TrustSwap är i spetsen för Marknaden för decentraliserad ekonomi (DeFi) när det gäller innovation, säkerhet och tjänster. Företaget är för närvarande ett av de enklaste sätten för användare och investerare att göra säkra och snabba kryptotransaktioner utan att behöva vara beroende av en pålitlig mellanhand.

trustswap defi-transaktioner

TrustSwap-bakgrund

Företaget skapades av den nuvarande VD Jeff Kirdeikis, som förklarar att ICO-perioden (Initial Coin Offering) för kryptovalutor påverkades av höga avgifter från advokater och pump- och dumpningsproblem med tokens.

När ett riskkapitalföretag investerade i ett kryptoprojekt med rabatt måste företaget som säljer tokens se till att mynten inte kommer att säljas omedelbart efter, vilket kraschar priset på token på marknaden. Medan advokater kunde lösa denna fråga till en avgift på 5–10%, ansåg Kirdeikis att det kunde finnas en billigare lösning för detta problem.

Det var därför han kom på idén om en smart-kontraktstjänst som möjliggjorde tidsbaserade betalningar. Denna lösning skulle bidra till att minska den negativa effekten av VC-företag som säljer de mynt de förvärvade till rabatt till marknadspriser som ger en krasch på marknaden.

Förstå TrustSwap-nyckelfunktioner

TrustSwap-plattformen tillåter användare i princip att byta pengar på ett tillförlitligt och säkert sätt. Användare kan vara 100% säkra på att betalningar kommer att behandlas ordentligt och vid en exakt tid på ett helt automatiserat sätt. Detta löser många problem på marknaden som påverkade användare och företag.

Användare kan också helt enkelt dela upp sina betalningar och använda olika datum för att skicka dessa medel. Det är värt att ta hänsyn till att TrustSwap för närvarande arbetar med alla Ethereum-baserade valutor som finns tillgängliga på marknaden, inklusive stablecoins som True USD (TUSD) och DAI, bland andra.

Det finns flera virtuella valutaföretag som för närvarande arbetar med stablecoins och betalar kunder och arbetare i dessa stablecoins. Det är därför det verkligen är viktigt att jobbet TrustSwap för närvarande gör med sina tjänster och funktioner.

Trust swap-nyckelfunktioner

TrustSwap sätt att arbeta

Denna plattform kommer att fungera på ett mycket enkelt och enkelt sätt för företag att kunna skicka och ta emot betalningar utan att behöva vara beroende av en betrodd tredje part. Genom att använda denna plattform måste användaren välja det belopp som ska betalas, antalet betalningar som ska göras och mottagarna av betalningarna.

Det finns många företag och använder fall relaterade till Trust Swap. Detta är verkligen något som kommer att revolutionera DeFi-marknaden och som skulle göra det möjligt för företag att minska sina tidsbehandlingsbetalningar. Automatisering av processer är också ett viktigt sätt att standardisera sättet för företag och nystartade företag, vilket förbättrar effektivitet och produktivitet.

TrustSwap-användningsfall

Företaget erbjuder för närvarande ett stort antal användningsfall som skulle göra det lättare för företag och investerare att hantera sina medel.

En av dem är relaterad till tidslåsta tokens. Det är möjligt att låsa in grundare och anställda-tokens i ett tidsbaserat släppschema för att öka förtroendet bland investerare och användare.

Många ICO: er och Inital Exchange-erbjudanden (IEO: er) kan låsa upp de tokens de skapade och helt enkelt överföra dem till användare, grundare och mer. Detta kan vara en negativ sak för investerare som söker transparens i hur betalningar och överföringar behandlas.

TrustSwap löser problemet genom att låta uppfinnare ha ett tydligt schema för hur betalningarna skulle behandlas från token-skapare till grundare och andra deltagare.

De Omedelbar vilja Genomförande skulle göra det möjligt för dig att skapa ett smart kontrakt som skickar pengarna du har till dina älskade när du har gått bort. Trots att detta är något som är definitivt sorgligt att prata, är det mycket viktigt att veta att de medel vi har inte kommer att sluta försvinna.

Ett av exemplen vi kan nämna de senaste åren var frågan som påverkade Quadriga CX Valutaväxling. Utbytet informerade i januari 2020 om att ägaren till plattformen Gerald Cotten dog på grund av en sjukdom som drabbade honom.

