Coinigy Exchange: Master The Crypto User Review Guide

Coinigy granskning

Hur man använder, handlar och registrerar sig på Coinigy Exchange

Coinigy är en bitcoin- och kryptovalutahandelsplattform som låter dig handla på flera börser med ett konto. Ta reda på hur Coinigy digital tillgångsinformation fungerar och hur du använder den idag i vår guide.

Funktioner

 • Handla från 12 börser med en plattform
 • Handla över 4000 krypto- och fiatvalutapar
 • Ställ in API-åtkomst för handel och spårning med 40+ börser

Insättningsmetoder

 • Ej tillämpligt

Fördelar

 • 30 dagars gratis prövotid
 • Enkel handel över flera kryptobörser
 • Undvik att logga in på enskilda växlar eller plånböcker någonsin igen

Nackdelar

 • Dyrt för nybörjare med mindre portföljer

Introduktion

Coinigy är en kryptovalutahandelsplattform som erbjuder allt-i-ett-tjänster till både nybörjare och avancerade handlare. Istället för att göra affärer genom att logga in på flera börser kan du omedelbart handla alla mynt över alla konton från en enkel Coinigy-instrumentpanel.

vad är mynt

Coinigy har många verktyg som kommer att vara användbara för dem med en omfattande kryptovalutaportfölj, inklusive; realtids kryptomarknadsdata, kryptokartläggning med flera utbyten, portföljhantering och handelsanalysplattform som alla drivs av deras CryptoFeed. Du kan hantera din portfölj med en överblick istället för att hantera komplexiteten i flera börser. Du kan lägga till kylplånböcker med deras offentliga adress. Du kan spåra livepriser (som bitcoinpriset) på 40+ börser. Totalt stöds över 4000 kryptovalutapar.

Den största fördelen med Coinigy är att du kan handla på flera börser helt enkelt genom att länka till varje börs via API. Istället för att individuellt logga in på en börs för att handla till exempel TRON och en annan börs för att handla BTC kan du komma åt alla dina börser från ett konto utan att logga in på var och en.

Några av de andra kärnfunktionerna i Coinigy inkluderar omfattande kartverktyg, prisvarningar och appintegration.

Coinigy har sitt huvudkontor i Milwaukee, Wisconsin, USA. Företaget grundades i maj 2014 av Robert Borden (VD) och William Kehl (VD), som båda fortfarande är i samma roller idag. Coinigy är förvånansvärt transparent om sin adress, verksamhet, finansiering och andra detaljer. Vi vet var Coinigy har sitt huvudkontor (310 E Buffalo St, Suite 120, Milwaukee, WI 53202). Vi vet också att företaget har samlat in cirka 500 000 dollar i finansiering under två omgångar, med den sista utsädrundan som ägde rum i juli 2016.

hur-myntverk fungerar

Idag tillåter Coinigy handlare att sömlöst handla på 12 börser från ett konto, inklusive större börser som Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase Pro, Huobi Pro, KuCoin, Kraken och Poloniex.

Coinigy ansluter också till totalt 40 börser och 4000 olika marknader och valutapar via API, med hjälp av dessa börser för live växelkurser, datavisualisering och blockchain-analys, bland andra funktioner. Coinigy innehåller också TradingView-diagram.

Du kan komma åt Coinigy via en stationär plattform eller via mobilappar eller webbläsarappar och använda den istället för CoinMarketCap, CoinGecko eller CryptoCompare.

Planerna kommer med en testperiod på 30 dagar, med månatliga prenumerationer från $ 19 till $ 100 per månad. När du handlar via Coinigy kommer du fortfarande att betala de avgifter som tas ut av ditt kryptovalutautbyte. Coinigy tar dock inte ut några extra avgifter för varje handel.

Nyckelfunktioner

Nyckelfunktioner i Coinigy inkluderar:

Handla på flera börser från ett konto: Med Coinigy kan du ansluta 12 separata växlingskonton till ditt Coinigy-konto och sedan göra affärer på valfri börs från ett enkelt gränssnitt. Ställ bara in API-åtkomst med varje utbyteskonto. Då behöver du aldrig logga in på varje enskilt konto igen.

12 Stödbörser som stöds för handel: Med Coinigy kan du handla på 12 börser från ett enda Coinigy-konto, inklusive Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CCEx, CEX.io, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, KuCoin, Poloniex och Vaultoro.

70+ tekniska indikatorer: Coinigy stöder över 70 tekniska indikatorer.

Andra analysverktyg: Coinigy-användare drar nytta av levande dataflöden, omfattande kartverktyg, levande växelkurser och högfrekventa handelsverktyg.

Support för stationära och mobila enheter: Coinigy är tillgängligt för stationära användare via vilken webbläsare som helst. Mobilappar är också tillgängliga för iOS och Android.

