tZERO Update: Framgångar och förberedelser för kapitalanskaffning

Eftersom den digitala värdepapperssektorn fortsätter att mogna finns det ett fåtal företag som leder paketet – varav ett är tZERO.

I en nyligen släppt sammanfattning av företaget, och status för dess olika strävanden, kastades nytt ljus över hur tZEROs nästa drag kan se ut.

Mer finansiering?

Framöver vill tZERO generera ytterligare externt kapital inom en snar framtid och har redan börjat förbereda sig för en sådan händelse.

tZERO har haft en tumultartad historia kring kapitalanskaffningar. Även om det lyckades samla in $ 134 miljoner i en tidigare STO, har inte alla försök uppfyllts med framgång.

År 2018 gjorde tZERO vågor när det formellt tillkännagav en förväntad investering på 400 miljoner dollar av GSR Capital i företaget. I en utdragen process under ett år var den faktiska investeringen (5 miljoner dollar) en bråkdel av vad som ursprungligen förväntades.

Trots att ha skaffat mindre kapital än ursprungligen planerat har tZERO lyckats marschera framåt och etablera sig som en ledare inom digitala värdepapper. Utan tvekan att lära av sina olika förflyttningar till kapitalgenerering tar tZERO aktiva steg för att jaga kapital igen.

Skära kostnader

I sin process för att förbereda framtida finansieringsrunder har tZERO vidtagit olika förebyggande steg för att göra sig till en idealisk kandidat för investeringar..

Dessa steg handlar främst om att sänka kostnaderna. I sin sammanfattning nyligen noterades följande områden som bidrog till en kontantförbränning, vilket är 45% lägre än året innan.

 • Personalminskningar
 • Lönesänkningar
 • Juridiska kostnader
 • Majoritet slutförande av plattformsutveckling

Kommentar

I en sammanfattning av det senaste års prestation av tZERO, VD, Saum Noursalehi, delad hans känslor på företagets nuvarande fot.

”Sammantaget har det varit ett produktivt år hittills. Jag uppmuntras av våra senaste framsteg och jag tror att vi närmar oss en böjningspunkt i verksamheten. Med huvuddelen av utvecklingsfasen bakom oss och godkännande av regler som snart kommer bakom oss är vi fokuserade på att kommersialisera verksamheten. Vi har fortfarande mycket arbete framåt, men jag är mer säker än någonsin på att vi är positionerade för att lyckas och jag ser fram emot att hålla dig uppdaterad om vår resa. ”

Färdplan


Framöver har tZERO upprättat en tydlig färdplan som beskriver deras nästa steg. Följande är ett utdrag från deras framstegsuppdatering som visar vad dessa steg innebär.

Tillgångar
 1. Handla St. Regis-token.
 2. Integrera plattformar för utfärdande / överföringsagenter från tredje part
 3. Handla nya emittenter (befintliga tillgångar, nya erbjudanden) på ATS.
 Likviditet
 1. Starta tZERO Markets på vår webbplats (i avvaktan på godkännande från lagstiftningen)
 2. Utveckla en multi-clearing-lösning.
 3. Integrera fler mäklarhandlare.
 4. Erbjud 24 timmars orderingång.
Erfarenhet
 1. Effektivisera tZERO Markets onboarding (i avvaktan på godkännande från lagstiftningen)
 2. Ge användarupplevelsen för att handla alla digitala tillgångar.

Även om det kan verka ambitiöst, anser tZERO att vart och ett av dessa steg kan passeras innan 2020 avslutas.

Det mest omedelbara steget som förväntas överträffas av denna lista är handeln med St. Regis Aspen-token. För bara några dagar sedan rapporterade vi om ett nyligen undertecknat avtal som kommer att se att denna token handlas på tZERO ATS, den kommande hösten.

Handeln med St. Regis Aspen-token kan dock bara vara början. Medan tZERO kommer att fortsätta arbeta med företag som vill ge ut digitala värdepapper, har det noterat ett ökat fokus på att notera tidigare befintliga tokeniserade tillgångar.

”… vi har flyttat fokus till två kategorier. Den första är befintliga digitala värdepapper. Det finns över 200 företag och / eller tillgångar som har tokeniserats hittills. Många av dessa tillgångar uppfyller inte kriterierna för vår plattform, varken i storlek, kvalitet eller båda. Det finns dock vissa som tZERO ATS kan vara intresserade av att handla, och teamet för affärsutveckling har haft ett positivt engagemang med dessa emittenter. ”

noll

TZERO grundades 2014 och är ett dotterbolag till Medici Ventures. Från huvudkontoret i New York, New York, arbetar tZERO för att utveckla en serie tjänster anpassade efter kapitalmarknaderna.

VD Saum Noursalehi övervakar för närvarande företagets verksamhet.

För att lära dig mer om Saum Noursalehi och ambitionerna med tZERO, se till att läsa vår tidigare intervju som beskriver varje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map