OKB Ecosystem Monthly Report – April 2020

I april har vi uppnått stora framsteg inom alla aspekter av OKB: s ekologiska konstruktion – Konvertera små saldor till OKB lanserades, 4 nya partners gick i hand med OKB och OKB noterades på en välkänd global handelsplattform med spot trading par, marginalhandel och lånetjänster.

För att ge tillbaka till OKBelievers lanserade vi en 2-årsjubileumskampanj för att erbjuda totalt 2 miljoner USD-motsvarande OKB till salu med 20% rabatt.

Samtidigt har OKChain blivit öppen källkod på Github. Baserat på den avancerade kedjekedjetekniken möjliggör OKChain sömlös integration med olika vanliga offentliga kedjor, såsom Cosmos, BTC och ETH, etc. i framtiden. Det säkerställer inte bara att varje kedja är oberoende, kedjekologin och autonomin hos deltagande noder, transaktioner och informationsöverföring över kedjor är nu möjlig, utan några bedömningar krävs för att köra en DeFi av någon OKChain-nod.

1. OKB noterade 40,5% ökning i april, fortsatte att uppta topp 10 i marknadsvärde

OKB Performance i april

  • OKB-pris den 1 april: 4,15 USDT
  • OKB-pris den 30 april: 5,57 USDT
  • Högsta pris i april: 5,83 USDT
  • Mammaökning i april: 40,5%

OKB-börsvärdet fortsatte att ockupera topp 10 på rankningen, varav marknadsvärdet den 2 april nådde 1,296 miljarder USD, det högsta rekordet i april. Dessutom var handelsvolymen 24 april den 29 april USD 291 miljoner, en annan högsta månad.

Handelsvolymen för OKB-handelspar i april var huvudsakligen mot de stora kryptorna, såsom BTC, ETH, USDT och USDK, varav USDT-handelspar stod för 65,39% och USDK svarade för 2,17%.

I april uppnådde antalet OKB-adresser en stabil tillväxt.

2. Fyra nya ekosystempartners ombord och ett internt privilegium tillagt

I april landade 4 nya ekosystempartners på OKB-ekosystemet och utökade samarbetet och applikationerna i plånböcker, transaktioner, betalningar, spel etc. Från och med idag har OKB-ekosystempartner nått totalt 43 företag.

Den 2 april samarbetade OKB med den välkända underliggande protokollleverantören för blockchain-spel – BetProtocol, som kommer att stödja användare att använda OKB i vadslagning av e-sport & sportspel samt andra relaterade tjänster på spelplattformen utvecklad av BetProtocol.

Den 3 april blev WhaleEx, en av världens största decentraliserade handelsplattformar, OKB: s globala ekologiska partner och lanserade officiellt OKB / USDT-handelsparet. Det kommer att starta marginalhandel, utlåning, ekonomisk förvaltning och andra handelstjänster för OKB-handlare.

I april nådde OKB och Dappbirds ett ekologiskt partnerskap för att tillhandahålla flera tjänster till OKB-användare, inklusive utveckling av offentlig kedja, plånbokstjänster, Dapp-kedjeåtergivning, Defi, DEX, etc. Samtidigt har mer än 4000+ Dapps på Dappbirds-plattformen kommer att stödja användningen av OKB.

Ellipal, en ny generation kryptohårdvaruplånbok som fokuserar på att ge en säker, hårdvaruplånbokslösning för mobiltelefonanvändare och Dimension, ett webbläsartillägg som gör det möjligt för alla internetanvändare att skapa krypterade inlägg på sociala nätverkssajter, inklusive Facebook och Twitter , har blivit OKB: s globala ekologiska partners i april.

Den 7 april tillkännagav OKEx officiellt lanseringen av Konvertera små saldon till OKB-tjänsten för att stödja byte av små tillgångar (mindre än 0,001 BTC) till sina OKB-konton och har snabbt vunnit stort stöd från användare.

Den 8 april öppnades en av OKB: s interna applikationer, det elfte OKEx Jumpstart-projektet DEP, för prenumeration. Dess debutpris fördubblades strax efter att försäljningen började.

Bild

3. OKChain går öppen källkod, ekosystempartner täcker 5 stora områden

I april positionerade OKChain att bygga ett nytt ekosystem av blockchain-applikationer, uppnådde 100% öppen källkod. Baserat på avancerade kedjekedjetekniker kommer OKChain att använda "tvärkedjig verktygslåda" och andra protokoll i framtiden för att uppnå sömlös integration med alla vanliga offentliga kedjeekosystem, såsom BTC, ETH och Cosmos.

OKChain är öppet och decentraliserat, vilket ger alla deltagande noder lika status och rättigheter. Varje deltagande person kan spela sina förmågor till fullo, publicera och köra en mängd olika decentraliserade applikationer utan hinder. Till skillnad från “förslagssystemet” för traditionella offentliga kedjor, där varje åtgärd av noder kräver att ett förslag skickas till guvernören, bryter OKChain denna regel genom att anta “OpenDEX” -konceptet. När nodelöpare vill bygga decentraliserade applikationer, DEX eller lista handelspar på OKChain krävs inget förslag. Alla DEX-baserade på OKChain körs på block-kedjans peer-to-peer-nätverk, vilket gör det till ett verkligt tillståndslöst ekosystem.

Baserat på den kedjekedjade teknologidesignen syftar OKChain till att främja det ekologiska genomförandet av kompletterande applikationer och var banbrytande för konceptet med en affärsallians. Den storskaliga tillämpningen av blockchain-teknik kommer att främjas. För närvarande har den första fasen av den ekologiska partnerkonstruktionen slutförts, med fem viktiga ekologiska samarbetsriktningar, inklusive offentlig kedja, plånbok, utforskare, gruvbassäng och andra.

4. OKB firar 2-årsjubileum med 20% rabattförsäljning

Den här månaden firade vi OKB: s 2-årsjubileum med 20% rabatt på förbeställning för våra globala användare och erbjuder 2 miljoner US-dollar motsvarande OKB från marknaden för att tacka användare för deras kontinuerliga stöd för OKB under de senaste två åren.

OKEx veckovis uppdatering: 11 apr - 17 apr | Företagsuppdateringar | OKEx ...

Enligt det genomsnittliga marknadspriset dygnet runt diskonterades OKB till 3,52 USDT, vilket är 1,31 USDT lägre än det högsta OKB-priset i månaden (4,83 USDT).

5. Tio community-evenemang för miljontals användare över hela världen

Förutom OKB: s rabatt på 20%, höll vi också tio fantastiska evenemang för våra globala OKB-användare. OKEx VD Jay Hao intervjuades av CoinTelegraph och andra välkända medier och samhällen.

Sammantaget observerades en gradvis ökning av antalet OKB-användningsfall under de senaste månaderna. Genom gemensamma insatser med utvecklingsteamet, tillsammans med stöd från OKB-innehavare, förutses att OKB kommer att fortsätta att utöka tillämpningsområdet under de kommande åren..

Om du har några förslag på OKEx, vänligen lämna oss en kommentar nedan eller kontakta oss på [email protected] eller [email protected]

Följ OKEx på:

Webbplats: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map