Tokenise International Ltd lanserar Tokenise-börsen

Tokenise International Ltd.

Medan vissa företag innehållsbetjänar ett smalt spektrum av den digitala värdepapperssektorn, finns det några få aktörer som har ögonen på något större. Tokenise är ett av dessa företag med ett uttalat mål att erbjuda en omfattande tjänstepaket på global skala.

Baserat på Gibraltar och licensierat inom Barbados, har Tokenise International redan en global närvaro. Gruppen består av flera grenar,

 • Licensierade mäklartjänster
 • Tokenise.co.uk
  • Crowdfunding för eget kapital
  • Tokenisestock.exchange
   • Globalt säkerhetstokenutbyte
   • Vad är problemet?

    Förmodligen den största saknade länken i världen av digitala värdepapper, är en utvecklad grupp av börser. Hittills är sektorn full av konkurrenter som fungerar som emitteringsplattformar och depåer, men det finns fortfarande en anmärkningsvärd brist på alternativ för faktiskt köp / försäljning av digitala värdepapper..

    Dessutom är flera börser begränsade till att erbjuda sina tjänster inom sin egen nations gränser. Mycket få, om några, riktigt globala lösningar finns.

    Hur kommer de att lösa det? – Tokenise-börsen

    Genom att erhålla licens som mäklare är Tokenise.io redo att sättas i arbete. Med detta är fallet har Tokenise-börsen blivit det omedelbara fokus för holdingbolaget, Tokenise International.

    Tokenise-börsen, tidigare känd som DAXNET, har just sett sitt hemsida gå och lev. Här kan investerare börja ombord och få tillgång till en mängd olika möjligheter.

    Tokenise Stock Exchange listar följande som ett par av de tjänster de erbjuder just nu.

    • Utfärdande kapacitet, underlättar värd både IPO och STO
    • Sekundärt marknadsstöd, tillhandahållande av ett “hem” för etablerade tokens, vilket skapar likviditet och tillgänglighet som ett resultat

    Utöver att stödja utfärdande och handel med säkerhetstoken har Tokenise införlivat en hel del flexibilitet i de typer av säkerhetstoken som stöds. Dessa tokens kan vara strukturerade som / representerar allt från eget kapital, skulder, utdelning, fraktionerat ägande, fonder och mer.

    Martin Graham, gruppordförande, berörde varför säkerhetspolicyer håller ett sådant löfte och säger,

    ”Tokenisering av värdepapper och andra verkliga tillgångar kommer att förändra tillgängligheten och effektiviteten på kapitalmarknaderna. Att ta bort ineffektivitet, friktion och hinder för deltagande kommer att demokratisera processen att matcha leverantörer och konsumenter av riskkapital. Detta kommer i sin tur att öka flödet av medel och investeringsmöjligheter för marknadsaktörerna. ”

    Eftersom detta är ett börs som stöder säkerhetstecken är det naturligt att deltagare bland investerare är begränsat till de som klarar nödvändiga KYC- och AML-parametrar..

    Tokenise Storbritannien

    Även om företagets fokus kan vara på Tokenise Stock Exchange fortsätter utvecklingen fortfarande med Tokenise UK. Med läget i ekonomin 2020 har många noterat att finansiering via traditionella VC-kanaler har minskat kraftigt. Som ett resultat har vi sett ett ökat intresse för crowdfunding av aktier.

    Medan tiden kommer att visa om crowdfunding av aktier kan upprätthålla och omvandla detta intresse till faktiskt deltagande, har Tokenise för avsikt att vara redo. Ett exempel på händelser som kan förväntas på plattformen är det nuvarande erbjudandet från KABN – an aktieteckningserbjudande vill höja $ 8 miljoner USD.

    Laget

    Bakom de olika produkterna som erbjuds, av Tokenise International, finns ett skickligt team. Kärnan i denna grupp består av följande fem individer, som alla har imponerande CV.

    Michael Kessler            – VD & Grundare

    Martin Graham            – Gruppordförande

    Simone Murray – ekonomichef

    Simon Kiero-Watson   – Marknadsdirektör

    Hirander Misra            – Gruppchef

    Vad kommer härnäst?

    Med början av kunderna nådde vi ut till Tokenise Stock Exchange för att fråga dem: ”Vad är nästa? Vad är nästa markör på Tokenise-färdplanen som både företag och investerare kan se fram emot? ”

    Michael Kessler, VD & Grundare av Tokenise Stock Exchange tog sig tid att utarbeta vad de erbjuder och vad vi kan se fram emot. Sade han,

    ”Tokenisering av värdepapper och andra verkliga tillgångar kommer att förändra kapitalmarknadernas tillgänglighet och effektivitet. Genom att föra nya tillgångsklasser över flera jurisdiktioner till en global investerargrupp kommer företagen att göra det lättare att skaffa kapital och göra det möjligt att generera större likviditet där det tidigare var illikvid..

    När det gäller nästa steg

    1. Aktivera fullständig KYC & AML samt kategorisering av investerare
    2. Vi pratar med ett antal emittenter som vill lista på plattformen och gå igenom en av våra företagsrådgivare
    3. Vi förväntar oss att de första listorna kommer igenom under de kommande veckorna / månaderna (delvis beroende av Covid) som gör det möjligt för människor att lista flera tillgångsklasser för att passa deras behov, dessa inkluderar:
    • Nya tillgångsslag
    • Fraktionerat ägande av fysiska tillgångar
    • Private equity Royalties

    Samt traditionella tillgångar:

    • Aktier
    • Obligationer
    • Medel
    • Handelsvaror

    Vi pratar med över 20 nya företag från värdepapperiserande influenser och hushållsnamn, medicinska CBD-anläggningar, fastighetstillgångar, dryckeproducenter, skönhetsprodukter, fintech-företag etc. Helst under de kommande veckorna har vi 3-4 nya emissioner redo att gå igenom noteringsprocess och gå med i vårt utbyte. Vi vill gärna att nya emittenter kontaktar oss och att investerare registrerar sig. ”

    Tävlingen

    Medan marknaden inte är nära mättad, med avseende på säkerhetstokenutbyten, finns det några för närvarande aktiva eller under utveckling. Var och en av följande har potential att vara en konkurrent med vad Tokenise har att erbjuda.

    • MERJ
    • OpenFinance
    • Archax

    Var och en av dessa börser varierar något genom att MERJ betjänar en global kundbas, medan OFN är begränsad till USA, och Archax har ännu inte lanserat.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map