Coinmama Exchange: Master the Crypto User Review Guide

Coinmama-exchange-review

Hur man använder, handlar och registrerar sig för Coinmama Crypto Exchange

Coinmama har hjälpt människor snabbt och enkelt att köpa kryptovaluta i 190 länder sedan 2013. Ta reda på allt du behöver veta om Coinmama idag i vår recension.

Funktioner

 • Köp bitcoin med alla Visa- eller MasterCard-kredit- / bankkort
 • Snabb verifiering
 • Omedelbar leverans

Insättningsmetoder

 • SEPA för EU-invånare
 • Crypto-insättningar
 • Visa eller MasterCard

Fördelar

 • Billigt och enkelt sätt att köpa större kryptovalutor
 • Lätt att använda
 • Finns i mer än 190 länder

Nackdelar

 • Höga avgifter (11% avgifter för behandling av kredit- och betalkort)
 • Begränsade försäljningsoptioner; inte tekniskt sett ett kryptobörs
 • Ingen 24/7 kundsupport

Introduktion

Coinmama är ett israeliskt kryptovalutautbyte med huvudkontor i Ra’anana i utkanten av Tel Aviv. Börsen har bedrivits kontinuerligt sedan 2013. Idag har Coinmama ett team med 30 anställda som betjänar över 1 miljon användare i 190 länder. Börsen är registrerat i Slovakien, även om det officiellt ägs av New Bit Ventures i Israel.

Börsen syftar till att erbjuda ett av de snabbaste och enklaste sätten att köpa kryptovaluta. Du kan köpa kryptovaluta online inom en timme (inklusive verifiering) med betalkort eller kreditkort. Coinmama accepterar alla Visa- eller MasterCard-kredit- eller bankkort, tar 11% avgifter för att behandla betalningar och köpa kryptovaluta. Det är en mycket hög avgift, men du betalar en betydande premie för hastighet och bekvämlighet.

Coinmama är perfekt för nybörjare av kryptoanvändare som vill köpa sin första bitcoin. En mer avancerad näringsidkare kan använda en annan plattform för att spara transaktionsavgifter, men en nybörjare kommer att finna att Coinmama är väldigt lätt att använda. Om du letar efter ett snabbt och enkelt sätt att köpa din första bitcoin är Coinmama ett utmärkt val. Coinmama säljer också ett litet utbud av andra kryptovalutor, inklusive BCH, ETH, LTC och andra.

Naturligtvis behöver du inte betala de höga transaktionsavgifterna för kreditkort och bankkort. Coinmama tillåter också överföringar av SEPA och SWIFT. Vid dessa överföringar betalar du 0% för att sätta in pengar på plattformen, även om du fortfarande betalar den oundvikliga växelkursavgiften på 5,9%.

En annan trevlig sak med Coinmama är att börsen accepterar användare från en lång lista över länder. Faktum är att invånare i praktiskt taget alla länder i världen inte ska ha problem med att få tillgång till Coinmama. Coinmama tillåter inte användare från sanktionerade länder (som Nordkorea) och accepterar inte heller användare från 27 stater i Amerika. Sammantaget accepterar dock Coinmama användare från en lång lista med platser.

Nyckelfunktioner

Nyckelfunktioner i Coinmama inkluderar:

Enkel betalningsmetod: Coinmama låter dig använda samma betalningsmetoder som du använder för dagliga köp, inklusive dina betalkort eller kreditkort. Det kan vara frustrerande att köpa krypto på andra börser, bara för att inse att du måste använda en dyr banköverföring eller krypto-till-kryptoöverföring för att sätta in pengar i börsen. Med Coinmama är det lika enkelt att köpa bitcoin som att beställa en pizza online.

Användarvänlig plattform: Coinmama marknadsför sin plattform för nybörjare. Som du förväntar dig är det en användarvänlig plattform som syftar till att göra de komplicerade delarna av krypto enkla. Coinmama har de diagram, diagram och statistik som du hittar på andra börser, även om du inte behöver se någon av denna information under den första myntköpsprocessen.

Stark kundsupport: Coinmama är generellt berömt för sin kundsupport. Du kan kontakta supportteamet via livechatt. Omedelbar kundsupport är dock endast tillgänglig under vanliga israeliska öppettider (9:00 till 18:00 GMT + 3). Du kan också kontakta kundsupport via e-post, supportbiljetter eller Facebook.

