Marknaden för kryptovaluta och blockchain-teknik i Latinamerika skyhöga. Statista – en av världens ledande statistikportaler, hade avslöjat att Latinamerika är den region med flest kryptoanvändare i världen. Enligt studien var de tio främsta länderna som är mest involverade Brasilien, Colombia, Argentina, Mexiko och Chile.

Vi är glada att bjuda in Mr. Coin (@mrcoinmx på Twitter) för att dela mer med oss ​​om krypto i Mexiko!

1. Kan du berätta om kryptokulturen i ditt land?

I Mexiko är innovation och entreprenörskap ett sinnestillstånd som vi är födda med. Tyvärr inom kryptofältet har det ännu inte detonerats som förväntat.

Regeringen och universiteten får mer intresse för ämnen som är relaterade till Fintech och utveckling varje dag, och på grund av skapandet av nya skattelagar söker mexikaner efter nya alternativ, som att köpa Bitcoin för att skydda investeringar mot den kommande krisen..

Här är ett exempel, i början av året hade den nationella valutan ett pris på 18 pesos per dollar, idag är det nästan 24 pesos per dollar; mexikansk peso fick en devalvering av 6 pesos på 6 månader, det betyder att den förlorade 1/3 del av sitt värde i förhållande till dollarn.

Som grundare av en Blockchain-gemenskap tror jag att den här krisen (ekonomi, regeringens lagar och Covid) kommer att leda oss till BUIDL ett starkt ekosystem som antar ny teknik som DeFi är de mest intressanta ämnena som Mr.Coin-medlemmarna söker och ber om.

2. Kan du dela några framgångsrika kryptoprogram i ditt land med oss?

En av medlemmarna i Mr.Coin-communityn byggde ett framgångsrikt Blockchain-baserat företag Binde.io, vilket är en start som erbjuder B2B-tjänster på Contracts Automation and Evidence Management. De utvecklar lösningar för att främja förtroende mellan affärspartners, från Contract Automation till Evidence Management som gör det möjligt för partners att granska relevanta händelser i sina transaktioner med BitcoinSV Blockchain.

3. Vad gör människor med sin krypto, gör de HODL eller handlar de?

De flesta människor handlar med det, men med ökningen av DeFi började de använda staplings- och utlåningsplattformar för att få mer inkomst.

4. Hur populär är krypto i ditt land?

Bitcoin, Ether och de token du hittar i de lokala börserna är de mest populära. Ibland går det mainstream till exempel när Bitcoin Moons 20% eller när det går ner mer än 15%.

5. Vad är ditt lands syn på kryptoreglering??

Tyvärr förstår inte de ansvariga för reglerna 100% de vet att denna CryptoBlockchainRevolution kommer att förändra många aspekter av det globala livet, det är därför vi har världens första fintechlag men problemet är att detta inte hjälper ekosystemet till BUIDL.

6. Fråga din vän eller familj, om de väljer att acceptera 50 USD eller 1 BTC just nu du erbjuder, vad blir deras svar?

Alla vet att Bitcoin har stort värde, så jag kan säga att alla kommer att välja 1 BTC, särskilt om de frågar mina vänner och familj.

7. Finns det Bitcoin-bankomater i ditt land?

Ja, det finns en precis där jag bor.

8. På en skala från 1 till 10 (10 är det enklaste), hur skulle du betygsätta bekvämligheten och tillgängligheten för människor att köpa Bitcoin med fiat?

Det beror mycket på hur mycket information du är intresserad av att tillhandahålla (KYC) eller kunskapsnivån du har för att ändra fiat för Bitcoins med P2P, ATM, börser, OTC-plattformar etc. Det är därför vi fokuserar på en månatlig möte till lära fler och fler människor att få tillgång till denna kryptovärld. I alla hörnbutiker som OXXOs kan du sätta in pengar i din utbytesplånbok för att köpa bitcoin. Så mitt svar skulle vara 10.

9. Vilka är utbytena mellan investerare / handlare i Mexiko? och varför?

I Mexiko har vi minst fem kryptobörser men de flesta användare använder bara en av dem.

Det är lite roligt eftersom avgifterna vi ofta betalar på det här börsen inte är konkurrenskraftiga. Det förtroende som uppnåtts med marknadsföringskampanjerna räcker för att användarna ska kunna fortsätta använda dem, men när användare får reda på att de kan få bättre tjänster och produkter med börser som OKEx, där de kan skapa nytta genom att spara Cryptos och vänta på en handel , betala mindre avgifter och adekvata handelsverktyg för dem som söker bättre upplevelser de byter för att använda oftare detta utbyte.

11. Finns det någon handlingsplan med universitet, myndigheter eller samhällen för att påskynda blockchain-antagandet?

Ja, vi nådde några lokala universitet och Blockchain-projekt från Asien för att arbeta axel mot axel och ge kunskap till studenterna när covid slutar.

Slutligen kan du ge en offert eller en summa för våra läsare, hur tror du framtiden för krypto kommer att bli som i ditt land?

"Blockchain är i de tidiga stegen, precis som Big Bang ser vi bara början på en underbar framtid"

Följ Mr. Coin på Twitter för att få mer information om krypto i Mexiko!

Följ OKEx Academy på Twitter om du har några frågor till oss:

Registrera dig och sätt in eller handla minst 10 USDT för att tjäna 3 USDT nya användares belöning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me