Tredjeparts- och Native App-support: Coinigy integrerar direkt nio tredjeparts- och inbyggda appar i sin plattform, inklusive ArbMatrix, BlockExplorer, ChartScanner, CryptoTicker, GoogleSheets, MarketWatch, NewsWire, SocialScanner och SMS-varningar.

myntgranskning

4000 handelspar och mynt: Coinigy stöder över 4000 handelspar och kryptovalutor totalt.

Ansluter till 40 växlar: Coinigy tillåter användare att göra affärer från 12 börser som stöds. Coinigy ansluter sig dock officiellt till 40+ börser, så att användare kan spåra myntpriser inom börsportföljer, övervaka saldon eller lägga till myntvärden i diagram.

TradingView-support: Coinigy innehåller TradingView-diagram, så att användarna enkelt kan visualisera data och prisrörelser från hela kryptobranschen i en mängd TradingView-diagram.

Värd på Google: Coinigy är värd globalt på Googles datacenter. Coinigy använder också SocketCluster-ramverket för appar och mikrotjänster.

Kryptering: Alla förfrågningar på Coinigy går igenom en verifierad och säker (ORG) SSL. Dessutom är all användardata krypterad med AES 256-bitars kryptering.

Överraskande transparent: Vi är vana vid att kryptobörser och handelsplattformar vägrar att avslöja mycket information om sig själva. Coinigy är dock överraskande transparent om sitt team, dess läge, dess finansiering och annan information. När du skickar pengar till någon online för ett abonnemang är det trevligt att ha denna transparens.

Stark kundservice: Vi uppskattar också att Coinigy har stark kundservice. Du kan t.ex. kontakta företaget per telefon eller via livechatt på den officiella webbplatsen. Företaget är aktivt och nås på sociala medier. Men du vill kontakta Coinigy, du borde inte ha några problem att nå dem.

Coinigy-valutor och par

Coinigy stöder över 4000 kryptovalutapar. Coinigy ansluter till 40+ utbyten och samlar live data för alla dessa 4000+ par. Du kan lägga till dina utbytesportföljer till Coinigy automatiskt via API-åtkomst. Eller så kan du mata in en offentlig plånbokadress för att lägga till mynt i kylförvaring i din portfölj.

Coinigy-stödda insättnings- och uttagsmetoder

Coinigy hanterar inte kryptovaluta eller pengar direkt. Alla medel förvaltas via anslutna börser eller plånböcker. Du kan betala för din Coinigy-prenumeration med valfritt kreditkort.

Coinigy registrering och inloggningsprocess

Coinigy har en enkel registrerings- och inloggningsprocess. Den 30-dagars kostnadsfria provperioden gör det enkelt att se hur plattformen och dess funktioner fungerar. När du är nöjd kan du registrera dig för ett fullständigt konto mellan 20 och 100 dollar per månad, baserat på dina handelsbehov.

Coinigy Trading

Att göra affärer genom Coinigy är lika enkelt som att göra affärer genom valutaväxling. Du kan göra affärer via 12+ anslutna börser utan att logga in individuellt på varje börs. Besök bara din Coinigy-instrumentpanel, välj önskat par och gör sedan handeln. Det är allt.

Coinigy-avgifter

Du betalar en årlig avgift för din Coinigy-prenumeration. Du kommer också att betala eventuella handelsavgifter som debiteras av dina egna börser, även om Coinigy inte tar ut några egna handelsavgifter.myntavgifter

Coinigy har tre kontoalternativ, inklusive ett gratis prov, Pro Trader och API Developer Pro-alternativ.

30 dagars provperiod (gratis)

 • Obegränsad handel utan extra avgifter
 • Portföljförvaltning dygnet runt
 • Mobilappar
 • Högupplöst kartläggning
 • 75+ tekniska indikatorer
 • 24/7/365 säkerhet och stabilitet
 • Begränsade API-konton för handel
 • Begränsade diagramlayouter

Pro Trader ($ 18,66 per månad vid köp årligen)

 • Obegränsad handel utan extra avgifter
 • Portföljförvaltning dygnet runt
 • Mobilappar
 • Högupplöst kartläggning
 • 75+ tekniska indikatorer
 • 24/7/365 säkerhet och stabilitet
 • Obegränsat API-konto för handel
 • Obegränsad kartlayout
 • Avancerade ordertyper
 • Skicka e-post till kundsupport
 • ArbMatrix-app, obegränsad sessionslängd

API Developer Pro ($ 99,99 per månad när du köper det varje år)

