AMA Recap: Köp Crypto via Fiat gateway Koinal på OKEx

Koinal syftar till att förenkla inköp av kryptovaluta genom sin egen utbytsteknik där de använder den mest sofistikerade bedrägeriövervakningen och den avancerade krypteringstekniken för att skydda betalningar. De kryptovalutor som stöds inkluderar Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash och Ripple. Kunder kan köpa baserat på föredragna betalningsmetoder med hjälp av betalkort och kreditkort, banköverföring och andra alternativa betalningsmetoder.

Denna AMA är uppdelad i två delar, där Anil ombads att dela sina åsikter och partnerskap med oss, följt av live Q&A i vår grupp.

Sektion 1

1. Hur många länder och hur många kryptovalutor stöds av Koinal?

Bankkort utfärdade i följande länder & regioner stöds inte av Koinal: Vietnam, Bolivia, Ecuador, Algeriet, Bangladesh, Indonesien, Jordanien, Kirgizistan, Marocko, Nepal, Iran, Pakistan, Taiwan, Kambodja, Kuba, Makedonien, Nepal, Nigeria, Thailand, Libyen, Sudan, Jemen , Zimbabwe, Syrien, Panama, Ghana, Mongoliet, Botswana, Trinidad och Tobago, Nordkorea, Egypten, Tunisien, Kenya, Myanmar, Libanon. Vi arbetar med att ta bort några av länderna i listan. Vi stöder 5 mynt: BTC, ETH, XRP, LTC, BACH. Nya mynt kommer snart att finnas tillgängliga.

2. Koinal har samarbetat med andra börser förutom OKEx?

Ja, vi har ett brett utbud av partnerskap och expanderar kontinuerligt.

Men vi älskar OkEx varmt!

3. Hur hanterar ett så populärt företag som Koinal bedrägerier och säkerställer användarnas säkerhet, har ni några speciella funktioner? Berätta för mig att ditt företag bara arbetar med företag eller stöder vanliga användare? Och hur lång tid tar KYC-processen? Koinal stöder mynt som Bitcoin, Ethereum, Ripple etc. Kommer ditt företag att ge ut sin egen kryptovaluta i framtiden?

Bedrägeri är en av de allvarligaste frågorna vi har att göra med. Koinal har ett mycket erfaret bedrägeri- och riskteam baserat i EU. Vi arbetar med de bästa KYC-leverantörerna och har ett av de bästa riskteamen i EU som räddar oss varje dag ..SG Veteris är ägare till varumärket Koinal och har även företagskunder. SG Veteris har B2C- och B2B-tjänster: www.sgveteris.com. KYC-processtiden beror på applikationsinformationen. Du bör få resultatet mellan 1-15 minuter. Att ge ut vår egen kryptovaluta finns inte i våra planer än. Visst, det är alltid ett spännande ämne att prata om det i de interna mötena.


4. Covid-19-epidemin har påverkat marknaden kraftigt. Vilka är effekterna som Covid-19 medförde för Koinal? Vad är Koinals botemedel??

Jag kan säga att Covid-19 inte har påverkat oss ännu eftersom 90% av våra teammedlemmar arbetar på distans från olika länder. Finans som alla områden har påverkats djupt. Så vi var tvungna att se till att människor fortfarande kunde använda vår tjänst för att göra sina ekonomiska val. Vi har också förlängt vår kampanj utan avgifter till den 6 april så att vi åtminstone kan göra vår del för att hjälpa till.

5. Kan du dela med oss ​​planerna om marknadsföring och senaste aktivitet?

Vi kommer att fortsätta köra framgångsrika kampanjer! Vi blir mer och mer aktiva i sociala medier. Vi har dock utökat vårt marknadsföringsteam nyligen som kommer att ge mycket glädje och mycket bra erbjudanden för våra användare. Håll dig uppdaterad! Du kan följa oss på Twitter, Instagram, Facebook och LinkedIn.

6. Vilka är kraven för att lyckas med insättningar och uttag genom koinal? Vad är styrkan för säkerhet / integritet hos koinal?

Vi gör KYC-kontroller med ID- och adressdokument. Vi har också en e-postbekräftelse för de första registreringarna. Dessutom frågar vi självkontroller under vissa omständigheter. Vi har naturligtvis en omfattande lista över säkerhetskontroller och kontroll men att gå in i detaljer om sådana skulle inte vara särskilt säkert.

7. Vilka fördelar ger Koinal kunderna jämfört med andra konkurrenter? Kommer jag att behöva gå igenom KYC för att köpa krypto online eller begränsar du med något belopp?

