Bästa ETF-mäklare

ETF: er eller börshandlade fonder blir snabbt några av de mest populära tillgångarna att handla på marknaden idag. Detta är fonder som handlas på de stora börserna på samma sätt som aktier. Det finns dock några viktiga skillnader som gör ETF: er till ett attraktivt val om du letar efter en balanserad, väldiversifierad portfölj.

ETF: er är i huvudsak handvalda fonder som består av flera olika tillgångar från ett visst område. Dessa kan vara aktier, obligationer, råvaror eller mer och är vanligtvis kopplade till en viss ekonomisk sektor, men inte alltid.

Här har vi inte bara presenterat några av de bästa ETF-mäklarna du kan välja mellan, men kommer också att fördjupa oss i några av anledningarna till att handel med ETF kan vara ett lämpligt alternativ för dig.

Varför ETF är ett populärt val?

Det finns några viktiga skäl till att handlare väljer börshandlade fonder när de bygger sin portfölj. Dessa orsaker kan också vara något som gäller för din egen handelsstil och resa:

Diversifiering: En ETF till följd av sin natur bör vara väl diversifierad. Eftersom de i huvudsak är korgar med aktier eller andra tillgångar bildade från ett antal områden vanligtvis inom en viss sektor, erbjuder en ETF bredare exponering mot en bransch. USA: s Global Jets ETF erbjuder till exempel tillgång till mer än 30 flygbolagslager balanserade över hela branschen.

Kostnadseffektivitet: Att handla med ETF är ungefär som att handla med fonder, men ofta utan avgifter. Med många av de bästa ETF-mäklarna som vi har listat tillåter avgiftsfri och provisionfri handel med ETF: er är det en idealisk tid att engagera sig i tillgången.

Expert valt: ETF skapas med ett antal parametrar som övervägs. De kan också ofta byggas för att emulera ett annat särskilt index. Element som risknivå, avkastning på investeringen, portföljbalans och mer beaktas alla. Detta kan göra en sådan investering till ett idealiskt val framför enstaka aktieval, särskilt om du är nybörjare eller vill sträva efter en viss konsistens.

Topp 5 ETF-mäklare

Firstrade

Firstrade har funnits sedan 1985. De har utnyttjat denna erfarenhet genom att följa alla SEC- och FINRA-regler samtidigt som de odlar ett riktigt stort utbud av ETF: er för att handla i en helt kommissionsfri miljö.

Det finns inte mindre än 2000 ETF: er tillgängliga för handel med denna mäklare. Dessa handlas på alla de största marknaderna i USA inklusive NYSE och NASDAQ och kommer från mer än 100 toppleverantörer. Utöver att vara kommissionsfri kommer handel med ETF genom Firstrade inte att locka några handelsavgifter alls.

Sammantaget har Firstrade ett av de mest omfattande erbjudandena om du vill komma igång och lägga till några ETF i din portfölj. De gör också den här processen extremt tillgänglig tack vare att de inte har något kontominimum som krävs för att komma igång.

Fördelar:

 • Provisionsfri handel med alla tillgängliga ETF: er
 • Ett stort urval med tusentals tillgängliga
 • Enorm erfaren mäklare i branschen

Nackdelar:


 • Du kan bara handla ETF från 5 stora börser

Kolla in vår fullständiga Firstrade Granska eller gå direkt till Firstrade för att öppna ditt konto idag.

M1 Ekonomi

M1 Ekonomi är unikt genom att de fungerar som en typ av robo-advisor hybrid. Medan du kan anpassa dina egna investeringar och välja mellan nästan vilken ETF som helst som är noterad på NYSE, NASDAQ eller BATS, väljer majoriteten av handlarna med den här mäklaren bland de nästan 100 sakkunnigt investerade “pajerna”.

Inom många av dessa dedikerade portföljer som effektivt handlar åt dig när du är investerad hittar du några som endast är avsedda för ETF, och andra som innehåller ETF som en del av deras sammansättning. Utöver den inledande curationen som går ut på att skapa ETF, tillämpar M1 Finance-experter sin egen metod för att välja vilka ETF-investeringar som ska ingå i sina portföljer..

Denna dubbla screeningprocess säkerställer att du bör ha tillgång till alla de bästa ETF: erna som passar dina handelsbehov, och med provisionfri handel och väldigt få andra avgifter att överväga, samt en extremt lättanvänd handelsplattform och kontinuerlig utveckling av ytterligare infrastruktur och unika funktioner.

