OKB Ekosystem Månadsrapport – Februari 2020

I februari fortsatte OKB-ekosystemet att få genombrott inom olika aspekter, såsom att utveckla nya applikationsscenarier, förbättra OKB-deflationsmodellen, utöka partners och handelskanaler och bygga OKB-communityn.

– Testnätet för OKChain och OKEx DEx lanserades officiellt och förväntas gynna OKB-innehavare;

– OKB har slutfört den 7: e återköpet och bränningen och totalt 700 miljoner oemitterade OKB kommer att brännas. Sedan dess har OKB gått in i en tid med absolut deflation och blivit världens första fullt cirkulerande plattformstoken;

– OKB: s interna och externa applikationsscenarier utökas ytterligare;

– Totalt 5 nya OKB-handelskanaler lades till för spothandel och väntande orderbrytning;

– Dussintals nätverksinteraktioner organiserades för miljontals användare över hela världen.

Från och med idag har OK Blockchain Foundation utvecklat många OKB-användningsfall med OKEx, inklusive konstruktion av upp till 13 plattformsbaserade applikationsscenarier som rabatter på handelsavgifter, OKEx Jumpstart, OKB-handelsmarknad etc. tillsammans med 35 externa applikationsscenarier, som täcker betalnings-, marknadsdata, plånbok, utlåning och välfärdshantering, cybersäkerhet, resor, livsstil och underhållningstillämpningar, som gör det möjligt för OKB-innehavare att köpa produkter eller tjänster med OKB-token.

Dessutom har OKB också accelererat sin globalisering och är nu tillgänglig på åtta stora fiat-gateways inklusive amerikanska dollar, euro, sydkoreanska won, vietnamesisk dong, indonesisk rupee, etc. och listas på över 50 handelsplattformar inklusive Bitfinex och Bitmax.

Å andra sidan tillhandahåller den förstklassiga tjänster till miljoner användare i 141 länder och regioner inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Sydkorea, Japan, Ryssland, Singapore och Indonesien.

1. OKB kommer att migreras till OKChain

Som ett ledande kryptobörs samarbetade vi med OK Blockchain Foundation för att göra ett märke i det decentraliserade finansutrymmet genom att lansera den kommersiella offentliga blockchain OKChain testnet och den första DeFi-applikationen OKEx DEx den 10 februari. OKChain är mycket säker, verkligen decentraliserad och öppen för alla att njuta av fördelarna som blockchain och decentralisering ger.

OKB kommer snart att migreras från Ethereum ERC-20-nätverket till OKChain-mainnet. För att uppfylla DPoS-konsensuskravet utfärdades OKT som den ursprungliga token för OKChain, av vilken genblocket kommer att mappas 100% till OKB-innehavare. I framtiden kommer OKT och OKB att vara sammankopplade för att främja den ekologiska utvecklingen av OKChain. OKB-innehavare kommer att kunna delta i styrningen av OKChain och bli en supernod.

Efter lanseringen av testnätet meddelade OKB också fem ekosystemmål för sina användare:

1. OKChain tillåter användare att utfärda sin kryptovaluta i den offentliga kedjan.


2. Användare kan bygga sin decentraliserade börs och anpassa vilka tillgångar och handelspar de vill lista;

3. OKChain kommer att stödja distributionen av DeFi-applikationer;

4. OKChain kommer att stödja smarta kontrakt;

5. OKChain kommer att stödja BTC-tvärkedjan och fungera som en bro för att ansluta BTC till världen.

2. Totalt 17 161 709,06 OKB brändes, OKB kommer snart in i absolut deflation

Totalt sju omgångar med OKB-återköp & Bränning har utförts, med totalt 17 161 709,06 OKB redan brända. Den nuvarande OKB-cirkulationen är 282.838.290,94 OKB. Baserat på det aktuella OKB-priset (5,5 USD) är det totala värdet av OKB återköpt och bränt ca. 94,4 miljoner USD.

Efter lanseringen av OKChain-testnätet har totalt 700 miljoner outgivna OKB bränts. Sedan dess har OKB gått in i eran med absolut deflation och blivit världens första fullt cirkulerande plattformstoken. Inget av OKB behålls av utvecklingsteamet och den brända OKB kommer alla från sekundärmarknaden från återköp och brännskada. Den brända 17 161 709,06 OKB svarade för 5,7% av den totala initiala cirkulationen på 300 miljoner OKB, och det nuvarande cirkulationsbeloppet är 282,838,290,94 OKEJ B.

