Laura Shin – Unchained And Unconfirmed

Vi har täckt kryptovalutapåverkare hela veckan. Du kanske har märkt att de flesta av dem är grundare av kryptorelaterade företag. Idag kommer att vara något annorlunda. Sedan kryptovaluta först introducerades till världen har allmänhetens uppfattning och mediatäckning förändrats drastiskt. Cryptocurrency och blockchain-communityn har mestadels dominerats av män. Kvinnor får dock långsamt grepp. Det finns till och med några som klarade sig Coin TelegraphLista över De bästa människorna i Blockchain. En av dem är Laura Shin.

I den här artikeln tittar vi på Laura Shin och hur hon formar konversationen kring krypto och blockchain.

En frilansare

Laura Shin är en San Francisco-baserad journalist som specialiserat sig på täckning av kryptovaluta, blockchain, finansiell teknik, affärsinnovation och personlig ekonomi. Hon brukade vara seniorredaktör på Forbes, samt vara co-lead-reporter på Forbes Fintech 50-listan.

I sin karriär som journalist var hon den första reportern som gjorde det till ett uppdrag att täcka kryptotillgångar på heltid. Hennes arbete har distribuerats i en rad ansedda publikationer inklusive Newsweek, The New York Times, Wall Street Journal och The Los Angeles Times.

Nu är hon frilansare som fortfarande bidrar med kryptovalutor till Forbes. Hon är värd för två krypto- och blockchain-podcaster – Okedjad och Obekräftad. Efter hennes Muck Rack-profil arbetar hon också med en bok om krypto.

Innan vi går in i hennes arbete med krypto och varför hon betraktas som en expert inom området, vem exakt är Laura Shin och hur kom hon in i kryptovaluta- och blockchain-nischen?

Laura Shins Childhood

Laura Shin växte upp i en miljö utan regler. Helikopterföräldrar? Hennes var förmodligen längst bort från dem. I ett Tedx-tal berättade hon om en barndom där hon kunde äta vad som helst och titta på så mycket TV som hennes hjärta önskade. Tänk dig att du växer upp utan några begränsningar som läggs på dig.

Detta påverkade alltid hur hon växte upp, såg världen och levde sitt liv.

Hennes utbildning

Laura tillbringade sina collegeår i Stanford University, där hon fick sin kandidatexamen i modern tanke och litteratur. Även som student var hennes gåva för att skriva uppenbar. Hon skrev som personal och senare seniorpersonal för universitetets oberoende dagstidning The Stanford Daily. Under sitt seniorår vann en berättelse som hon skrev om att ta itu med graffiti i Bay Area utmärkelsen “Best Intermission Article”.

Elva år senare 2008 slutförde hon sin Master of Arts från Columbia University Graduate School of Journalism. Under journalistikprogrammet i mitten av karriären fokuserade hon på vetenskap och hållbarhet.

Hennes karriär

Efter ett decennium tillbringat som frilansskribent bestämde hon sig för att gå med i LearnVest Inc. – ett ekonomiskt planeringsföretag som sedan dess har stängts av. På grund av företagets karaktär skrev hon affärs- och finansnyheter.


Samtidigt var hon funktionsredaktör på CBS Interactive. En del av hennes jobb var att övervaka 25 författares arbete om global verksamhet. Hon blev en Forbes-bidragsgivare 2013. Efter fyra år befordrades hon till Senior Editor. Det var här hon skrev främst om kryptoutrymmet, blockchain och digitala tillgångar. Inte ens ett år efter att ha befordrats lämnade hon för att återigen bli frilansare.

Singulariteten och kvaliteten i hennes arbete som kryptojournalist i kombination med de insikter hon ger till bordet har erkänts av samhället. Det är uppenbart att hon inte bara slår ut innehåll och 2016 tilldelades hon Most Insightful Journalist av Blockchain Award.

Under större delen av sitt yrkesliv har Laura Shin varit frilansare och hon tillskriver det till sin uppväxt. Hon är inte van vid att någon berättar vad hon ska göra. Hennes flexibla arbetsschema är mer gynnsamt än att bara vara en annan “kugge i stora företags hjul”.

Som egenföretagare är hon sin egen chef och egen arbetare. Hon betalar sig själv direkt med sina intäkter utan att behöva gå igenom en stor enhet som måste ge en del av vinsten till andra parter som ägare och aktieägare.

Detta är en trend som har blivit allt vanligare genom åren, vilket indikerar en förändring i hur vi tjänar våra pengar och hur företag bedriver sin verksamhet.

Låter den situationen vagt bekant? Detta leder oss till hennes stöd för krypto och hur hon hittade sin nisch

Stöd för Crypto

”Åh, så hon är expert på krypto. Hon måste ha investerat massor i det! ” Om det är vad du tänker har du fel. Hon är faktiskt en nocoiner – någon som inte äger bitcoin. Men hon erkänner värdet av krypto och hur det kan förändra framtiden.

År 2018 gav hon till och med en Tedx Talk om hur kraftfull krypto är, öppnar möjligheten för människor att driva sitt eget företag och bli sin egen chef. Hon liknar sin egenföretagande erfarenhet med kryptovaluta. särskilt hur egenföretagare kan störa hur stora företag bedriver sin verksamhet, liknande kryptovaluta.

Laura Shin är kanske inte grundaren av ett kryptorelaterat företag. Men rapportering i frontlinjen av blockchain-tekniken, att kunna prata direkt med de bästa hjärnorna och innovatörerna i krypto, har gjort det möjligt för henne att ha ett unikt perspektiv på kryptorummet när mer utveckling utvecklas. Hennes poddsändningar med nyckelaktörer i branschen har lett till vissa frågor. De har spelat en roll för att utbilda människor och ytterligare föra krypto till mainstream.

Till exempel kan hennes syn på framtiden där ledarlösa användarägda peer-to-peer-nätverk inte ignoreras. Hon har pratat med folket som leder kryptovågens riktning. Möjligheten för detta nätverk att förskjuta tekniska giganter och banker kan inte diskonteras.

Naturligtvis, eftersom dessa företag också undersöker hur de kan komma in på blockchain-teknik, kan vi inte vara säkra på hur allt kommer att spela ut. Det finns också frågan om hur och när reglering kommer att spela in, eftersom det är ett växande problem i samhället.

Hur kan du kontakta henne?

Om du vill lära dig mer av Laura har hon en Twitter-konto du kan följa för uppdateringar och tankar. Hon har också ett nyhetsbrev varje månad som du kan registrera dig på unchainedpodcast.com. Om det inte är din kopp te kan du bara lyssna på någon av hennes podcasts varje vecka:

En av hennes veckovisa podcasts, med titeln Unchained: Your No-Hype Resource for All Things Crypto har idéer från olika människor i kryptorummet. Hon har en konversation med

utvecklare – några nya skolor och några bortfall – om världen av decentraliserad ekonomi.

Hennes andra podcast varje vecka, Obekräftad: Insikter och analys från Top Minds i Crypto, låter henne presentera analys av aktuella frågor från olika experter inom Fintech.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map