Passiv kryptoinkomst: Så här tjänar du mer

Alla vill ha lite extra inkomst utanför ditt 9–5 jobb. Allt vi vet är att lägga dina hårt förtjänade pengar i en bank inte är en attraktiv idé. Men när du funderar på att investera har du kanske ingen aning om var du ska börja eller ingen tid för DYOR.

När det gäller att tjäna passiv inkomst kanske du inte vet att krypto är ett idealiskt alternativ. Det hjälper dig att tjäna mer enkelt och bekvämt.

Låter det för bra för att vara sant? Läs vidare för att ta reda på varför, och en steg-för-steg guide för att bygga en risk-låg och högavkastande passiv inkomstplan.

Negativa räntor är den nya normen

”Negativ ränta är den nya normen globalt. Blockchain och digitala tillgångar förändrar hur vi tjänar ränta, säger Lennix Lai, finansmarknadschef för OKEx på Blockchain Economy 2020, det största blockchain-toppmötet i MENA och Eurasien den 21 februari 2020.

Lennix Lai, OKEx direktör för finansmarknader, ger nyckeln till kryptopassiv inkomst på Blockchain Economy 2020 @ Istanbul, Turkiet (Källa: Blockchain Economys Twitter)

Det kan inte förnekas att den negativa räntan har kastat en skugga över den globala ekonomin. Europeiska centralbanken (ECB) har tillämpat en negativ räntepolitik sedan finanskrisen 2008. Banker i Europa och Japan som driver policyn måste betala extra för parkeringsöverskott vid ECB. I Tyskland har vissa banker börjat överföra den negativa räntebördan till sina kunder.

Räntorna kommer sannolikt att sjunka ytterligare. Föreställ dig en dag om vi inte kan få ränta från våra sparkonton och måste betala för att sätta pengar i banken. Hur löjligt skulle det vara?

Crypto som ett idealiskt alternativ för att tjäna intressen

Lennix påpekade också att i framtiden kommer krypto baserat på PoS, DPoS och DeFi-utlåning att härleda olika nya produkter som ger regelbundna intressen. Således kan miljarder användare njuta av fördelarna med att få passiv inkomst.

På OKEx strävar vi efter att inkludera krypto och arbetar ständigt mot en friktionsfri ekonomi. Med detta i åtanke designade vi produkter för att hjälpa användare att göra passiva inkomster. Annat än buy-and-hodl-mentaliteten kan du bygga din passiva inkomstplan och arbeta dig upp till större besparingar.

1. Insats

Staking är en direkt och låg riskinvestering för digitala tillgångar. Köp bara och sätt in din krypto i en e-plånbok eller en pool för en viss period, du kan tjäna ut regelbundet på den. Så enkelt som det.

OKEx Pool erbjuder insättningstjänster med stabila och högre avkastningar. Vi stöder utdelning av åtta vanliga tokens, inklusive EOS, XTZ, DAI, VSYS, ATOM och mer, med räntesatser så höga som 15% – mycket mer än vad bankerna kan erbjuda dig.


Avkastningen du får beror på insatsperioden och beloppet. När du låser in dina pengar under en längre period kan du få mer intäkter. För att få en bättre uppfattning kan du läsa hela insatsen guide och kontrollera lägsta insättningskrav, avkastning, låsningstid och inlöseninformation för olika tokens på vår webbplats. Kunder kan också njuta av 1-mot-1 kundsupport dygnet runt och hög nivå av fonder skydd.

2. Besparingar

Besparingar är en digital tillgångs mervärdestjänst hos OKEx.

Det låter dig sätta in och ta ut dina digitala tillgångar när du är på språng och njuta av dagliga ränteintäkter. Ingen minsta insättning krävs. Du kan säkert lagra dina tillgångar där med vårt sofistikerade riskhanteringssystem.

Till skillnad från staking används sparande tillgångar endast för OKEx marginallåntjänster, det betyder att du sedan kan dra nytta av räntevinsten.

3. Utlåning

Om du innehar lite krypto men inte har någon plan att sälja eller handla, kan kryptolån låta dig tjäna passiva inkomster genom att låna ut dem, allt genom smarta kontrakt.

DeFi-utlåning är populärt bland kryptohandlare. Riskerna är mycket lägre än traditionell peer-to-peer-utlåning. Just nu arbetar vårt team med att få utlåningstjänster på vår plattform. Håll ögonen öppna för mer spännande nyheter snart.

Under en tid med negativ ränta omformar krypto det sätt vi tjänar passiva inkomster. Ge våra insats- och spartjänster ett försök – nämnde vi det senaste befordran låter dig tjäna upp till 20% avkastning på årsbasis?

Lycklig passiv inkomst!

Följ OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map