 • Coinigy CryptoFeed och API-åtkomst till företag
 • Obegränsad handel utan extra avgifter
 • Portföljförvaltning dygnet runt
 • Mobilappar
 • Högupplöst kartläggning
 • 75+ tekniska indikatorer
 • 24/7/365 säkerhet och stabilitet
 • Obegränsat API-konto
 • Obegränsad kartlayout
 • Avancerade ordertyper
 • Prioriterad kundsupport
 • ArbMatrix-app, obegränsad sessionslängd

Coinigys säkerhetsproblem och stilleståndstid

Coinigy är officiellt uppe 24/7/365. Såvitt vi kan se har företaget aldrig upplevt några större, långa stilleståndstider. Coinigy har inte heller hackats. Coinigy innehar dock inga pengar för användare: det ger helt enkelt tillgång till börser och plånböcker där användare håller pengar.

Coinigy Användarvänlighet

Coinigy är lika lätt att använda som alla traditionella kryptovalutor. Om du har använt en kryptovalutaväxling tidigare kommer Coinigy-gränssnittet att vara bekant för dig. Du ser samma diagram, para spårningsverktyg och dataflöden som med ett traditionellt utbyte. Den största användargränssnittet med Coinigy är naturligtvis att du kan handla från upp till 12 börser med ett enkelt gränssnitt.

Coinigy Trust och integritet

Coinigy är ett av de mer transparenta företagen i kryptobörsutrymmet. Företaget avslöjar fullständigt sin adress, kontaktinformation, finansiering och teaminformation online. Detta är en nivå av öppenhet som vi inte får från många kryptoutbytesplattformar. Sammantaget är Coinigy ett pålitligt, USA-baserat företag.

Coinigy kundtjänst

Coinigy har stark kundservice. Företaget låter alla användare komma åt kundsupport via e-post, till exempel, medan API Developer Pro-prenumeranter får tillgång till prioriterad kundsupport. Coinigy publicerar sitt telefonnummer online. Företaget är också aktivt på sociala medier, vilket gör det enkelt att kontakta Coinigy på flera sätt för alla typer av frågor.

Coinigy Användarhandbok: Så här ställer du in och använder Coinigy

Coinigy är enkelt att sätta upp för första gången. Besök Coinigy.com för att komma igång och gör sedan följande steg:

1. Registrera dig

Registrera dig genom att ange din e-postadress och lösenord.

2. Verifiering

Klicka på länken i din bekräftelsemail och logga sedan in för att få åtkomst till ditt konto.

anslutning-mynt

Coinigy hälsar dig med en handledning som lyfter fram funktionerna på plattformen och hur allt fungerar. Klicka på nästa för att gå igenom självstudien. Eller klicka på hoppa över för att hoppa över allt.

myntfunktioner

3. Länka Exchange-konton

Du kan börja länka växelkonton omedelbart. Klicka bara på knappen “Konton” högst upp på sidan. Du kan välja mellan ett antal utbyten och sedan ansluta dina konton till Coinigy via API.

myntlänkade-växlingskonton

Klicka på knappen ”Lägg till nytt Exchange-konto” för att välja önskade börser.

mynt-fördelar

När du har valt ditt växel måste du ange din API-nyckelinformation och sedan trycka på ‘Bekräfta’. För att få din API-nyckel måste du logga in på ditt växlingskonto och besöka API-avsnittet i ditt konto.

myntbyten

Från samma sida kan du också spåra någon av dina plånboksadresser. Lägg bara till den offentliga adressnyckeln. Sedan spåras alla mynt i den adressen som en del av din portfölj. Om du till exempel har bitcoin i kylförvaring (i en Trezor eller Ledger) men ändå vill spåra dess värde, kanske du vill lägga till din plånbok.

4. Spårning och handel med kryptovalutor

När du har ställt in din utbytesåtkomst och plånböcker kan du börja spåra och handla kryptovalutor. Navigera på Coinigy-instrumentpanelen för att kartlägga och spåra över 4000 handelspar från mer än 40 börser som stöds.

mynt-kryptovaluta-handelsspårning

Coinigy-gränssnittet kan anpassas hur du vill. Du kan se över 70 tekniska indikatorer, till exempel, sätta in TradingView-diagram och lägga till olika valutor eller par.

Sista ordet

Coinigy är en unik kryptoutbytesplattform. I stället för att direkt tillhandahålla växlingstjänster ansluter Coinigy till 12+ börser, så att du kan handla på någon av dessa börser från ett bekvämt konto. Du behöver inte längre logga in på enskilda börser för att göra enskilda affärer.

Coinigy stöder också totalt 40+ utbyten för portföljspårning, vilket gör det enkelt att spåra din myntportfölj oavsett vilka utbyteswebbplatser du använder.

Om du handlar ofta över flera börser kan Coinigy vara en mycket värdefull tjänst.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map