Vertalo och tZERO Se Influx of Talent as Multiple Hirings are Made

Aktiv rekrytering / anställningar

Ett företag och deras erbjudanden är bara lika bra som teamet bakom dem. Under de senaste dagarna har vi sett flera företag inom den digitala värdepapperssektorn tillkännage förvärv / anställningar av ny talang.

Erfarenheterna från dessa förvärv talar volymer för kvaliteten på de projekt de övergår till. Vertalo och tZERO gör sig hörda, med framstegen från både en utvecklings- och personalperspektiv.

Talangen

Namnen på de personer som är involverade i dessa drag är anmärkningsvärda, inte bara på grund av de företag som de kommer att arbeta med, utan varifrån de kommer. Här är en kort titt på de personer som är på språng och var de kommer ifrån.

Vertalo

Denna USA-baserade, “digital asset management platform”, har ombord två individer. En som rådgivare och den andra som personal.

 • Eftersom den digitala värdepapperssektorn är så ung som den är, är det mycket få individer som skryter av den erfarenhet som Thomas McInerney gör. Han går över till Vertalo efter att ha fullgjort sin roll som medgrundare och CPO på OpenFinanceNetwork.
 • Tim Reynders
  • Som grundare och tidigare COO för branschledande Securitize är Tim Reynders perfekt lämpad för rollen som rådgivare för Vertalo.
  • noll

   Så upptagen som Vertalo har varit, kan tZERO ha varit ännu mer upptagen med att samla talanger de senaste veckorna. Detta USA-baserade FinTech-företag har lockat en trio individer till företaget, med nya positioner skapats för varje.

   • Brooke Navarro ansluter sig till tZERO-teamet efter 10 år som vd för Barclays Investment Bank. Denna tidigare roll gör henne perfekt lämpad för sin nya, eftersom tZERO ser ut att ytterligare etablera tillväxt i sektorn.
  • Alexandra Sotiropoulos, Kommunikationschef
   • Som tidigare anställd på Intermarket kunde Alexandra Sotiropoulos få erfarenhet av att arbeta med ett PR- och marknadsföringsföretag som tjänar olika branscher.
   • Michael Mougias, Chef för investerarrelationer
    • IMAX, det kanadensiska filmteknikföretaget, såg sin VP för investerarrelationer, Michael Mougias, göra övergången till tZERO. Denna övergång kommer att se honom ta samma titel och en liknande roll inom tZERO-laget.
    • Kommentar

     Efter att ha meddelat förvärvet / anställningen av ny talang tog representanter från var och en, tZERO och Vertalo, sig tid att kommentera. Följande är vad var och en hade att säga om dessa drag.

     Saum Noursalehi, VD för tZERO, uppgav,

     ”Dessa utnämningar är avgörande för vår långsiktiga strategi. På utgivningsfronten kommer Brooke att driva den strategiska utvecklingen av vårt ekosystem för säkerhetstoken genom att fokusera på utbudssidan av ekvationen – samarbeta med emittenter för att få fler kvalitetsmedel till PRO Securities ATS. Mike och Alex kommer att leda våra ansträngningar för att fortsätta utveckla strategisk marknadspositionering för tZERO och engagera sig med nuvarande och potentiella investerare, analytiker, media och andra tZERO-intressenter. Dessa nybildade roller på tZERO avrundar ledningsgruppen och är nyckeln till att säkerställa vår fortsatta framgång. Jag är stolt över de milstolpar som vi har uppnått redan i år och ser fram emot vad som kommer att uppnås genom förvärvet av en sådan stark talang. ”

     Thomas McInerney, produktchef på Vertalo, uttalade,


     ”Förbättring av ombordstigning är en fråga som resonerar starkt för mig. Jag är glad att hjälpa Vertalo att göra digitala tillgångar, investeringar och handel kostnadseffektiva och smidiga för emittenter och investerare. Vertalos uppdrag – att förenkla investeringen i och förvaltningen av digitala tillgångar – stämmer överens med min erfarenhet av att bygga och lansera OpenFinance. Teamet på Vertalo har åtagit sig att växa och ansluta det digitala tillgångens ekosystem genom partnerskap och teknik som kommer att förändra finansiering. ”

     I andra nyheter

     Både Vertalo och tZERO är stamgäster bland våra nyhetsflöden före dessa anställningar. Varje företag har hittills spelat en viktig roll i utvecklingen av den digitala värdepapperssektorn. För att branschen ska kunna fortsätta mogna måste fler företag vara lika aktiva i utvecklingen av de tjänster de erbjuder. Här är några artiklar som beskriver de senaste händelserna rörande vart och ett av dessa företag.

     Vertalo integrerar plattformen för digital tillgångshantering med Hedera Hashgraph

     Patrick M. Byrne utfärdar brev till aktieägare i överstock

     Atari Biopic ska genomgå tokenisering genom tZERO och Vision Tree

     Vertalo släpper V-Token-programvara för användning under Tokenization

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me
     Like this post? Please share to your friends:
     Adblock
     detector
     map