Securitize lanserar verktyg för att säkerställa framgångsrika transaktioner

Verifiering före handel

Securitize, en branschledande utgivningsplattform, har just tillkännagett lanseringen av sitt verktyg för verifiering före handel.

Denna lansering representerar ytterligare ett steg framåt i funktionalitet inom deras plattform genom att erbjuda investerare möjligheten att säkerställa en framgångsrik handel med digitala värdepapper.

På grund av digitala värdepappers komplexa natur är det inte så enkelt som att skicka tokens från en person till en annan. En serie kontroller måste först göras för att säkerställa att båda plånböckerna är kompatibla både ur funktionalitets- och regleringssynpunkt. Dessutom måste en användare bestämma en lämplig mängd gas för att säkerställa att transaktionen behandlas.

Detta nya verktyg automatiserar dessa steg, vilket gör hela processen mycket enklare för användarna. Securitize hade följande att säga i sitt tillkännagivande av denna nya tjänst.

”Detta verktyg använder en av funktionerna i Securitize DS-protokoll för att förvalidera föreslagen handel med en DS-protokolldriven digital säkerhet. Genom att bara ange plånboksadresserna kan du verifiera om en transaktion kommer att godkännas enligt de begränsningar och regler som är specifika för den valda tokenen. Genom att använda Verifieringsverktyget före handel kan du undvika att spendera gas för en handel som inte kommer att genomgå, och i många fall ger verktyget till och med en anledning till varför en handel inte är möjlig. ”

Gas

Gas hänvisar till vad som i huvudsak är ”bränslet” som behövs för att slutföra en transaktion på Ethereum blockchain. Med nätverket som fortfarande använder ett arbetsprotokoll är framgångsrika transaktioner beroende av att en grupp gruvarbetare lånar ut sin beräkningskraft till processen. Gruvarbetare arbetar dock inte med att bearbeta transaktioner gratis. Enkelt uttryckt är gas kompensationsbeloppet, i form av ETH, som krävs av gruvarbetare för att slutföra en transaktion i nätverket.

Även om det finns olika minimikrav för gas som behövs för att en transaktion ska lyckas, kan nätverksanvändare välja att bidra med högre nivåer av gas om de letar efter att deras transaktion ska behandlas snabbare.

När det gäller DS-protokollet behövs fortfarande gas, eftersom det är en specialiserad variant av den populära Ethereum-baserade ERC-20-standarden. Medan mängden gas som används per transaktion är minimal, ökar det ändå med tiden. Genom att få förmågan att verifiera om en transaktion kommer att lyckas med hjälp av Securitize’s verifieringsverktyg före handel kan användarna vara mer effektiva i både sina utgifter och tidshantering.

Nuvarande beskärning

Securitize har varit en av de mest trafikerade utgivningsplattformarna hittills, med 10 tokensemissioner – och växer. Följande är skörden av tokens som stöds i verifieringsverktyget före handeln i skrivande stund.

 • SPiCE VC
 • Blockchain Capital
 • Science Blockchain
 • LDC Crypto Universal PLC Digital Securities
 • Protos-token
 • Augmate
 • Aspencoin
 • Cityblock Capital

Överföringsagent

I ett nyligen positivt drag utsågs Securitize till överföringsagent av SEC. Detta placerar dem nu som direkta konkurrenter till företag som VStock Transfer och Horizon Globex.


SEC delar upp rollen som en transferagent i tre huvudkategorier. De är som följer:

 • Utfärda och avbryta certifikat för att återspegla ägarförändringar
 • Fungera som mellanhand för företaget
 • Hantera förlorade, förstörda eller stulna certifikat

Securitize får SEC Transfer Agent-godkännande

DS-protokoll

Medan DS-Protocol är den egna specialiseringen för värdepapperisering har olika andra företag beslutat att skapa sin egen väg och skapa sin egen variant. Följande protokollstandarder är några av de ledande konkurrenterna.

 • hamn
 • Regulerad tokenstandard (R-token)
 • Vertalo
  • V-Token
  • Polymath
   • ST-20
   • Säkerställ

    Säkerställ är en utgivningsplattform som grundades 2017. De är verksamma i USA och har lyckats etablera sig som, utan tvekan, branschledande när det gäller digitala värdepapper. Medan de flesta utgivningsplattformar fortfarande arbetar för att komma igång har Securitize redan framgångsrikt hjälpt 10 kläder genom tokeniseringsprocessen.

    VD Carlos Domingo övervakar för närvarande företagets verksamhet.

    I andra nyheter

    Följande artiklar gräver lite djupare in i de olika beteckningarna som delats ut till deltagare inom den digitala värdepapperssektorn – med Securitize som innehar flera av dessa. Kolla in dem för att lära dig mer om dessa och de senaste tokens som görs tillgängliga av Securitize!

    Titlar och beteckningar bland branschdeltagare

    Curzio Aktieägare – Securitize Issues 10th Token

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map