När OKB har migrerats till OKChain-mainnet kommer dess smarta kontrakt på Ethereum att raderas och OK Blockchain Foundation kommer inte att utfärda ytterligare OKB i framtiden, eftersom inträde i absolut deflation bättre kan gynna OKB-priset och dess innehavare på lång sikt.

3. Ökade OKB-interna och externa applikationsscenarier för att ge användarrättigheter

Några fler OKB-applikationsscenarier implementerades på OKEx och OKB har också nått strategiska partnerskap med två externa ekosystempartners.

Den 20 februari lanserade OKEx spotmarginshandel (3X) och spartjänster för OKB med en låne- ränta så låg som 0,01%.

Den 25 februari organiserade OKEx den 10: e OKEx Jumpstart för HDAO och registrerade en 120% ökning på sitt debutpris. För att prenumerera på tokens på OKEx Jumpstart måste deltagarna vara OKB-innehavare innan försäljningen påbörjas och uppnå ett minimikrav på innehav för att komma in. Nuvarande OKB-innehavare kan gå med genom att överföra OKB till deras finansieringskonto i förväg.

När det gäller att utvidga externa partners, den 13 februari, nådde OKB partnerskap med ZelCore, en ny generation högkvalitativ plånbok, för att stödja användarnas lagring av OKB-tillgångar på ZelCore.

Den 24 februari blev HiCats, ett blockchain-spel utvecklat av Just Studio och utfärdat av MixMarvel, en av OKB: s ekosystempartners och supportrar.

Den 28 februari gick InfinitoWallet med i OKB-ekosystemet och lade till OKB-token på listan. InfinitoWallet är en av de mest kända plånböckerna i kryptosamhället i Vietnam, med över 500 000 registrerade användare och 70 000 aktiva användare varje månad.

4. OKB noteras på 5 nya handelsplattformar

OKB: s handelsvolym uppnådde snabb tillväxt i februari, vilket uppmuntrade fler användare att handla och delta i OKB-ekosystemet globalt.

För att möta OKB-användarnas förväntningar och önskemål har teamet lagt till fem handelsplattformar i februari för att stödja insättnings-, uttags- och handelstjänster, tillsammans med ETF för OKB: s spotmarginalevering.

Den 13 och 17 februari samarbetade OKB med två berömda koreanska handelsplattformar, Bitribe och BW, för att öppna handelspar OKB / BTC och OKB / USDT. Dessa två börser erbjuder främst OKB-handelsportaler till användare i Sydkorea, Singapore och andra länder.

OKB har noterats på den maltebaserade handelsplattformen BHEX den 20 februari, som tillhandahåller OKB: s insättning, uttag och handelstjänster till globala användare..

Den 24 februari är OKB noterat på BitSG, en välkänd handelsplattform i Singapore, för att stödja OKB-insättning och uttag och ETF för OKB för spotmarginalhandel på BitSG.

Den 24 februari gick OKB och ViteX, en decentraliserad handelsplattform, ihop för att stödja OKB: s väntande orderbrytningstjänster för ViteX-användare.

Från och med idag finns 8 fiat-gateways-tjänster tillgängliga för OKB, inklusive amerikanska dollar, euro, koreansk won, vietnamesisk dong, indonesisk rupee etc. OKB är också listat på mer än 50 handelsplattformar, som täcker 141 länder och regioner runt om i världen..

5. En miljard globala OKB-användare bygger samförstånd i samhället

OKB har nära samverkan med miljontals användare i samhället genom dussintals aktiviteter online och samlat förslag som är fördelaktiga för att förbättra OKB-ekosystemet från användare.

Efter lanseringen av OKChain och OKEx DEx den 10 februari genomförde OKEx-vd Jay Hao en AMA i OKEx officiella community om frågor som utplacering av framtida rättigheter för OKB-innehavare som användare bryr sig mest om..

OKEx höll en AMA i sin officiella gemenskap

Den 17 februari höll OKEx en AMA i sin officiella gemenskap för globala OKB-användare för att förklara och rapportera om frågor relaterade till OKB: s framtida ekosystemutveckling.

Sammantaget har en gradvis ökning av antalet OKB-användningsfall observerats under de senaste månaderna. Genom gemensamma insatser med utvecklingsteamet, tillsammans med stöd från OKB-innehavare, förutses att OKB kommer att fortsätta att utvidga tillämpningsområdet under de kommande åren..

Om du har några förslag på OKEx, vänligen lämna oss en kommentar nedan eller kontakta oss på [email protected]

Följ OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map