Få omedelbart mynt till din personliga plånbok: En unik egenskap hos Coinmama jämfört med börser som Coinbase är att du får mynten direkt till din personliga plånbok. Coinmama lagrar inte dina mynt i sina egna byteplånböcker. Det betyder att du behöver en plånbokadress innan du använder Coinmama för första gången. Det betyder också att du har full kontroll över dina mynt.


Ingen tidigare Crypto-kunskap krävs: Har du aldrig köpt bitcoin i ditt liv? Det är okej! Coinmama gör det så enkelt att köpa bitcoin att du inte behöver någon tidigare kunskap om bitcoin eller krypto.

Mycket säker: Coinmama har fungerat smidigt sedan 2013. Från och med 2019 har Coinmama inte upplevt några hack eller säkerhetsintrång, och de har aldrig heller stulits användardata.

Reglerad och registrerad: Coinmama är registrerat hos FINCEN i USA, vilket ger plattformen ett extra lager av regleringssäkerhet över några av sina skuggigare konkurrenter.

Coinmama valutor och par

Coinmama accepterar ett litet antal kryptovalutor, inklusive:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Qtum (QTUM)
 • Ethereum Classic (ETC)

Coinmama-insättnings- och uttagsmetoder som stöds

Coinmama accepterar kredit- eller bankkort utfärdade av Visa eller MasterCard för en avgift på 5% (plus 5,90% växelkursavgift).

Coinmama började också nyligen acceptera SEPA-överföringar. SEPA-överföringar har 0% behandlingsavgifter, men du betalar fortfarande växelkursavgiften på 5,9% för alla Coinmama-inköp.

Du kan också sätta in pengar i Coinmama med SWIFT.

Du kan köpa mynt från Coinmama med valfri fiatvaluta. Coinmama accepterar användare från över 190 länder.

Coinmama registrering och inloggningsprocess

Det är enkelt att anmäla sig till Coinmama. Du anger ditt namn och din e-postadress för att komma igång.

Inom några sekunder får du ett bekräftelsemeddelande i din inkorg. Klicka på länken i bekräftelsemeddelandet för att verifiera din e-postadress.

Därefter kommer du till Coinmama-registreringssidan där du ombeds fylla i ytterligare information om dig själv. Ange ditt namn, adress och kontaktinformation.

Beroende på i vilket land du bor kan du kanske börja handla bitcoin direkt, köpa och sälja upp till 15 000 dollar i kryptovaluta.

För personer i andra länder, inklusive bosatta i USA, måste du ladda upp ytterligare dokument för att bevisa din identitet och få nivå 2-verifiering. Coinmama har ett utrymme där du kan ladda upp framsidan och baksidan av ditt ID. Du kan använda ett pass, körkort eller nationellt ID-dokument.

Du måste också ladda upp en elräkning (el-, kabel-, gas-, vattenräkningar, fastighetsskatt, kontoutdrag eller kreditkortsutdrag).

När du har laddat upp dessa dokument kommer en Coinmama-anställd att verifiera den information du har gett. Då får du full tillgång till Coinmama.

Från och med 2019 sitter Coinmama-registreringstiderna på cirka 30 minuter. Det betyder att du kan registrera dig för Coinmama, få dina dokument verifierade och köpa din första bitcoin på under 30 minuter.

Uppladdnings-ID: Coinmama accepterar pass, körkort och andra nationella ID-kort.

Dokumentation: Du måste ladda upp en elräkning för att bevisa din adress (el-, kabel-, gas-, vattenräkningar, fastighetsskatt, kontoutdrag eller kreditkortsutdrag med ditt namn och din adress).

Selfie: Coinmama kräver också att du har en mobiltelefon med en fungerande kamera. Du måste ladda upp en selfie för att slutföra verifieringsprocessen.

När du har fått nivå 1-verifiering kan du öka din inköpsgräns och dagliga transaktionsgräns genom att få nivå 2-verifiering. Vissa användare är också skyldiga att få nivå 2-verifiering för att handla någon krypto alls, inklusive användare från USA.

I sällsynta fall kan Coinmamas personal be dig ladda upp ytterligare dokument – säg om dina ursprungliga dokument inte var tillräckliga eller verkade felaktiga.

