Guide till de bästa plattformarna för valutaväxling

Den här guiden tittar på de bästa plattformarna för kryptovalutaväxling, särskilt med fokus på fiat-accepterande kryptovalutabörser.

bästa kryptokursutbyte, kryptokursutbyte, kryptokursutbytesplattformar, utbytesplattformar, guide till de bästa kryptokursutbytesplattformarna

För att kunna börja investera i kryptovalutor och token måste du först öppna ett konto i en kryptovalutautbyte. A utbyte av kryptovaluta är helt enkelt en plattform som underlättar kryptovalutahandel bland många köpare och säljare. Vi inser att det kan vara skrämmande att bedöma vilket utbyte som är bra eller vilket som inte är, och den här artikeln kommer att vägleda dig om de bästa fiat-accepterande utbytesplattformarna för kryptovaluta som för närvarande finns på marknaden.

(Läs mer: Crypto Beginners Guide: 5 Things Crypto Newbies Should Know)

Steg-för-steg-process för kryptovalutahandel

Om du är ny på kryptovalutamarknaden skulle ditt första steg vara att hitta en fiat-baserad kryptovalutaväxling som gör att du kan sätta in dina lokala pengar. På grund av strikta regler kräver alla fiat-accepterande börser att du verifierar ditt konto innan du sätter in dina pengar. Du måste slutföra KYC-processen (Know-Your-Customer) genom att skicka in ditt identitetsbevis och annan personlig information.

Du bör först hitta ett utbyte i ditt inhemska land för att konvertera pengar från ditt bankkonto till Bitcoin, basvalutan.

Det är viktigt att notera att inte alla kryptobörser accepterar fiat-pengar; vissa börser låter dig bara sätta in mynt (oftast Bitcoin) för att köpa andra alternativa mynt. Bitcoin är den mest populära krypton som erbjuds på nästan alla kryptovalutor och representerar porten till inköp av andra mynt. Fiat-accepterande börser erbjuder vanligtvis bara ett litet antal mynt och har lägre marknadslikviditet än kryptovalutor.

Om du vill köpa andra altcoins och tokens måste du göra följande:

Steg 1: Öppna ett inhemskt kryptovalutautbyte i ditt land och verifiera ditt konto (skicka identitetsbevis)

Steg 2: Sätt in pengar från ditt bankkonto till ditt kryptovalutakonto och börja köpa Bitcoin

Steg 3: Öppna ett krypto-utbyteskonto som erbjuder en mängd andra mynt. Vanligtvis accepterar dessa börser inte fiat-insättningar och tillåter bara myntinsättningar

Steg 4: När du har verifierat ditt konto, överför Bitcoin som du har köpt från din lokala börs till din nya kryptobörs så kan du börja köpa andra mynt med din Bitcoin

(Se även: Guide to Cryptocurrency Trading Basics: Introduction to Crypto Technical Analysis)

Bästa Fiat-accepterande Cryptocurrency Exchange

Låt oss ta en titt på några av de fiat-accepterande kryptovalutor som vi har rankat enligt säkerhet, reglering, avgift, betalningar och förtroende.

Coinbase

bästa kryptokursutbyte, kryptokursutbyte, kryptokursutbytesplattformar, utbytesplattformar, guide till de bästa kryptokursutbytesplattformarna

Många betrodda investerare stöder Coinbase och på grund av detta används den av miljoner runt om i världen. Anledningen till att Coinbase är högst upp på listan är att det är de mest pålitliga och välkända handelsplattformarna i världen.

Coinbase är för närvarande tillgängligt för användare i mer än 30 länder, är också den största mäklaren av bitcoin. Kunder har olika betalningsmetoder för att köpa kryptovalutor – via ett bankkonto, SEPA-överföringar och andra betalningssätt.

FÖRDELAR

 • Ett bekvämt sätt för nya användare att köpa
 • Högre likviditets- och köpgränser
 • Valuta som lagras här stöds av Coinbase-försäkring
 • En hel del anseende och säkerhet

NACKDELAR

 • Medelmåttig kundsupport
 • Betalningsmetoderna är begränsade
 • Begränsade länder stöds

(Läs också: Guide till värdering av kryptovaluta: Hur man värderar en kryptovaluta)

Cex.io

bästa kryptokursutbyte, kryptokursutbyte, kryptokursutbytesplattformar, utbytesplattformar, guide till de bästa kryptokursutbytesplattformarna

Andra på listan är Cex.io, som erbjuder ett brett utbud av tjänster när man använder bitcoin och andra kryptovalutor. Utbytesplattformen tillåter användare att handla fiatvaluta med kryptovalutor och vice versa bekvämt. CEX erbjuder att köpa bitcoins till en liten avgift via kreditkort. Kunder kan också göra köp gratis med banköverföringar.

