CoinMint – Effektiv, grön gruvdrift

Vem är CoinMint?

CoinMint grundades i början av 2015 och är ett företag som vill förenkla kryptovaluta gruvindustrin.

Det ligger på över 1300 hektar mark, med anläggningen som drar nytta av en särskild vattenkraftsdamm 3 km från platsen. Detta innebär att anläggningen främst drivs av helt förnybar energi.

De är en av världens största gruvanläggningar och en av de mest effektiva. Genom att använda olika kraftkällor och den senaste tillgängliga hårdvaran drar CoinMint gränserna för gruveffektivitet.

Vad är problemet?

Cryptocurrency mining är en svår och komplex process. Även om den faktiska gruvdriften kan vara enkel, är beräkningarna med utgifter inte. De som är intresserade måste ta hänsyn till utrustning, maskinvarans livslängd, elkostnader, kylåtgärder etc. Med den enorma ökningen av Bitcoin hash-priser under 2018 är det helt enkelt inte möjligt att vara en produktiv gruvarbetare i liten skala längre..

Hur kommer CoinMint att lösa det?

CoinMint ser ut att lösa problemet genom att tillhandahålla fraktionerat ägande av hashraten från deras toppmoderna gruvanläggning i norra New York. Denna anläggning använder både vattenkraft och vindkraftkällor. På så sätt kan de effektivt köra ASIC-enheter för att bryta Bitcoin. Med ett partnerskap etablerat med Samsung för att tillhandahålla hårdvaran har företaget eliminerat många av de inköpsproblem som för närvarande plågar konkurrenter.

Genom sin gruvanläggning kan investerare som är intresserade av gruvdrift delta och undvika följande hinder i samband med processen

  •          Hårdvara förvärv och underhåll
  •          Kör kostnader
  •          Effektbehov & leverans
  •          Anläggningens plats
  •          Kylningsåtgärder behövs

Det här är bara några av de exempel på problemen som CoinMint tar bort från blivande gruvarbetares axlar och placerar på egen hand.

CoinMint erkänner dock marknadsintresset för gruvdrift. De känner också igen det skiftande marknadssentimentet mot säkerhetstoken och de fördelar de erbjuder. I detta fall känns CoinMint som om de är den perfekta lösningen för investerare att delta i deras verksamhet.

Genom att erbjuda sin egen säkerhetstoken kan investerare äga en fraktionerad andel av anläggningens biprodukt – Hash-hastighet. Intäkterna från gruvprocessen delas upp som sådan.

  •          75% delas upp proportionellt mellan tokeninnehavare
  •          25% behålls av CoinMint för att upprätthålla verksamheten och som en prestationsavgift

För att göra investeringen mer spännande kommer investerare att dra nytta av DAGLIGA utdelningar. Denna unika utdelningsstruktur gör att de sticker ut från traditionella investeringar som vanligtvis ser att investerare får utdelning inte kortare än kvartalsvis.

Team?


De bakom CoinMint-projektet insåg behovet av att skilja sig från förpackningen. Olika gruvutrustningar finns i Nordamerika, men ingen av dem erbjuder investeringar strukturerade som möjligheten som CoinMint erbjuder. Här är några av hjärnorna på CoinMint som ligger bakom idén.

Ashton Soniat – President

Prieur Leary – CTO

Steve Wang – finanschef

Kyle Carlton – General Counsel

Kathleen Schneider – Controller

Vad kommer härnäst?

Cryptocurrency mining är inte en bransch där du kan lägga en grund och sedan luta dig tillbaka och koppla av. Att vara lönsam kräver ständig uppgradering av hårdvaran som används. Detta innebär att tillräckliga företagsintäkter måste återvinnas konsekvent till hårdvaruuppgraderingar och underhåll. Detta är det enda sättet att ligga före konkurrenterna och förbli en bra investering för dem som har tillhandahållit medel till företaget.

Förutom de ständiga uppgraderingar som krävs av branschens natur, förvänta dig att se CoinMint-tokens på sekundära marknader inom en snar framtid. Eftersom många plattformar utvecklas för att underlätta handel med värdepapper på sekundärmarknaden kommer de som investeras i CoinMint att dra nytta av likviditetsnivåer som aldrig sett tidigare.

Den första distributionen av deras ERC-20-kompatibla token som kallas CBM underlättas av värdepappersplattformen Securitize.

För att lära dig mer om projektet, se vår CoinMint token-listningssida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map