TokenMarket får FCA-godkännande, samtidigt som man samarbetar med CMS-utrustning

Två steg framåt

Den senaste veckan har gett oss flera anmärkningsvärda utvecklingar från TokenMarket. Dessa tillkännagivanden omfattade inte bara ett nytt partnerskap, utan också godkännande av regler. Detta markerar en spännande tid för TokenMarket, eftersom deras hårda arbete med att erbjuda STO äntligen kommer att uppnås.

Kommande STO

Till att börja med har TokenMarket officiellt fått ett formellt godkännande för att slutföra sin egen STO. Detta gröna ljus gavs av FCA och banar väg, inte bara för TokenMarket STO utan för plattformen att börja vara värd för tokenevenemang för en mängd olika företag.

Med detta i åtanke står olika företag i beredskap för att kunna slutföra sina egna STO: er via TokenMarket. Följande tre förväntas vara de första som gör det.

 • DOVU
 • Belönings- och inlösensystem för mobilitetsbaserade belöningar
 • Mandel
  • Incitament för hållbara utgiftsvanor genom blockchain
  • Cryotech Nordic
   • Hälsa och välbefinnande genom “Cryo Cabins”
   • Efter att ha fått inträde till FCA-sandlådan, TokenMarket VD, Ryan Hanley, talade om nyheterna. Sade han,

    ”Vi är glada att meddela FCA: s godkännande för vår STO, med lanseringen förväntad omedelbart. Vi ser fram emot att lämna sandlådan, slutföra vår fondhöjning och tokeniserad aktieemission, och sedan slå igång med att lansera STO för andra ambitiösa företag … Tillgång till finansiering är fortfarande en stor fråga för små och medelstora företag – det är fortfarande svårt och dyrt, och detta håller tillbaka ekonomisk tillväxt och skapande av jobb och välstånd. Vi hoppas att vår egen STO kan visa att du kan använda blockchain-teknik för att förändra sättet kapitalet tas upp. ”

    Han fortsatte,

    ”Samtidigt vill vi erbjuda vår breda och djupa pool av internationella investerare den typ av spännande investeringsmöjligheter som tidigare stängdes av för dem. Vi tror att STO: er lovar inget mindre än omvandlingen och demokratiseringen av kapitalmarknaderna. ”

    Partnerskap

    Leder upp till deras meddelande avseende FCA tillkännagav också TokenMarket ett strategiskt partnerskap med CMS equIP.

    Detta partnerskap bildades i ett försök att erbjuda kunder (SMF), en mer väl avrundad upplevelse, när de är värd för en STO. Medan TokenMarket kommer att erbjuda en plattform som underlättar dessa tokenhändelser kan CMS equIP anta rollerna som en juridisk rådgivare, tränare och nätverkare. Tillsammans erbjuder dessa två företag en tjänst som är större än summan av sina delar.

    Följande är vad representanter från varje företag hade att säga om partnerskapet.

    Ryan Hanley, VD för TokenMarket, uppgav,


    ”Små och medelstora företag är ryggraden i alla moderna ekonomier, men många hålls tillbaka av bristen och kostnaderna för tillväxtfinansiering. STO öppnar ett nytt, billigare och enklare sätt för ambitiösa företag att skaffa kapital. Dagens tillkännagivande är en spännande milstolpe för att föra STO: er längre in i mainstream. Genom att samarbeta med CMS equIP kommer vi inte bara att identifiera företag som har det mest kommersiella löfte, utan vi kommer att erbjuda dessa företag ytterligare ett avgörande stöd för att navigera i STO-finansieringsvärlden. ”

    Charles Kerrigan, Bankpartner på CMS equIP, uppgav,

    ”Vi är glada att samarbeta med TokenMarket. TokenMarket är ett ungt och innovativt företag som representerar ett antal spännande företag från hela blockchain-communityn som skryter med exceptionella kvaliteter som vi söker från företag i tidigt skede som går med i CMS-utrustningsprogrammet. Vårt partnerskap kommer också att ge verkligt värde för equIP-medlemmar som är intresserade av att utforska STO-ramverket för finansiering via TokenMarkets investeringsplattform och community. Vi är glada över att samarbeta med TokenMarket och deras kunder och ser fram emot de synergier som detta partnerskap kommer att medföra. ”

    TokenMarket

    TokenMarket är ett europeiskt företag som grundades 2016. Företaget har sitt huvudkontor i Gibraltar och inriktar sig på att tillhandahålla en crowdfunding-plattform. Detta inkluderar tjänster som underlättar utfärdandet av säkerhetstoken.

    Företagets verksamhet övervakas av verkställande direktören Ryan Hanley.

    CMS-utrustning

    CMS equIP är ett brittiskt baserat företag som grundades 2015. Som namnet antyder fungerar de på ett sätt att förse små och medelstora företag med verktygen för att genomföra en kapitalgenereringshändelse. Detta kommer främst i form av juridisk rådgivning, men omfattar även utbildning och nätverksmöjligheter.

    I andra nyheter

    Under de senaste månaderna har vi detaljerade händelser kring TokenMarket olika tider. Detta inkluderar företag som avser att vara värd för en kommande STO genom sin plattform. Kolla in artiklarna nedan för att lära dig mer om dessa erbjudanden och företaget som ger dem till dig.

    TokenMarket som värd för säkerhetstoken erbjudande

    Mandel – Var den förändring jorden behöver

    Intervju-serien – Oliver Bolton, VD för Almond

    DOVU tillkännager april STO-datum

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map