BitBond och Klickown till Tokenize German Real Estate

Digitaliserade fastigheter

Ett par tyska företag, som är direkt involverade i digitala värdepapper, har nyligen gjort det meddelat en kommande investeringsmöjlighet.

Bitbond och Klickown har låtit världen veta att de kommer att underlätta tokenisering av fastigheter redan i januari 2020. Paret har angett att det kommer att finnas olika samarbeten i framtiden, med detta helt enkelt en “hoppande” -punkt.

De finare poängen

Under evenemanget kommer försäljning och distribution av skuldinstrument i form av digitala obligationer med stöd av tyska fastigheter.

Följande punkter beskriver några av de finare detaljer som rör möjligheten.

  • Utfärdas på Stellar blockchain
  • Regleras genom BaFin
  • Minsta 10 € investering
  • 4-7% årlig avkastning
  • 3-10 års löptid med huvudutbetalning vid mognad
  • Bostadsfastigheter hittades i Lünenburg

Ett fantastiskt val

En intressant anteckning från deras tillkännagivande är beslutet att använda Stellar blockchain. Under de senaste månaderna har den digitala värdepapperssektorn visat en benägenhet att använda Stellar för sin verksamhet. Följande artiklar är bara två exempel på detta, vilket visar att de antagits både inom och utanför Tysklands gränser.

Tokeniserande takvåningar i London och villor på grekiska öar

Stellar vald av Wevest för plattform för erbjudande av säkerhetstoken

Kommentar

När de tillkännagav sitt kommande projekt tog representanter från var och en, Bitbond och Klickown, sig tid att kommentera.

Radoslav Albrecht, VD för Bitbond, uppgav,

”Vi har förbättrat Bitbond avsevärt efter vår framgångsrika STO och godkännandet av vårt värdepappersprospekt för BaFins första tokeniserade obligation … Vi ser en enorm efterfrågan från finansiella tjänsteleverantörer och emittenter att digitalisera obligationsemissionsprocessen. Med vår teknik möjliggör vi tokeniserat bevis på ägande av värdepapper, samtidigt som vi minskar antalet förmedlare som krävs … Vi är mycket nöjda med att arbeta med ett så erfaret team av fastighets- och finanspersoner. ”


Wladimir Huber, Verkställande direktör för Klickown, uppgav,

”Vi kan till exempel klara oss utan klassiska komponenter i en fastighetsemission som globala certifikat eller dyra bankinsättningar. Istället litar vi på öppenhet och flexibilitet. Tack vare dessa enorma kostnadsbesparingar kan vi erbjuda våra investerare högre avkastning. KlickOwn-investerare investerar helt digitalt och enkelt hos oss. Efter att ha valt sin drömfastighet är de inte beroende av en fondförvaltares resultat, vilket är fallet med fastighetsfonder, till exempel fördelar som fastighetsägare. Hela fastighetsförvaltningen, dvs. kapitalförvaltning och fastighetsförvaltning, tar över KlickOwn. ”

Prata med Radoslav

Vi hade turen att nyligen ha fått en exklusiv artikel skriven och publicerad på vår webbplats av Bitbond VD, Radoslav Albrecht.

I den här artikeln diskuterade han Bitbonds väg, på väg till att fullborda den första reglerade STO inom nationen. Genom att uppnå detta har de i huvudsak skapat en plan för branschens doser och don’ts – och är glada att dela den.

Hur man får en STO godkänd av tyska tillsynsmyndigheter

Tyskt deltagande

Nyligen slutfördes en studie av branschdeltagare, Blockstate och Frankfurt School Blockchain Center. Fokus var att fastställa tillståndet för digitala värdepapper baserat på geografi.

Avhämtningen var att Europa var ledande, med de högsta nivåerna av branschdeltagande och adoption. När man tittade på de inom Europa var ett land ensamt på framsidan av förpackningen – Tyskland; samma nation som både BitBond och KlickOwn kallar hem.

EU tar ledningen över USA inom säkerhetstoken

BitBond

Bitbond lanserades 2013 och har verksamhet inom Tyskland. Hårt arbete som lagts in av teamet bakom företaget gjorde det möjligt för Bitbond att framgångsrikt slutföra den första reglerade STO inom Tyskland.

VD Radoslav Albrecht övervakar för närvarande företagets verksamhet.

KlickOwn

KlickOwn grundades 2019 och är ett ungt företag som har huvudkontor i Hamburg, Tyskland. Verksamheten har fokus på sitt mål att utveckla en decentraliserad fastighetsmarknad genom integration av verkliga tillgångar och blockchain-teknik.

Verkställande direktör Wladimir Huber övervakar för närvarande företagets verksamhet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map