Gemini Exchange: Master the Crypto User Review Guide

Gemini-exchange-review

Hur man använder, handlar och registrerar Gemini Exchange

Gemini är ett av världens bäst reglerade och mest pålitliga kryptovalutautbyten. Ta reda på allt du behöver veta om Gemini i vår recension och användarhandbok.

Funktioner

 • Mobilapp för iOS och Android
 • Institutionell klass kryptolagring
 • Avancerad handel i kryptos mest reglerade och pålitliga miljö

Insättningsmetoder

 • Visa, MasterCard och American Express kredit- eller betalkort
 • Lokala banköverföringar från amerikanska banker

Fördelar

 • Omfattande reglerad i delstaten New York
 • Lätt att använda på både stationära och mobila enheter
 • Säkra vårdnadslösningar av institutionell kvalitet
 • Utmärkt kundservice

Nackdelar

 • Högre avgifter än mindre pålitliga utbyten
 • Omfattande KYC och verifieringsprocess krävs
 • Ett litet antal mynt och accepterade länder

Introduktion

Gemini Trust Company, LLC, helt enkelt känt som Gemini, är ett av världens bäst reglerade kryptovalutabörser. Företaget grundades 2014 av Cameron och Tyler Winklevoss – samma Winklevoss-tvillingar som spelade en roll i början av Facebook.

Gemini är ett New York-förtroendeföretag som regleras av New York State Department of Financial Services (NYDFS). I juni 2016 blev börsen världens första licensierade ETH-börs. I maj 2018 blev Gemini världens första licensierade Zcash-utbyte.

Medan andra börser erbjuder ett överväldigande antal valutor och optioner, fokuserar Gemini på att göra några viktiga saker rätt. Börsen accepterar endast användare från exempelvis USA, Kanada, Storbritannien, Sydkorea, Hong Kong och Singapore. Tvillingarna är också bara aktiva på en handfull marknader och erbjuder par med en kombination av BTC, USD, ETH, LTC, BCH och ZEC.

En annan trevlig sak med Gemini är att den är perfekt för både nybörjare och avancerade handlare. Plattformen har tillräckligt med nybörjarvänliga verktyg och gränssnittsalternativ för att tillfredsställa någon som köper sin allra första bitcoin. Det har också omfattande avancerade handelsverktyg för att blidka mer erfarna handlare. Naturligtvis har Gemini också en fullfjädrad lösning för kryptoförvaring av institutionell kvalitet som gör det lättare än någonsin för stora investeringsinstitut att hoppa in i krypto.

För att lägga till i listan över skäl att lita på Gemini är utbytet ett av få i kryptorummet som har granskats av ett av de fyra stora bokföringsföretagen: Gemini har granskats av Deloitte. Med omfattande tillsyn över tillsynsmyndigheter och förtroende är det lätt att se varför Gemini förkunnar att ha “satt standarden för kryptosäkerhet.”

I slutändan tävlar Gemini med några av de största aktörerna i branschen – inklusive Kraken, Bitstamp, Binance, Bittrex och Coinbase – samtidigt som de driver en mycket reglerad kryptovalutautbyte. Fortsätt läsa för att upptäcka fördelarna med Gemini, inklusive hur utbytet fungerar.

Nyckelfunktioner

Huvudfunktionerna i Gemini inkluderar:

Gemini USD (GUSD) Stablecoin: Efter att kontrovers uppstått angående Tether’s stablecoin, USDT, bestämde Gemini sig för att starta sin egen stablecoin. Gemini USD, eller GUSD, är en helt säkerställd stablecoin som används i många affärer på Gemini-plattformen (och andra börser). Varje GUSD i omlopp stöds av 1 USD i Geminis reserver, och dessa reserver granskas varje månad, och resultaten publiceras online så att alla kan se.

Litet antal kryptovalutor av hög kvalitet: I stället för att lägga till hundratals kryptovalutor av låg kvalitet till sin plattform har Gemini lagt till ett litet antal mycket pålitliga, decentraliserade kryptovalutor. Idag listar Gemini bara sex olika krypto- och fiatvalutor på sin börs, inklusive BTC, USD, ETH, LTC, BCH och ZEC.