För användare som vill handla professionellt erbjuder utbytesplattformen personliga och lättanvända handelsdashboards och marginalhandel.

För nybörjare erbjuder CEX en mäklartjänst som hjälper dem på enklare sätt att köpa bitcoin och andra kryptovalutor som är mer eller mindre jämfört med marknadsräntan. Med webbplatsen för Cex.io är säker och intuitiv så att kryptovalutorna kan lagras i ett säkert kylförråd.

FÖRDELAR

 • Köp av Bitcoins med kreditkort för låga avgifter
 • Anständig växelkurs
 • Stort globalt stöd
 • Mycket ansedd utbytesplattform

NACKDELAR

 • Omfattande verifieringsprocess för att öka köpgränserna
 • Kundtjänst är genomsnittlig
 • Att sätta in kryptovalutor på plattformen är dyrt

(Se mer: Kategori av Cryptocurrency Market: Cryptocurrency Exchange Coins)

LocalBitcoins

bästa kryptokursutbyte, kryptokursutbyte, kryptokursutbytesplattformar, utbytesplattformar, guide till de bästa kryptokursutbytesplattformarna

LocalBitcoins är en peer-to-peer (P2P) utbytesplattform med köpare och säljare i över tusentals städer runt om i världen. LocalBitcoins används som en escrow-konto, där köpare och säljare är överens om samma handelsvillkor.

Med LocalBitcoins kan du träffa handlare som köper eller säljer bitcoins kontant, skickar pengar via PayPal eller till och med sätter in pengar på bankkontoret. Säljarna debiteras en provision på 1% som fastställer sina egna växelkurser.

LocalBitcoins har ett klassificeringssystem som klassificerar varje näringsidkare med ett rykte och öppet visar sin tidigare aktivitet.

FÖRDELAR

 • Ett av de mest privata och säkra sätten att köpa kryptovalutor
 • Direktöverföringar
 • Användarvänlig och enkel att använda för nybörjare
 • Olika betalningsmetoder för att köpa kryptovalutor
 • Inget ID krävs

NACKDELAR

 • Det har förekommit fall av bedrägerier; försiktighet är ett måste
 • När du köper kontant är avgifterna i allmänhet högre
 • Det begränsade inköpsbeloppet
 • Växelkurserna är höga

(Läs mer: Guide till decentraliserade utbyten: Jämförelse av populära DEX: er)

SLUTSATS

Den här guiden fokuserar på de bästa fiat-accepterande kryptovalutabörserna, och även om vi inser att det finns hundratals andra börser, gjorde de som vi har valt bra i olika faktorer som säkerhet, avgifter och allmänhetens förtroende. Användare rekommenderas starkt att beväpna sig med relevant kunskap om kryptovalutor och handel, med tanke på den stora mängden bedrägerier och bedrägliga system som för närvarande finns på den oreglerade kryptovalutamarknaden..

(Du kanske också är intresserad av Kommer ett krasch i Bitcoins pris att leda till dess nedgång?)

Gynnsamma resurser för att komma igång

Om du börjar din resa in i den komplexa världen av kryptovalutor, här är en lista med användbara resurser och guider som hjälper dig på väg:

bästa kryptokursutbyte, kryptokursutbyte, kryptokursutbytesplattformar, utbytesplattformar, guide till de bästa kryptokursutbytesplattformarna

Handel & Utbyta

 • Crypto Guide 101: Välja den bästa Cryptocurrency Exchange
 • Guide till Bittrex Exchange: Hur man handlar på Bittrex
 • Guide till Binance Exchange: Hur man öppnar Binance-konto och vad du borde veta
 • Guide till Etherdelta Exchange: Hur man handlar på Etherdelta
 • Guide till Cryptocurrency Trading Basics: Introduction to Crypto Technical Analysis
 • Kryptovalutahandel: Förstå kryptovalutahandelspar & Hur det fungerar
 • Handbok för kryptohandel: 4 vanliga fallgropar som varje kryptohandlare kommer att uppleva
 • Guide till kryptovalutalikviditet: Hur man mäter likviditet & Handla bra

Plånböcker

 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Varför behöver du plånböcker?
 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Öppna en Bitcoin Wallet
 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Öppna en MyEtherWallet (MEW)

Läs också: Crypto Trading Guide: 4 vanliga fallgropar Varje Crypto Trader kommer att uppleva och guide till Cryptocurrency Trading Basics: Introduktion till Crypto Technical Analysis.

Anmäl dig till vårt gratis Cryptocurrency-webinar nu för att lära dig allt du behöver veta om kryptoinvestering.

Få vår exklusiv e-bok som kommer att vägleda dig steg för steg för att komma igång med att tjäna pengar via Cryptocurrency-investeringar!

Du kan också gå med i vår Facebook-grupp på Behärska Crypto: Advanced Cryptocurrency Knowledge att ställa frågor om kryptos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map