AMA Recap: Ett återbesök på kryptomarknaden mitt i COVID-19-utbrottet med Crypto Joker

Den 8 maj var vi glada över att ha Crypto Joker för en AMA-diskussion (Ask-Me-Anything) om det komplicerade förhållandet mellan kryptomarknaden och det rådande koronavirusutbrottet.

Med mer än 140 000 prenumeranter på youtube granskar Crypto Joker kryptovalutarelaterade ämnen, allt från ICO / STO till intervju med kryptoföretag så att du kan få en smyga in i deras verksamhet. Crypto Joker har varit aktiv i kryptomiljö sedan 2015 och är relaterad till granskningen av över 100 kryptoprojekt.

Denna AMA är uppdelad i två delar, där Crypto Joker ombads att dela sin åsikt om den aktuella kryptomarknaden, följt av en passionerad live Q&A i vår grupp.

Sektion 1:

F1. Coco @ OKex: Låt oss börja med frågan om det senaste heta ämnet som många oroar sig för. Vad tycker du om kryptomarknaden som rör sig med världens aktiemarknader den här perioden?

Crypto Joker: Så när det gäller kryptomarknaden efter aktiemarknaden den här gången fann jag att traditionell tillgångsklass som S&P 500 och Dow Jones blev påverkade av COVID-19 jämfört med kryptomarknaden. Om du innehar BTC jämfört med någon som innehar index, fonder eller något som rör aktiemarknaden, skulle förlusten som innehavaren av aktieutrymmet står inför mycket mer. Det är lite roligt eftersom beståndet anses vara säkert mot BTC, men när COVID-19-pandemin kommer och du såg allt är nere i lagerutrymmet. Faktum är att BTC fastnade ett tag men nu går det till och med upp jämfört med den tidigare prisnivån före COVID-19. Jag tror att BTC är en säker investering när allt går ner.

Q2. Coco @ OKex: Okej, den andra frågan som valts från Twitter är: COVID-19-utbrottet hade ingen skadlig effekt på kryptomarknaderna, med tanke på den skada det orsakade världsmarknaderna och länderna. Vad tror du är anledningen till detta?

Crypto Joker: Ja exakt. Om du kommer ihåg tillbaka till år 2016 eller före år 2015 anser människor BTC som en säker himmel tillgång vilket betyder när ekonomi och allt går ner och krypto är din säkra investering. Efter det har korrelationen mellan krypto och ekonomi på något sätt förändrats och vi kunde inte säga att när ekonomin är nere kommer krypten att gå upp. Men jag upptäckte att COVID-19-händelsen verkligen hjälper krypto att få tillbaka rykte och får folket att tro att krypto är en säker himmelresurs som guld som en säkringsinvestering mot aktiemarknaden och ekonomin. Människor tänker nu att krypto är en säker tillgång att ha till och med ekonomin går ner medan krypto fortfarande går upp eller åtminstone förblir platt, så kryptoinvesterare varken tjänar mycket pengar eller tappar pengar jämfört med vissa investerare som tappar hela livet på aktiemarknaden. Till exempel minskade många stora företag, särskilt en del av flygbolagets aktievärde, cirka 70% under COVID-19-pandemin och många investerade hela besparingen på det.

F3. Coco @ OKex: Ja. Utan tvekan kommer COVID-19-pandemin att ge rykte till kryptomarknaden när fiaten skriver ut från den tomma luften. Som vi vet har cirkelbrytaren på aktiemarknaden utlösts flera gånger i mars påverkad av COVID-19-pandemin. Fråga 3 är: I den nuvarande situationen med Coronavirus-sjukdomen är den globala ekonomin mycket volatil, så vad tycker du om utsikterna för kryptovalutamarknaden i framtiden?

Crypto Joker: Jag ser utsikterna för kryptovaluta vara mycket ljusa inom en snar framtid. Om du tittar på var vi är nu går hela världen mot en blockchain-teknik. Jag tror att detta bara är en början på tjurkörningen eftersom covid 19 verkligen visade hur tillförlitlig krypto är i en tid där ekonomin faller sönder. Jag tror att blandningen av krypto som får rykte som en säker tillflyktstillgång tillsammans med oss ​​att gå mot en blockchain-teknik visar en ljus framtid.

F4. Coco @ OKex: Ja, blockchain-tekniken har antagits av många stora företag idag. Här kommer frågan 4: Eftersom COVID 19 blir en global fråga har vissa investerare som tänker investera i kryptovalutaprojekt redan problem med att träffa projektägare för en-en-en-diskussioner och planer, är videosamtal tillräckligt för att göra detta trick? och om inte vilka åtgärder som kan vidtas för att säkerställa att allt kan gå som planerat och inte påverkas av denna pandemi?