Huvudfrågan som drabbade användarna var det faktum att Mr. Cotten var den enda personen med information om de privata nycklarna till kryptovalutabörsen och de medel företaget hade. Fram till idag har det inte funnits någon information om vilken som kan vara den privata nyckeln till de medel som företaget innehar eller vilka plånböcker som användes av plattformen.

TrustSwap arbetar för att dessa problem inte ska uppstå igen. Om företag och användare vidtar nödvändiga åtgärder för att hantera sina medel ordentligt är TrustSwap redo att tillhandahålla nödvändig infrastruktur för att driva dessa betalningar.

Dessutom arbetar TrustSwap också med månadsvis och veckovis prenumerationer. Genom att använda plattformen kan användare enkelt ställa in och betala för prenumerationer med deras favoritkryptovaluta på marknaden. Medan det numera inte är möjligt att automatisera kryptobetalningar på traditionella plattformar är TrustSwap redo att göra det möjligt.

Detta skulle minska antalet timmar som krävs för att betala för dina prenumerationer eller för månatliga och regelbundna transaktioner som måste göras från företag eller enskilda användare till andra tredje parter.

Dessutom tillåter TrustSwap automatiserade anställdsbetalningar. Detta är en av de viktigaste sakerna relaterade till TrustSwap och hur det hjälper krypto-startups att förbättra sina standarder och effektivisera sina processer.

Lön är ibland en tidskrävande och dyr sak att göra för företag. I kryptovalutor kan saker bli tråkigare på grund av det stora antalet konton som måste läggas till, de belopp som behöver kontrolleras och mer.

Med TrustSwap är det möjligt att minska beroendet av gamla och föråldrade lönesystem. Genom att använda smarta kontrakt och blockchain-teknik är det verkligen möjligt att göra betalningar mer standardiserade, snabba och enkla.

Slutligen möjliggör denna plattform omedelbara presenter och betalningar. Pengarna kan skickas från en far till en son som för närvarande får en veckotillägg. Samtidigt är det möjligt för barnen att få en present eftersom det är deras födelsedag eller bara för att de förtjänar det efter att ha hjälpt hemma.

trustswap-funktioner - automatiserade anställdsbetalningar

Säkra tvåpartsbyten som drivs av smarta kontrakt

De smarta kontrakten som används av TrustSwap är också mycket användbara för att göra omedelbara och förtroendefulla affärer med någon i världen. Om du hittade en person som säljer en virtuell valuta för ett visst pris och du vill vara säker på att du kommer att få pengarna, kommer TrustSwap att göra det säkert och snabbt.

Plattformen låter dig ställa in de medel du vill skicka för kryptovalutorna och du måste vänta på att den andra användaren ska sätta in pengarna. När båda parterna når en överenskommelse kommer medlen att behandlas omedelbart och utan några problem.

Detta kan göra det väldigt snabbt och enkelt för användare att få de medel de väntade på utan att lita på en tredje part eller mellanhand. TrustSwap gör det bättre och enklare att hantera dina pengar, utbyta kryptovalutor och hantera pengar med en främling eller personer du inte känner.

exempel på trust swap-betalningar

Förstå TrustSwap-tjänster

TrustSwap kan vara mycket användbart för att utföra säkra, tidsrelaterade och låga avgifter. Som vi har nämnt i föregående avsnitt kommer detta att göra det enkelt för företag och användare som regelbundet hanterar kryptobetalningar.

Ett av exemplen företaget ger är ett företag som vill sälja tokens till en stor kryptoinvesterare. Företaget får ett erbjudande om att sälja 5000 token för $ 100.000. Naturligtvis vill företaget vara säker på att det kommer att få de medel som investerarna föreslår. Det är dock inte möjligt att veta om det kommer att hända.

Det är därför TrustSwap gör det lättare och eliminerar mellanhänder. Med den här plattformen kan företaget skicka tokens, som skulle släppas när 100 000 $ också skickas. Detta kommer att göra det enklare och snabbare för alla som är inblandade i transaktionen.

Dessutom vill företaget undvika en massiv försäljning av de 5 000 token som förvärvades med rabatt. Med TrustSwap-plattformen är det möjligt att skapa ett kontrakt som långsamt skulle frigöra medlen till investeraren. På detta sätt är det möjligt för företaget att vara säker på att det inte kommer att bli en massiv brist på den öppna marknaden.