Mycket reglerad: New York var en av de första staterna som skapade ett reglerande organ för att övervaka kryptovalutabörser som verkar inom staten. Gemini var det första licensierade utbytet av digitala tillgångar som uppfyllde organets krav. Idag fortsätter Gemini att regleras av New York State Department of Financial Services, vilket gör det till ett av de mest betrodda kryptobörserna du kan hitta idag.


Mobil app: Gemini lanserade nyligen en mobilapp för Android och iOS. Appen låter dig köpa bitcoin direkt med din smartphone eller surfplatta. Skapa ett konto och köp sedan krypto direkt med ett betalkort eller kreditkort utan att behöva lämna din telefon. Det är ett av de snabbaste, enklaste och säkraste sätten att köpa krypto från en mobil enhet.

Återkommande köp: Gemini stöder återkommande köp, så att du kan schemalägga ett återkommande köp över alla Gemini-listade tillgångar. Om du till exempel vill köpa 0,5 BTC varje månad de närmaste 18 månaderna kan du göra det med Gemini.

Avancerad cybersäkerhet: Gemini påstår sig ha ställt standarden för kryptosäkerhet – och de körs inte. Geminis vårdtjänst av institutionell kvalitet håller kundernas tillgångar säkra. Gemini har också utvecklat sitt eget proprietära offline kylförvaringssystem. Av alla dessa skäl är Gemini ett av de mest betrodda namnen i spelet.

Fullt försäkrad: I oktober 2018 tillkännagav Gemini att de hade fått en digital tillgångsförsäkring som täcker polletter och mynt som innehas av börsen. Denna försäkring förmedlas av Aon, ett Londonbaserat riskkonsultföretag, och tecknas av ett konsortium av globala försäkringsgivare. Det är uppenbart att denna försäkringsgrupp var tillräckligt imponerad av Geminis digitala tillgångssäkerhet för att de kände sig bekväma att försäkra tillgångarna.

Grundläggande och avancerade affärer: Gemini erbjuder en rad handelsalternativ, inklusive köp / säljbegränsning, köp / säljstopp, OCO, good till day (GTD) och handeln med köp / försäljning på marknaden. Oavsett om du bara vill köpa mynt till den aktuella marknadsräntan eller om du skapar mer komplexa ordertyper, har Gemini handelsalternativ för att tillgodose dina behov.

Sätt in via bankkort: Många kryptovalutabörser av lägre kvalitet accepterar inte kredit- eller betalkort på grund av oro med bedrägerier. Gemini accepterar dock kredit- och betalkort från Visa, MasterCard och American Express. Du kan också överföra pengar till börsen från amerikanska banker.

Köp The Cryptoverse: Vill du få en andel i hela kryptobranschen med ett enda köp? Vill du köpa flera kryptovalutor utan att köpa var och en? Gemini har ett alternativ som heter Buy The Cryptoverse (en term som företaget faktiskt har varumärkesbeskrivning) som låter dig omedelbart köpa en handfull stora valutor.

Tvillingens valutor och par

Gemini erbjuder alla följande krypto- och fiatvalutor med olika parningsalternativ:

 • BTC
 • USD
 • ETH
 • LTC
 • BCH
 • ZEC

Gemini-stödda insättnings- och uttagsmetoder

Gemini accepterar insättningar via amerikanska banköverföringar eller med kredit- och betalkort (Visa, MasterCard eller American Express).

Du kan ta ut pengar från Gemini till en BTC- eller ETH-plånbok. Eller så kan du ta ut till ett USD-konto via banköverföring.

Gemini registrering och inloggningsprocess

Gemini är ett mycket reglerat utbyte, så det är vettigt att Gemini-användare skulle behöva hoppa genom fler ringar. Ändå är Gemini-registrerings- och verifieringsprocessen fortfarande mycket enkel.

Besök Gemini.com eller ladda ner Gemini-appen för att komma igång. Du kan välja att skapa ett vanligt personligt konto. Eller så kan du skapa ett institutionellt konto. Du verifierar din e-post, ställer in tvåfaktorautentisering (2FA), laddar upp ett foto med myndighetsutfärdat ID och lägger sedan till ett bankkonto. När du har gått igenom dessa steg och Gemini har bekräftat din information är du redo att börja handla.

Tvillinghandel

Geminis handelsprocess är okomplicerad. Tillgängliga handelsoptioner inkluderar:

Marknadsorder: Du köper eller säljer till bästa tillgängliga aktuella marknadspris.

