktiga punkterna du bör ta hänsyn till innan du väljer en mäklare:

Avgifter och provisioner: De flesta aktiemäklare klarar sig mycket bra med att erbjuda provision utan handel och mycket låga kostnader och avgifter. Det här är något att hålla ett öga på och undersöka innan du registrerar dig.

Mäklares funktioner och handelsplattform: Om du är en ny näringsidkare vill du ha en handelsplattform som är lätt att använda och förstå. Om du är mer erfaren kanske du vill ha mer djupgående kartläggning, verktyg och indikatorer tillsammans med ett bredare utbud av tillgångar.

Handelsstil: Det finns nu många sätt att handla med aktier. Detta kan innebära ett mer praktiskt tillvägagångssätt från dig med förmågan att investera i ETF och liknande korgprodukter eller en helt automatiserad handelsupplevelse. Det finns säkert en mäklare där ute som passar din handelsstil.

Fineco

Fineco är en italiensk bank grundad 1999 och de har erbjudit online-handelstjänster sedan 2004. De är också börsnoterade i Italien och regleras i Storbritannien av FCA, vilket gör dem till en mycket transparent och pålitlig aktiemäklare. De erbjuder för närvarande endast tjänster till brittiska och italienska handlare och du kommer att hitta mycket låga avgifter utan handel, ett stort utbud av tillgångar och lättanvänd handelsplattform.

Du kan handla ett brett utbud av tillgångar här, inklusive mer än 5 000 aktier och ETF: er från större börser i USA, Storbritannien och Europa. Fonder, obligationer, optioner, futures och vissa CFD-aktier finns också.

Du hittar också både webbaserade och mobila handelsplattformar som är mycket intuitiva och användarvänliga som, även om de inte kan anpassas, fortfarande ger en positiv övergripande handelsupplevelse. Mäklaren tillhandahåller också ett utmärkt djup av forskningsverktyg inklusive omfattande grundläggande data om varje tillgång och handelsrekommendationer.

Handelskostnader: För brittiska handlare finns en fast schablonavgift på $ 3,95 provision per handel. Andra tillgångsavgifter är i allmänhet stegade med ett volymbaserat system som kan gynna dig ju mer du handlar. Icke-handelsavgifter är mycket låga utan avgifter för inaktivitet, insättning eller uttag.

För mer information kan du gå direkt till Fineco för att öppna ditt konto.

Degiro


Degiro är en prisbelönt online-mäklare från Nederländerna som har funnits sedan 2008 och regleras av FCA i Storbritannien. Utan en lägsta insättning krävs och några av de lägsta handelskostnaderna i branschen är det tydligt att se hur denna mäklare har blivit ett populärt val i Storbritannien och Europa.

Handelsplattformen här är tillgänglig både som webbaserad och mobil med utmärkt funktionalitet och mycket lätt att använda för nya handlare. Den mobila plattformen är också mycket väl utformad och saknar inte någon av funktionerna och förmågan hos den webbaserade plattformen, men båda har endast begränsad anpassningsbarhet och kan vara lite ljus för mer avancerade handlare.

Igen erbjuder Degiro mer än 5 000 tillgångar att handla med aktier tillgängliga från alla större börser i USA och Europa. Du kan också handla ett bra urval av ETF: er, fonder, optioner, obligationer och terminsmarknaderna beroende på din kontonivå.

Handelskostnader: En av de billigaste aktiemäklarna online. Handla amerikanska aktier från 0,004 USD per aktie plus en avgift på 0,50 €. Brittiska och EU-aktier kan handlas för olika avgifter från 2 € till 10 € plus en mycket liten procentsats beroende på börsen. Du kommer inte heller hitta någon inaktivitetsavgift eller någon avgift för insättningar och uttag.

Gå rakt över till Degiro för att ta en titt och öppna ditt konto.

Interaktiv investerare

Interaktiv investerare är en annan långvarig aktiemäklare som erbjuder ett brett utbud av tjänster i Storbritannien där de är väl reglerade av FCA för den mest pålitliga upplevelsen. Mäklaren grundades 1995 och har varit ett populärt val sedan dess.

