Spelar i ”Tokenization Sandbox” med Vertalo

Lanseringsdag

Digitala värdepapper finns här. Vi vet vad de kan göra och vilka möjligheter de kan öppna. Allt som behövs nu är en bra försäljningsnivå, och adoption kommer; En tonhöjd som inte bara lovar, utan faktiskt levererar på saker som,

 • Kostnadsbesparingar
 • Intuitiva plattformar
 • Tillgänglig
 • Flexibel

I ett försök att påskynda detta antagande har Vertalo just tillkännagett lanseringen av deras gratis “Tokenization Sandbox”. Med det hoppas de att kryssa för alla dessa poäng och mer. Vertalo har följande att säga,

‘Genom detta nya initiativ kan deltagare i den digitala tillgångsbranschen utan initial kostnad implementera och lära sig genom att tokenisera digitala tillgångar i transaktioner som annars skulle medföra dyra programvaruutveckling och konsultavgifter som rutinmässigt kostar mer än 50 000 dollar per enskild tillgångstokenisering . ‘

Sandlåda

Så vad är exakt en sandlåda, och varför är de viktiga?

Vi behöver alla ett säkert utrymme, och det är precis vad en sandlåda är – en testmiljö som fungerar som ett säkert utrymme för att experimentera och prova nya saker. I detta speciella fall har Sandbox ett tema – Tokenization.

Vi behöver sandlådor eftersom de underlättar förändring. Detta kan vara ändring av regler genom att bevisa för dem som gör dem, att det finns nya sätt att uppnå gamla mål på ett säkert sätt. Eller kanske är det ett scenario, som det som beskrivs här idag, där en ny sektor försöker få nya användare och adoption genom validering av potentialen i deras erbjudanden.

Varför nu?

Vertalo har uttalat att målet med lanseringen är att driva antagandet av digitala värdepapper. Men varför nu?

Tja, världens ekonomi förändras. Traditionella investeringsmedel och de tjänster som gör det möjligt måste förändras med det.

Med det nuvarande flödet kring investeringsverksamhet över hela världen är nuet lika bra tid som någon att verkligen börja driva på införandet av nya standarder; Standarder som Vertalo arbetar hårt för att utveckla och bränsle införandet av.

Är det någon som lyssnar?

Nu när vi har fastställt vad en sandlåda är, och varför en behövs nu, finns det någon som faktiskt är intresserad av att delta?

Innan de ens startade, har 27 företag och räkningar redan ansökt om att delta – i huvudsak förmedlat ett rungande “JA”.

Några av de anmärkningsvärda namnen bland dem som ska delta inkluderar,

Vad finns i boxen?

De som går med i det roliga i Tokenization Sandbox kan förvänta sig en mängd olika funktioner och funktioner som erbjuds. De listar följande lösningar som inkluderade:

 • Cap-tabell och filöverföring för investerarlista.
 • Tokenisering av cap-tabellen eller klientlistan på några minuter.
 • Driftsättning av den nyligen utfärdade token över en cap-tabell eller klientlista på några minuter.
 • Skapande av Keyless-plånböcker på några minuter som nås via webben med e-postadress och lösenord.
 • Investerarnas åtkomst till Keyless Wallet nås via en e-post / lösenordsstyrd webbplats.
 • Möjlighet för investerare att använda själv suveräna plånböcker i stället för deras Keyless Wallets.
 • Implementering av en kontrollfunktion för att göra det möjligt för emittenter att ta itu med bedrägliga eller felaktiga transaktioner, övergivande, undvikande och överföring vid dödsfallskrav.
 • Möjlighet att byta kedja på några minuter utan att påverka den underliggande säkerheten eller dess investerare.
 • Anslutning till tidigare integrerade tjänsteleverantörer

Medan Vertalo fortsätter att stödja flera blockkedjor har de gjort det klart att de tycker att Tezos är svaret, framåt, av olika skäl, som vi tittade på HÄR.

Vem är berättigad?

Med adoption som mål är det bekvämt att Tokenization Sandbox är öppen för ett stort antal kandidater. De som är berättigade till deltagande inkluderar:

 • Token-emittenter
 • Mäklare
 • Förmyndare
 • Utbyten
 • Alternativa handelssystem (ATS)

Med 27 rätt utanför porten borde det inte vara en överraskning att se företag som passar inom varje punkt som deltar.

Kommentar

Tillsammans med lanseringen av Tokenization Sandbox tog Dave Hendricks, VD för Vertalo, sig tid att dela sina tankar om vad programmet har att erbjuda. Sade han,

”Vertalo Sandbox-programmet är en innovation som är utformad för att minska hinder för digital tillgångstransformation och för att bemyndiga marknadsaktörer … För att skapa förtroende för de digitala transformationsprogrammen måste vi gå förbi dyra tjänster för råvarutransaktioner som symbolutgivning. ”

Han fortsätter,

”Vertalos sätt att göra detta är att ge företag möjlighet att modellera och lära av sina tokeniseringsaktiviteter, på ett freemium- och riskfritt sätt, i Vertalo Tokenization Sandbox. När företag slutför sin kapitalstruktur, insamlingsstrategi och emitteringsprocess kan Vertalo hjälpa dessa företag genom att flytta dem till produktion, eller så kan de söka tjänster från en annan leverantör om Vertalo inte passar. Att exponera investeringsbanker, emittenter och mäklarhandlare för Vertalos användarvänliga plattform kommer att driva oss långt före var vi är idag. ”

Bygga fart

Om du känner igen namnet ‘Vertalo’ kan det hända att vi nyligen tittat på deras arbete med RECM. I det här utseendet diskuterar vi tokeniseringen av upp till $ 300 miljoner i fastigheter, med Vertalo som grundar hela processen.

Vertalo to Underpin Tokenization Effort Surrounding RECM Portfolio

Vertalo

Vertalo grundades i Austin, Texas, och grundades 2017. Samtidigt som Vertalo specialiserat sig på cap-table management har de utökat sina möjligheter och tillhandahållit en mängd olika tjänster kring digitala värdepapper..

VD Dave Hendricks övervakar för närvarande företagets verksamhet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map