3Commas – Ett måste ha kryptovalutahandelsverktyg för investerare

Introduktion

3Kommor är ett av de mest kompletta kryptovalutahandelverktygen som finns på marknaden. Om du funderar på att investera eller handla kryptovalutor kommer 3Commas att hjälpa dig för att minimera riskerna och maximera dina vinster. Om du inte vet hur du ska börja handla, eller om du inte känner dig tillräckligt säker, kommer 3Commas definitivt att hjälpa dig.

Hur fungerar 3Commas?

Plattformen som lanserades i december 2017 hjälper dig om du är en ny användare. När du registrerar dig i 3Commas som en ny användare har du en välkomstbonus på $ 10.

När du är registrerad kommer du att kunna handla med de viktigaste kryptovalutabörserna (Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin och Poloniex stöds). 3Commas ansluter till ditt favoritutbyte av kryptovaluta med API. Men oroa dig inte! Dina medel är säkra. När du ställer in en API-nyckel måste du inaktivera uttag. På detta sätt skulle 3Commas inte kunna ta ut dina pengar och kommer bara att kunna utföra handelsåtgärder.

När du redan har upprättat en anslutning mellan din kryptovalutaväxling och 3Commas, har du möjlighet att handla med alla verktyg som tillhandahålls av företaget.

Om du vill ha ett extra lager av säkerhet erbjuder 3Commas möjligheten att ställa in en 2-faktor autentiseringskod som många andra kryptovalutor, plånböcker och plattformar på marknaden.

3Commas nyckelfunktioner – Smart handel, portföljer och multihänvisningsprogram

En av de viktigaste funktionerna som finns på 3Commas är SmartTrading-funktionen. Med SmartTrading kan investerare använda verktygen TakeProfit och StopLoss. Det här alternativet är tillgängligt samtidigt på flera kryptovalutor. Det skulle göra det möjligt för näringsidkaren att maximera vinsten genom att anpassa portföljen med olika kommandon för att köpa eller sälja till vissa priser.

Investerare inrättar en Stoppa förlusten när priset faller under det fastställda priset. Om du köpte 1 ETH för $ 100 och Set Stop Loss på -10%, om ETH når $ 90 så säljer Stop Loss automatiskt ETH på marknaden.

Om du använder Göra vinst fungerar det på ett liknande sätt än Stop Loss. Om du köpte 1 ETH för 100 $ och du ställer in Take Profit på 10%, när ETH når 110 $ stänger systemet automatiskt handeln för dig.  

De mest populära verktygen är Efterföljande stoppförlust och Efterföljande vinst. Detta gör att du kan maximera vinster och minimera förluster men alltid följa samma initiala strategi. Det är ett mycket användbart verktyg som de flesta handelsplattformar inte erbjuder. I allmänhet kan andra kryptovalutabörser bara ge användaren stoppförlust eller ta vinst. 3Commas har beslutat att förbättra systemet genom att inkludera Trailing Stop Loss och Trailing Take Profit.

Ett annat viktigt verktyg som 3Commas har är portföljer. Med dessa portföljer kan du välja en mängd olika kryptovalutor att hålla eller följa. Detta fungerar på liknande sätt som ETF: er. Du kan investera i en portfölj som tidigare skapats av en annan användare eller så kan du skapa din egen portfölj med olika virtuella valutor.

Om du är en investerare kan portföljer hjälpa dig att diversifiera de tillgångar du äger och blanda dem med mer lönsamma. Du kan följa dessa portföljer och ta liknande strategier som dem eller helt enkelt genom att använda dem direkt på plattformen. 

3Commas erbjuder en remissprogram för flera nivåer som består av tre nivåer. Om du hänvisar en annan investerare med din remisslänk kommer du att få 7% av hans insättningar. Om denna hänvisning bjuder in en ny användare kommer du att få 2% av hans insättningar. Och om den andra hänvisningen lägger till en ny användare till plattformen kommer du att få 1% av hans insättningar på ditt konto.

Slutsats

3Commas är en användarvänlig investeringsplattform som gör det möjligt för individer och investerare att maximera handelsfördelar och minska handelsförluster. Med de många olika verktyg som plattformen tillhandahåller kommer investeraren att kunna prova de bästa handelsstrategierna som minskar den inneboende risken för handel med flyktiga kryptovalutor.

Den nyligen lanserade plattformen kommer att hjälpa handlare med sina investeringsstrategier att maximera sina vinster. Förutom det, för handlare som behöver anslutas hela tiden med sina investeringar, erbjuder 3Commas en iOS-applikation som kan laddas ner gratis från App Store.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map