AMA Recap: DEAPcoin & OKEx Jumpstart – En återbesök med DEAs co-CEO Naohito Yoshida

För att förstå mer om digital konst på blockchain var vi mycket glada över att ha Naohito Yoshida, Co-CEO på Digital Entertainment Asset (DEA) förra veckan! Hans delade insikter om branschen och idéer bakom projektutvecklingen med vårt samhälle hade lett till en framgångsrik Ask-Me-Anything (AMA) session.

PlayMining är den nya plattformen som använder blockchain-teknik som lanseras av DEA. Plattformen gör det möjligt för användare att tjäna DEAPcoin genom att spela spel och läsa serier, ju mer spelinnehåll användare spelar, desto fler poletter tjänar de. Läs nedan för den fantastiska historien bakom detta projekt.

Denna AMA är uppdelad i två delar, där Naohito ombads att dela hur lanseringen av DEAPcoin på OKEx Jumpstart kommer att ge mer framgång för projektet och varför han tror att DEAPcoin kommer att locka nya användare bland Covid-19-pandemin, följt av en uppvärmd live Q&A i vår grupp.

Session 1

F1: Vad används DEAPcoin för? Vilken roll har DEAPcoin i ekosystemet?

A1: Underhållningsplattformen "PlayMining" är en ekonomisk och ekologisk plattform som användarna kan köpa & handelsrekvisita (Digital konst: kampkort för spel) som visas i spel och serier, med DEAPcoin. DEAPcoin kan tjänas genom att spela spel eller titta på serier.

F2: Varför valde du att utveckla ditt företag i blockchain eftersom det är en helt ny bransch?

A2: Vi tror att utfärda vår egen token är det bästa sättet att förverkliga visionen för DEA-projektet. Vi strävar efter att tillhandahålla ett oöverträffat ekosystem och världskoncept där användare kan tjäna pengar (kryptovalutor) i utbyte mot att spela spel och läsa serier. För att uppnå detta behöver vi ett helt nytt system för assercirkulation tillsammans med källan till tillgångar som ska distribueras. Att använda befintliga fiat- och kryptovalutor och stabila mynt innebär att vi måste tillgodose befintliga ekonomiska mekanismer för att uppnå vår vision. Men vi tror att det är extremt svårt för vårt ekonomiska system att samexistera med de befintliga ekonomiska modellerna på grund av den unika och originaliteten i vår vision.

F3: Kan du berätta för oss motivationen och fördelarna för investerare att hålla DEAPcoin på lång sikt? Har du några planer när det gäller att driva efterfrågan och bristen på symbolen?

Av de många plattformsspelen i kombination med blockchain kan inte många lyckas, så hur kommer DEAcoin att övertyga investerare och användare att gå med i DEAPcoin-projektet?

A3: Ett lättförståeligt incitament är att priset sannolikt inte kommer att falla. På grund av arten av ERC-20 kommer det totala antalet utgivna DEAPcoins inte att öka. Jag menar att det var ett tak för utfärdandet. Så länge som marknadsvärdet i vår unika ekonomiska zon stiger, kommer teppsprisen på DEAPcoin därför teoretiskt att fortsätta att stiga. I princip är marknadsvärdet i den ekonomiska zonen lika med summan av digitala tillgångsvärden som finns där. Därmed så länge som digitala tillgångar kontinuerligt distribueras / säljs i den ekonomiska zonen, ökar värdet på DEAPcoin i princip.

F4: Vad använder verktyget för din token? Vad är din webbplats konkurrensfördelar genom att spela spel och läsa serier? Finns det en insatsbelöning själv för samhället?

Berätta för mig varför användare och investerare bör investera i DEAPcoin på lång sikt. Vilka är fördelarna med DEAPcoin för innehavare?

A4: DEAPcoin, som utfärdas av DEA-projektet, skiljer sig från många andra kryptografiska tillgångar och har karaktären av "värdebakgrund". Det finns två saker som stöder detta: ”Användningsvärde” för digitala tillgångar. Digitala tillgångar baserade på spel och manga som utvecklats på denna plattform har ett eget värde, särskilt för deras innehåll och skaparens fans och entusiaster. Dessutom kännetecknas digitala tillgångar av hög återförsäljbarhet, vilket möjliggör enkel sekundär transaktion på Digital Art Auction. Utöver detta har det också ett stort användningsvärde som gör det “starkt och roligt” i spelet.

2) ”Tillgångsvärde” för digitala tillgångar. Vi har börjat köpa och äga konstverk från globala konstnärer med DEAPcoin. I samarbete med konstsamlare och agenter som har ett djupt och brett nätverk har vi redan utvärderat och köpt många konstverk. Dessa kommer också att säljas och handlas som digitala tillgångar på Digital Art Auction. Äldre konstverk som ägs av företaget har redan erkänts för sitt höga tillgångsvärde. DEAPcoin, som kan bytas ut mot dessa "värdiga tillgångar", är därför bevis på tillgångens värde i själva valutan.