Coinmama-handel

Coinmama låter dig köpa och sälja bitcoin eller Ethereum online. Det är dock inte tekniskt en bitcoin-handelsplattform. Du kan inte handla bitcoin med andra användare. Du köper och säljer krypto direkt till och från Coinmama.

En skärmdump av en mobiltelefon Beskrivning genereras automatiskt

När du väl har köpt mynt från Coinmama finns dessa mynt i din personliga plånbok. Coinmama lagrar inte dina mynt. Det betyder att du kan överföra dina bitcoins till ett annat börs för att handla dem. Eller så kan du lagra dem i den personliga plånbok du väljer.

Som nämnts ovan köper och säljer du Coinmama BTC, ETH, XRP, LTC, BCH, ADA, QTUM och ETC.

Coinmama-avgifter

Coinmama har relativt höga avgifter jämfört med ett traditionellt kryptobörs. Naturligtvis är Coinmama också en av få plattformar där du kan köpa och sälja krypto med ett kreditkort. Så här bryts Coinmamas avgiftsstruktur ner:

Växelkursavgift: Coinmama baserar sin ränta på XBX-indexet och lägger sedan till en avgift på 5,90% för alla affärer

Avgifter för kreditkort och bearbetning: 5,00% (plus 5,90% växelkursavgift)

SEPA: 0,00% (plus växelkursavgiften på 5,90%)

SNABB: 0,00% (vid överföringar över 1000 USD) eller 20 GBP (vid överföringar under 1 000 USD)

Coinmama håller inte dina pengar. Alla medel sparas i din egen plånbok. Det finns inga extra insättnings- eller uttagsavgifter. myntmama-avgifter-avgifter

Coinmama säkerhetsfrågor och stilleståndstid

Coinmama har inte haft några kända säkerhetsproblem, intrång i användardata eller större driftstoppincidenter. En del av anledningen är att Coinmama inte lagrar användarnas kryptovalutor i sina egna plånböcker. istället skickas alla kryptovalutor direkt till användarnas plånböcker. Sammantaget har Coinmama en stark säkerhetsrekord.

Enkel användning

Coinmama är en av de enklaste kryptoutbytesplattformarna att använda oavsett din kryptoupplevelse. Användare beröm utbytet för dess enkla gränssnitt. Till skillnad från en traditionell börs behöver du inte titta på diagram eller gå in på marknaden eller begränsa order. Istället kan du köpa kryptovalutor lika enkelt som du skulle köpa något från Amazon eller beställa en pizza online.

Förtroende och integritet

Coinmama har ett utmärkt resultat när det gäller att hålla användarnas medel säkra. Plattformen har inte haft några större säkerhetsintrång under åren. Såvitt vi kan säga håller Coinmama din information privat och delar den inte med någon tredje part.

Kundservice

Coinmama har ett chattalternativ för livechatt tillgängligt under normal GMT + 3 öppettider. Du kan också kontakta plattformen via e-post eller Facebook utanför öppettiderna. Generellt har Coinmama snabba svarstider, och de flesta användare har en positiv upplevelse med Coinmamas kundtjänst. Coinmama har till och med gett en söt term till sitt kundtjänstteam: de kallar dem “Happiness Heroes”.

Coinmama Användarhandbok: Hur man ställer in och använder Coinmama

1. Registrera dig

registrering-start-myntmama-utbyte-gå med

Registreringsprocessen startar på Coinmamas hemsida. Ange din e-postadress, användarnamn och lösenord.

coinmama-exchange-email-verifiera

Vänta sedan på att ett verifieringsmeddelande visas i din e-postkorg. Klicka på länken i det e-postmeddelandet för att verifiera din e-postadress.

välkomst-coinmama-krypto-utbyte

2. Verifiering

Coinmama-crypto-exchange-verification

Du kommer inte att kunna använda någon aspekt av ditt Coinmama-konto förrän du har verifierat din dokumentation. Beroende på ditt land där du bor kan du behöva slutföra nivå 2-verifiering omedelbart. Eller så kan du kanske börja handla efter att du har angett din grundläggande kontaktinformation.

Coinmama-trading-info

Bläddra ner till botten av sidan för att se nivånivåer, inklusive information som behövs för att slutföra varje verifieringsnivå. Om du vill höja din insättnings-, uttags- eller handelsgräns måste du skicka in nödvändig dokumentation.

