• Genomsnittspriset 2021 kan vara cirka 100 000 USD.
  • Scenariot föreslår också $ 40K i det minst positiva scenariot.
  • Marknaden kan behöva månader innan den upplever en ny hausseartad trend.

Augusti börjar och det är normalt en månad med hög marknadsvolatilitet.

Onsdagens makronyheter har inte kunnat ändra några av de viktigaste scenarierna för kryptovalutor.

Jag ska använda ursäkten för att gå in i den klassiska semestermånaden för att göra lite arbete med prisförutsägelser för nästa tvåårscykel.

Denna typ av projektion är så avancerad i tid vilket gör det komplicerat ur teknisk synvinkel med hög grad av slumpmässighet.

BTC / USD har styrts i flera år av en trendlinje kring vilken den kretsar under en betydande tidsperiod.

Genomsnittspriset för denna framskrivning 2021 är $ 100K, men vi måste komma ihåg att priset kan avvika avsevärt från detta intervall utan att bryta inbördes förhållande.

Som jag har ritat på diagrammet skulle det höga intervallet vara runt $ 430 000, medan det låga intervallet skulle vara på de redan rabatterade $ 40 000.

Att definiera ett framtida prisintervall är relativt enkelt. Men vi kan inte glömma att volatiliteten har en betydande inverkan på kort sikt och kan nå alltför stora avvikelser från genomsnittet.

ETH / BTC dagligt diagram

ETH / BTC-paret handlas för närvarande på 0,0213 och är kvar på en nivå av ångest som drar Altcoins-segmentet.

Strukturen för glidande medelvärden indikerar att det nuvarande scenariot fortfarande kommer att pågå i flera månader. Alla tre lutar nedåt, och om de någonsin bestämmer sig för att ändra riktning blir det inte en snabb process.

Över det nuvarande priset är den första motståndsnivån 0,0221 (prisbelastningsbeständighet), sedan den andra vid 0,023 (prisbelastningsbeständighet) och den tredje vid 0,0245 (EMA50).

Under det nuvarande priset är den första supportnivån på 0,021 (prisbelastningsstöd), sedan den andra på 0,020 (prisbelastningsstöd) och den tredje på 0,0155 (dubbelt prisstoppstöd).

MACD på det dagliga diagrammet förlorar både öppenheten mellan linjerna och det hausseartade korset. Den mest troliga utvecklingen är en lateral rörelse tills linjerna kommer närmare varandra – och det finns en hausseartad avvisning.

DMI på det dagliga diagrammet visar björnar redo för ytterligare ett försök att bryta ADX-linjen, vilket skulle återuppta den baisseartade trenden. Tjurarna är inte övertygade om sina möjligheter och fortsätter att dra sig tillbaka – väntar på bättre stunder.

BTC / USD dagligt diagram

BTC / USD handlas till $ 9 952 och vilar direkt på EMA50. Uppåtgående rörelser är minimala och ett mer omfattande drag ser osannolikt ut.

Efter onsdagens flytt har indikatorerna nått korsningar och chanserna för avvisningsrörelser är betydligt höga.

Över det nuvarande priset är den första motståndsnivån 10 800 $ (prisbelastningsbeständighet), sedan den andra på 11 200 $ (prisbelastningsbeständighet) och den tredje till 14 000 $ (prisbelastningsbeständighet och relativt högsta).

Under det nuvarande priset ligger den första supportnivån på 9 650 $ (prisbelastningsstöd), sedan den andra på 9 150 $ (prisbelastningsstöd) och den tredje på 8 800 $ (prisbelastningsstöd och SMA100).

MACD på det dagliga diagrammet har nått sin hausseartade korspunkt på onsdagen. För närvarande är korsningen ofullständig, och det kommer sannolikt att finnas en nedåtgående avvisningsrörelse.

DMI på det dagliga sjökortet visar också en korsningspunkt, där tjurarna kämpar för att ta över tillbaka kontrollen som nu innehas av tjurarna. Båda sidor av marknaden rör sig över ADX-linjen, så att de kan påskynda trendkraften utan hinder.

ETH / USD dagligt diagram

ETH / USD handlas för närvarande till 212,9 $ och har varit i samma intervall sedan mitten av juli. Priset går mellan SMA 100 och 200 perioder. Båda glidande medelvärdena visar en lutning uppåt. Å andra sidan följer EMA50 priset snabbt och är nära att korsa SMA100 och öppna ett mer komplext scenario för de kommande veckorna.

Över det nuvarande priset ligger den första motståndsnivån på $ 215 (prisbelastningsbeständighet), sedan den andra på $ 220 (prisbelastningsbeständighet) och den tredje till $ 235 (prisbelastningsbeständighet, SMA100 och EMA50).

Under det nuvarande priset är den första supportnivån 207 $ (prisbelastningsstöd), sedan den andra på 200 $ (prisbelastningsstöd) och den tredje på 195 $ (prisbelastningsstöd).

MACD i det dagliga diagrammet bibehåller det hausseartade korset, även om det inte förbättrar lutningen eller öppenheten mellan linjerna. Det fortsätter att visa en mycket ömtålig struktur.

DMI på det dagliga diagrammet visar björnar som tappar styrka och går tydligt söderut. Tjurarna har det inte så tydligt och förblir på samma nivåer de senaste veckorna.

XRP / USD dagligt diagram

XRP / USD handlas till $ 0,313 och kan inte övervinna det dubbla prisbelastningsmotståndet på $ 0,32.

Över det nuvarande priset över $ 0,32 är den första motståndsnivån $ 0,335 (prisbelastningsbeständighet), sedan den andra på $ 0,345 (prisbelastningsbeständighet och SMA200) och den tredje till $ 0,352 (EMA50).

Under det nuvarande priset är den första nivån på support 0,308 dollar (prisbelastningsstöd), den andra nivån är 0,30 dollar (prisbelastningsstöd) och den tredje nivån är 0,296 dollar (prisbelastningsstöd).

MACD i det dagliga diagrammet visar ett hausseartat kors, även om det varken finns lutning eller öppenhet mellan linjerna. Bräckligheten hos denna typ av struktur blir uppenbar när man tittar på prisbeteendet.

DMI i det dagliga diagrammet visar björnar som föreskriver och bibehåller samma nivåer de senaste veckorna. Tjurarna förbättrar sina positioner och närmar sig gradvis närmare försäljningsnivån.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me