Tillgångsutbudet hos denna mäklare är något mer begränsat än vissa andra, men du kan fortfarande handla aktier, ETF, obligationer och fonder med nästan 2000 tillgångar att välja mellan stora börser runt om i världen.

Du hittar också en användarvänlig handelsplattform som finns både webbaserad och mobil. Kontoöppningsprocessen här är också extremt bekväm och mäklaren gör det mycket bra att stödja flera basvalutor, även om uttagsprocessen för vissa kan vara lång. Debitering och kreditkortsinsättningar underlättas men du måste använda en banköverföring för att göra ett uttag.

Handelskostnader: Interactive Investor har en fast månadsavgift som de tar ut från £ 9,99 till £ 19,99 per månad baserat på din kontotyp. Handelsavgiften är då vanligtvis £ 3,99 till £ 7,99 beroende på tillgången, medan en avgift på £ 15 tillämpas på brådskande uttag som kan komma fram samma dag. Insättningar är avgiftsfria.

För mer information kan du se Interaktiv investerare webbplats direkt.

Hargreaves Lansdown

Hargreaves Lansdown är en av de mest respekterade aktiemäklarna i Storbritannien. De är också en av de mest långvariga som har funnits sedan 1981. De är väl reglerade av FCA och förblir konkurrenskraftiga över hela linjen när det gäller kostnader och avgifter som har utvecklat sitt erbjudande väl genom åren, men endast brittiska handlare kan öppna sitt konto helt online.

När du väl har startat hittar du ett stort utbud av totala tillgångar med mer än 2000 tillgängliga för handel inklusive många aktier från hela världen, ETF, fonder och obligationer. Eftersom mäklaren fortfarande behåller vissa aspekter av en traditionell aktiemäklare kan du också välja att få din portfölj förvaltad av en av sina egna yrkesmän, även om minsta insättning för denna kontotyp är 1 000 £ jämfört med ingen minsta insättning med ett vanligt investeringskonto. En av de många tillgängliga kontotyperna är också ett ISA-konto som möjliggör en viss skattefri investering.

Bortsett från spread betting och handel med CFD: er kommer du att använda Hargreaves egen handelsplattform på mobil och som en webbaserad plattform som också är mycket användarvänlig och lätt att navigera för en bra handelsupplevelse. Mäklaren ger också ett bra djup av pedagogiskt innehåll.

Handelskostnader: Avgifterna varierar från £ 5,95 till £ 11,95 för aktiehandel beroende på volym. Avgifterna på fonder är också låga medan det inte finns några avgifter för insättning, uttag eller inaktivitet.

För mer information om den här mäklaren eller för att öppna ett konto kan du se Hargreaves Lansdown hemsida.

Interaktiva mäklare Storbritannien

Interaktiva mäklare är ett av de största namnen inom online-aktiehandel över hela världen. De är också ett av de mest betrodda namnen i branschen har erbjudit tjänster sedan 1978. Deras verksamhet i Storbritannien är väl reglerad av FCA och du kan förvänta dig att samma fantastiska kvalitet finns tillgänglig över hela linjen här.

Totalt erbjuds mer än 10 000 tillgångar för handel som aktier, ETF, obligationer, fonder och mer för brittiska handlare. Spread betting erbjuds också till brittiska handlare på ett antal tillgångar. Du kommer också att ha tillgång till den toppmoderna TWS-handelsplattformen från Interactive Brokers, som är en av de mest omfattande inom handeln när det gäller forskningsverktygens djup samtidigt som den är extremt enkel att använda.

På IB även som brittisk näringsidkare kommer du också att kunna få tillgång till deras utmärkta utbildningsinnehåll inklusive artiklar, handledning och webbseminarier som är särskilt fokuserade på olika delar av mäklarens eget erbjudande.

Handelskostnader: Skiktad eller fast prissättning kan väljas med IB UK. Med differentierad prissättning börjar avgiften från 0,05% av handelsvärdet med minst £ 1. Med det fasta systemet debiteras £ 6 per handel upp till £ 50 000 och £ 6 + 0,05% över detta. Det finns ett antal inaktivitetsavgifter som sträcker sig från $ 3 per månad för de under 25, till $ 20 per månad är under $ 20 provision tjänas.

Gå över till Interaktiva mäklare Storbritannien om du vill öppna ett konto och börja handla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map