tZERO-nummer Föredragna tZERO-säkerhetstoken

NEW YORK, 16 oktober 2018 (GLOBE NEWSWIRE) – noll, den globala ledaren inom blockchain-innovation för kapitalmarknader, meddelade idag att den har slutfört emissionen av föredragna tZERO-säkerhetstoken. Toketter utfärdades till investerare som helt hade finansierat tecknade avtal för framtida kapital (SAFE) före 6 augusti 2018 stänger av företagets Security Token Offering (STO). tZERO samlade in 134 miljoner dollar från över 1 000 globala investerare under sin STO.

“Detta är ett av de första erbjudandena för säkerhetstoken på ett decentraliserat offentligt nätverk och genomfördes i full överensstämmelse med de amerikanska värdepapperslagarna”, säger tZERO-vd Saum Noursalehi. ”Detta är en spännande milstolpe för tZERO, och vi är ännu mer entusiastiska över de möjligheter som detta kommer att skapa för privata och offentliga företag som vill skaffa kapital genom värdepapperserbjudanden och för investerare som vill handla dessa värdepapper.”

tZERO utplacerade sitt tokenavtal, präglade sina säkerhetspoletter och utfärdades i en tZERO depåplånbok på investerarnas vägnar den 12 oktober 2018. För att säkerställa överensstämmelse med federala värdepapperslagar och regler och i enlighet med villkoren för själva token tokens kommer att vara låsta i vårdplånboken fram till den 10 januari 2019 (90 dagar efter emissionen). Efter 90-dagarsperioden har tZERO för avsikt att erbjuda innehavare möjlighet att handla tokens, i enlighet med privata återförsäljningstransaktioner, med andra ackrediterade investerare på en plattform som tZERO håller på att utvecklas med en mäklare-återförsäljarpartner. Dessutom avser tZERO att nya investerare som är ackrediterade också kommer att kunna öppna ett konto för att köpa tokens efter 90-dagarsperioden.

”Utgivningen av världens första offentliga kryptosäkerhet, OSTKP, 2016 var tZERO: s Chuck Yeager-ögonblick: vi bröt ljudets hastighet genom att introducera konceptet med realtidsavveckling i realtid. Idag markerar vårt Yuri Gagarin-ögonblick, där vi lämnar gränserna för den kända världen av traditionella kapitalmarknader och tar de första stegen mot en ny marknad som drivs av blockchain, säger Patrick M. Byrne, tZEROs styrelseordförande och VD och grundare av Overstock.com(NASDAQ:OSTK). ”Mitt ödmjukaste tack till alla kollegor och investerare som har delat vår tro på ett system för värdepappershandel baserat på förtroende, öppenhet och integritet genom kryptografibaserad teknik, snarare än ett som förlitar sig på nåd från mellanhänder som kanske inte har investerarnas bästa i hjärtat (och som till och med ibland kan vara benägna att göra ondska). ”

tZERO planerar också att utse en godkänd handelsplattform senast den 6 augusti 2019, ett år efter fullbordandet av STO, så innehavare kan sedan sälja sina token till icke-ackrediterade investerare. tZERO planerar också att registrera värdepapperen för att möjliggöra sekundär handel i mer robusta handelsmiljöer, såsom den inhemska börsen (USA) som den bygger i samarbete med BOX Digital Markets, liksom internationella värdepappersbörser.

tZERO grundades 2014 med målet att använda blockchain-tekniken för att revolutionera Wall Street så att finansiella processer kunde bli mindre synliga för traditionella institutionella marknadsstrukturer och den ondska och finansiella instabilitet som de ibland har varit kända för att tillåta. tZERO är ett portföljbolag Medici Ventures, Overstock.coms blockchain-dotterbolag. För mer information om tZERO, besök: tZERO.com.

Mediekontakter:

noll

Alexandra Sotiropoulos, + 1-212-754-5615

[email protected]

Overstock.com

Överlag PR, + 1-801-947-3564

[email protected]

Om tZERO

tZERO Group, Inc. (“tZERO”) är ett majoritetsägt dotterbolag till Overstock.com med fokus på utveckling och kommersialisering av finansiell teknik (FinTech) baserat på kryptografiskt säkrade, decentraliserade ledgers – mer allmänt känd som blockchain-teknik. Sedan starten har tZERO varit banbrytande i arbetet med att öka effektiviteten och transparensen på kapitalmarknaderna genom integrering av blockchain-teknik.

Om Overstock.com

Overstock.com, Inc.Gemensamma aktier (NASDAQ:OSTK) / Serie A föredragen (Medici Ventures tZERO-plattform: OSTKP) / Serie B föredragen (OTCQX:OSTBP) är en online-återförsäljare baserad i Salt Lake City, Utah som säljer ett brett sortiment av produkter till låga priser, inklusive möbeldekormattorströ, och renovering. Förutom hemvaror erbjuder Overstock.com en mängd olika produkter, inklusive smycken, elektronik, kläder och mer, samt en marknadsplats som ger kunderna tillgång till hundratusentals produkter från tredje parts säljare. Ytterligare butiker inkluderar Pet Adoptions och Worldstock.com dedikerade till att sälja hantverksmässiga produkter från hela världen. Forbes rankade Overstock i sin lista över de 100 mest pålitliga företagen 2014. Overstock publicerar regelbundet information om företaget och andra relaterade frågor under Investor Relations på sin webbplats, http://www.overstock.com.

O, Overstock.com, O.com, Club O, Main Street Revolution och Worldstock är registrerade varumärken som tillhör Overstock.com, Inc. O.biz och Space Shift är också varumärken som tillhör Overstock.com, Inc. Övriga servicemärken, varumärken och handelsnamn som kan hänvisas till häri tillhör respektive ägare.

Detta pressmeddelande innehåller vissa framtidsinriktade uttalanden i den mening som avses i avsnitt 27A i Securities Act från 1933 och avsnitt 21E i Securities Exchange Act från 1934. Sådana framåtblickande uttalanden inkluderar alla uttalanden utom uttalanden om historiskt faktum. Ytterligare information om faktorer som väsentligt kan påverka resultatet och noggrannheten i de framåtblickande uttalandena häri finns i företagets blankett 10-Q för kvartalet som slutade den 30 juni 2018, som lämnades in till SEC den 9 augusti 2018 och eventuella efterföljande ansökningar till SEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map