Blox: Cryptocurrency Accounting, Tracking and Management för alla

Har du någonsin haft problem med att hantera dina kryptovalutor lagrade på olika plattformar, börser, plånböcker och enheter? Om ja, är Blox lösningen på detta problem och en av de bästa kryptovalutaspårning tjänster.

Blox är en plattform för spårning och hantering av kryptovalutor som gör att du kan maximera kontrollen du har över dina tillgångar.

Med bara några få enkla steg kommer du att kunna ha större kontroll över dina kryptovalutor och en tydlig översikt över din portfölj, oavsett antalet plånböcker och konton du har.

Blox Crypto Management Solutions

Blox erbjuder för närvarande lösningar inte bara för enskilda användare utan också för företag som hanterar kryptovalutor.

Med de tjänster som tillhandahålls av Blox kommer du att kunna synkronisera plånböcker, byten, konton och kontosaldon.

Detta hjälper dig att se och förstå hela din kryptovalutaportfölj i bara en tydlig och användarvänlig instrumentpanel.

Förutom det, med funktionen Auto-Sync, är det möjligt att synkronisera alla de bästa blockchain, utbytestjänsteleverantörerna och kryptoplånböckerna på samma plattform. Genom att använda Blox API kan all information och information ses på bara en plats.

Professionella användare måste också ha en översikt över sina dagliga saldon. Blox tillhandahåller denna lösning med kontosaldo och transaktionsaktivitet. Detta ger enkelhet att finansiera team och andra kraftanvändare.

Att beakta data och integritet är mycket viktigt, Blox tar också hand om det. Enligt Google Trends nådde sökordet “dataintegritet” sin högsta punkt sedan 2004 i USA.

Det är därför Blox är aktiverat med bland annat pek-ID, distribuerade administratörsbehörigheter och färdig åtkomst. Valda användare har också möjligheten att njuta av anpassade lösningar som uppfyller deras säkerhetsbehov.

Några av de kunder som skulle gynnas av Blox tjänster inkluderar kryptochefer, kapitalförvaltare, blockchain-protokoll, redovisningsföretag, kryptoföretag, gruvdrift, kryptofonder, riskkapitalister och många andra.

Blox Crypto Management Tools

Blox är en plattform som gör det möjligt för företag och användare att märka och klassificera transaktioner för att förbättra deras fördelning av tillgångar.

Företagen hade många problem med att hantera sina kryptovalutor och lösningar. Det är helt klart en komplicerad uppgift att flytta pengar från ett konto till ett annat och ha en tydlig översikt över sina portföljer.

Dessutom har varje plattform sitt eget system för att behandla och klassificera transaktioner, som inte lätt kan aggregeras.

Det är därför Blox erbjuder klassificeringar av anpassade designtransaktioner som matchar användarnas kontoplan med en Tx-tabell. Detta skulle förenkla jobbet för finansteam som hanterar kryptotillgångar dagligen.

Dessutom kommer de att ha möjlighet att exportera de finansiella data de har till en CSV-fil som skulle hjälpa dem att få en tydlig översikt över hela informationen. Dessa filer kan användas för rapporteringsändamål samt för att behålla en säkerhetskopia av alla rörelser och portföljändringar.

Ett annat användbart verktyg från Blox är Audit Trail. Detta verktyg hjälper teammedlemmar att spåra transaktionsrörelsen. På detta sätt kan företag upptäcka fel och korrigera dem, förhindra bedrägeri, spåra tillgångsrörelser och förbättra sina ekonomiska rapporter.

Fler Blox-funktioner

Blox har många andra funktioner som gör denna kryptovalutahanteringstjänst speciell för privatpersoner och företag.

Det inkluderar:

  • Automatisk spårning och synkronisering: du kan synkronisera så många plånböcker och byta konton som du vill.
  • CPA Financial Tools: finansteam kan använda dessa tjänster för att bättre hantera ekonomiskt datum
  • Realtids Dashboard: instrumentpanelen tillhandahåller data i realtid och hjälper dig att se och förstå dina saldon, transaktioner och historiska data.
  • Mobilsupport och webbstöd: Blox-tjänster skapades för både webb- och mobilanvändare. För närvarande finns det stöd för iOS-, Android- och webbenheter.
  • Bokföring och transaktionskontroll: Blox genererar finansiella rapporter, det klassificerar de olika tillgångarna och det hjälper kapitalförvaltare att bättre hantera kryptofonder.
  • Förbättrad säkerhet och integritet för användarna att alltid vara säker på att deras data är skyddade.

Företaget har också lagt till en ny funktion som heter Blox Cost Basis. Med det kan användare enkelt beräkna kryptovalutavinster och -förluster. Detta skulle minska behovet av kalkylblad, miniräknare och andra verktyg.

Just nu erbjuder Blox tjänster till ett stort antal kunder som inkluderar eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x och många andra.

Kostnadsbas

Den nyligen lanserade funktionen från Blox ger företag och yrkesverksamma kontroll över branschens första automatiska och exakta verktyg för att beräkna kryptokostnadsbasis. Det har aldrig varit enklare och snabbare att beräkna vinster och förluster för din krypto i realtid.

Blox intelligenta automatiseringsmotor ger inte bara exakta resultat vid branschens hastigheter, utan ger också omfattande hanterings- och filtreringskontroller för att göra hela beräkningsprocessen till en sömlös upplevelse.

CSV-export

Håll din krypto ansluten till traditionell huvudboksprogram som Quickbooks och Xero. Vi gör det superenkelt att importera eller exportera transaktioner med Blox-plattformen för att organisera, hantera och konvertera till CSV på några sekunder.

Blox-användare kan dra nytta av våra import- och exportverktyg för att hjälpa dem under revisioner, skattesäsong eller allmän bokföring och bokföring.

Samarbete

För team som behöver arbeta tillsammans eller på distans är det viktigt att ha säkra samarbetsverktyg för att ge privilegierad tillgång till dina kryptoportföljer och konton för företag, investerare i bokförare och finansiella revisorer.

Blox gör det säkert att dela tillgång till privat och känslig information. Våra smartare samarbetsverktyg skapar ett säkert ekosystem för team som arbetar med konton och portföljer.

Slutsats

Blox är en plattform för redovisning, spårning och hantering av kryptovaluta som syftar till att förenkla hur användare hanterar sina kryptovalutatillgångar.

Med tanke på att kryptobranschen har expanderat under de senaste åren behöver företag på marknaden nya lösningar för att hantera, visualisera och förstå kryptovalutaportföljer.

Som en användarvänlig plattform har Blox redan erbjudit tjänster till ett stort antal erkända företag i rymden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map