Crypto Joker: Killar, jag har sagt det en gång och jag säger det igen. Öppenhet i detta utrymme är ALLT. om projektägarna inte visar sitt ansikte, om de inte är villiga att delta i ett videosamtal, INVESTERA INTE. sak nr 1 som du kan göra som hos investerare beror på deligens. Kontrollera fakta om allt som projektägaren säger och gör alltid din egen forskning i det du får höra. Även under en tid med pandemi med dagens teknik är det väldigt enkelt att vara transparent zoom, Google-hangouts etc. En riktig VD och grundare kommer alltid att vara i kontakt med alla investerare varje steg på vägen, istället för att få dina pengar och lämna , detta gäller också mitt utrymme, youtube-rummet. För de av er som är bekanta med crypto Youtubers är de största i rymden just nu nästa krypto. Anledningen till det är att de erbjuder FULL öppenhet. Visar alltid sitt ansikte och håller kontakten med sina fans dagligen. (Skickad länk: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) Öppenhet är ALLT.

F5. Coco @ OKex: Ja. Det är en viktig påminnelse från vår gäst som är DYOR = Gör din egen forskning innan du investerar i något. Frågan nr 5 handlar om kryptomarknadens nuvarande oro: Covid-19-utbrottet har en betydande inverkan på den ekonomiska situationen, tror du detta är ett hinder för nytt kapital på kryptomarknaden?

Crypto Joker: Självklart. Det kan ses på båda sätten. å ena sidan har många människor sagt upp arbetet på grund av det covid 19-utbrottet. Baserat på vilket land du bor i kan du få statlig ersättning men för de flesta länder inte. Så i den handen har många människor mindre pengar att investera. Men å andra sidan istället för att ha de pengar du redan har sitta där och gör ingenting åt dig. Du kan hjälpa din egen situation genom att investera på kryptomarknaden och tjäna dig en passiv inkomst för att verkligen hjälpa dig i en tid av behov.

F6. Coco @ OKex: Ja, vi tror att passiv inkomst är viktig för majoriteten när arbetslösheten ökar på grund av COVID-19-pandemin. Jag är säker på att alla här särskilt nybörjare i gruppen skulle vara intresserade av frågan # 6: Som en berömd krypto Youtuber, vilka erfarenheter och upplevelser kan du dela med nykomlingar på kryptomarknaden?

Crypto Joker: Den här typen a går tillbaka till att göra din egen forskning. Att vara i detta utrymme under mycket lång tid och se tusentals projekt komma och gå Jag har märkt att många nykomlingar rusar för att komma in på kryptomarknaden istället för att ta det långsamt, lära sig begreppet btc och blockchain-teknik, göra sin egen forskning om projektet, utvärdera transparens och sedan investera. Kom ihåg att killar som investerar borde vara ditt sista steg, inte ditt första.

F7. Coco @ OKex: Okej, i fråga nr 7 frågade användaren “För $ OKex-handlare som jag, vilka är några skäl som du tror att jag borde handla på $ OKEx istället för de andra börserna som också kommer att vara en lista över alla lanseringstoken”

Crypto Joker: På tal för mig själv har jag använt många utbyten över tiden och OKEX är definitivt min favorit. För det första är storleken på OKEx, det faktum att de är en av de största börserna visar bara hur stort deras rykte och tillförlitlighet är. Inget utbyte kan komma till den här sidan utan att vara bäst på vad de gör. De har ett komplett utbud av produkter som stöder spot- och derivathandel, på kedjeplånböcker etc. De har också en av de bästa säkerhetsteknologierna som för mig är mycket viktigt.

F8. Coco @ OKex: Vi känner oss glada att höra det från dig. Följande fråga är frågan mot en fantastisk kryptopåverkare som du. Fråga 8: "Vad är dina planer på att utbilda och öka medvetenheten bland Crypto-communityn för att få fler att förstå att använda kryptovalutaplattformen, dess teknik och antagande?"

Crypto Joker: fortsätt att göra videor. För närvarande gör jag bara granskningsvideor på olika projekt och jag försöker utbilda mina prenumeranter på det sättet men inom en snar framtid planerar jag att göra fullständiga utbildningskurser på youtube om olika ämnen i krypto istället för att bara länka dem till ett projekt. Var redo för det !! :)

F9. Coco @ OKex: Wow! det är en bra nyhet från dig! Vi ser fram emot att veta mer om det snart. Sedan, fråga nr 9- "Hur marknaden för kryptocurency när pandemin kommer?"

Crypto Joker: Det går fantastiskt !! naturligtvis har något av det att göra med halveringen av btc men resten har att göra med att det är en säker tillflyktsort. Om du jämför kryptovalutamarknaden just nu med NÅGON annan marknad (fastigheter, aktier osv.) Har det gjort det bästa hela tiden till pandemi. Detta visar hur stark och pålitlig btc är och kan inte vänta på att den ska gå till månen!!!