Från utfärdandet av suveräna guldmynt i början av 1800-talet till Nixon-chocken i slutet av 1900-talet fick många valutor i världen sitt värde bestämt enligt “guldstandarden” (ett system som garanterar ett lands monetära värde / växlingsvärde med en viss mängd guld). I samma flöde är DEAPcoin utfärdat av DEA-projektet en kryptotillgång vars värde bestäms utifrån garantin för utbyte med konst så att det kan fastställas på "konststandardsystem"

Det faktiska priset på DEAPcoin baseras inte nödvändigtvis på det underliggande tillgångens totala värde, eftersom det kommer att värderas av marknaden efter notering på kryptotillgångsbörsen. Vi tror dock att det faktum att 1) ​​det finns prisstöd och 2) att den totala volymen fortsätter att stiga är ett mycket positivt meddelande till marknaden som värderar DEAPcoin-priser.

F5: Som vi vet har varje framgångsrikt projekt några historier bakom kulisserna, vad är historien bakom DEAPcoin-framgång? Vad var den visionen när den först kom fram som en idé? Finns det några speciella prototyper eller kommande DEAPcoin-uppdateringar som du vill visa / dela med oss?

A5: Dröm i barndomen:

Kommer du ihåg de dagar i din barndom när du spenderade timmar på att spela ett spel för att besegra monster för pengar, erfarenhetspoäng eller starkare vapen? Och tomheten som du känner när du inte hade något att visa för dina ansträngningar när du stängde av strömbrytaren på din spelkonsol? Du och många andra måste ha tänkt åtminstone en gång, “om jag bara kunde vara lika rik på det verkliga livet som jag är i spelet …” Jag vill sätta igång för att göra det “om” till verklighet.

F6: Vad kan DEAPcoin göra nu under detta kritiska ögonblick när det finns ett världsomspännande pandemic coronavirus?

A6: Många bor hemma och de blir gradvis trötta på befintlig underhållning. De har också oro för att förlora inkomst. Här kommer vår PlayMining-affärsmodell. Vårt “Spela för att tjäna” kommer säkert att resonera med många människor i denna situation. Jag hoppas att vårt företag kan ge hopp till människor över hela världen.

F7: Vad är ”digital konstauktion” och hur fungerar det??

A7: Digital Art Auction är en tjänst som tillåter användare att köpa och sälja digitaliserade konstverk (“Digital Art”) efter populära skapare från Japan och runt om i världen. Dessa Digital Arts är unika och exklusiva genom DEA: s blockchainbaserade transaktionssystem. Plattformen erbjuder ägare av dessa digitala tillgångar möjligheter att förbättra underhållningseffekterna i spelen på DEA: s underhållningsplattform, passande namnet PlayMining-plattformen. Dessa två aspekter driver tillsammans ett högt tillgångsvärde för både Digital Arts och DEAPcoin, samt exponentiellt expanderar DEA: s ekonomiska zon “PlayMining”.

Digital konst kommer inte bara att finnas tillgängligt för ett spel utan även över flera spel på PlayMining-plattformen, vilket gör token till värdefull för en mängd olika spelanvändare, liksom för dem som inte spelar spelen alls.

F8: Varför valde DEAPcoin att lanseras på OKEx Jumpstart?

A8: Eftersom OKEx förstår vår vision och vad vi vill uppnå. Att lanseras på OKJumpstart är en lång process. Du vet att vår affärsmodell är komplex. Och vi behöver kontinuerligt och ständigt samarbete för att upprätthålla värdet av DEAPcoin. Vi ville arbeta med en partner som bäst förstår vår passion. Det var OKEx.

F9: Vad är DEAPcoyns vision och uppdrag?

A9: Med kraften i underhållning och teknik, en ny kultur och framtida ekonomi. Vi är nästa generations underhållningsföretag som kommer att skapa en ny ekonomi och kultur med underhållning och tillgångar i den digitala tidsåldern baserat på blockchain-teknik. En ny kultur och marknad skapad på grundval av “kul”. Vi kommer att ändra / trotsa det konventionella sättet i eran där vi köper “kul” med de pengar vi tjänar på att arbeta. Med människor från hela världen kommer vi att skapa en ny era av underhållningsekonomi där vi kan leva fritt.

F10: Kan du berätta fördelarna med detta projekt? Och varför ska användare köpa DEAPcoin?

A10: Vi tror att konceptet för detta projekt, "PlayMining", fungerar mycket effektivt som en metod för att skaffa användare. Det kännetecknande som "Brytning" (DEAPcoin) kan uppnås genom "Spelar" (spel / manga) och är i samma format som kampanjen för poängdelning (så kallad Baramaki-kampanj) utvecklad av Alibaba Group, LINE Pay och PayPay. Dess destruktiva reklameffekter har redan bevisats från prejudikat.

När det gäller UI / UX är speldelen av "PlayMining" har samma kapacitet och skalbarhet som vanliga applikationsspel och webbspel, till skillnad från så kallade "blockchain-spel".(Enkelt sett är speldelen en "normalt HTML5-spel")

I detta avseende är “Job Tribes” ett "blockchain-länkat spel", inte en "blockchain-spel". Med konceptet att använda blockchain för hela plattformen "Spela gruvdrift" inklusive Digital Art Auction, hoppas vi att du kan tro att det skiljer sig från den konventionella blockchain. För perioden har vi satt ett mål på "3 år" tills vi förvärvar 100 miljoner människor.