Slutligen fungerar TrustSwap med mycket låga avgifter. Medan advokater och traditionella mellanhänder kan ta upp till 5% eller 10% av de transaktioner som används, arbetar TrustSwap med 1% avgift och 0,5% avgift om handeln sker med SWAP-token som skapats av företaget.

Förstå SWAP-token

TrustSwap-ekosystemet fungerar med TrustSwap-token som kommer att göra det mycket effektivare för parterna i en handel att bearbeta det.

SWAP-token som skapats av företaget har ett stort antal funktioner som kan återspeglas i deras styrning, bland annat belöningar, reducerade avgifter och stabilitet. Användare som har SWAP-tokens kan bli väljare för beslut om plattformsstyrning som kommer att forma ekosystemets framtid.

SWAP-innehavare vill verkligen vara en del av ett ekosystem som växer kontinuerligt. De kommer säkert att stimuleras till att utvidga ekosystemet och göra det mer effektivt över tid. Skulle de uppträda på ett olämpligt sätt skulle resultaten definitivt vara negativa för dem och radera all kortsiktig vinst som de kan få för att de uppför sig felaktigt.

Dessa tokens har ett deflationsschema där varje gång det byts ut på plattformen med dessa medel kommer de att brännas, vilket minskar den totala tillgången på SWAP-tokens. Detta innebär att det över tid kommer att finnas färre SWAP-tokens tillgängliga på marknaden.

Flera kryptovalutor har implementerat detta deflationsschema, vilket gör det möjligt för användare att få värde när de håller kryptovalutan och ser att deras totala utbud minskas över tiden. Det kommer att finnas 100000000 SWAP-tokens som kommer att utfärdas någonsin av TrustSwap.

Dessutom får de som använder SWAP-tokens för att utföra betalningar och genomföra transaktioner 50% rabatt på de avgifter de betalar. Om de använder någon annan kryptovaluta för att utföra överföringen måste de betala en 1% avgift snarare än det reducerade 0,5% -alternativet som görs tillgängligt av SWAP-token.

När det gäller belöningar som användare kan få när de håller valutan har TrustSwap inkluderat Staking. Staking är ordet som beskriver aktiviteten att hålla en kryptovaluta, skydda nätverket och få belöningar för att göra det. Du kommer att delta inte bara i styrningsprocessen i TrustSwap-nätverket utan du kommer också att få insatsbelöningar.

Belöningarna som spelare får kommer från de transaktioner som äger rum mellan parter som använder SWAP-token. Stakers och likviditetsleverantörer kommer att få 80% av transaktionsavgifterna, medan 10% av avgifterna för hantering av en transaktion kommer att brännas. Detta är det bästa sättet att stimulera spelare, deltagande i styrning och användare som vill vara långsiktiga investerare i TrustSwap-kryptokurrency..

Fördelningen av tokens kommer att vara 60% för det initiala likviditetserbjudandet, 20% för teamet och 20% för marknadsföring, utveckling, bounties och airdrops.

trust swap initial likviditet

Teamet har lanserat det initiala likviditetserbjudandet i juni 2020 och testnätet kommer att slutföras i början av augusti. De planerar också en fullständig lansering under augusti, vilket redan visar att företaget gör allt för att göra det snabbt och smidigt för investerare.

De planerar också att starta Cross-Chain-integration, lägga till NFT, säkerhetstoken och tokeniserade tillgångar, handla och ta emot och många andra saker som DEX med hävstångshandel och mer. Projektet expanderar tydligt och gör allt som är möjligt för att erbjuda bättre lösningar till användare och investerare på kryptovalutamarknaden.

Slutsats

TrustSwap är ett revolutionerande företag på den decentraliserade finansmarknaden som kommer att underlätta betalningar med digitala valutor. Företag, användare och företag kan börja använda TrustSwap-plattformen för att behandla betalningar på ett snabbt och säkert sätt.

SWAP-token kommer att belöna användare som sätter sina mynt. Dessutom kommer styrningssystemet och deflationsaspekterna av SWAP-tokens att göra det mycket attraktivt för investerare att delta i TrustSwap-ekonomin..

Genom att starta ett initialt likviditetserbjudande kommer TrustSwap att vara ett av de mest användbara företagen för handlare och användare som vill behandla regelbundna betalningar och inte vill vara beroende av en betrodd tredje part.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me