Polymath skrotar två projekt, honing in på Vision for Digital Securities

Polymath kommer i fokus

Under övervakning av VD, Kevin North, har Polymath sett fyra produktinitiativ skrotas under det senaste året. De senaste två var nyligen meddelat, när företaget försöker fokusera sina ansträngningar på utvecklingen av deras ”Service Provider Marketplace” och deras ”PolyMesh” nätverk.

Det finns i allmänhet bara några få vägar som företag har gått inom sektorn för digitala värdepapper.

  1. Skapa och erbjuda ett omfattande paket med tjänster anpassade till investerare och små och medelstora företag
  2. Utveckla en specialiserad tjänst och gå samman med likasinnade företag som erbjuder gratis tjänster
  3. Skapa en marknadsplats som fungerar som ett hem för de företag som använder det andra alternativet

Genom deras tjänsteleverantörsmarknad har Polymath fått dragkraft inom branschen som det tredje alternativet. De erbjuder en white-label tokenization-tjänst, som ger den nödvändiga plattformen för att en STO ska slutföras av ett små och medelstort företag, samtidigt som de ger tillgång till olika företag och deras nischtjänster..

Uppsägningar

Denna speciella avskaffande av initiativ ledde till att Polymath avskedade 10 anställda. Även om detta kan låta som ett negativt är det uppenbart att Polymath har en tydlig vision och arbetar för att få det i fokus. Eftersom den digitala värdepapperssektorn är i början kan ineffektiva utgifter och felplacerade ansträngningar orsaka kaos på företagets utveckling.

Genom svåra beslut som detta kommer Polymath förhoppningsvis att befinna sig på en mer direkt väg till en produktiv framtid – gynnar inte bara de själva utan alla branschdeltagare.

PolyMesh

De ovannämnda åtgärderna vidtogs till stor del på grund av löftet i PolyMesh-nätverket under utveckling. Detta är ett blockchain-baserat nätverk som företaget avser att fungera som det första som skräddarsys för digitala värdepapper.

Även om det tjänar branschen bra är Ethereum inte byggt för ett specifikt syfte. Eftersom den digitala värdepapperssektorn kräver unik strukturering av tokens för att säkerställa överensstämmelse med lagstiftningen, tror de att ett specialbyggt nätverk är svaret på ett större branschintroduktion.

Vid tillkännagivandet av PolyMesh i maj gjordes tre huvudpunkter som förklarade varför flytten var viktig.

  1. En ”robust och transparent uppsättning finansiella primitiver”
  2. Ett system som möjliggör inte bara tillväxt utan separering mellan identitet, äganderätt till tillgångar och efterlevnad.
  3. Incitament för deltagande

Polymath tillkännager ”PolyMesh” – En specialbyggd blockchain för digitala värdepapper

Kommentar

I sitt tillkännagivande tog flera representanter från Polymath sig tid att kommentera. Följande är vad var och en hade att säga i frågan.


Thomas Borrel, CPO i Polymath, uppgav,

”Vi är glada över att fortsätta våra ansträngningar att samarbeta med högkvalitativa företag som ger verkligt värde till världen av säkerhetstoken … Polymath Token Studio har gjort det möjligt för flera företag att dra nytta av automatiseringen och effektiviteten hos säkerhetstoken, och vi ser fram emot den nya erfarenhet och funktioner som Polymesh, blockchain som är specialbyggd för säkerhetstoken, kommer att ge ut på marknaden. ”

Kevin North, VD för Polymath, uttalade,

”Vi kommer inte att säkra … Vi avbröt två stora initiativ när jag gick med i företaget förra hösten, och vi släpper nu ytterligare två produkter som var i planeringsfasen på Polymath. Företaget är hälsosamt och vi vill förbli fokuserade – Polymaths vision är att bli teknikledare som hjälper till att få värdepapper till blockchain. Vi gör detta genom att tillhandahålla en vitmärkt plattform för tokenisering och en säkerhetsinriktad blockchain där alla säkerhetstoken kan finnas. ”

Polymath

Polymath är ett Toronto-baserat företag som grundades 2017. Detta unga företag har lyckats etablera sig som en ledare inom den digitala värdepapperssektorn som utvecklas. De kunde göra det genom sina olika tokenstandarder och tokeniseringsplattform – vilket ledde till att över 120 säkerhetstoken distribuerades hittills.

Företagsverksamheten övervakas för närvarande av VD Kevin North.

I andra nyheter

Sedan tillkännagivandet av deras ”Polymesh” -nätverk har Polymath fortsatt att slå vågor. Under processen har de befunnit sig i våra rubriker med regelbundenhet. Här är några artiklar som beskriver senaste händelser som involverar Polymath och likasinnade företag.

Polymath-kunder att dra nytta av CrowdEngine-tjänster

Belopp&Substance Introduced to Polymath ‘Service Provider Marketplace’

Blockpass för att erbjuda Onboarding-tjänster till Polymath-kunder

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map