Session 2

F1: Vilken typ av problem syftar DEAPcoin till att lösa?

Vad får folk att tro på DEAPcoin på lång sikt?

A1: Jag vill lösa två problem med detta projekt.

1) Skydd av skaparens rättigheter

Skapare och illustratörer har utnyttjats på något sätt. Även om de skapade ett bra konstverk kan de få komp på bara en gång.

Enligt vår modell sker varje gång transaktioner av digital konst går delen av avgiften tillbaka till skaparna om och om igen. Smart kontrakt är ett bra system för att skydda skaparnas rättigheter.

2) Gör din investering (spendera pengar på spel) mer värdefull

Många spenderar mycket pengar på sociala spel och får saker. Men när de blir trötta på spelet förlorar alla dessa saker värde. Det är bara meningslösa data. Enligt vår modell kan ppl auktionera och handla dessa digitala tillgångar. Du kan få tillbaka dina pengar. eller kanske du kan få större avkastning precis som investeringar. Så jag tror att vårt företag kan skydda skaparnas rättigheter och göra din spelupplevelse mer produktiv och meningsfull!

F2: Vilka är dina prioriteringar i år??

A2: 1: a prioritet är att vi vill nå ut till befintliga kryptoinnehavare och göra dem medvetna om det existerande i vårt projekt. Även om vi utvecklar en underhållningsplattform kommer de tidiga adopterarna / de första användarna att vara kryptohållare snarare än allmänna spelanvändare. nu är hur vi kan skicka meddelandet att DEAPcoin är värt att köpa nu till kryptosamhället. Som ett andra steg vill vi nå ut till allmänna spelanvändare. Det slutliga målet är att få användare att uppleva handel / auktion av Digital Art. Eftersom Digital Art Auction är där vi tjänar pengar på vår verksamhet. Att få användarna att hålla en plånbok och njuta av Digital Art Auction är det slutliga målet.

F3: Hur många spel presenteras för närvarande på din plattform? Har du några planer på att lägga till några fler för att locka fler människor mot DEAPcoin?

A3: Vet ni det "VÄRLDENS FLAGGOR"?Nationella flaggor personifieras och göras till karaktärer."VÄRLDENS FLAGGOR" är vår IP och vi planerar / utvecklar ett avslappnat spel baserat på WORLD FLAGS. Har du sett detta? Du kan hitta din nations flagga personifierad som en samurai-karaktär!

F4: Berätta för oss hur unikt ditt projekt är än andra liknande projekt som digitala underhållningsplattformar.

A4:

1) De bästa mangaskaparna gick med i detta projekt

Digital konst skapas av många kända japanska serietecknare och berättelsen om spelet Job Tribes är skriven av Shin Kibayashi, en av de 6 bästa skaparna i Japan utvald av Netflix

2) Auktion av digital konst

Du kan inte bara använda din digitala konst i spel utan också sälja dem. Låt oss säga att om ditt kort blir mycket populärt i spelet stiger priset på ditt kort. Du kan auktionera den / sälja den i Digital Art Auction och få lite avkastning.

3) Digital konst har flera spelvärden.

Du kan använda din digitala konst i inte bara Job Tribes utan även i några andra spel som kommer att läggas till i framtiden. Dessa är stora skillnader!

F5: Kan du förklara för oss vad "Art Standard System" är och hur kommer det att hjälpa transaktioner?

A5: DEAP-ekonomiska system beskrivs som “konststandard” i motsats till guldstandard. Värdet av valuta (DEAPcoin) beviljas av konstens äkthet inklusive (men inte begränsat till) både fysisk och digital konst. Därigenom ökar också konstens värde ökar värdet på valutan (DEAPcoin) därefter.

F6: Som investerare och tidig adopterare tycker jag att det är svårt att få tillgång till eller utvärdera ett projekt på kort sikt och kräver längre tidsperioder för att förstå, känna igen och värdera det till fullo. För att hjälpa publiken att förstå, kan du berätta vilka planer som sätts i gång för att tillföra värde till DEAPcoin?

A6: Helt enkelt kommer vi att öka antalet digitala konster som säljs i DIgital Art Auction. Ju mer värdefull digital konst läggs till kommer fler människor att komma. Mer användare använder DEAPcoin och värdet stiger. Vi måste noggrant skapa värdefull digital konst som vi vill köpa. Detta är vår nuvarande uppgift och uppdrag. Vi kontaktar / når ut till många populära skapare som inte är begränsade till Japan. för att locka så många användare som möjligt. Digital konst kan skapas av inte bara komiska skapare utan också. låter säga kändissångare, modedesigners, så möjligheten är oändlig, Vi kommer att fortsätta att använda attraktiva digitala konst för att locka användare och höja värdet av DEAPcoin. Vår affärsmodell är komplicerad men jag hoppas att alla förstod kärnan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map