Vi erbjuder god, säker och snabb service till mycket konkurrenskraftiga priser. Jag föreslår att man tittar på alla alternativ som tillhandahåller denna tjänst med kredit- / bankkort för att jämföra skillnaden. Men jag rekommenderar starkt att du går igenom hela köpprocessen, inte bara kontrollerar priset på webbplatsen.

8. Finns det en begränsning att köpa?

Ibland avbryts jag efter att jag har köpt mynt.

Vi har begränsningar som en del av vår säkerhetsåtgärd. Du hittar gränserna på OKEx webbplats och i vår Helpdesk.

9. Jag har läst kundrecensioner när jag använder Koinal, har Koinal några planer på att förbättra det bättre?

Vi har ett 24/7 arbetande kundsupportteam redo att hjälpa till med eventuella problem som kunderna kan möta. Vi förbättrar ständigt vår plattform för att ge en bra service. Vi får bra kommentarer och naturligtvis som alla företag, klagomål. Vissa av dem beror egentligen inte på vår tjänst utan på kredit- / bankkortens natur eller själva banken. Men vi får bra förbättringsförslag och tar all feedback på allvar eftersom vi tror att det är källan till den verkliga framgången.

Sektion 2

1 : Varför heter det Koinal, vad betyder det för laget??

Koin Al betyder Köp mynt på turkiska. Jag är en turkisk person som bor i London och jag insåg att alla kan uttala det korrekt i London.

2 : När du går vidare genom din färdplan, vilka är dina viktigaste nästa prioriteringar? Har Koinal-team tillräckligt med grundläggande (fonder, gemenskap, ect) för att uppnå dessa milstolpar?

Arbetar med att förbättra våra tjänster och sänka vår prissättning. Vi planerar att släppa våra banköverföringstjänster för köp och även för försäljning inom en snar framtid.

3, Säkerhet av fonder är huvudprioriteten för många handlare / investerare när det gäller att välja en börs, vi är nyfikna på att veta mer om Koinals säkerhet.

SG Veteris (Koinal serviceägare) är en EMD-agent i Storbritannien. Vi måste vara säkra! Det är inte ett alternativ för vår enhet eftersom vi är FCA-reglerade EMD-agenter.

4 : Hur stort är Koinal-ekosystemet? Hur speciellt är Koinal att konkurrera med andra konkurrenter?

Se www.sgveteris.com för att se våra tjänster. Koinal är vår korthanteringstjänst. Jag tror att SG Veteris är en av de största i EU i vårt ekosystem.

5 : Vilka är de strategiska partnerskapen mellan OKEx och Koinal? Vilka ekonomiska möjligheter kommer att vara i framtiden?

Vi stärker vår relation med OKEx-gruppen på kortbehandlingssidan. Ja, du kan använda ett virtuellt kort, men vårt system skulle fortfarande tvinga dig att passera 3D.

6 : ALIVE på marknaden för björnkrypto är verkligen svårt, många projekt är långt ifrån sitt mål, så vad är Koinals formel att överleva på lång väg?

Vi är inte en liten start-up. Som en FinTech-grupp finns vi i nästan 7 år. Vi har varit aktiva inom bank- och korthanteringstjänster under lång tid. SG Veteris (Koinal) kommer att överleva och växa.

7 : Vi vet alla att samarbeten i denna bransch är mycket avgörande för att överleva och dominera på lång sikt. Vilken typ av samarbete / samarbete har Koinal gjort ?

Vi har partnerskap med de största aktörerna från hela världen på kryptovalutamarknaden. Följ oss bara på sociala medier för att se vår prestation.

8 : Planerar Koinal att skapa sin egen Blockchain ?

Nej, vi planerar inte. Vi har fokuserat på finansiella tjänster.

9 Planerar du att lägga till ett kryptovalutaköp med alipay och wechat?

Vi planerar att lägga till alternativa betalningsalternativ. Vi lägger gärna till Alipay och Wechat om vi kan komma överens med dem. Vi behöver inte KYC för <$ 2500 beställningar, men vi gör alltid bakgrundskontroller på backend.

10 : Vilken typ av teknik använder Koinal för att skydda data & Integritet?

Det är en mycket viktig faktor att veta.

Vi är baserade i London och SG Veteris är en EMD-agent. Vi måste säkerställa att GDPR efterlevs i vår organisation.

11 : Kryptovalutamarknaden är mycket volatil. Hur är Koinal försäkrad om kryptovalutan sjunker kraftigt?

När du har skapat en beställning fryser vi vår prissättning ett tag för att vara säker på att våra användare inte påverkas av volatilitet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map