Varför OKB – Tjäna i DeFi, få rabatter och tidig åtkomst med OKExs plattformstoken

Vad är OKB??

OKB är ett globalt tillgängligt ERC-20-verktygstoken utfärdat av OK Blockchain Foundation. Det spelar en integrerad roll när det gäller att koppla ihop de olika tjänsterna och produkterna som är tillgängliga för OKEx-användare och är en deflationstecken av design tack vare Buy-Back and Burn-initiativet.

Fördelar med att använda OKB på OKEx

Det finns många fördelar och verktyg tillgängliga för OKB-användare inom OKEx-ekosystemet, som markeras nedan.

Handelsavgiftsrabatter

Aktiva handlare söker ständigt sätt att förbättra sin lönsamhet och handelsavgiftsrabatter kan göra en betydande skillnad. Genom att hålla OKB på ett underkonto kan OKEx-handlare spara upp till 25% på handelsavgifter.

Spara OKB och tjäna

OKEx-användare har tillgång till OKEx Earn – en sektion som är avsedd för passiva intjänningsmöjligheter. Förutom stöd för olika digitala tillgångar tillåter avsnittet Tjäna också OKB-innehavare att tjäna ränta på sina sparande.

OKEx Jumpstart

För användare som söker mer aktiva möjligheter tillåter OKEx Jumpstart att OKB-innehavare satsar sina innehav och tjänar belöningstoken från kommande blockchain-projekt. Om du håller 100 OKB-tokens under fem på varandra följande dagar kan du också delta i Jumpstart-tokenförsäljning, där användartilldelningspriser och prenumerationsbelopp beror på OKB-innehavens storlek.

Diverse fördelar

Förutom OKB-användningsfall som listas ovan kan OKEx-användare också konvertera sina små saldon till OKB, använda OKB för marginalhandel, C2C-utlåning, omröstning, etc..

Använda OKB utanför OKEx

För att ge mervärde till våra användare har OKEx etablerat partnerskap för att utöka OKB-användningsfall utanför plattformen. Ett antal partners accepterar nu OKB som betalningsmedel och tillhandahåller ett API som tillåter både online- och offlinehandlare att acceptera OKB-betalningar på sina egna marknadsplatser.

Flera företag för säkerhet och kall plånbok stöder också OKB-lagring, inklusive Coinify, Coinomi, BTT, Ledger Vault, Guara Enji och mer. OKEx fortsätter att främja nya partnerskap och utöka OKB-ekosystemet.


Gå in i DeFi med OKB

OKEx har varit ett av de mest aktiva kryptovalutautbytena när det gäller DeFi-rymden och var den första som listade derivat för Uniswaps UNI-token.

Vårt åtagande att stödja innovation och DeFi-ekonomin framgår av de projekt vi har listat på plattformen (numrerar upp till 50 från och med den 1 oktober 2020). Dessutom förser vi användare med det mest omfattande utbudet av DeFi-handelsprodukter, inklusive eviga swappar, myntmarginerade swappar, besparingar, marginalhandel och derivat..

Slutligen, med erkännande av den växande trenden för likviditetsbrytning, möjliggjorde OKEx också stöd för avkastningsodling via vår tjäna sektion. OKEx-användare kan nu ge avkastning på protokoll som Uniswap, YFII, Compound och Curve – allt utan att behöva lämna OKEx-plattformen.

Nästa steg för OKEx är att utforska OKB-integration med DeFi-plattformar och utöka vårt utbud av avkastningsodlingsmöjligheter för OKB-innehavare.

Hög efterfrågan, minskat utbud

Bortsett från dess olika användningsfall är OKB också utformat som en deflationstecken, med ett kontinuerligt minskat utbud. Detta uppnås med vårt återköp och brännprogram. Programmet Buy-Back and Burn, som lanserades i maj 2019, använder 30% av transaktionsavgifterna på spotmarknaden för att köpa OKB tillbaka från samhället och sedan bränna det. Den senaste återköpsrundan ägde rum mellan 1 juni och 31 augusti 2020, då en historisk mängd OKB-tokens, värda 21 miljoner dollar, brändes.

OKExChain och lanseringen av OKT

OKExChain är en öppen källkod, decentraliserad offentlig kedja skapad av OKEx och är utformad för att främja utvecklingen av stora kommersiella applikationer. Blockchains ursprungliga kryptovaluta är OKT. OKB-innehavare kommer snart att kunna göra anspråk på den nyligen präglade OKT när OKExChain-mainnet lanseras.

OKExChains arkitektur har utformats så att alla användare kan ansöka om att bli en supernod, så att utvecklare och företag snabbt och säkert kan starta en rad olika decentraliserade applikationer, utfärda digitala tillgångar, skapa handelspar och handla utan friktion.

För att erbjuda en skalbar, effektiv och användaroptimerad utvecklingsupplevelse stöder OKExChain för närvarande parallellutveckling med flera kedjor, vilket ger interoperabilitet till en stor pool av användare. Inom en snar framtid kommer OKExChain också att stödja programmerbarhet via Ethereum Virtual Machine, inklusive alla standard Ethereum-utvecklarverktyg.

OKB-ekosystemet växer ständigt och anpassar sig till den ständigt föränderliga blockchain-miljön, och OKB-teamet är fast beslutet att behålla denna bana för att ge kraftfulla funktioner och oöverträffade användarupplevelser – både på och utanför OKEx-plattform.

Följ OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map