OKB Ecosystem Monthly Report (nov – dec 2019)

När 2019 slutade infördes ett nytt decennium med det förbättrade OKB-ekosystemet.

I december 2019 samarbetade vi med fem partners för att introducera fler ansökningar för OKB. Utöver dessa hade vi också OKB noterade på Indodax, den största indonesiska kryptobörsen, och öppnade en ny OKB-inköpskanal för Indonesian Rupiah (IDR). För att fira partnerskapen organiserade vi fyra kampanjer för våra användare. OKB köptes också tillbaka och brändes för sjätte gången, vilket ytterligare kompenserade dess inflation och konsoliderade dess värde.

OKB-ekosystemet utökar kontinuerligt sin globala täckning. Från och med idag har OKB samarbetat med 29 partners från olika länder och områden runt om i världen, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Korea, Japan, Ryssland, Singapore och Indonesien etc., som täcker flera ansökningar från betalning, handel, online-appar, blockchain-plånböcker, lån och utlåning, till tekniksäkerhet, resor, livsstil, underhållning, sociala, digitala kontrakt, O2O, etc.

1. Introduktion till fem nya ekosystempartners

I december 2019 har OKB bildat partnerskap med fem företag inom finans- och applikationsindustrin som omfattar blockchain-plånbok, social plattform, betalning, e-kontrakt, C2C, etc..

Den 3 december 2019 samarbetade OKB med FirmaChain, en blockchainbaserad e-kontraktsplattform för kunder att köpa tjänster på FirmaChain med OKB.

Den 13 dec 2019 samarbetade OKB med Dapp Pocket för att möjliggöra betalning i OKB för sina plånbokstjänster.

Den 16 december 2019 samarbetade OKB med BiYong, en blockchain social medieplattform, för OKB-användare att betala för tjänster och skicka röda paket i OKB.

Den 18 dec 2019 samarbetade OKB med Cercle, en internationell C2C-affärsplattform för att tillåta användare att betala för offline-tjänster med OKB.

Den 23 december 2019 samarbetade OKB med Alchemy, en ledande kryptovaluta-betalningsteknikleverantör i Singapore, för att låta OKB-användare betala med OKB med sina hybridfiat- och kryptobetalsystem globalt.


Med stöd från olika samhällen har OKB samarbetat med 29 partners från olika länder och områden runt om i världen, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Korea, Japan, Ryssland, Singapore, Indonesien etc., som täcker flera ansökningar från betalning till handel, onlineapps, blockchain-plånböcker, lån och utlåning, tekniksäkerhet, resor, livsstil, underhållning, sociala, digitala kontrakt, C2C etc. Vi kommer att fortsätta att utöka OKB-ekosystemet för att utveckla fler OKB-applikationer för våra användare och förbättra värdet på OKB.

2. OKB nu listat på den största indonesiska indonesiska digitala börsen

Bortsett från notering på koreanska börser Probit och Bitsonic, är OKB nu också noterat på Indodax, det största indonesiska kryptokursutbytet den 10 december 2019, och öppnar en ny fiat-handelskanal för Indonesian Rupiah (IDR) för OKB..

På knappt 24 timmar har handelsvolymen för OKB fortsatt att öka på Indodax, tack vare det enorma stödet från den indonesiska gemenskapen. Vi har därför anordnat en delningssession för att hjälpa kunder att svara på deras brinnande frågor, samla förslag och utbyta olika idéer.

OKB är idag noterat på OKEx C2C-marknaden, Bitfinex, ALINIEX och Bvnex (två av de största börserna i Vietnam), Probit och Bitsonic (två av de största koreanska börserna) och Indodax och erbjuder totalt 7 C2C-handelskanaler som accepterar USD , Vietnamesisk Dong, Korean Won, Indonesian Rupiah, etc..

Utöka sin globala täckning har alltid varit högsta prioritet för OKB-ekosystemet. Vi kommer att fokusera mer på den internationella utvecklingen av OKB, så att användare över hela världen kan dra nytta av de fördelar det ger.

3. Tjänar över 1 000 000 community-användare över hela världen

När vi växer OKB-ekosystemet delar vi glädjen med samhället.

Den 11 december 2019, för att fira OKB på inträde på Indonesiens marknad, anordnade vi ett möte och några kampanjer med Indodax för att hjälpa användare att bekanta sig med OKB och OKEx handelsplattform, och vi gav ut 4000 OKB-bonus till samhället.

Den 17 december 2019 gick vi ihop med BiYong för att diskutera OKB: s ekosystemutveckling och OKB: s återköps- och bränningsschema med våra användare, och vi fick många bra idéer och förslag.

Strax före jul bad vi samhället skapa roliga videor om OKB-applikationer och användare från USA, Ryssland, Korea och Japan etc. för att dela med sig av sina erfarenheter med OKB, inklusive att använda Ledger-plånboken för att lagra OKB, prenumerera på BitTorrent-tjänster med OKB. och shopping på Cryptomall med OKB, etc..

4. Det sjätte OKB-återköpet & Brännskada: 5 945 273,91 OKB Bränd

Vi har slutfört det sjätte OKB-återköps- och bränningssystemet den här månaden och 5 945 273,91 OKB brändes. Sedan 4 maj 2019 har OKB: s återköps- och förbränningsplan redan bränt totalt 13 978 364,45 OKB, vilket är 4,7% av det totala cirkulerande beloppet (300 000 000 OKB).

Vi kommer att fortsätta att perfektionera återköps- och bränningssystemet med förslag från OKB-användare, så att alla OKB-supportrar kan dra nytta av fördelarna med att minska den totala OKB-cirkulationen på marknaden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map