Investera i tZERO- Allt du behöver veta

tZERO är en sekundärmarknad och blockchain ekosystem som främst fokuserar på traditionellt illikvida investeringar. Dessa investeringar, såsom private equity i stora privata företag eller kommersiella fastigheter, ger investerare begränsade möjligheter till sekundär likviditet.

Även när en investerare hittar en sekundär handelsplattform är processen notoriskt långsam och dyr. Dessutom saknar denna typ av investering transparens jämfört med traditionella värdepappersinvesteringar. Dessa skäl har lämnat investerare brist på förtroende för marknaden. tZERO försöker återfå detta förtroende via en öppen blockchain-baserad strategi som sätter investerarnas behov först.

Enligt företagets grundare och tidigare VD, Patrick Byrne, målet med tZERO var att ge användarna möjlighet att inte längre förlita sig på traditionella institutionella marknadsstrukturer. Snarare såg han en ny typ av handelsplattform baserad på kryptografiskt säkrade, decentraliserade ledgers som gav förbättrad marknadsintegritet.

Mindre likviditet på marknaden

Privat likviditet är en annan marknad som tZERO har potential att revolutionera. Idag är det hälften så många offentliga företag som det var 2000. Företag fortsätter att vara privata och fokusera på insamlingskampanjer som är exklusiva för ackrediterade investerare. Ackrediterade investerare är investerare som har över 1 miljon dollar i likvida medel. Dessa händelser, så kallade privata serie A-finansieringsrunder, är begränsade för de flesta investerare.

tZERO är ett perfekt tillskott till branschen eftersom det ger marknaden ett enkelt sätt att tokenisera och handla värdepapper av hög kvalitet i olika branscher. 

. På detta sätt var tZERO banbrytande i arbetet med att öka effektiviteten och transparensen på kapitalmarknaderna genom sin nästa generations handelsplattform..

Hur tZERO ATS fungerar

tZERO ATS är det främsta alternativa handelssystemet för emission och handel med säkerhetstoken. tZERO ATS var en pionjär för den första rapporterade handeln med en blockchain-baserad säkerhet 2016. Denna plattform var bland de första som fick ett nick av godkännande från U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) att fungera. Som sådan är tZERO ATS den största sekundära handelsplattformen för digitala värdepapper i världen. 

TZERO Ekosystem

TZERO Ekosystem

tZERO ATS ändrar spelet eftersom det gör det möjligt för genomsnittliga investerare, genom sina abonnenter, att handla aktier i privata företag lika enkelt. Specifikt handlar kunder till tZERO ATS-abonnenter konventionella ocertifierade värdepapper. I tZERO ATS-ekosystemet fungerar de digitala värdepappren som ett medel för att ge investerare mer transparens snarare än en verklig tokeniserad säkerhet. Följaktligen hålls alla register fortfarande på samma sätt som traditionella värdepapper.

I tZERO ATS-ekosystemet handlar alla köpare och säljare genom en mörk pool. Denna strategi gör det möjligt för tZERO ATS att fungera som en matchmaker i transaktionerna. 

Historia av tZERO


tZERO ATS är ett helägt dotterbolag till tZERO Group, Inc. (tZERO). tZEROs resa till toppen börjar 2014. Det var vid den tiden som företagets VD började arbeta med Overstocks Medici blockchain-projekt. Målet med Medici var att låta Overstock utveckla blockchain-tekniken. tZERO är ett dotterbolag till Medici Ventures, det blockkedjefokuserade helägda dotterbolaget till det börsnoterade företaget Overstock.com Inc. (NASDAQ: OSTK). 2016 förvärvade tZERO tZERO ATS. 

År 2018 slutförde tZERO emissionen av sina preferensaktier, serie A (TZROP). TZROP emitterades i en nyemission till investerare som hade tecknat avtal för framtida eget kapital före den 6 augusti 2018 och helt finansierat till och med den 8 augusti 2018, slutet av TZROP-erbjudandet..

Joint venture med BSTX

Samföretaget mellan tZERO och BOX Digital tillkännagav i juni 2018, Boston Security Token Exchange LLC (BSTX), avser att driva en amerikansk nationell värdepappersutbytesfacilitet av BOX Exchange LLC och stödja handel med säkerhetstoken. tZERO arbetar för att skapa nödvändig teknik och kommer att hantera den pågående teknikimplementeringen, administrationen, underhållet och supporten. BOX Digital tillhandahåller ledande ledning och expertis inom regleringen. Påbörjandet av verksamheten för BSTX är föremål för godkännande av SEC avseende de föreslagna handelsreglerna för BSTX och andra frågor relaterade till dess verksamhet.

tZERO Crypto

tZERO Dapp

tZERO Dapp

Från och med den 1 januari 2019 förvärvade tZERO 100% av kapitalandelen i tZERO Crypto, Inc., tidigare Bitsy, Inc. (tZERO Crypto), en start som grundades för att skapa en regelbunden bro mellan kryptovaluta och fiatvaluta för privatkunder. tZERO Crypto började begränsad verksamhet under 2018 och tZERO utökade kryptovalutaplånets kapacitet under hela 2019. tZERO Crypto tillhandahåller nu plånbok och växlingstjänster utan kryptovaluta som gör det möjligt för kunderna att lagra, köpa och sälja vissa kryptovalutor via mobilapplikationen tZERO.

Rekordtillväxt

I juni 2020 registrerade tZERO rekordtillväxt på plattformen. Idag står tZERO ATS för över 90% av all global handelsvolym för säkerhetstoken. Dessutom ansvarar plattformen för över 80% av sektorns totala dollarvärde. Anmärkningsvärt är att nyheterna om dessa milstolpar pressade Overstocks aktier upp med 8%.

Hur man handlar på tZERO ATS

För att handla på tZERO ATS måste du registrera dig för ett mäklarkonto. Denna process kräver att du slutför en fullständig registrering inklusive KYC / AML-efterlevnad. Kritiskt måste din mäklare vara abonnent på tZERO ATS. Ditt andra alternativ är att starta ett konto hos en mäklare som har ett avvecklingskonto hos en abonnent på tZERO ATS.

TZROP

TZROP är baserad på en ERC-20-standard och är en föredragen aktiesäkerhet som handlar uteslutande på tZERO ATS. tZERO-tokeninnehavare får kvartalsutdelningar motsvarande 10% av tZEROs justerade bruttointäkter. På detta sätt ger TZROP investerare direkt exponering för intäktsökning.

Hur får man TZROP

Du behöver en mäklare konto på Dinosaur Financial, LLC för att få tag på lite TZROP. Ursprungligen handlades denna token uteslutande av ackrediterade investerare. Emellertid meddelade tZERO att TZROP nu är tillgängligt för återförsäljning till icke-ackrediterade investerare enligt regel 144 enligt Securities Act of 1933.

tZERO ATS – En marknadsledare

Det tar bara en snabb inblick i tZERO ATS marknadsdominans för att fastställa den viktiga roll som denna plattform spelar på marknaden. tZERO ATS är en verklig pionjär inom säkerhetstoken. Följaktligen kommer denna plattform att förbli den dominerande handelsplatsen på den sekundära värdepappersmarknaden under kommande år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map