OKB Ecosystem Monthly Report (Oct – Nov 2019)

Sedan lanseringen av OKB har vi gjort allt vi kan för att förbättra OKB-ekosystemet under de senaste 21 månaderna. Genom vårt återköp & brännarschema, token-ekonomimodell, plattformsstyrda och externa användningsfall, vi förbättrar kontinuerligt värdet på OKB som ett globalt verktygstoken.

För närvarande är den totala cirkulerande tillgången på OKB 300 miljoner och rankas bland de 20 bästa globala kryptokurvorna efter marknadsvärde. OKB har använts i stor utsträckning i dagliga applikationer och scenarier, liksom ett antal tjänster på OKEx. Vi hade inte uppnått en sådan häpnadsväckande framgång utan ditt stöd! Vi kommer att utfärda en omfattande OKB-framstegsrapport varje månad så att du kan bevittna och stödja OKB: s tillväxt i framtiden.

1. OKB som ett globalt utbytestoken

 • OKB är nu noterat på OKEx C2C-marknaden och står för cirka 110 miljoner USD dagligen genomsnittlig handelsvolym från tiotusentals användare;
 • OKB är noterat på ALINIEX och Bvnex, de två stora C2C-börserna i Vietnam;
 • OKB är också noterat på Bitsonic och Probit, två stora C2C-börser i Sydkorea.

För att förbättra användarnas OKB-handelsupplevelse arbetar vi med att notera OKB på fler C2C-börser i större länder och områden. Nyligen har vi lanserat OKB-handel på OKEx C2C-marknaden, en viktig milstolpe för att expandera OKB-ekosystemet, och vi kommer inte att stanna här.

För detta ändamål har vi lanserat två kampanjer för att ge tillbaka till OKB-innehavare, inklusive avgiftsfri OKB-handel på C2C-marknaden och 5 000 OKB-handelsbonus. Kampanjerna slog till och OKB: s dagliga handelsvolym nådde cirka 110 miljoner USD.

Vi har också samarbetat med de stora C2C-börserna i Vietnam, som ALINIEX och Bvnex, för att stödja VNDB-handel. Våra partners, Bitsonic och Probit, från Sydkorea har också lanserat KRWB-handel.

Eftersom C2C-handel har blivit allt populärare och vi kommer att fortsätta att utöka dess funktioner för att bygga OKB som ett globalt verktygstoken.

2. Presentation av 36 nya användningsfall

 • Antalet OKB-plattformsanpassade användningsfall har ökat till 11;
 • Vi har samarbetat med 25 framstående partners för att bygga OKB-ekosystemet;
 • OKB är den enda token som accepteras för prenumeration i vår 9: e token-försäljning (ROAD) på OKEx Jumpstart.

Att bygga OKB-ekosystemet har varit en av våra viktigaste fokuser denna månad. Förutom att utveckla användningsfall av OKB på OKEx utvidgar vi gradvis dess tillämpning till andra branscher efter flera tester.

För att ge användarna en tydligare bild av förståelsen av fördelarna med att bygga ett starkt OKB-ekosystem har vi delat in det i två delar: plattformsstyrda användningsfall på OKEx och externa användningsfall.

För närvarande finns det 11 användningsfall för OKB på OKEx. Det blir den ursprungliga token på de snart släppta OKChain och OKDEx.

För OKEx Jumpstart har vi redan justerat prenumerationsreglerna före den nionde tokenförsäljningen den 14 november 2019. OKB är nu den enda token som accepteras för prenumeration på noteringsplattformen. Vi har också integrerat OKB till OKNodes, handelsmarknader, handelsavgiftsrabatter, noteringsförmåner, omröstning, OKEx Global Partners-program, främsta investerare och Designated Merchants.

Externt har vi gjort stora framsteg med utvecklingen av OKB och rekryterat 25 kvalitetspartners.

 • Nätverkssäkerhet: Vi har etablerat partnerskap med globalt ledande säkerhetsföretag, som Slowmist, Beosin och Certik, för att tillåta användning av OKB för att köpa cybersäkerhetslösningar.
 • Finansiella tjänster: Vi har successivt samarbetat med 14 plattformar, inklusive LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash och Cobo. Med OKB kan användare få tillgång till kryptodeposition, hypotekslån, lånhantering och panttjänster på dessa plattformar.
 • Livsstil: Vi har gått samman med Tripio, LITEX, TrueChain, BitTorrent, FishChain, Show, Lucia, Energy Kingdom och Cryptomall för att möjliggöra hotellbokningar, offlinebetalning, mobil- och bränslekortpåfyllning, shopping, köp av musik etc. med OKB.

Till exempel:

 • OKB-innehavare kan boka sin vistelse på 450 000+ hotell över hela världen med OKB på Tripio, världens första decentraliserade resebokningsmarknad baserad på blockchain.
 • De kan handla med OKB på Cryptomall, världens största virtuella marknadsplats som accepterar kryptovalutor. Cryptomall erbjuder mer än 1 miljon typer av varor på över 27 miljarder USD för kunder att välja mellan.
 • De kan också prenumerera på medlemskap på BitTorrent.

Vi har påskyndat massanvändningen av OKB i så många aspekter i det dagliga livet som möjligt, inklusive nätverkssäkerhet, finansiella tjänster och livsstil. Men vi stannar inte bara här utan vi kommer att fortsätta att utöka omfattningen av vårt verktygstecken under de kommande åren.


3. OKChain Testnet lanseras snart

 • OKChain testnet kommer snart att lanseras i avvaktan på slutliga utvecklingsresultat.
 • OKDEx kommer att utvecklas på OKChain.
 • Vi ser stora potentialer i OKB som den ursprungliga token.

Vi vet att alla förväntar sig lanseringen av OKChain och OKDEx. Vi kan bekräfta att OKChain för närvarande är i det sista utvecklingsstadiet och att dess testnät kommer att lanseras snart.

Som ledande inom kryptobranschen strävar vi ständigt efter det bästa och tänker på sätt att erbjuda enastående tjänster och produkter för våra användare. När det gäller handel förstår vi att användare letar efter mer än bara fantastiska handelsprodukter, de är också oroliga för tillgångssäkerhet. Därför har vi arbetat med att utveckla vårt eget decentraliserade börs, OKDEx, som ett tillägg snarare än en ersättning för våra befintliga produkter så att användarna kan njuta av ännu högre säkerhet och pålitliga tjänster hos oss.

OKChain är en kommersiell blockchain utvecklad baserad på Cosmos sdk, det är en viktig grund i OKEx ekosystem som syftar till att bygga en säker och effektiv Defi med vår mångåriga erfarenhet inom fältet, optimera blockchain-lösningar för olika ekonomiska applikationer.

Som grund för OKB kommer OKChains grundläggande funktion att vara betaltjänster. Vi kommer också att lägga den stabila USDK som erbjuds av OKLink och PrimeTrust på OKChain-mainnet i framtiden.

Vårt första Defi-program OKDEx kommer också att finnas tillgängligt på OKChain vid den tiden, det gör det möjligt för användare att få tillgång till en delad orderbok och ordermatchningssystem i kedjan. Vi utforskar också andra Defi-applikationer, som att utveckla BTC-kedjor, decentraliserade utlåningsprodukter och fler tjänster för handel med derivat osv. Håll dig uppdaterad med våra framtida månatliga rapporter för uppdateringar.

Vi har alltid åtagit oss att erbjuda produkter och tjänster i världsklass till våra OKB-användare. Tack för ditt fortsatta stöd och vi kommer att fortsätta underlätta miljöutvecklingen för OKEx och driva utvecklingen av blockchain och digitala tillgångar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map