Digital Securities Consortium bildades mellan deltagare i branschen

Konsortium

I ett försök att påskynda den globala expansionen av digitala värdepapper inom modern ekonomi, ett par kanadensiska företag har gått samman. Denna strävan genomförs bland annat av Polymath och KABN. Det har resulterat i vad de kallar ett ”konsortium”.

Tanken bakom detta konsortium är att ”vad som är bra för en är bra för alla.” Även om deltagande företag kan överlappa vissa tjänster, kommer de att gynna alla genom att växa den totala branschen..

Det slutliga målet för detta konsortium är deras vädjan till symboliska emittenter genom att förenkla tillgången till och användningen av tjänster som är nödvändiga för att utfärda digitala värdepapper. Genom att samla sina resurser kan denna parning av företag nu erbjuda en omfattande tjänstepaket som säkerställer en enkel tokeniseringsprocess för intresserade företag.

Rollsamtal

Som sagt är detta konsortium inte begränsat till enbart Polymath och KABN. Även om de båda kommer att spela viktiga roller genomförs strävan initialt av följande företag, med listan utan tvekan att växa med tiden.

 • Tokenise.io (Storbritannien)
 • MLG Blockchain (Kanada)
 • Hyperion Technologies (USA)
 • Hassans (Gibraltar)
 • Crypto SA (Australien)
 • Ten Capital (USA)
 • Razlin Capital (Storbritannien)
 • Global Blockchain Network (USA)
 • Evoke Capital (Kanada)
 • Säkra digitala marknader (Kanada)
 • Digital Assets Management (Gibraltar)

Som framgår av listan ovan, tillhandahållen av Polymaths utfärdade uttalande, är detta konsortium verkligen en global strävan. Företag som erbjuder olika tjänster finns från flera delar av världen.

Kommentar

Efter tillkännagivandet av det planerade konsortiet talade VD för både KABN och Polymath om behovet av en sådan strävan.

Kevin North, VD för Polymath, anges,

”Vår lösning stöder skapandet av digitala värdepapper från ett brett utbud av traditionella och icke-traditionella tillgångar … Avsikten med detta partnerskap är att skapa en modell för bästa praxis för kunder som behöver hjälp med hela STO (Security Token Offering) . I den här modellen skulle emittenten arbeta med ett integrerat nätverk av leverantörer som är engagerade i att säkerställa att erbjudanden överensstämmer med värdepapperslagar, regler och regler över flera jurisdiktioner och handelsplattformar, vilket ökar värdepropositionen genom att minska avståndet och friktionen mellan investerare och emittenter. Hittills är hela STO-banan inte tydlig för de flesta av våra emittenter, så vi bildade detta partnerskap i avsikt att göra detta till en mindre skrämmande resa. ”

Ben Kessler, VD för KABN, anges,

”I samarbete med Polymath stöder KABN kraven för digitala värdepapper med sin Always On-lösning som ger en snabbare, bättre och mer ekonomisk lösning för emittenter och investerare för att validera och verifiera identitet, KYC och AML och hantera likviditetsprogram … KABN är också första företaget som tokeniserar sina företagstillgångar och skapar digitala värdepapper med denna process, vilket visar modellen och banar väg för andra att göra detsamma på ett sätt som uppfyller juridiska säkerhetsregler och förordningar och stöder ett värdeproposition för intressenter, Blockchain-samhället, emittenter och investerare. ”

KABN


KABN är ett Vancouver-baserat företag som grundades 2017. Företaget är specialiserat på moderna finansiella tjänster som sträcker sig från blockchain-baserad identifiering till ett VISA-godkänt kort kopplat till kryptobaserade innehav.

Polymath

Polymath är ett Toronto-baserat företag som grundades 2017. Företaget strävar efter att främja utvecklingen och antagandet av digitala värdepapper inom modern ekonomi. I ett försök att uppnå detta har de utvecklat flera token-standarder, vilket underlättar processen för tokenisering för alla intresserade företag.

I andra nyheter

Polymath är ledande inom digitala värdepapper. Med detta i åtanke bör det inte komma som en överraskning att de prydde våra rubriker flera gånger nyligen. Nedan följer några artiklar som beskriver tidigare ansträngningar och utvecklingen av Polymath de senaste månaderna.

Polymath bevisar DEX-säkerhetstoken-koncept

LeadBest och Polymath bildar partnerskap för att skapa säkerhetstoken-system

Säkerhetstokenplattform, Polymath (POLY), listad på växande antal utbyten

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map