Coinmama-användardetaljer

3. Ladda upp dokumentation

Coinmama kräver att du laddar upp ett regeringsutfärdat identitetsdokument, inklusive körkort, pass eller nationellt ID-dokument. Du måste också ladda upp en räkning eller ett kontoutdrag. Beroende på i vilket land du bor kan du också behöva ladda upp en selfie.

Coinmama-dokumentation

3. Tvåfaktorautentisering

Coinmama erbjuder tvåfaktorautentisering (2FA) och vi rekommenderar starkt att du ställer in den. Coinmama kan skicka en begäran till Google Authenticator på din telefon för att verifiera din identitet. De tillåter också tvåfaktorautentisering via e-post, även om de starkt rekommenderar att du använder Google Authenticator istället.

4. Betalningsmetod

Coinmama accepterar insättningar via tre huvudmetoder, inklusive Visa / Mastercard, SWIFT eller SEPA. Du betalar insättningsavgifter på 0% med SWIFT eller SEPA och en depositionsavgift på 5% med Visa / Mastercard (alla valutaköp på Coinmama är också föremål för en 5,90% växelkursavgift).

5. Köpa kryptovaluta

För att göra en ny handel på Coinmama, gå till Menu > Köp och välj sedan önskad kryptovaluta från listan.

Ange beloppet du vill köpa antingen i BTC eller USD. Därefter berättar Coinmama dig hur mycket du får för det beloppet (priserna inkluderar avgifter).

coinmama-buy-bitcoin

Du kan också sälja bitcoin via Coinmama. Du kan dock bara sälja bitcoin och pengar kan bara överföras via SEPA till europeiska banker. Om du först köpte krypto via kredit- eller bankkort, måste du sälja bitcoin med en annan börs.

6. Uttag

Coinmama har inga uttagsalternativ eftersom dina medel lagras i dina egna personliga plånböcker. Du kan dock sälja bitcoin från din Coinmama-webbplånbok direkt via utbytesplattformen, men bara om du kan överföra pengarna via SEPA till en europeisk bank. För att sälja bitcoin och ta ut dina pengar från Coinmama, gå till Menu > Sälja.

Coinmama-sälj-bitcoin-uttag

Alla andra medel som köpts på Coinmama lagras i din egen plånbok. Du har redan betalat Coinmamas höga avgifter, så du behöver inte betala extra avgifter för att ta ut pengarna igen. Dessa medel i din personliga plånbok kan överföras till en annan börs för att säljas och tas ut om du väljer att göra det.

Sista ordet

Coinmama är inte tekniskt ett utbyte. Du kan inte riktigt köpa och sälja kryptovaluta på plattformen. Coinmama fungerar som Coinbase, vilket ger användarna ett enkelt (och dyrt) sätt att köpa bitcoin och andra kryptovalutor med kreditkort och andra bekanta betalningsmetoder.

Coinmama tar höga avgifter på upp till 11% (5% kreditkortsavgifter + 5,9% växelkursavgifter). Men om du letar efter ett bekvämt och snabbt sätt att köpa bitcoin på 30 minuter är Coinmama ett bra alternativ.

Handel & Utbyta

 • Crypto Guide 101: Välja den bästa Cryptocurrency Exchange
 • Guide till Bittrex Exchange: Hur man handlar på Bittrex
 • Guide till Binance Exchange: Hur man öppnar Binance-konto och vad du borde veta
 • Guide till Gemini Exchange: Guide för användargranskning
 • Guide till Kraken Exchange: Användargranskningsguide
 • Guide till Etherdelta Exchange: Hur man handlar på Etherdelta
 • Guide till Cryptocurrency Trading Basics: Introduction to Crypto Technical Analysis
 • Kryptovalutahandel: Förstå kryptovalutahandelspar & Hur det fungerar
 • Handbok för kryptohandel: 4 vanliga fallgropar som varje kryptohandlare kommer att uppleva

Plånböcker

 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Varför behöver du plånböcker?
 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Öppna en Bitcoin Wallet
 • Guide till Cryptocurrency Wallets: Öppna en MyEtherWallet (MEW)

Du kan också gå med i vår Facebook-grupp på Behärska Crypto: Advanced Cryptocurrency Knowledge att ställa frågor om kryptovalutor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map