Hinder för branschen – Förvaring

På under två år har förvaltarskapet inom blockchain vuxit med stormsteg. För bara arton månader sedan publicerades publikationer om ”Det sorgliga tillståndet med krypto vårdnad”. Sex månader efter det noterades vårdnadslösningar som en snabbt utvecklande innovation inom branschen.

En viktig drivande faktor bakom utvecklingen sett med avseende på vårdnadshavande beror på berättelsen om ”institutionellt kapital” som kommer in i kryptovärlden. Om detta ska inträffa kommer de att kräva att betrodda företag tillhandahåller den här tjänsten.

Idag har olika företag som insett bristen på lösningar i branschen lanserat och etablerat början av antagande. Följande är några av dessa företag och vad de tar med till bordet.

Ankring

I en ny och lovande bit av nyheter investerade gigantiska betalningshantering, VISA, Blockchain Capital och andra $ 40 miljoner USD i en blockchain-baserad vårdslösning – Anchorage. Denna höjning representerade en serie B, där företaget tidigare samlade in 16 miljoner dollar i serie A för bara några månader sedan.

Detta unga, lovande företag har tagit ett annat tillvägagångssätt för att tillhandahålla en säker tillflyktsort för digitala tillgångar. I stället för att använda lösenord och användarnamn förlitar sig plattformen på en blandning av mänsklig och artificiell intelligens för att verifiera transaktioner på vitlistade enheter.

Anchorage har sagt att deras plattform med tiden kommer att stödja alla former av digitala tillgångar. Denna mångsidighet och intresset för sektorn som företag som VISA visar pekar på en ljus framtid.

Obundet teknik

En av de mest efterlängtade lanseringarna av digitala värdepappersbörser under 2019 är den kommande Archax Exchange. Med en planerad lansering under Q4 2019 är det absolut nödvändigt för Archax att etablera alla nödvändiga partnerskap och tjänster förr än senare. Den senaste pusselbiten att hamna på plats var beslutet att använda vårdtjänster, som erbjuds av Unbound Tech.

Unbound Tech, som verkar från New York, har utvecklat en DLT-baserad plattform som bryter upp och lagrar data bland olika parter. Detta görs i avsikt att eliminera en enda svaghet i ett lagringsnätverk. Utan tvekan ledde deras innovativa och polerade plattform till detta strategiska partnerskap.

Obundet teknik – Math Over MatterObundet teknik - Math Over Matter

Titta på den här videon på YouTube

Koppar

Ökningen av digitala värdepapper har också lett till ökningen av många utgivningsplattformar. För att fortsätta att tilltala sina kunder måste var och en av dessa plattformar antingen erbjuda sina kunder direkt tillgång till en vårdtjänst eller omdirigera dem till en tredje part.

En av de mest lovande utgivningsplattformarna, SWARM, har hittills upplevt bättre antagande än de flesta. Genom att inte erbjuda någon ‘intern’ vårdtjänst etablerade SWARM ett strategiskt partnerskap med brittiska Copper.

Koppar tillhandahåller vårdnadshavare av institutionell kvalitet genom att använda en metod som kallas ”air-gapping”. Detta hänvisar helt enkelt till praxis att se till att deras kylförvaringsenheter inte bara är anslutna till internet utan också anslutna till någon annan enhet som upprätthåller en internetanslutning.

Då SWARM-grundaren Philipp Pieper upprättade sin allians fick han högt beröm för koppar. Han uppgav, ”Integrationen mellan koppar och SWARM passar utmärkt på grund av kompatibiliteten för våra teknologier såväl som våra team … Koppar ger den nivå av säkerhet och bekvämlighet av institutionell kvalitet som är absolut nödvändigt för införandet av digitala värdepapper av institutionella investerare och detaljhandeln, ”

Coinbase

Älska dem eller hata dem, Coinbase är fortfarande i framkant inom blockchain-industrin. Detta innebär att när deras vårdslösning, ‘Coinbase Custody’, meddelade stöd för sin första digitala säkerhet, representerade det ett viktigt steg.

Anledningen till att detta steg är viktigt kan delas upp på olika sätt, men är främst positivt på grund av den ökade exponeringen som Coinbase kommer att ge den framväxande digitala värdepapperssektorn. De flesta deltagare i blockchainvärlden är väl insatta i ICO, men har inte nödvändigtvis utsatts för STO och DSO. Stöd för tillgångar som utfärdats genom dessa kapitalgenereringshändelser, av en branschledare, är definitivt ett steg framåt.

TokenSoft Knox plånbok

TokenSoft har varit ett av de mest trafikerade företagen inom den digitala värdepapperssektorn under hela 2019. Ett av deras olika steg framåt kom genom deras olika vårdlösningar för kundkrets. Medan företaget har bildat en allians med Coinbase Custody har TokenSoft utvecklat en egen lösning för intresserade.

”Knox Wallet” är namnet på detta erbjudande. Det är en mobil vårdnadslösning som ger fullt stöd för olika digitala säkerhetsprotokoll.

  • ERC-1404
  • Harbor R-Token
  • Polymath ST-20
  • Säkerställ DS-20

Knox ger sina användare säkerhet genom att använda olika taktik. Dessa inkluderar kylförvaring, rollbaserad åtkomstkontroll och kryptografisk autentisering.

Medan Knox förblir i beta, har det potential att bli en nyckelaktör inom den digitala värdepapperssektorn. Det är fortfarande en av de enda mobilbaserade depålösningarna som stöder tillgångsklassen.

Fortsatt tillväxt

En hel delmängd av blockchainindustrin föddes i grunden från ingenting på mindre än två år. Sedan dess har den vuxit till en lovande grupp av tjänsteleverantörer. Medan tid och utveckling går långsamt just nu, reflekterar man över tillväxten inom blockchain fantastiska utvecklingshastigheter, vart du än tittar.

De företag som diskuteras här idag skriver i huvudsak planen för vårdnadslösning i farten. Eftersom dessa banbrytare visar vad som fungerar och vad som inte fungerar, bör vi fortsätta se alltmer polerade lösningar presenteras. Ett sådant exempel kan visa sig vara det kommande Facebook-projektet, Calibra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me