F10. Coco @ OKex: Ja, kryptomarknaden klarar sig fantastiskt jämfört med större tillgångstyper. Och slutligen den sista frågan från en Twitter-användare. "Ja Många är oroliga över den nuvarande situationen när pandemin COVID-19 många människor tappar jobb på grund av regerings massuppsägningar. Vissa människor väljer att investera långsiktigt i kryptovärlden eftersom de tror att all marknadsutbyte och mynt upplever sin drastiska nedgång. Börja spara för framtiden genom att köpa krypto till låga priser när den nuvarande situationen. Hur tycker du är tillräckligt för att ge en lösning? Vad sägs om kryptopriser i framtiden? Eftersom vi bara inte vet när slutet på Pandemic COVID-19. Investerar länge i krypto tillräckligt effektivt och värt det för det låga samhället och människor som har fler tillgångar de satsar och investerar aktier i krypto?"

Crypto Joker: 10000%. Speciellt för människor i lågsamhället. Denna pandemi visade att det är säkert att investera i krypto, så det ger dig ännu mer en anledning. Naturligtvis kommer det att finnas kortsiktiga fluktuationer, så om du är någon som behöver pengar på kort sikt bör du inte lägga hela ditt liv i det här … för om du behöver pengar på kort sikt vet du inte vad priset på btc kommer att vara, så om du är i den kategorin investerar du bara det du har råd att förlora. Även om du är mer av en långsiktig investerare är det en perfekt tid att köpa in och se dina tillgångar växa

Session 2:

F # 1: Jag är en ny investerare i kryptovärlden, vad ska jag göra?

Crypto Joker: Innan du gör något, lär dig verkligen om BTC och den underliggande tekniken bakom blockchain. När du väl har gjort det och du ser MÅLET i det, istället för att bara vilja komma in för att göra vinster, se då vad du sätter i krypto, dina intressen är de tyngsta och gå till att investera. Du kan använda min kanal för att lära dig om olika projekt (skickad länk: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

F # 2: Låt oss säga att COVID-19 kvarstår ett år längre, ser du detta som ett hot mot krypto?

Crypto Joker: Jag tror att det här kommer att vara bra för krypto. Om covid 19 varar ett år längre kommer andra tillgångsslag att bli helt förstörda, vilket gör att investerare drar ut sina pengar ur dessa tillgångsslag och istället investerar i krypto. Titta bara på hur btc har gjort under den senaste månaden och fråga dig själv, är du säker på att du vill att det här ska ta slut;)

F # 3: Varför använder du centraliserad YouTube, varför inte komma till stål som är blockchain-baserat?

Crypto Joker: Det finns mycket mer innehåll på youtube, varje ämne du kan tänka dig har tusentals videor på sig .. över tiden när steem blir mer populär kan detta potentiellt vara ett alternativ eftersom du har rätt är det blockchain-baserat

F # 4: Kanske är situationen i Covid 19 mycket svår för laget. Finns det dock inte andra influenser som har en direkt inverkan på utvecklingen av projektet, särskilt för att hålla uppdraget för transaktionstjänster bra. Finns det några anpassningsbara åtgärder som företag måste ta för att få det att se ut som BTC fungerar som?

Crypto Joker: Covid 19 påverkar fysiska verksamheter hårdast, flygindustrin, restaurangbranschen, hotellbranschen. Eftersom många av dessa kryptoprojekt är online och baserade på en underliggande teknik påverkas de inte lika mycket

F # 5: Många utbyten har hackats, även om de har en hög säkerhetsnivå. det är allt jag oroar mig för Covid-19-pandemin.

Crypto Joker: Många projekt säger att de har en hög säkerhetsnivå … även om det inte är fallet. Du måste göra din aktsamhet och se vilken typ av säkerhet de använder. Jag har inte sett ett utbyte så stort och säkert som OKEX blir hackad

F # 6: Med förbudet att lyfta mot krypto verkar Indien vara en potentiell marknad med över 1 miljard invånare, den här kakan är svindlande och söt. Hur kommer OKEx att fokusera på att expandera sin verksamhet på denna marknad medan WazirX och Binance just lanserar $ 50 miljoner “Blockchain for Covid – 19” fond?

Crypto Joker: Det här är definitivt en fråga för OKEX, eftersom de är ett av de mest aktiva utbytena när det gäller att lansera nya idéer och produkter. Jag är säker på att de kommer att få en enorm expansion

F # 7: I den dåliga situationen med Covid-19-epidemin drabbades varje kryptovalutaprojekt kraftigt. Vad tror du vilket initiativ kommer att vara en bra lösning?

Crypto Joker: Även om de alla har drabbats hårt har många påverkats mer än andra. Det första du ska göra är att dela upp olika kryptoprojekt sektor för sektor och fokusera på de som inte har genomförts för mycket men priset har sjunkit mycket. Detta visar en enorm köpmöjlighet eftersom den visar över reaktion.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map