Fördelar:

 •         Delvisa ETF: er kan enkelt handlas
 •         Du kan välja dina egna ETF: er eller välja från förvalda portföljer
 •         Mycket få avgifter inklusive ingen provision på ETF

Nackdelar:

 •         Den exakta tiden för handelns genomförande ligger utanför din kontroll

Ta en titt på vår fullständiga M1 Finance-granskning för mer information, eller gå direkt till M1 Ekonomi hemsida.

Public.com

Public.com är en annan enormt innovativ och mycket populär mäklare där du kan få tillgång till nästan alla amerikanska börsnoterade ETF på marknaden tillsammans med de tusentals enskilda aktier de har att erbjuda. Om du letar efter enkel användning vid handel med ETF: er är Public.com platsen att gå.

Allt här är appbaserat och tillgängligt via deras mobilplattform på Android eller iOS. Du kan enkelt bläddra bland hundratals ETF och tusentals fler aktier eftersom de är grupperade efter tema.

Återigen är Public.com helt gratis att använda och handla med. Det betyder att du kan handla i någon av de ETF: er eller aktier de erbjuder, helt avgiftsfritt och utan provision. Dessutom behöver du inte köpa hela aktier i någon av deras ETF: er. Du kan istället utnyttja fraktionerad aktiehandel som också tillämpas på ETF: er. Detta gör att du kan få en “bit” av ETF till en proportionell kostnad för en hel aktie och kan hjälpa dig att diversifiera ytterligare.

Fördelar:

 •         Extremt tillgänglig ETF-handel via deras mobilapp
 •         Tillgång till sociala handelsfunktioner kan ge insikt
 •         Helt utan provision utan kontominimum

Nackdelar:

 •         Endast mobilhandel är tillgänglig

Om du vill veta mer kan du besöka vår Public.com-recension eller gå direkt till Public.com webbplats för att ladda ner appen och lära sig mer.

Interaktiva mäklare

Interaktiva mäklare är en annan ledande mäklare närvaro i branschen som har funnits i många år och utvecklat en av de mest respekterade anseenden tack vare deras transparens, reglering och utmärkta värde.

Detta sträcker sig också till deras erbjudande inom ETF-området. Du hittar ett omfattande utbud av alternativ inklusive inte bara de från USA utan totalt 28 utbyten i 14 länder. Ett sådant antal kan kräva ytterligare forskning för att välja mellan ETF: er och du kan börja med detta med den unika fonden / ETF-replikatorn om du vill hitta den perfekta ETF för din portfölj.

Interaktiva mäklare erbjuder nu många inga transaktionsavgifts-ETF: er och ger ett bra all-in-pris på 0,005 USD per amerikansk aktie på många av deras mest populära ETF-affärer.

Fördelar:

 •         Tillgång till ett globalt urval av ETF: er
 •         Unika funktioner som ETF-replikatorn som hjälper dig att identifiera tillgångar

Nackdelar:

 •         Inte alltid helt avgiftsfritt vid handel med ETF

Ta en titt på Interaktiva mäklare webbplats för mer information och för att börja handla ETF nu.

TD Ameritrade

TD Ameritrade är naturligtvis ett av de mest trovärdiga mäklarnamnen i branschen för amerikanska handlare. De erbjuder en omfattande och prisbelönt infrastruktur för handel med alla tillgångar som du kan förvänta dig av en så långvarig mäklare.

Med fokus på ETF: er ger de mycket bra inom detta område. Du kommer att ha tillgång till mer än 2000 börshandlade fonder, varav många kommer från de bästa leverantörerna i branschen som iShares och andra. Med TD Ameritrade finns många av dessa ETF: er också tillgängliga utan provision enligt den nuvarande trenden.

En unik och värdefull funktion du kommer att ha här är en stor grad av forskning som ingår i Morning Star-tjänsten. Detta, förutom den utmärkta ETF-screener-funktionen, kan hjälpa dig att välja de bästa ETF: erna som passar både dina handelsmål och riskprofil.

Fördelar:

 •         Ett enormt pålitligt och respekterat branschnamn
 •         Brett utbud av ETF: er tillgängliga tillsammans med ytterligare forskningsverktyg

Nackdelar:

 •         Höga avgifter för marginalhandel

Om du tror att detta är ETF-mäklarens val för dig, gå till TD Ameritrade webbplats för att komma igång.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map