Mandel – Var den förändring jorden behöver

Vad är ‘Almond’

Almond är ett blockkedjebaserat företag som vill se en ljus framtid för jorden. Företaget erbjuder en plattform som är inriktad på att uppmuntra konsumenter att utveckla utgiftsvanor med tanke på hållbarhet. Plattformen är mobilbaserad och kan användas på både IOS- och Android-system.

Den här kostnadsfria plattformen vill inleda en ljusare framtid genom incitamentsuppgifter som:

 • Köputmaningar
 • Tankeväckande tips för att använda hållbara varor och tjänster
 • Actionutmaningar
  • Skräddarsy vanliga handlingar som motion, duscha etc. för att återspegla en hållbar attityd
  • Motverkande utmaningar
   • Uppmuntran till deltagande i koldioxidutjämnande aktiviteter.
   • Genom att spela och stimulera slutförandet av sådana uppgifter hoppas man att vanor kommer att förändras, och vi kommer inte längre bara vara okunniga om de aktuella problemen. Snarare kommer vi att delta i hållbara aktiviteter som standard.

    Vad är problemet?

    Vi lever i en bortkastad värld. De flesta av oss är helt enkelt okunniga om mängden avfall som skapas varje dag, genom normala vardagliga uppgifter och aktiviteter. Detta avfall är ofta motiverat i bekvämlighets namn. Medan vissa företag har börjat värma sig mot tanken på hållbarhet (inga fler “one use” -artiklar) är det fortfarande ett sorgligt underutvecklat drag inom de flesta branscher..

    En stor del av problemet är helt enkelt bristen på öppenhet som konsumenterna ger. Människor är inte ofta okunniga på grund av sitt eget val – du kan inte veta vad du inte vet. Konsumentvaruindustrin behöver ett användarvänligt och effektivt sätt att kommunicera till världen, hållbarhetsnivån i sina produkter. Förhoppningsvis kan konsumenter genom detta göra ett aktivt val att köpa ”gröna”.

    Hur kommer mandel att lösa det?

    Almond avser att lösa problemen som diskuterats ovan genom fortsatt utveckling av sin plattform. För att säkerställa ständig utveckling har företaget beslutat att vara värd för sitt eget erbjudande om säkerhetstoken. Detta insamlingsevenemang kommer att underlättas av TokenMarket – en brittiskbaserad utgivningsplattform med starka resultat inom crowdfunding.

    Under försäljningen avser Almond-teamet att samla in 2,4 miljoner pund. De anger att dessa medel inte bara täcker deras släppta färdplan, utan ger företaget en 2-årig landningsbana för att uppnå sina mål.

    Dessa digitala värdepapper, kända som mandelaktier, representerar en tillgång som kombinerar fördelarna med blockchain – transparens, oföränderlighet, effektivitet etc. – tillsammans med traditionella investeringar. Som sådan representerar dessa tokens inte bara äganderätt, utan också utdelning.

    Eftersom det här är digitala värdepapper som säljs genom finansieringsevenemanget kommer deltagandet naturligtvis med begränsningar. För att lära dig mer om behörighet, se till att besöka Almond-webbplatsen HÄR.

    Laget?

    Med utgångspunkt från deras erfarenheter inom en rad olika branscher är följande individer väl rustade för att säkerställa Mandels ljusa framtid.

    Oliver Bolton – VD

    Thomas Matecki – CTO

    Rory O’Grady – CPO

    Lorenzo Curci – COO

    Teamet grundade Almond 2017 och fortsätter att styra sin verksamhet idag.

    Kommentar

    I ett pressmeddelande nyligen kommenterade både Oliver Bolton och Ransu Salovaara, VD för TokenMarket, den utveckling som diskuteras här idag.

    Oliver Bolton, VD för Almond, anges,

    “Mandel är utformad för att säkerställa att de som handlar hållbart och verkligen förändrar sitt beteende belönas för att göra det. TokenMarkets stora erfarenhet av världen av symbolutgivande, rådgivning och teknik innebar att det var ett enkelt beslut att arbeta med dem. Vi är glada över vårt partnerskap med TokenMarket och framtiden framöver. ”

    Ransu Salovaara, VD för TokenMarket, anges,

    ”Hållbar konsumentism är en fråga som vi anser måste behandlas. Almonds arbete är verkligen banbrytande för hur människor kan handla hållbart och uppmuntrar dem att veta mer om vad de köper och använder blockchain-teknik för att spåra dess leveranskedja. TokenMarket är stolt över att arbeta med ett företag som verkligen kan hjälpa till att förändra det sätt som konsumenterna handlar på. ”

    Vad kommer härnäst?

    De på Almond har utarbetat en färdplan som tar dem från nu till 2020. Här är en kort titt på några viktiga markörer längs deras väg.

    19 april 2019 – Erbjudande om säkerhetstoken öppnas för allmänheten

    19 september 2019 – Hela plattformen går live i Storbritannien

    Q1 2020 – Plattformspilotlanseringar i USA

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map