Exklusiv guide till BlockchainWeekend NYC Event Lineup

Hur växer blockchain-utrymmet? Vilka är de nästa stora blockchain-projekten där ute? Du kanske undrar hur du kan lära dig mer om denna teknik och vad som kommer fram. BlockchainWeekend NYC är det perfekta tillfället att utforska blockchain.

BlockchainWeekend NYC, som äger rum torsdagen den 7 november – söndagen den 10 november kommer att erbjuda en mängd olika evenemang som kommer att fånga ditt intresse. Med 50+ evenemang över NYC på fyra dagar blir det en fullsatt helg med blockchain-aktivitet. Från konferenser till workshops till utbildningssessioner till hackathons, det finns något för alla nivåer av kunskap och alla nivåer av intresse. Och om du bara är fri runt happy hour, oroa dig inte, det finns också något för dig!

”Vi är glada att se samarbetsvilliga, samhällsstyrda initiativ som BlockchainWeekend NYC som hjälper till att växa New York Citys blockchain-community. BlockchainWeekend är en första händelse som syftar till att ge viktiga resurser och förbindelser till invånare i de fem stadsdelarna, från blockchain nyfiken till blockchain-proffs, vilket ger alla en möjlighet att delta i utvecklingen och tillväxten av denna teknik.- Ana Ariño, NYCEDC Chief Strategy Officer

Här är några utvalda händelser:

Spotlight Event:

BlockchainWeekend Summit 2019

Med utbildningspaneler och nätverksmöjligheter med ledare inom blockchain-industrin och NYC: s blockchain-community, kommer detta evenemang med fokus på styrning och decentralisering att bli spotlight-evenemanget för helgen.

Eventpaneldeltagare inkluderar en verklig “Who’s Who” från New York Citys tekniska ekosystem. Dessa inkluderar ledare för New York City Economic Development Corporation (NYCEDC), Ideanomics, ett företag med stort engagemang i blockchain-rymden, samt många andra framstående teknikföretag som spänner över ett brett utbud av affärsvertikaler i New York City.

Högtalare inkluderar: Alf Dålig (VD för Ideanomics),Sunayna Tuteja (Chef för digitala tillgångar och blockchain, TD Ameritrade), Mark Jaffe (President för New York Chamber of Commerce), Clyde Vanel (New York Assemblyman och ordförande för NYS Internet and Technology),Karen Bhatia (Senior Vice President, Tech på Economic Development Corporation),David Weild (Tidigare ordförande, NASDAQ); bland många andra.

Om du är intresserad av blockchain-branschen, oavsett om du är expert eller nybörjare, kommer det här evenemanget att dyka in i vad som kommer för framtiden för blockchain. Använd rabattkod: BCW40 för att få 40% rabatt på din biljett.

”Vi är mycket glada över att vara en del av BlockchainWeekend. I år och under de kommande åren kommer det att bli känt som ett utmärkt sätt att presentera blockchain-projekt för NYCs tekniska samhälle och världen. BlockchainWeekend samlar blockchain-communityn i NYC och lyfter fram projekt som är kritiska för framtiden. Vi är mycket glada över att vara en del av detta initiativ. ”

Serge Millman


VD, Starta Ventures

BCW Event Host

”Vi är glada att se att blockchain-communityn fortsätter att växa och samlas för BlockchainWeekend. Ser fram emot att höra uppdateringar från de lag som deltog i NYC BigApps Blockchain Challenge, liksom de andra spännande blockchain-projekten från hela världen. ”

Casey Koppelson

Programchef, NYC BigApps Blockchain

Utvalda händelser:

Blockchain Live

Gå med i blockchain-företagare, ledare och företag i en diskussion om att sammanföra NYC-blockchain-ekosystemet genom utbildning lära sig om applikationer på blockchain och framtiden för decentraliserad finansiering.

Blockchain Crypto Summit

Med Keynote-talare Yossi Hansson från Techstars Blockchain och Jamiel Sheikh från Chainhaus kommer ledare och innovatörer i blockchain-rymden att samlas för att svara på frågor om tillståndet för blockchain-teknik och kryptovaluta.

Tänker utanför blocket

Vill du lära dig att starta eller växa i blockchain-communityn?

Civic Hall + ConsenSys

Letar du efter ett sätt att träffas och lära av tekniker, produktchefer, designers och ingenjörer? Få reda på mer.

Utbildnings- / konferensevenemang:

Fintech Summit With CKGSB Americas

Fintech Summit skapar en miljö där både akademisk och näringslivskunskap fritt kan utbyta idéer. Målet är att lösa verkliga problem, härleda lösningar med artificiell intelligens, Nano-teknik och Blockchain och Cryptocurrency. en nätverksmiljö.

Stadsutveckling: Bygg starkare samhällen

Var en del av centrum för kreativ markåtervinning; Stadsutveckling. ”Bygg starkare samhällen”. Se hur blockchain kan omvandla återvinningsutrymme.

Global Hackathon: Blockchain för social påverkan

Brooklyn Hackathon, som skapar grunden för social rörlighet och rättvisa för alla. Deltagarna kommer att samarbeta med olika intressenter, från den akademiska världen till företag och nystartade företag, med allt fokuserat på det gemensamma målet för social påverkan, det vill säga att göra världen till en bättre plats för fler människor..

Workshop / Happy Hour-evenemang:

Pitch tävling & Happy Hour Start Ventures – Hör platser från internationella nystartade företag som bryter in på den amerikanska marknaden och sedan få chansen att koppla av på nätet med drycker och lättare snacks. Lär dig hur de lanserade en riskkapitalfond med en ICO redan 2017

Shake Rattle Roll and Duel

När allt är sagt och gjort – vilket det aldrig är – och du letar efter lite roligt gå med Shake Rattle Roll and Duel för en natt med musik, komedi, dans och dricka!

Det här är bara en glimt av evenemang som du kan delta i under BlockchainWeekend. Från utbildning till nätverk eller bara ha en kväll full av kul, har du massor av evenemang för att släcka din törst efter teknik! För en fullständig lista över evenemang, gå till BlockchainWeekend.org och utforska de perfekta evenemangen för dig.

Författarbio:

Paul Lennie

Paul är en skotsk finansexpert som flyttade till New York 2002 för att handla på Wall Street och har varit en blockchain- och kryptovalutaförespråkare sedan 2013. Han är en väl respekterad medlem av det globala blockchain-samfundet och har arbetat med banker och andra stora företag om att integrera blockchain-teknik i sina företag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map