Vad är OKB? En titt tillbaka på var vi började

Den 15 februari 2020, två år efter lanseringen av vårt utbytestecken, OKB, når priset på vårt token nu nya toppar. Mitt i all hype och uppmärksamhet som vi har fått den här veckan vill jag ta tillfället i akt att reflektera över hur vi kom hit och förklara vår vision för detta verktygstoken.

Det har utan tvekan varit en lång och ojämn åktur. Under de senaste två åren har vi, som alla snabbt växande företag, haft våra upp- och nedgångar. Växtvärk med anställdas tillväxt som drabbar 1000+ personer inom några år, en tillfällig avstängning av systemet och till och med obefogade anklagelser om bedrägeri. Men tack vare supporten från våra användare och community har OKB en bra start 2020. Vi är tacksamma till alla OKEx-användare och investerare i OKB för att ha stått vid oss ​​genom dessa stötar under de senaste två åren. Jag tror att denna starka start på året är ett resultat av vår oändliga strävan att skapa värde för våra användare och är glad över att se våra ansträngningar betala till våra supportrar och användare.

När vi når denna viktiga milstolpe för OKEx vill jag dela med dig den resa som OKB har påbörjat under de senaste två åren.

OKB, en bro mellan OKEx och dess användare

Ända sedan födelsen av kryptovalutor och verktygstecken har det funnits olika åsikter och attityder till deras legitimitet. Är de rent hype och ånga? Kan en växlingstoken ge användarna verkligt värde och nytta? De senaste två åren har varit en oavbruten utforskning för oss i värdeskapande genom OKB. Vi har kommit långt och är nu oerhört säkra på vår förmåga att driva värde genom OKB till våra användare, behandla det som en viktig grund för vårt handelsekosystem och en bro som förbinder OKEx till våra värderade användare.

Genom vårt fortsatta arbete kommer långa innehavare av OKB att kunna växa tillsammans med oss ​​och dela frukterna av vår utveckling i framtiden.

Att sätta våra pengar där munnen är: OKB-återköp och token-bränning

Under de senaste dagarna har jag fått oräkneliga frågor om varför och hur vi eventuellt skulle kunna genomföra ett återköp och brännskada av denna skala. Det var inte ett beslut vi fattade lätt, och på kort sikt kan vi se uppenbara skäl att man kan argumentera för att detta skulle äta in i våra kortsiktiga vinster som företag. I den största symboliska brännskadorna i sitt slag har 700 miljoner utgivna OKB bränts med alla framtida OKB-brännskador som helt kommer från sekundärmarknaden. Utöver det kommer OKEx inte att behålla några OKB, vilket innebär att alla framtida OKB som distribueras till vår personal kommer också att återköpas från sekundärmarknaden. Endast när OKB uppnår absolut deflation kan OKB-innehavare verkligen dra nytta av utvecklingen av plattformen. Jag tror att detta är ett sätt att placera våra pengar där vår mun är och att lova oss att vår långsiktiga vision om att skapa ett verkligt allt-i-ett-handelsekosystem i världsklass.

Varför erbjuder vi inte handelsavgiftsrabatter för större OKB-innehav?

Det finns bara ett handelsavgiftsrabattprogram för OKB-innehavare på OKEx, där användare bara behöver hålla 500 OKB för att få avgiftsrabatter. För att få maximal rabatt behöver användarna bara hålla högst 2000 OKB. Samtidigt erbjuder vi ett differentierat avgiftsrabattprogram, som är baserat på handelsvolym och erbjuder de högsta avgiftsrabatterna i branschen.

Baserat på den feedback vi har fått är vi överens om att detta är ett mycket rättvisare system och avgiftsschema än många andra utbytestecken där ute idag. Vi kommer aldrig tvinga våra kunder att hålla hundratusentals av våra börsbitar för att få en viss handelsavgiftsrabatt. Professionella och institutionella användare som handlar stora volymer på OKEx kommer att kunna njuta av lägre avgifter utan att behöva oroa sig för OKB-priset när som helst och ta risken för prissvängningar.

Spekulera inte på priset OKB

Ja, det kanske låter rikt att komma från VD för ett av världens största börser. Poängen jag försöker göra här är att varje handel kommer med risk, och det säger sig självt att kryptovaluta inte är annorlunda.

En princip som jag rekommenderar alla våra användare att hålla sig till är att om du inte helt tror på OKEx långsiktiga tillväxt, snälla vänligen inte handla OKB. Om du förstår vår verksamhet och är optimistisk om våra långsiktiga utsikter, välkomnar vi dig att hålla några OKB och växa tillsammans med oss. Jag hoppas verkligen att alla innehavare av OKB kan vara rationella i varje handel och aldrig handla mer än de har råd att förlora.

Den framtida utvecklingen av OKB

Att skapa hållbart värde för våra användare har alltid varit prioriterat hos OKEx. Så relativt låg profil som vi har varit för ett ledande utbyte inom den här branschen, tror jag att den senaste tidens uppmärksamhet vi fått på grund av OKB-prisstegringen lyser upp våra värderingar som företag. Vi kommer alltid att lyssna flitigt på din feedback och återspegla den i vårt produktutbud. När hype minskar eller vi möter en björnmarknad, vårt team kommer att tyst bygga och förbättra på vår plattform. I år kommer utvecklingen av OKB-ekosystemet att vara vår högsta prioritet. OKB-innehavare kommer att ha en mycket bredare mängd fördelar när

handel på OKEx och med ditt fortsatta stöd och feedback, växa ännu mer i värde.

Jag tackar alla för att de följde med på den här resan för att driva den stora blockchain-revolutionen.

Jay Hao

VD för OKEx

16 februari 2020

Följ OKEx på:

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map