Begränsa beställningen: Du köper eller säljer till ett visst pris (du anger det pris eller den gräns som du vill köpa eller sälja).

Begränsa FOK (Fyll eller döda): FOK-beställningar annulleras helt om de inte kan fyllas omedelbart eller till ett bättre pris än angivet pris. Vanligtvis används detta för större order.

Begränsa IOC-beställningar (omedelbar eller avbryt): En IOC-order behandlas omedelbart till ett specifikt eller bättre pris eller annulleras annars.

Begränsa MOC-beställningar (Gör eller avbryt): En MOC-order finns kvar i orderboken till ett specifikt pris. Om någon del av beställningen inte kan fyllas omedelbart annulleras hela beställningen.

Begränsa AO-beställningar (endast auktion): En Limit AO-order vilar på auktionsorderboken och fylls till eller bättre än ett angivet pris vid slutet av en auktion. Alla kvantiteter som inte fylls av annulleras.

Begränsa IOI (indikation av intresse): En begränsad IOI-order initierar Geminis arbetsflöde för blockhandel för att få likviditet för stora blockkvantiteter.

De två sista transaktionerna riktar sig mest till institutionella investerare och kommer troligen inte att användas av privatinvesterare. Men mer avancerade handelstyper är tillgängliga för dem som behöver dem.

Gemini-exchange-order-types

Tvillingavgifter

Gemini har konkurrenskraftiga avgifter som liknar vad vi ser med andra mycket reglerade börser. Du betalar inte de smutsiga billiga handelsavgifterna (0,05%) som du ser på skuggigare börser, men du betalar inte heller de höga avgifterna du ser på vissa andra börser (0,5%). Istället är Gemini någonstans i mitten.

 • Takeavgift: 0,35%
 • Tillverkaravgift: 0,10%
 • Auktionsavgift: 0,20%
 • Depositionsavgift: Gratis
 • Uttagsavgift: Gratis

Priserna sjunker avsevärt med handelsvolymen. Om du till exempel handlar mer än 1 miljon dollar under en 30-dagarsperiod sjunker din avgiftsavgift till 0,25% och auktionsavgiften till 0,15% (tillverkaravgiften förblir densamma). När du handlar över 10 miljoner dollar per 30 dagar betalar du ingen tillverkaravgift alls och tar avgifter på bara 0,10%.

Gemini-exchange-trading-avgifter

Du kan när som helst kontrollera dina aktuella avgifter från din kontoskärm. Gemini anger tydligt det belopp du har handlat de senaste 30 dagarna och de avgifter du kan förvänta dig att betala.

Gemini-avgift-rabatt-exempel

Insättningar och uttag är gratis på Gemini, även om du bara får 10 gratis uttag per månad med vissa uttagsmetoder (inklusive BTC-, ETH-, LTC-, BCH- och ZEC-uttag). Utöver detta belopp betalar du en mindre avgift (0,001 BTC per uttag). Banköverföring, ACH-uttag och GUSD-uttag är alltid gratis oavsett antalet uttag du gör per månad.

Gemini säkerhetsfrågor och stilleståndstid

Trots att det är ett av de största och mest riktade börserna i kryptobranschen har Gemini inte haft några större säkerhetsproblem, stilleståndsproblem eller betydande säkerhetsintrång. Det finns en anledning till att Gemini litar på att hålla miljoner dollar i institutionella medel: de har en nästan oklanderlig säkerhetsrekord.

Gemini-vårdnad-krypto-lagring

Gemini of Use

Gemini har investerat betydligt i att göra sin plattform så enkel att använda som möjligt. Desktop- och mobilanvändare har en överraskande enkel handelsupplevelse i varje steg i verksamheten. Den nya Gemini-mobilappen är utan tvekan det enklaste sättet för en Android- eller iPhone-användare att köpa krypto med sin mobila enhet.

Förtroende och integritet

Gemini är extremt transparent och pålitlig. Gemini är etablerat som ett trustföretag i New York under jurisdiktionen för New York Department of Financial Services. Tvillingarna är transparenta i varje steg av sin verksamhet. Deras Gemini USD (GUSD) insättningar granskas varje månad, och resultaten publiceras online. Gemini har också granskats av Big Four-bokföringsföretaget Deloitte. Sammantaget är Gemini förtjänat ett av de mest betrodda namnen i kryptobranschen.

Kundservice

Gemini erbjuder ett Zendesk-driven biljettinlämningssystem. Du kan välja mellan olika supportämnen, som “Mitt konto” eller “Säkerhet” och sedan förklara din begäran. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, och Gemini tenderar att svara på biljetter inom 1 till 2 arbetsdagar. Vissa användare kan dock vara irriterade över att Gemini inte har en livechattlinje eller avgiftsfritt telefonnummer.

Gemini Användarhandbok: Så här ställer du in och använder bybit

1. Registrera dig

Gemini accepterar användare från Kanada, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Singapore och Hong Kong. Besök Gemini.com för att påbörja registreringsprocessen.

Gemini-användarhandbok

Klicka på Kom igång för att registrera dig online med din webbläsare.

Alternativt kan du ladda ner Gemini-appen från Google Play Store eller iOS App Store.

När du klickar på Kom igång öppnas ett fönster där du frågar vilken typ av konto du vill öppna.

Välj Öppna ett personligt konto och ange ditt namn, e-postadress och lösenord. Om ditt lösenord är för svagt kan Gemini avvisa det.

När du har slutfört registreringsprocessen skickar Gemini ett e-postmeddelande till din inkorg.

2. Verifiering

Klicka på länken i din e-postkorg. Gemini kommer då att be dig om ett telefonnummer för att ställa in tvåfaktorautentisering (2FA). Vi rekommenderar starkt att du ställer in 2FA för att säkra ditt konto så mycket som möjligt.

Det är dock också viktigt att notera att 2FA inte är skottsäker: det har förekommit många historier om kryptoanvändare som förlorat pengar till SMS-baserad 2FA eftersom hackare kunde få kontroll över sitt telefonnummer. Istället har ett växande antal användare bytt till Google Authenticator istället, som är en mobilapp installerad på din telefon. Så länge du har din telefon kan du slutföra 2FA-verifiering.

3. Ladda upp dokumentation

Gemini kommer att be dig att bevisa din identitet. För att göra detta måste du slutföra KYC-verifieringsprocessen genom att ladda upp en del av ett statligt utfärdat ID.

Detta ID kan vara ett pass, körkort eller nationellt registreringskort.

Vanligtvis avslutas KYC-processen inom några timmar. I vissa fall – som i tider med tung säkerhetskopiering – kan det ta flera dagar att slutföra.

4. Insättningsmetod

För att börja handla måste du sätta in pengar på Gemini. De flesta sätter in pengar på Gemini via banköverföring från en amerikansk bank. Du kan dock också överföra pengar med ett betalkort eller kreditkort från Visa, MasterCard eller American Express.

När KYC- och bankkontoverifieringen är klar kan du överföra pengar till ditt Gemini-konto och börja handla kryptovalutor.

5. Handel med kryptovaluta

Gemini gör det enkelt att handla kryptovalutor på sin plattform. Som nämnts ovan finns det sju olika ordertyper tillgängliga, inklusive standardmarknads- och limitorder och mer avancerade ordertyper.

trading-on-gemini-crypto-exchange

6. Uttag

Med Gemini kan du när som helst ta ut dina pengar från plattformen utan kostnad. Du kan enkelt ta ut dina USD-medel till ditt amerikanska bankkonto. Eller så kan du ta ut din bitcoin, ETH och andra kryptovalutor till din krypto-adress.

Observera att du bara får 10 gratis kryptouttag per månad (du får obegränsat uttag via banköverföring per månad). Du betalar en liten avgift efter det.

Sista ordet

Gemini är utan tvekan det mest pålitliga och bäst reglerade namnet i kryptorummet. Den New York-baserade kryptogiganten har banat väg när det gäller regleringsstandarder. Idag är de ett pålitligt och transparent namn som är perfekt för kryptohandlare som letar efter en reglerad miljö att handla i.

Det finns några nackdelar med Gemini. Registrering är endast öppen för användare i sex regioner (USA, Kanada, Storbritannien, Sydkorea, Singapore och Hong Kong. Det finns också bara fem kryptovalutor tillgängliga för handel (BTC, ETH, BCH, LTC och ZEC).

Om dessa mindre nackdelar inte stör dig, kommer du dock att hitta Gemini erbjuder några av de säkraste kryptohandelarna som finns idag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map